2011 Şubat Anneleri

bugünn benimmm doğum günümmmm hihoyyyt hihoyyyt

çok grurluyummm, çok onurluyumm böyle bir günde doğduğum içinn :lepi: :lepi:

kızımlada ilk doğum günüm :teytey: :teytey:

bugün şımarabilirmiyim kızlar izninizle delikafadulden sırnaşık şey

canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşında bebeğinle ve ailenle sağlıklı huzurlu günler geçirmen dileğiyle

bugün yine çok yoğunduk epey dolaştık ablam yarın gece dönecek annemi bırakmıyorum....anca gelebildiim azıcık geçmişi okuyayım dedim ama vallla epey çoğalmış okuyamadım

umarım herkes iyidir

ayy yoruldum misafir ağırlamakta artık zor geliyoooo:bbo:

evet canım sorma hakikaten yorucu oluyor

birde benim salı günü günüm var iyimiii.neyseki annem geldide yardım edecek kayınvalidemde bişiler yapacak yoksa hayatta altından kalkamam heralde

evet canım yaa çok zor bişi benim çok şükür 25 gündür hiç olmadı ama insan hep endişe içinde oluyo.çok sık dışarı çıkmıyorum bugün biraz çıktık eşimle çok sıkılmıştım artık ama eve gelince tuvalete girdiğimde yine kanamam olmuşmudur diye de aklımdan geçirmeden edemiyorum.allahın izniyle tamamlasak şu son günlerimizi de bizim gibi sıkıntılı geçen hamilelikler daha da zor geçiyo çok şükür ben 7. aya girdim de biraz dah içim rahatladı
cnm bnm hamdolsun 7.aya girdin çok şükür bende iple çekiyorum hayırlısyla bi girelim bide şu 30ları görmeye başlarsak sanırımdaha bi rahatlıcaz Allahım sağ salim vakitlerinde bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin gözdecim gerçekten biraz sıkıntı olunca günler daha uzun geliyo insana tamamına erdirsin inş mevlam
evet canım sorma hakikaten yorucu oluyor

birde benim salı günü günüm var iyimiii.neyseki annem geldide yardım edecek kayınvalidemde bişiler yapacak yoksa hayatta altından kalkamam heralde
kesinlikle katılıyorum hele de msafirliğe gitmekte artık bana çok zor geliyoo ben pijamalarımı giyip oturmayınca artık hiç trahat değilim yaa bide sürekli oturmak ii gelmiyooo
şu gün olaylarında daiiki anneler ve kayınvaldeler varrr valla saolsunnlar yetişiyolar yoksa altından kalmak biraz zor oluyoookaydirigubbakcemile3

günaydın anneler sizlerden kıskandım:)bende oğluşumun cicilerini eklediiimm:)

günaydın herkeslereeee nurberra cım sağol canımmm bizi biraz oyaladı ama gösterdi sonunda kibar ve utangaç bir oğlan olucak sanırım benim oğlum

valla kaç gündür dolanmaktan çok yorulmuşummm bugün ablamın son günü gece otobüsüyle gidicek bugünde dolaşırız heralde beni yormamak için gitmeyelim falan diyolar ama benimde içime sinmiyo yeğenimde var oraya buraya derken yine dolanıyoruz

şu salıda geçsin başka bişi istemiyorummm ondan sonraa tembellik tavan yapacak bende acısını çıkarıcamm

Günaydın kızlar saat 12 gibi alışveriş için gidiyorum bursaya bebeğimin çeyizinin hepsini alıp gelicem inş :)))

Günaydın kızlar saat 12 gibi alışveriş için gidiyorum bursaya bebeğimin çeyizinin hepsini alıp gelicem inş :)))

hadi bakalım kolay gelsin çağlayancımm bütün bursayı kaldırırsın sen artık :)

bizide merakta koyma olurmusempatiksalakcinni fotolarını koymayı ihmal etme

oleyyy güzel ciciler al annesi ona da sor hatta:)

ne guzel canım butun bebek fabrikaları bursada heralde daha ucuz ve bol çeşit olur eklersin bakarız bizde cicilere kaydirigubbakcemile2

hadi bakalım kolay gelsin çağlayancımm bütün bursayı kaldırırsın sen artık :)

bizide merakta koyma olurmusempatiksalakcinni fotolarını koymayı ihmal etme

Saol'un kızlar çok heyecanlıyız zaten, babamız sürekli gidip geliyor elini karnıma koyup kızımm annenle ben sana cici almaya gidicez bugün çok güzel şeyler alıcak babası kızına diyor,o böyle yaptıkça dahada heyecanlanıyorum ben inş.herşey yolunda giderde pazartesi aldıklarımı resimlerim sizler içinde

kızlar dün gece bissürü rüya gördüm

hiç rüyamda bişiler yememiştim dün yedim sempatiksalakcinni ama normalde versen yeemem şerbetli tavuklu pilabv yedim :1: ay nasıl yiyom bide pis biyerdeydi ne güldüm yaaaa

sonra bebeğim olmuş evdeyiz.kucağıma alıyorum teyzesinin güzeli diye seviyorum ablamlarda kızıyo ne teyzesi annesisin sen onun diyolar.bende ayy doğru ya hala bir çocuğum olabileceğine inanamıyorum baksana benim gibi gelmiyo diyorum hayırdır inşallah

hiç rüyamda bişiler yememiştim dün yedim sempatiksalakcinni ama normalde versen yeemem şerbetli tavuklu pilabv yedim :1: ay nasıl yiyom bide pis biyerdeydi ne güldüm yaaaa

sonra bebeğim olmuş evdeyiz.kucağıma alıyorum teyzesinin güzeli diye seviyorum ablamlarda kızıyo ne teyzesi annesisin sen onun diyolar.bende ayy doğru ya hala bir çocuğum olabileceğine inanamıyorum baksana benim gibi gelmiyo diyorum hayırdır inşallah

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım bekliyoruzzzz..nerelerden kaçar liraya aldığını da not et belki bizde gider oralaran alırız kolay gelsinnn

bazen oluyor ya bilinç altı ve hormonların etkisi:1::1:

selam kızlar...
nasılsınız bakalım?
birkaç gündür eşim grip gece sıtma tuttu epey korktum ama neyseki düzeldi şimdi.
ben de evde dinleniyorum hafta sonu malum.
bebişim arada dürtüklüyor anneeeeee....beni de unuttun dercesine tepikliyor

günaydın güzel annişlerrrr sonunda hediyem geldiiiiiiiii hatice teyzemize (fufuka) çooooook teşekkür ederizzz bizim için çok özel oldu bize çok güzel bi albüm almış geçenlerde eşimle bakmıştık oda doğunca alırız demişti ama birileri bizi çooook uzaklardan duymuş çok mutlu etti bizi emirime yazdığın mektup ağlattı bizi çook teşekkür ederiz fufukacımmm inş sağlıkla alırız kuzularımızı kucaklarımıza

selam kızlar...
nasılsınız bakalım?
birkaç gündür eşim grip gece sıtma tuttu epey korktum ama neyseki düzeldi şimdi.
ben de evde dinleniyorum hafta sonu malum.
bebişim arada dürtüklüyor anneeeeee....beni de unuttun dercesine tepikliyor

günaydın melocum geçmiş olsun eşine

Back
X