durun durun hemen anlatıyım sizede ilk karpuz patikten başlıyım mı ?
cnm bu karpuz dediğin açıklmalı şekli olan değilmi ayy ne kaa cahilim yaaa:kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
durun durun hemen anlatıyım sizede ilk karpuz patikten başlıyım mı ?
hoşbulduk satdaşım nasılsnız:)
cnm bu karpuz dediğin açıklmalı şekli olan değilmi ayy ne kaa cahilim yaaa:kedi:
sevinççççç buedasın şekerim bebişin nasıl <<<<<<<<<
sen nasılsınnnn
evt cnm karpuz modeli
boğazım kuruyor yanıyor o iğrenç hissss:gitme:
ahhh canım benimm iyiyiz çok şükür sen nasılsınnn. olumunekankayizsmile
kızçeler be çıkıyorum akşama evdn devam ederiz mesaim bitti :) tatile girdik
kızçeler be çıkıyorum akşama evdn devam ederiz mesaim bitti :) tatile girdik
ben iyiyim kızımda ama boğazım çok kötü nefes alınca yanıyor:2:
doktor ne diyo bi çözümü yokmu bunun yaaaa.herkes hastalanmaya başladııı
merhaba arkadaşlar,
Nasılsınız ? bebekleriniz nasıllar? ben de geçmişi okuyordum sıkıldım yazayım dedim. dün giremedim dr. randevumuz vardı bebeğim iyiymiş biraz önden gidiyoruz çok hareketli bi bebek olcakmış kızım yandık şimdiden vuruyorr zaten 630 gr olmuşuz şimdilikbi dahaki sefere şeker yüklememiz var bakalım hepinizi öpüyorum
merhaba arkadaşlar,
Nasılsınız ? bebekleriniz nasıllar? ben de geçmişi okuyordum sıkıldım yazayım dedim. dün giremedim dr. randevumuz vardı bebeğim iyiymiş biraz önden gidiyoruz çok hareketli bi bebek olcakmış kızım yandık şimdiden vuruyorr zaten 630 gr olmuşuz şimdilikbi dahaki sefere şeker yüklememiz var bakalım hepinizi öpüyorum
ben çıkıyorum kızlarrr hepinizi öpüyorummm yerimseniben a.s.vereliniortak...Allah sizi nazarlardan saklasınnn
![]()
ii valla nolsunn aynı bi haftayı daha devirdik kızımlaaa.iyiyiz çok şükür turp gibiyizz maşallahh diyimde naar değmesin ya ben size çok alıştımmm sakın kopmayalımmmm :enbuyukkk:
ii valla nolsunn aynı bi haftayı daha devirdik kızımlaaa.iyiyiz çok şükür turp gibiyizz maşallahh diyimde naar değmesin ya ben size çok alıştımmm sakın kopmayalımmmm :enbuyukkk: