2011 Şubat Anneleri

ii akşamlar kızlar bnm oğluşumda bugün az hareketli daha doğrusu dün geceden ebri böle normalde gece uyandığımda mutlaka yerdim tepiklerden ama demekki yoruldu miniğim
Allahım hepsine sağlık versin görüş gününe 10 gün var
bu haftada tetanoz aşımızı olcazm çok koruyorum ama korkunun faydası yok mecbur hayırlısyla şu aşı ve şeker yükelemesini bi atlatsaydık inşş

si<zler nasılsınız minikler nasıll :)

sevim-li canım yanlış görmediysem seninde şekerin 159 çıkmış dimi.ne yaptın 100 lük yaptırdın mı.ben 100 lük yaptırmaya gıttım 2 kez ıkısındede kustum maalesef.

evet canım 159 çıktı yarın 100lük yaptırıcam ama tırsıyorumm açıkçası kusunca iptal oluyor değilmi bende zor dayanıyorum o iğrenç şeyi içince bakalım yarın ne olucak

evet canım 159 çıktı yarın 100lük yaptırıcam ama tırsıyorumm açıkçası kusunca iptal oluyor değilmi bende zor dayanıyorum o iğrenç şeyi içince bakalım yarın ne olucak

aslında 50 lik rahattı.ama 100 lük aç karnına miden almıyo.başım felan döndü.haber verirsin yarın bana canım.umarım senın ıyı geçer.bana napacaklar bılmıyorum şimdi.

aslında 50 lik rahattı.ama 100 lük aç karnına miden almıyo.başım felan döndü.haber verirsin yarın bana canım.umarım senın ıyı geçer.bana napacaklar bılmıyorum şimdi.

inş canım hayırlısıyla bi atlatsak şu şeker olayını seninde tekrar yaparlar sanırım

canım korkma tetanoz ilk önce acı olmuyo zaten sonraki günler bıraz kolunu kaldırmakta güçlük çekiyosun.benım için aşı olurken onemlıydı.o an da acımıyo. şeker içinde yazdım zaten 50 lik yapılacaksa sana rahat oluyo merak etme.

saol cnm yaa rahatladım biraz artık sonrasındaki ağrı oluyoda yaparken acımıyosa ohh i barii ben oldum olası iğneden tırsıyorum zaten kan almaya alıştık artık ta ne biliiim aşıı
bide cnm bişi sorcam şeker için kan parmaktanmı alınıyo yaa yoksa normal mi yine

tetenoz vurlduktan epey sonra biraz zorluyor ilk doz ikincisi daha az acıyor şeker yüklemesi 50mg olan çok kötü değil 50 mg glukozlu su içip bisaat sonra kan vericeksin

yok canım parmaktan değil.herzamanki gibi kol dan alınıyo.kola alıştık en azından

mrb arkadaşlar nasılsınz?geçmişi okuyup öyle yazayımm dedim ama pek mümkün değill uçmuşsunuz....umarımm herkess iyidirr...yarın arkadaşım geliooo çok mutluyummmmmkaydirigubbakcemile2

kızlar hepnize ii akşamlar diliyorumm öpüyorum bebişlerle beraberr kendinize ve yaramzlara ii bakın
grşzzz

ben de tam tersi o iğrenç şeyi içmekten korkuyorum eyvahedigeldismile iğneden korkmuyorum şimdi bile siz bahsedince midem çok bulandı:bbo:

canım iğneden korkmuyorum ama bizde aiede olan bi damar sorunu var 1 tüp kan alıyolar ama kaç yerimi delik deşik ediyolar yarın 3 kez aynı işlemi yapıcaklar doktor kelebek takılır dedi ama oda durmuyore bende kayıyor:gitme:

selam kızlar geçmişi daha okuyamadım

2 gündür dere tepe geziyoruz desek yeridir ablamla annem geldi o alışverişş merkezi senin bu çarşı benim geziyoruz tabanlarım ağrıdı aslında benim gönlüm daha çok gezmek istiyo ama sempatiksalakcinni malum fizyolojim el vermiyo akşamlarıda pestil gibi yatıyorum....

oğluşumda gündüz o tempoda tepikliyomu tepiklemiyomu anlamıyorum anca akşama farkediyorum

sizler naasılsınız bakimm ben yokken neler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…