• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar
Dün geceden beri aşırı deecede kusma ve ishal var.Gece boyunca uyuyamadım.Şimdi 1 bardak su,şeker,tuz karışımı yapıp içtim yeniden çıkardım.Ya nekadar aksilik böyle bugün annemler gelecek uzun yoldan akşama yemek yapılacak hepsi oruç.Birazdan kadın gelecek temizliğe ama ben ayakta duramıyorum.Sinirden ağlıyorum:(
önerileriniz varmı

Günaydın fatmacım geçmiş olsun canım.İshal için patates haşlayıp ye canım,iyi geldiğini biliyorum tuzlu krakerlerdende yemeğe çalış ayrıca bastırsın mideni.

günaydın kızlar nasılsınız coktandır girmiordum bugün evdeyim yavaş yavaş bayram temizliği yapmayı düşünüyorum bakalım becerebilcekmiyiz :)

Günaydın kızlar,nasılsınız ?
Dün eşimle bebeğimize oda bakmaya gittik.
O kadar güzel odalar varki aralarından nasıl seçim yapacağımızı bilmiyorum.
Özellikle kız bebek anneleri çok sanslı.Müthiş güzel kız odaları gördüm.Eşimin bile gözü kaldı kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar bugün bende yavaş yavaş temizlik yapsam diyorum..
hergün bir oda camı kapı bitireyim diyorum..çok iş var yavaş yavaş en iyisi..yarın başlayım diyorum.bugün 1de alışverişe gideceğiz eşimle bebeğede oyun parkı bakacagım...hastane çıkışı alırım ya da...bugün bırakayım yarın en iyisi temizlik

en çok cam ve perde işi benim gözümü korkutuyor perdeleri yıkamama gerekiyor.kızlar perdeyi siz kısa devirdemi yıkıyorsunuz..ütülemeden direk asacagım.yoksa ölürüm herhalde

Günaydın kızlar
Dün geceden beri aşırı deecede kusma ve ishal var.Gece boyunca uyuyamadım.Şimdi 1 bardak su,şeker,tuz karışımı yapıp içtim yeniden çıkardım.Ya nekadar aksilik böyle bugün annemler gelecek uzun yoldan akşama yemek yapılacak hepsi oruç.Birazdan kadın gelecek temizliğe ama ben ayakta duramıyorum.Sinirden ağlıyorum:(
önerileriniz varmı

ishal için canım bol bol şeftali, patatates,muz peynir ye....
akşamada gelen kadına bişeyler yaptır

Günaydın kızlar
önerileriniz varmı

Canım çok geçmiş olsun,üzme kendini hep böyle zamanlarda olur terslikler,anneciğin yabancımı sanki ne olsa yersiniz,sen akşama kadar istirahat et birde bol bol su iç...

Kızlar bende temizlik yapıcam bugün eve gidince,ben perdeleri eşime taktırıcam ama kısa programda yıkamıycam bana göre çok kirlendiler çünkü :))
En çokta gözümde büyüyen o salon vitrinini indirip,içindekileri yıka,kurula,camlarını sil örtülerini yıka ve ser en çok o uğraştırıcak ondan korkuyorum ben.Eşimde evi süpürür bende diğerlerini yaparım.Anlaşma böyle bakalım uyuyacakmı.

iyi geceler kızlara.s., geçmişe bakamadım , umarım tüm anneler bebekler ve sonuçlar iyidir, biliyorsunuz kağan düştü 2 dikiş attılar, çok üzgünüm ama elimden bişey gelmiyor...... ayın 6 sında 3lü test için gittiğimde kağanıda göstericem yeniden dr a dikişlerin ne zaman alınacağını konuşucam,

