2011 Şubat Anneleri

en güzeli.. ben anlatmaya calisiyorum.. aciklama geregi duyuyorum. ama bi müddet sonra sadece kendi kendime konustugumu farkediyorumsempatiksalakcinni
amann gecistirmek en güzeli... ama insan mutlu oluyor ya.. kagan kocatepenin sitesi hep beni mutlu etmistir.. simdi 23+0m ama dr kagann siteside 24. haftada yer aliyorsun.. o psikoloji bile mutlu ediyor ya:lepi:

ya degisen bisey yok aslında nerden bakarsan bak 119 günüm kalmıs.. ne azalacak ne cogalacak.. ama mutlu oluyoruz iste.. azcik mutlulugu cok görüyolar yaw:çok üzgünüm:..

ayy kızlar bende şu ay meselesine çok fena takık durumdayım sonuçta dediğiniz gibi 9 aylık olmuyo doğum 9,5 ay yani 10. ay da var onu nereye atalım dimi şimdi yani o 10. ayda 1,5 hfta var yani ozaman benim 27.haftada olduğuma göre haftaya 7 mi bitiyo ayy ne güzel bööle düşünmek süper valla
,

valla gözdecim kağan kocatepenin sitesinde ay hesabı böyle.. benim doktorumunda öyle dedi.. neye inanıcağımı şaştım

kesinlikle katılıyorum... dedigim gibi vakit ne azaliyo ne cogaliyo.. ama insan ayrı bi mutlu oluyo beopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anlayamadığım bu hesap neden heryerde farklı :uhm: mantık bir aklın yoluda bir ama hamilelikte hesaplama bir sürü :uhm:

27 haftalık doğum yapanlara 6.5 aylık doğum yaptı deniliyor. Özlem yıldız 27 haftalık doğum yaptı sanırım tüm haberlerde 6.5 aylık doğum yaptığı yazmıştı. En iisi hafta hesabı:)

Cnm teşekkürler, normal doğum genelde sezaryenden düşük fiyatlı oluyo cnm ya niye ikisinede aynı fiyat demişlerki, ama başka hastane yoksa mecbur orda olcak artık sağlık olsun
2 oğlunanada maşallah canımm kağanınada bol iştahlı günler inş doğum için ben sezeryan olucam 700 lira yeni doğan tetkikleri 2 gün hastanede kalma doktor parası içinde s

Cnm sağolasın, fiyatı iyiymiş hemde dr parası dahil diyosun çok iyi
Cnm aman dikkat et kendine inş erken doğmaz zamanında doğar
Cnm çok iyiymiş dr parasıda dahilmi bu fiyata hoşgeldin cnm Aman inş olmasın cnm bi daha Hayrolsun cnm, pislik görmek kısmettir pis rüyaları kimseye anlatma Cnm dikkat et sanada bulasmasnbol meyve ye
kızlar cinsellik gebeliğe zararlımı?
tehliken yoksa zararlı değil cnm
şekerinin olmamasına sevindim cnm gözün aydın
maşallah kuzuya
ya benim gibi dogumu 3 subata gelen arkadaslar varmi, birde kasiklarinda sanki hamlanmis gibi hafif agri hissediyorum 2 haftayi geckin cok abartilacak bir agri degil ama yürüyünce asiri hissediyorum.

Cnm mutlaka dr una bahset
rmb arkadaşlar ya benim fıstığım dün öğleden beri az tepikliyor ama sanki elini karnıma koyup geziyor yükselip yükselip iniyo yani ama tedirginim çok tepiklemediğinden nomalmidir biraz gribim ondan mı acaba

Cnm 10 hareket sayman lazım her tür hareket dahil maşallah bebişe, cnm akıntı konusunu halletmen iyi olmuş bebiş için tehlikeli boyutlara varabiliyor çünkü
iyi akşamlar kızlar oğluşumla biz geldik sizler nasılsınız bu arada benimde haftaya pazartesi 8 inde dr. randevum var aynı zamanda şeker yüklemesi yaptırıcam
Güzel haberlerle dön cnm
Cnm inş güzel sonuçlar alırsın sınavdan

Allah korusun ya.. Ben beklemeye raziyim. Gec olsun guc olmasın..:)

Kızlar selam,a.s.
Alıntı yapıyodum kağancım elimden tutup tutup kaldırdı, benimde yazılar hep bölündü tam cevap yazdım dedim entere bastım derken basamamışım geri tuşuna basmışım tüm yazılar silindi, haydeee baştan cevap yaz, aradada kağanla oyun oyna fln derken neyseki sağ sağlim gönderdim yazdıklarımı,
Bardağa çay koymuştum o da buz gibi olmuş :)) neyse ben sağlamım :)) kağanıda babası uyuttu

Bizde bugün avantaja gittik, bişiler aldık öle üst baş fln, kağanada belki heveslenip yer diye bir horozlu tabak aldım süper tatlı bişi :)) maşallah diyim bi tabaktaki horoza mama yedirdik bi tabaktaki arıya bide kağana sırayla, öyle böyle yedi :)) işin sırrı horozlu tabaktamı yoksa annemin sütlü yumurtalı peynirli ev eriştesindemi bilemedim ,inş böyle böyle yeniden eski haline döner kuzucum
Tabi bizim gezme yine en çok kağana yaradı, babasıyla tırtıla bindiler, su hareket eden oyuncaklar bindi, ordan çocuk parkında kurtlarını döktü maş. rahatladı :))

Bu hastanemi cnm internetten buldum
Çerkezköy Özel Optimed Güven Hastanesi

Atatürk caddesi No:118 Çerkezköy
Tekirdağ Türkiye

Telefon: 0282 726 0 555
Özel Optimed Sağlık Hizmetleri A.Ş.

Çerkezköy Optimed Güven Hastanesi

Çerkezköy Tekirdağ

0282 726 0 555

Arayın bencede cnm bir görüşün. Başta indirimsiz fiyatları söylüyorlar. Biz telde randewu aldık we muayene ücretini sorduk. 60 demişlerdi. Giitiğimizde 20 ödedik. indirimsiz fiyat weriyorlar. Ben Nevzat beye gittim. Netten hastanenin sitesinide inceleyebilirsin.
Ben iim cnm ya gün dolduruyorum işte hep aynı :) Sen nasılsın_?

ewet cnm bu hastane. Bende siteden bir arkadaşın tawsiyesiyle gitmiştim we çok memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…