evt cnmm bide bende maşallah bi mide var gayetttt hassas zaten tatlıyıda çok sevmem söz konuşu şerbet olunca sıcak olsa neysede ayy çok şey istedim galibaa :roflol::roflol:
bnmde sabaha randevum cnm yoksa nasıl aç kaliim onca zaman ay sen 11 ekadar nasıl dayancan yasemincim yaw neyse hepimize kolay gelsin inşş güzel haberler yazıcaz 8indeeee
ben sabah 9 da gidicem... sonuçları ne zaman belli oluyor acaba :uhm: ne kadar sürede yani :uhm:
bnmde 9 tatlım hiç bilmiyorum ama sanıırm uzun bi süre orda kalıcaz heralde sonucuda alıcaz galiba sanırsam:bbo::bbo::bbo:
aslında düşüncen mantıklı cnmerkenden şeker sonra en tatlı şekerleri görme fikri güzell bende nasılsa heyecandan tam uyuyamıcam yani erkenden uyancam bari gidiim 9 çok ideal sonrasındada oğluşumu görürüm inşş öncesinde görmiim şeker tavan yapar heyecanlanıyorum yaaaaaa sıpamı izlerken şekre bakmaktan fazla şeker yüklemeyyim kendimee kaydirigubbakcemile3:roflol:benimde tatlıyla hiç aram yok sevmem aklıma gelince bile midem bulanıyor allah yardımcımız olsun bende saat 10 a kadar uyuyup hemen kalkıp hastaneye gidiyim diyorum canım erken kalkarsam açlıktan midem kazınır acaba 9 da gidip şeker yüklemesini yaptırıp 11de de muayeneye mi girsemkaydirigubbakcemile3
ohh sizler benden önce yaptırıcaksınız ne güzel inşallah aynı gün sonuçları verirler canım zaten giden arkadaşlarda gelip sonuçlarını yazıyorlardı galiba veriyorlar hemen
bi aç karnına bide şekerli suyu içtikten 1 saat sonra kan alınıyor sanırım... bilmem ki aynı gün verirler mi?? ancak öğleden sonraya çıkar diye tahmin ediyorum..
aslında düşüncen mantıklı cnmerkenden şeker sonra en tatlı şekerleri görme fikri güzell bende nasılsa heyecandan tam uyuyamıcam yani erkenden uyancam bari gidiim 9 çok ideal sonrasındada oğluşumu görürüm inşş öncesinde görmiim şeker tavan yapar heyecanlanıyorum yaaaaaa sıpamı izlerken şekre bakmaktan fazla şeker yüklemeyyim kendimee kaydirigubbakcemile3:roflol:
hmm olaiblir yasmincim artık onca vakit bekledik okadarda bekelrz sonuçlar için tabi o arada yemek yemem lazımmmcokacimcoook çok acıkırım yaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haklısın bende 9 da gidiyim şekerime bi baktıyım sonra dünyanın en tatlı şeker şeyiyle kendime şeker yükliyim biraz daha bencede biz akşama kadar hastanede oluruz heralde sonuçları beklerken arada birşeyler yeriz yoksa dayanamayız
evt cnm yaa cidden onlar dünyanın en tatlı şeyleri sadece tekemerli bile bal gibi kendilerini kucakladığımızda nasıl bişidir kimbilir allah tamamına erdirsin hepimiznkini burdan o duygularıda paylaşalım inşş
buarada ben ayrın sınava giriyorum ama ne kadar rahatım yaaa son gözatmaları yapacağıma pc başındayım ama napiim busaate kadar işte ne olduysa çok bi beklentim yok hayırlıs artık :Saruboceq:
kılzar bişi sorcam hastane çıkışı ben bi 5li aldım bide 10lu mu aliim başka alıyomusunuz kaç tane olsun sizcee
evt cnm yaa cidden onlar dünyanın en tatlı şeyleri sadece tekemerli bile bal gibi kendilerini kucakladığımızda nasıl bişidir kimbilir allah tamamına erdirsin hepimiznkini burdan o duygularıda paylaşalım inşş
buarada ben ayrın sınava giriyorum ama ne kadar rahatım yaaa son gözatmaları yapacağıma pc başındayım ama napiim busaate kadar işte ne olduysa çok bi beklentim yok hayırlıs artık :Saruboceq:
başarılar canım.. allah yardımcın olsun..
bende bir tane 5 li, 6 lı ve 12 li zıbın takımı aldım canım başka almıycam seninkide yeter canım fazla almaya gerek yok
ya kızlar benim kafam karıştı.. kağan kocatepenin sitesini inceledim şimdi...20-24 hafta arası 6.ay...24-28 haftalar arasıda 7.ay yazıyor... benim doktorumda bugün haftaya yani 24.haftada 7. aya gireceksin dedi.. ama face de şubat annelerinde hesaplama farklı.. 23. hafta 6.aya giriş olarak yazıyor ..:uhm: :uhm:
cnm aslında kağan kocatepenin hesabı daha doğru çünkü bebişler 10.ayda doğuyolar yani 9ay artı 10 gün olduğunda artık 9ay bitmiş 10.aydan gün almış oluyolar biz şuan 6.aydayız 28.haftanın bitimi ile 7.ayımız bitmiş oluyo
evet canım benim doktorumda haftaya 24.haftada 7.aya giriyoruz deyince şaşırdım... kağan kocatepenin sitesine girip baktım oda aynısını söylüyor.. kafam karışmıştı ama doğru söylüyorsun mantık öyle..
inanmıyorum yaa ozaman haftaya artık 7.ayımızamı giriyoruzzz Allahım tamamına erdirsin inşş hayırlısyla şubata gelseydik bii
öncelikle iyi akşamlar anne adayları.. konu dikkatimi cekti.. böyle direk muhabette atliyor gibi olcam ama bende ayni konudan müstaribim.. kac aylik diye soruldugunda 24ncü haftada 7 aya girdigimiz düsünülürse 6. ayım bitmek üzere diyorum. kac hafta olduki sorusuna 23 diyince 6.4=24 daha 5 ayliksin sallama gibi tepkiler aliyorum
insanın canı sıkılıyo. en iyisi sorana 23 hafta diyip gececeksin. ama iste inatla ay soruluyor
yani simdi biz gercekten kac ayligiz? fisfisfis
siz soranlara ne diyosunuz?
öncelikle iyi akşamlar anne adayları.. konu dikkatimi cekti.. böyle direk muhabette atliyor gibi olcam ama bende ayni konudan müstaribim.. kac aylik diye soruldugunda 24ncü haftada 7 aya girdigimiz düsünülürse 6. ayım bitmek üzere diyorum. kac hafta olduki sorusuna 23 diyince 6.4=24 daha 5 ayliksin sallama gibi tepkiler aliyorum
insanın canı sıkılıyo. en iyisi sorana 23 hafta diyip gececeksin. ama iste inatla ay soruluyor
yani simdi biz gercekten kac ayligiz? fisfisfis
siz soranlara ne diyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?