Y.dışından abim ve yengem geldiler, yengemle ilk defa karşılaşıyorum ama gerçekten çok tatlı ve güzel bir kızcağız ya çok sevdim onu, oda beni sevdi, çok iyi anlaşıyoruz, yaşlarımızda yakın, kendini burda yabancı hissetmesin diye elimden geleni yapıyorum abim gibi kabullendim onu onunla yan yana koydum , ailemde öyle, kendi kızları gibi benimsediler onu ve zaten öncesinde anne ve babamla konuşup zamanında eşimin ailesinin beni nasıl istemediğini ve bana davranışlarının yanlışlığının ne kadar büyük sonuçlar doğurduğunu sonunda kendi yaptıkları hatadan eşimin dediğine göre çokta pişman olduklarını ama iş işten geçtiğini en büyük zararıda bu tavrı yaratanların gördüğünü anlattım ve asla bu tarz bir benimsememe istememe zorla kabullenmişmiş vs... durumunun olmamasını rica ettim, o sizin kızınız abim nasıl oğlunuzsa dedim, hoş onlarda zaten kabullenmişler sevmişler bile üstelik, uyruklarımız ve kültürlerimiz farklı olsada insanlık her yerde insanlıktır dimi :)

keşke türkiyede yaşasalarda daha sık görüşebilsek, gittikleri zaman üzülücem...
onlarla beraber annemlerde geldiler, şu an evin içi çok kalabalık, her odada yatan birileri var , sessiz olmaya çalışıyorum :) umarım başarabiliyorumdur:1rolleyes:

Geldikleri günden itibaren kağancımla benide gezdiriyorlar valla ilaç gibi geldiler :)zemuszemus banada kağanın düşmesinden sonra moral oldu, tekne gezisine gittik, marmaris turu yaptık, yarın sabah bodruma gidicez kısmetse :) kağanada çok iyi geldi,babamız şehir dışında olduğu için dışarı sık çıkamıyorduk canı sıkılıyordu çocuğun, rahatladı biraz, dayıcım gibi bişilerde öğrendi :) ananede diyor,babama dede diyor :)kendini sevdiriyo sıpacık maş.

Bunların haricinde ben hala kusuyorum, artık geçmeyecek diye düşünüyorum... durumu kabullenmiş gibiyim sağlık olsun...

veee şu an yorgunluktan ölüyorum, kafamı yastığa koyar koymaz uyucam, kağanı annem aldı beraber yatacaklarmış ben gece kalkmayacağım için sabaha uykumu almış olarak uyanmayı ümit ediyorum :) uzuuuuuuuun aradan sonra gece sabaha kadar ve deliksiz uyumak en çok istediğim seylerden
İyi geceler ben yatıyorum görüşmek üzere, öpt

canım Kağan a çok geçmiş olsun,nazar değmiştir yakışıklıya...ooh negüzel insanın ailesi gibi varmı bee...rabbim başımızdan eksik etmesin,onlar olunca huzur var...sende keyfini çıkar gelininizde hayırlı olsun,Allah daim etsin...

Günaydın kızlar biz kalktık kahvaltı yaptık kızımla buraya göz attık şimdide gazete okumaya gidiyoruz.Babamız hala uyuyor :1: Hepinize iyi haftasonları...
Fatmacım geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine arkadaşlar ne yapman gerktiğini çok güzel yazmışlar zaten bende ek olarak muz tüket diyorum kendine iyi bak

Mrb arkadaşlar
Nöbetten konuşmuşsunuz bizim nöbetler 24 saat düşünün halimi,yarın nöbetciyim mesela :(
6.aya kadarda heyet raporu almadığım müddetce tutmak zorundayım.

Ben dünden bu yana çok rahatsızdım.Belimden başlayıp karın ve kasığımda dinmek bilmeyen sancılarım vardı.Bugün iş çıkışı dayanamadım acile gittim.Dr böbrek ağrısına benziyor dedi ama idrar tahlilinde bişey çıkmayınca çok şaşırdı.
Oradan kasın doğuma gittim,ultrasonla baktı dr bebekte ve suyunda sorun yok dedi.
Şimdi bu çektiğim ağrıların ne olduğu meçhul :(

Genel cerrahiye gitmemi önerdiler.
Bu arada bebişin cinsiyetini sordum çok küçük görünmüyor dedi :(

geçmiş olsun,inşallah basit bir ağrıdır, endişe etme...

selam kızlarr
ayşe betül panik yapma dinlen
herşey yoluna girecek inşallahhh

ben de bugün ishal olmuşum sancısı falan yoktu ama çok halsizlik yaptı
ishal şimdi geçti çok şükür şimdi sadece halsizlik kaldı korktum oğluma biişi olur mu diye
yatıyorum bugün
üşüttüm heralde

geçmiş olsun canım,yat dinlen...

Back
X