sevim-li canım yanlış görmediysem seninde şekerin 159 çıkmış dimi.ne yaptın 100 lük yaptırdın mı.ben 100 lük yaptırmaya gıttım 2 kez ıkısındede kustum maalesef.
iyi akşamlar kızlar 3-4 gündür nette sorun vardı şükür bugün düzeldide girebildim oğluşumla sizleri çok özledik öpüyoruz hepinizi umarım sizlerde bebişlerinizle iyisinizdir hiçbirinizde sorun yoktur inşallah
evet canım 159 çıktı yarın 100lük yaptırıcam ama tırsıyorumm açıkçası kusunca iptal oluyor değilmi bende zor dayanıyorum o iğrenç şeyi içince bakalım yarın ne olucak
aslında 50 lik rahattı.ama 100 lük aç karnına miden almıyo.başım felan döndü.haber verirsin yarın bana canım.umarım senın ıyı geçer.bana napacaklar bılmıyorum şimdi.
ii akşamlar kızlar bnm oğluşumda bugün az hareketli daha doğrusu dün geceden ebri böle normalde gece uyandığımda mutlaka yerdim tepiklerden amademekki yoruldu miniğim
Allahım hepsine sağlık versin görüş gününe 10 gün var
bu haftada tetanoz aşımızı olcazm çok koruyorum ama korkunun faydası yok mecburhayırlısyla şu aşı ve şeker yükelemesini bi atlatsaydık inşş
si<zler nasılsınız minikler nasıll :)
inş canım hayırlısıyla bi atlatsak şu şeker olayını seninde tekrar yaparlar sanırım
canım korkma tetanoz ilk önce acı olmuyo zaten sonraki günler bıraz kolunu kaldırmakta güçlük çekiyosun.benım için aşı olurken onemlıydı.o an da acımıyo. şeker içinde yazdım zaten 50 lik yapılacaksa sana rahat oluyo merak etme.
ii akşamlar kızlar bnm oğluşumda bugün az hareketli daha doğrusu dün geceden ebri böle normalde gece uyandığımda mutlaka yerdim tepiklerden amademekki yoruldu miniğim
Allahım hepsine sağlık versin görüş gününe 10 gün var
bu haftada tetanoz aşımızı olcazm çok koruyorum ama korkunun faydası yok mecburhayırlısyla şu aşı ve şeker yükelemesini bi atlatsaydık inşş
si<zler nasılsınız minikler nasıll :)
zaten canım benım 2 kez tekrar yaptılar.artık damar yoluylamı verırler,yoksa dırek dıyet mı verırler bılmem.allah sana kolaylık versın.
saol cnm yaa rahatladım biraz artık sonrasındaki ağrı oluyoda yaparken acımıyosa ohh i barii ben oldum olası iğneden tırsıyorum zaten kan almaya alıştık artık ta ne biliiim aşıı
bide cnm bişi sorcam şeker için kan parmaktanmı alınıyo yaa yoksa normal mi yine
mrb arkadaşlar nasılsınz?geçmişi okuyup öyle yazayımm dedim ama pek mümkün değill uçmuşsunuz....umarımm herkess iyidirr...yarın arkadaşım geliooo çok mutluyummmmmkaydirigubbakcemile2
kızlar hepnize ii akşamlar diliyorumm öpüyorum bebişlerle beraberr kendinize ve yaramzlara ii bakın
grşzzz
kızlar hepnize ii akşamlar diliyorumm öpüyorum bebişlerle beraberr kendinize ve yaramzlara ii bakın
grşzzz
o iğrenç şeyi içmeyde razıyımda nasıl kan alıcaklar benden ondan korkuyorummeyvahedigeldismile
ben de tam tersi o iğrenç şeyi içmekten korkuyorum eyvahedigeldismile iğneden korkmuyorum şimdi bile siz bahsedince midem çok bulandı:bbo:
iyiyiz canımm sen nasılsın miniğin nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?