- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
bugünn benimmm doğum günümmmm hihoyyyt hihoyyyt
çok grurluyummm, çok onurluyumm böyle bir günde doğduğum içinn :lepi: :lepi:
kızımlada ilk doğum günüm :teytey: :teytey:
bugün şımarabilirmiyim kızlar izninizle delikafadulden sırnaşık şey
ayy yoruldum misafir ağırlamakta artık zor geliyoooo:bbo:
cnm bnm hamdolsun 7.aya girdin çok şükür bende iple çekiyorum hayırlısyla bi girelim bide şu 30ları görmeye başlarsak sanırımdaha bi rahatlıcaz Allahım sağ salim vakitlerinde bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin gözdecim gerçekten biraz sıkıntı olunca günler daha uzun geliyo insana tamamına erdirsin inş mevlamevet canım yaa çok zor bişi benim çok şükür 25 gündür hiç olmadı ama insan hep endişe içinde oluyo.çok sık dışarı çıkmıyorum bugün biraz çıktık eşimle çok sıkılmıştım artık ama eve gelince tuvalete girdiğimde yine kanamam olmuşmudur diye de aklımdan geçirmeden edemiyorum.allahın izniyle tamamlasak şu son günlerimizi de bizim gibi sıkıntılı geçen hamilelikler daha da zor geçiyo çok şükür ben 7. aya girdim de biraz dah içim rahatladı
kesinlikle katılıyorum hele de msafirliğe gitmekte artık bana çok zor geliyoo ben pijamalarımı giyip oturmayınca artık hiç trahat değilim yaa bide sürekli oturmak ii gelmiyoooevet canım sorma hakikaten yorucu oluyor
birde benim salı günü günüm var iyimiii.neyseki annem geldide yardım edecek kayınvalidemde bişiler yapacak yoksa hayatta altından kalkamam heralde
Günaydın kızlar saat 12 gibi alışveriş için gidiyorum bursaya bebeğimin çeyizinin hepsini alıp gelicem inş :)))
Günaydın kızlar saat 12 gibi alışveriş için gidiyorum bursaya bebeğimin çeyizinin hepsini alıp gelicem inş :)))
oleyyy güzel ciciler al annesi ona da sor hatta:)
ne guzel canım butun bebek fabrikaları bursada heralde daha ucuz ve bol çeşit olur eklersin bakarız bizde cicilere kaydirigubbakcemile2
hadi bakalım kolay gelsin çağlayancımm bütün bursayı kaldırırsın sen artık :)
bizide merakta koyma olurmusempatiksalakcinni fotolarını koymayı ihmal etme
kızlar dün gece bissürü rüya gördüm
hiç rüyamda bişiler yememiştim dün yedim sempatiksalakcinni ama normalde versen yeemem şerbetli tavuklu pilabv yedimay nasıl yiyom bide pis biyerdeydi ne güldüm yaaaa
sonra bebeğim olmuş evdeyiz.kucağıma alıyorum teyzesinin güzeli diye seviyorum ablamlarda kızıyo ne teyzesi annesisin sen onun diyolar.bende ayy doğru ya hala bir çocuğum olabileceğine inanamıyorum baksana benim gibi gelmiyo diyorum hayırdır inşallah
hadi bakalım bekliyoruzzzz..nerelerden kaçar liraya aldığını da not et belki bizde gider oralaran alırız kolay gelsinnnGünaydın kızlar saat 12 gibi alışveriş için gidiyorum bursaya bebeğimin çeyizinin hepsini alıp gelicem inş :)))
kızlar dün gece bissürü rüya gördüm
hiç rüyamda bişiler yememiştim dün yedim sempatiksalakcinni ama normalde versen yeemem şerbetli tavuklu pilabv yedimay nasıl yiyom bide pis biyerdeydi ne güldüm yaaaa
sonra bebeğim olmuş evdeyiz.kucağıma alıyorum teyzesinin güzeli diye seviyorum ablamlarda kızıyo ne teyzesi annesisin sen onun diyolar.bende ayy doğru ya hala bir çocuğum olabileceğine inanamıyorum baksana benim gibi gelmiyo diyorum hayırdır inşallah
selam kızlar...
nasılsınız bakalım?
birkaç gündür eşim grip gece sıtma tuttu epey korktum ama neyseki düzeldi şimdi.
ben de evde dinleniyorum hafta sonu malum.
bebişim arada dürtüklüyor anneeeeee....beni de unuttun dercesine tepikliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?