slm kızlar a.s.
rahatsız olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...allahım tez zamanda acil şifalar versin inşallah :Saruboceq:
ishali en iyi kesen kahvenin içini biraz limon sıkıp kaşıkla yemek.. birebir geliyor.. tecrübeyle sabit.. eşimin bağırsakları süper ötesi çalıştığı için iyi biliyorum...
eşimin yıllık izinde olmasını fırsat bilip kabataslak ta olsa ( kapılar ve perdeler hariç olduğu için kaba taslak dedim) temizlik yaptık bugün bizde... yoruldum baya... ama cam kapı sürekli açık olduğu için arkanı dön hemen toz oluveriyor... akşamada eve alışverişe gidilecek... daha önce peynir ekmek gibi gelen şeyler artık ciddi anlamda yormaya başladı sempatiksalakcinni
kızlar bebeğimi ben sol tarfımda taşıyorum... ve bazen belirgin bazen çok belirgin olmayan seyirme tarzı şeyler hissediyorum... bunlar bebeğimin hareketleri mi yoksa bağırsak hareketlerimi ayırt edemiyorum.. 15+ 1 deyiz.. kimisi 18 haftadan önce hissedemezsin diyor ama.. anlayamadım valla bende :uhm:
kimisi tatlı yediğinde ( dondurma, çikolaata, gofret vss..) hareket eder diyor ama ben mi hissizim ya fisfisfis
bide görümcem ha bugün ha yarın doğum yapacak... ultrasona girmeden önce mutlaka tatli bişeyler ye öyle gir dedi... hemen hareketlendiği için cinsiyetini görmek kolay olurmuş..deneyen var mı bilmiyorum ama ayın 17 sinde kontrole gittiğimde denmeyi düşünüyorum.. ohaoldumsmile
bide şöyle bişey duydum... buda mı batıl inanç bilmiyorum... sol taraftan yumurtlayanların kızı, sağ taraftan yumurtlayaanların oğlu oluyormuş.. böyle zamanlarda her kafadan ses çıkar ya... onlardan biri mi yine acaba... deneyen yada doktoruna soran var mı... ben doktoruma sordum... olabilir dedi sadece... hayır olmaz demedi...
allah hepimizin gönlün göre versin.. herşeyin ötesinde sağlıklı, mutlu, huzurlu ve hayırlı evlaatlar nasip etsin hepimize :Saruboceq:
valla ben sağ taraftan yumurtladığıma adım gibi emin çünkü bende poli kistik over var ve tedavi olarak yumurtlatıldım.ve sürekli yumurta takibim yapıldı ve 7 ay boyunca soldan hiç yumurtlamadım ve kızım oluyo sanırım pek tutmuyo