2011 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar,
Nasılsınız ? bebekleriniz nasıllar? ben de geçmişi okuyordum sıkıldım yazayım dedim. dün giremedim dr. randevumuz vardı bebeğim iyiymiş biraz önden gidiyoruz çok hareketli bi bebek olcakmış kızım yandık şimdiden vuruyorr zaten 630 gr olmuşuz şimdilik:nazar: bi dahaki sefere şeker yüklememiz var bakalım hepinizi öpüyorum

ben çıkıyorum kızlarrr hepinizi öpüyorummm yerimseniben a.s.vereliniortak...:nazar: Allah sizi nazarlardan saklasınnn :nazar:

merhaba arkadaşlar,
Nasılsınız ? bebekleriniz nasıllar? ben de geçmişi okuyordum sıkıldım yazayım dedim. dün giremedim dr. randevumuz vardı bebeğim iyiymiş biraz önden gidiyoruz çok hareketli bi bebek olcakmış kızım yandık şimdiden vuruyorr zaten 630 gr olmuşuz şimdilik:nazar: bi dahaki sefere şeker yüklememiz var bakalım hepinizi öpüyorum

maşallah yaaa.kocamannn olmuşş:nazar:

ii valla nolsunn aynı bi haftayı daha devirdik kızımlaaa.iyiyiz çok şükür turp gibiyizz maşallahh diyimde naar değmesin ya ben size çok alıştımmm sakın kopmayalımmmm :enbuyukkk:

merhaba arkadaşlar,

mrhba cnm hoşgeldin maşalalh kızına
mavicim şeker yükelemsi için geç değilmi bana 24ç.haftada çağırdı hmm demekki belli aralıklar var inşş oda güzel çıkar hepimizin hayırlısyla bebişlerimizi sağlıkla kucaklarız inş cnm

ii valla nolsunn aynı bi haftayı daha devirdik kızımlaaa.iyiyiz çok şükür turp gibiyizz maşallahh diyimde naar değmesin ya ben size çok alıştımmm sakın kopmayalımmmm :enbuyukkk:

yasecim maşşallah cnm :) kopmayız inş burda çok güzel bi ortam kurduk bebişlerimizle devam edicez inş cnm güle güle mesain bitmiş hadi ii haftasonları sana ttalım

kopmayız ...daha çocuklarımız birlikte büyüyüp arkadaş olacaklar kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Back
X