- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
iyiyim canım iki gündür evdeyiz raporluyum yatıyorum saolsun kayınvalşdem bakıyor bugünde ağım yok ama bebeğimin kasılmaları vr
yok cnm bir nedenii benin en başından kasılmalarım vardı ama bukadr sık değildi magensium vermişti bnm kızceme yaramadı sanırım ama bnde cok yordum sanırım buaralar kndimi işleride yoğundı dayanamadı kızım sanırım
hoşgeldin gözde valla gözşlerimiz yolda kaldı merak etmedim desem yalan olur
nasılsın?
ayy sorma canım yaaa inernetsizlik ne zormuş ööle apartmanın intrneti iptal olunca bizde kendimiz bağlatmak zorunda kaldık o da ancak bugün olabildi geçmişe bi bakayım dedim ama 200 sayfayı geçmiş maşşallah.senden alayım bari haberleri ne var ne yok bakalım?
hediyeler gönderildimi ben bugün ancak verebildim daha doğrusu eşim verdi o da haftanın 3 günü ilçede olunca bugün ancak verebildi.sizlerde ne var ne yok
hediyeleri ulaşanlar var fotoğraflar hediye topiğinde yeni gönderilenlerde var sırayla gidiyor işte
senin hediyen gelmedimi dahasempatiksalakcinni
Vee hatunlar doğumu konuştuk, doktor parası ve hastane masrafları ilaç ve bebek bakımı dahil sgkdanda yararlanınca 1000 tl dedi, 39. haftanın sonunda alırız, o zamana kadar doğum başlarsa daha önce alırız ama 39 haftayı emme güçlüğü çekmemesi açısından doldurmasını istiyorum dedi, siz doğum için ne konuştunuz kızlar ücret doktor parası falan dahil olarak, 1000 tl iyimi,
Ben oğlumu askeri hastanede doğurmuştum ilkinde para vermedik, ama orası hep sezaryen yaptığı için güvenim tamdı burasını bilemiyorum bu yüzden özel hastane olsun istedik
hoşgeldin nur gözün aydın arkadaşın geliyormuşşş
bugün ulusta bebek şekerleri için malzeme yapan bi yer gördüm şöle dışardan baktım içeri girmedim acayip yağmur yağıyordu artık dönüyorduk yavaş yavaş bebek şekeri olayınada girsem fena olmayacak sanırım
günaydın çağlayancım bende burdayımm
seninde bayramın kutlu olsun ve bütün arkadaşlarımızın
bugünn benimmm doğum günümmmm hihoyyyt hihoyyyt
çok grurluyummm, çok onurluyumm böyle bir günde doğduğum içinn :lepi: :lepi:
kızımlada ilk doğum günüm :teytey: :teytey:
bugün şımarabilirmiyim kızlar izninizle delikafadulden sırnaşık şey
Günaydın kızlar bugün ben işyerindeyim
Hepimizin 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlu olsun :)))
bugünn benimmm doğum günümmmm hihoyyyt hihoyyyt
doğum günün kutlu olsun canımmmmm kızınla istediğiniz kadar şımarın bence bugün sizin gününz :)alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:sm_cool:bugünn benimmm doğum günümmmm hihoyyyt hihoyyyt
Herkese günaydın kızlar okuldan geldim bayram kutlamalarından öğleden sonrada Bursaya bebiş için alışverişe gidicez inş sel sularına kapılmazsak:) Bütün hafta sonu ordayım internete giremiycem dua edin de gönlüme göre bulayım herşeyi.Bu arada sonunda bende kalın bir tunik giyip göbişimi çıkarıp resmini çektim:) Göbiş topiğine ekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?