2011 Şubat Anneleri

oğlum dün arabasıyla kafama vurdu ben de ona katıla katıla ağladım çocuk çok şaşırdı yazık yeni konuşmaya başladı zaten gelmiş bana anne araba diyo ben ağlarken:)

gecmiş olsun canım:)) nasılsınız dicem ufaklık yaralamış seni bunu dışında inş iyisinizdir

canım ya...onlar için herşey kolay sorunca ciddiye almıyolar...sbsye girecekler mecburen.sen nasılsın bebiş nasıl

canım ya...onlar için herşey kolay sorunca ciddiye almıyolar...sbsye girecekler mecburen.sen nasılsın bebiş nasıl

cok şükür tatlım sen en iyi olanı bilirsin ben espiri yaptım allah kolaylık versin sanada inş normal mi olacak dogum benimn 3 cü sezeryan geriliyorum agırlaştım siz nasılsınız arkadaşlar kusura bakmasın burada iki arkadaş edindim bir sensin bilmiyorum ikinize yazınca kendimi cok ii hissediyorum saolasınız

hoşgeldin lal
ne güzel memleketimi gezip gelmişsin
benim içinde soluk alsaydın ciğerlerine bol bol
eskişehirliyim ben :)
2 senedir gidemiyorum ama

abrelcim bizlerde arkadaşınız canım herzaman yazabilirsin bizede

yatıyorum artık kızlar
öptümmm
hepinizi

hoşgeldin lal
ne güzel memleketimi gezip gelmişsin
benim içinde soluk alsaydın ciğerlerine bol bol
eskişehirliyim ben :)
2 senedir gidemiyorum ama

abrelcim bizlerde arkadaşınız canım herzaman yazabilirsin bizede

yatıyorum artık kızlar
öptümmm
hepinizi

tşk ederim canım o gün yazmıştım iki arkadaş cevap yazmıştı sanırım bu yüzden gözüm hep onları arıyor tabiki sizde azrkadaşımsınız saolun ii geceler canım

Kızlar iyi akşamlar,a.s.

Pc yi açtımda geçmişe bakmak kısmet olmadı bir türlü kağanla uğraştık hepimiz ,eşim izin aldı hafta içi hafta sonu dahil burda, kağancımda baba baba diye bir hal oluyo kuzucum ya,kağanın baba özlemini ne kadar anlatsam eksik kalır kızlar, burda yokken herkese resimden babasını gösterip baba diyor ,babası kapıdan girsin sevinçten ayaklarını vuruyor, adam wc ye giremiyor, kapıya vuruyor kapı açç kapı açç diye, bir yandan seviniyorum ama bir yandanda bu çocuk babasına bu kadar hasretken babasının uzakta olması içimi burkuyor,

Eşim geldiğinden beri hemen hemen her gün kağanı parka götürüyoruz, iyice yoruluyor , çocukların peşinden koşuyor kuduruyor :)) onları parkta gülüp oynarken görmek harika bir duygu...

Bugünde eşimle başbaşa çıktık gezmelere, hem büyük oğluma hem küçük oğluma hemde analarına :kedi: ciciler aldık, aslında niyetim alışveriş değildi oğlanlara alsak yeter diyordum ama eşim ısrar etti bende birkaç şey aldım, iyide oldu

Küçük oğlanda atakta onunda maşallahı var kağandan daha hareketli bir bebek olabilir diye şakalaşıyoruz bile :)) aman bu olsa olsa felaket senaryomuz olur bizim :)))
Arada karnıma kramp giriyor ve dikiş yerlerimin kenarlarında ara ara olan bir ağrı hissediyorum, karnım genişlemeye devam ettiği için sanırım, bende bi ara çıkıcam dr a,
Veee akşam kağanın saçlarını kestik, biraz uzamıştı siması değişti oğlumun resmen :)

Yeme problemide aynen devam ediyor, yarında yemezse dr a götürücez, süt cicibebe ile yaşıyor resmen, ama bu işin blendırlayıp biberonlama kısmı kaynanamın yüzünden oldu, o zamanda söyledim zaten blendırlama herşeyi ben zorda kalmadıkça ezip veriyorum diye ama maalesef anlatamazsın işte, ben blendırı sadece pütürlüyü hiç yemediğinde nadir olarak kullanıyordum normalde 6.ayından itibaren pütürlü yemeye alıştırmıştım kağanı, ama o kendi tabiri ile "kolayına geldiği için" yapma dediğim halde kahvaltı dahil herşeyi blendırladı biberona doldurdu , sonucuna buyrun, çocuk aç yaşıyor şu an, babasından 2-3 kaşık yerse yiyiyor çoğunluklada ağzına bile sürdürmüyor, sıkılan üzülende anne ve babası oluyor maalesef , senin işim benim işimi zorlaştırmak değil kolaylaştırmak olmalı blendıra alıştıracağına kendi kendine yemeye alıştırman daha doğru olur demiştim ama anlamadı

Kızlar benden bu kadar, bu hafta sık giremicem eşim burda olacak ailecek biraz vakit geçiricez, yinede arada uğramaya çalışıcam , sizleri öpüyoruz kocaman kendinize iyi bakına.s.

