2011 Şubat Anneleri

slm kızlarrrr a.s.

doktor amcamıza gittik bugün.. kızım 1 haftalık açığını 2 haftada yakalamış.. herşey yolunda dedi doktorum.. banada afferim verdi.. hamileliğin başından beri 3 kilo 100 g almışım.. kontrolde gidiyorsun dedi bana kaydirigubbakcemile3 haftaya pazartesi yani ayın 8 inde şeker yüklemesi için gidicem..

ha bu arada beyaz akıntımın olduğunu ve kokulu olduğunu söyledim.. alttan muayene etti aylar sonra ilk kezzz....:1no2: fenaydı fenaaa :1no2: fitil verdi.. bide bir kerelik kullanılan suda eriyen antibiyotik verdi.. önemli beyaz ve kokulu olması hemen önleyelim dedi..

cnm aramızda bir gün var senle:) bzimde şeker yükelemiz 8 kasım inş hayırlı haberlerle döneriz bak nasılda kapamış farkı maşallah ona bol bol vitaminli şeyler yemeye devam

fnss sende hoşgeldin cnm isimleri yazarken aşağıda görünmüyodun selma veriim dedim nasılsınız cnm

kızlar nasılsınız ben geldiimmm

hoşgeldiniz cnm ağrıların geçti değilmi gülşahcım kasık ağrın vardı yanlış hatırlamıyosam cnm biz iiz çok şükür dün oğluşum biara hiç tepiklemedi bni oturdum ağladım en hareketli olduğu saatlerde onca konuşup karnımı tutmamama rağmen tık yoktu ama çok şükür gece çoştu sıpam demekki dinlenmeye çekilmiş:) allahım hepsine sağlık versinn

inşallah canım inşallah :Saruboceq: evet kızım kapatmış aradaki mesafeyi kaydirigubbakcemile3 bu arada doktoruma dengesiz hareketleri dedim.. bi bakıyorsunuz çok hareketli hissediyorum.. bir bakıyorsunuz 1 gün tık yok.. 2 güne kadar normal dedi.. 2 gün uyuyabiliyor dedi.. don' t panik dedi kaydirigubbakcemile3

cnm aramızda bir gün var senle:) bzimde şeker yükelemiz 8 kasım inş hayırlı haberlerle döneriz bak nasılda kapamış farkı maşallah ona bol bol vitaminli şeyler yemeye devam

iyi akşamlar kızlar oğluşumla biz geldik sizler nasılsınız bu arada benimde haftaya pazartesi 8 inde dr. randevum var aynı zamanda şeker yüklemesi yaptırıcam

aa bunu duyduğuma sevndim cnm iki saat hareket etmese korkmuştum demekki normalmiş:)

iyi akşamlar kızlar oğluşumla biz geldik sizler nasılsınız bu arada benimde haftaya pazartesi 8 inde dr. randevum var aynı zamanda şeker yüklemesi yaptırıcam

hoşgelsdiniz cnm ohoo maşalah 8inde hepimiz şekere gidiyoruz yanii:) inşş ii çıkar sonuçlarımızda ben o şekerli suyu aç karna midem bulanmadan nasıl içiem yaaohaoldumsmile

afferim sanada bebeğinede farkı kapattığınız için süpersiniz çok sevindim

bizimde şeker yüklememiz 8inde ben seni kiloda acayip sollamışım yauuu 7 kilo aldımmmakannehir

benimde bazen akıntım oluyo ama sürekli diil kokmuyo öncedende olurdu arada ona benzer

sağolasın canım kaydirigubbakcemile3 bu afferimler bana doğuruncaya kadar yeter sanırsam kaydirigubbakcemile3

oooo hepimiz ayın 8 inde o şekerli suyu içiyor olucaz demekki kaydirigubbakcemile3 belki bu moral verir bize kaydirigubbakcemile3 yalnız değiliz şuan diye düşünürsek kaydirigubbakcemile3

bu dönemde akıntı olması normal dedi doktorum.. beklenen bişi dedi.. ama kokuyor ve yanma var değince el atma gereksinimi duydu :roflol: :roflol:

hoşgelsdiniz cnm ohoo maşalah 8inde hepimiz şekere gidiyoruz yanii:) inşş ii çıkar sonuçlarımızda ben o şekerli suyu aç karna midem bulanmadan nasıl içiem yaaohaoldumsmile

canım bende hep onu düşünüyorum aç karna şekerli su ıyyyy inşallah etrafı falan pisletmeyizeyvahedigeldismile 8 inde hepimizde inşallah güzel sonuçlarla geri döneriz benim randevum 11 de kaydirigubbakcemile2

canım bende hep onu düşünüyorum aç karna şekerli su ıyyyy inşallah etrafı falan pisletmeyizeyvahedigeldismile 8 inde hepimizde inşallah güzel sonuçlarla geri döneriz benim randevum 11 de kaydirigubbakcemile2

evt cnmm bide bende maşallah bi mide var gayetttt hassas zaten tatlıyıda çok sevmem söz konuşu şerbet olunca sıcak olsa neysede ayy çok şey istedim galibaa :roflol::roflol:
bnmde sabaha randevum cnm yoksa nasıl aç kaliim onca zaman ay sen 11 ekadar nasıl dayancan yasemincim yaw neyse hepimize kolay gelsin inşş güzel haberler yazıcaz 8indeeee

ben sabah 9 da gidicem... sonuçları ne zaman belli oluyor acaba :uhm: ne kadar sürede yani :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…