Kızlar iyi akşamlar,a.s.
Pc yi açtımda geçmişe bakmak kısmet olmadı bir türlü kağanla uğraştık hepimiz ,eşim izin aldı hafta içi hafta sonu dahil burda, kağancımda baba baba diye bir hal oluyo kuzucum ya,kağanın baba özlemini ne kadar anlatsam eksik kalır kızlar, burda yokken herkese resimden babasını gösterip baba diyor ,babası kapıdan girsin sevinçten ayaklarını vuruyor, adam wc ye giremiyor, kapıya vuruyor kapı açç kapı açç diye, bir yandan seviniyorum ama bir yandanda bu çocuk babasına bu kadar hasretken babasının uzakta olması içimi burkuyor,
Eşim geldiğinden beri hemen hemen her gün kağanı parka götürüyoruz, iyice yoruluyor , çocukların peşinden koşuyor kuduruyor :)) onları parkta gülüp oynarken görmek harika bir duygu...
Bugünde eşimle başbaşa çıktık gezmelere, hem büyük oğluma hem küçük oğluma hemde analarına :kedi: ciciler aldık, aslında niyetim alışveriş değildi oğlanlara alsak yeter diyordum ama eşim ısrar etti bende birkaç şey aldım, iyide oldu
Küçük oğlanda atakta onunda maşallahı var kağandan daha hareketli bir bebek olabilir diye şakalaşıyoruz bile :)) aman bu olsa olsa felaket senaryomuz olur bizim :)))
Arada karnıma kramp giriyor ve dikiş yerlerimin kenarlarında ara ara olan bir ağrı hissediyorum, karnım genişlemeye devam ettiği için sanırım, bende bi ara çıkıcam dr a,
Veee akşam kağanın saçlarını kestik, biraz uzamıştı siması değişti oğlumun resmen :)
Yeme problemide aynen devam ediyor, yarında yemezse dr a götürücez, süt cicibebe ile yaşıyor resmen, ama bu işin blendırlayıp biberonlama kısmı kaynanamın yüzünden oldu, o zamanda söyledim zaten blendırlama herşeyi ben zorda kalmadıkça ezip veriyorum diye ama maalesef anlatamazsın işte, ben blendırı sadece pütürlüyü hiç yemediğinde nadir olarak kullanıyordum normalde 6.ayından itibaren pütürlü yemeye alıştırmıştım kağanı, ama o kendi tabiri ile "kolayına geldiği için" yapma dediğim halde kahvaltı dahil herşeyi blendırladı biberona doldurdu , sonucuna buyrun, çocuk aç yaşıyor şu an, babasından 2-3 kaşık yerse yiyiyor çoğunluklada ağzına bile sürdürmüyor, sıkılan üzülende anne ve babası oluyor maalesef , senin işim benim işimi zorlaştırmak değil kolaylaştırmak olmalı blendıra alıştıracağına kendi kendine yemeye alıştırman daha doğru olur demiştim ama anlamadı
Kızlar benden bu kadar, bu hafta sık giremicem eşim burda olacak ailecek biraz vakit geçiricez, yinede arada uğramaya çalışıcam , sizleri öpüyoruz kocaman kendinize iyi bakına.s.