Son düzenleme:
kızlar bugün milupadan hediyelerim geldi. gerçi promosyon konusunda biraz cimri davranmışlar ama neyse;))) içinden çıkan kataloglar hoşuma gitti, güzel bilgiler var.

mrb canım peki bunları ücretlemi temin ediyorsun yoksa ücretsizmi anlayamadım ben beni aydınlatırsan sevinirim

ıyı geceler kızlar..

Bugun kontrolumuz vardı prensesımı gordum cok sukur bı yaramaz durum yok.
Miniğim 600 gram olmus kuzuma bakarken kendıme de ıyı bakmısım bır ayda 4 kılo bırden almısım napcam ben yaaawwww daha sımdıden 9 kılo almıs bulunmaktayım :kedi:
Allah sonumu hayır ede :lepi:

zehra hayır bunlar ücretsiz.internet sitesine üye oluyorsun bir süre sonra yolluyorlar

karamel gözün aydın kızını görmüşsün ne güzel.kocaman olmuş maşallahhhhh ohh ohh yarasın kızına boşver verilir o kilolar ne olacakki

bende gece gece ütü yaptım 4 tane gömlek vardı birini yarın giyecek eşim olmuşken onlarıda ütüleyeyim didim

uykumda kaçtı zaten

zehra hayır bunlar ücretsiz.internet sitesine üye oluyorsun bir süre sonra yolluyorlar

karamel gözün aydın kızını görmüşsün ne güzel.kocaman olmuş maşallahhhhh ohh ohh yarasın kızına boşver verilir o kilolar ne olacakki

bende gece gece ütü yaptım 4 tane gömlek vardı birini yarın giyecek eşim olmuşken onlarıda ütüleyeyim didim

uykumda kaçtı zaten

haklısın canım bebısım saglıklıca gelsınde ınsallah benım tek derdım kılo vermek olsun hayırlısı bakalım..

Ütü dedınde benımde utum var yaaaa yetısemıorum esımın hızına valla hergun bı gomlek bı pantolon.. gıysene be adam bı kac gun lülülülülülü

mrb canım peki bunları ücretlemi temin ediyorsun yoksa ücretsizmi anlayamadım ben beni aydınlatırsan sevinirim

hayır canım milupanın web sitesine üye olunca ücretsiz yolladılar.

ıyı geceler kızlar..

Bugun kontrolumuz vardı prensesımı gordum cok sukur bı yaramaz durum yok.
Miniğim 600 gram olmus kuzuma bakarken kendıme de ıyı bakmısım bır ayda 4 kılo bırden almısım napcam ben yaaawwww daha sımdıden 9 kılo almıs bulunmaktayım :kedi:
Allah sonumu hayır ede :lepi:

maşallah canım, kuzucukla beraber büyümüşsünüz;)) o sağlıklı olsun da kilolar nasılsa verilir hiç dert etme.

maşallah canım, kuzucukla beraber büyümüşsünüz;)) o sağlıklı olsun da kilolar nasılsa verilir hiç dert etme.
valla bende kendımı ole tesellı edıorum canım.. Kuzum ıı olsunda benımde tek derdım kılo olsun napıyım:kedi:

Bu sabah kimse açılışı yapmamış uzun zamandır bende yapmamıştım zaten hepinize kızımla kocamannnnn günaydın diyoruz teyzoşlar :)))))

Günaydın canım nasılsınız oğluşla bu sabah

Günaydın canım kolay gelsin bugün senin işlerin çoktur :))

biz iyiyiz gece uyuyamadım hiç ama bebeğimde uyumuyo yaa geceleri acaba doğunca geceleri uyumayacakmı ki sürekli hareket halinde maşallah. gündüz çok fazla hareke etmiyo neyse bizde gündüz uyuruz artık :1::1:

siz nasılsınız prenses uyandımı :dance:

günaydıınn yesimm ayy ne güzel pastalar börekler yparsın sen şimdi yaa :dance: kolay gelsin

Back
X