Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef ama ben varım üzülme canım 10 kg aldım alsanaalsanasmile
kız ben bunu bile alacağımı düşünmüodum bu iştahsızlıkla
Melocum hoşgeldin canım hediyeleriniz çok güzelmiş güzel günlerde kullansın kzın canım
Demekki yiyormuşuz kız bizi kandırıyorsun bak yemiyorum diye kaydirigubbakcemile3
evet senin kilo çok iyi hala iştahsızmısın hamilelikten öncede mi iştahsızdın yoksa hamilelik mi öyle yaptı
kızma bana ama sabah bişi yemiom öğlen yiyom akşam bide gece meyve yada çayın yanında bişiler çokmu
canım diyetisyenin önerdiği listede neler var bende dikkat ediyorum yediklerime diyetisyenimin verdiği eski listeyle kıyaslayacağımbende bebegimi besleyemem korkusu vardi acik konusmak gerekirse hala var ama diyetisyenim korkma o gereken herseyi aliyo dedi bakalim
ciksss hicbiseyi halletmedim daha üst bas bile almadim ayhh utandim sincik :kedi:
selam şekerHerkese selam biz geldik
nihayet yaaa....hadi maşallah oğluşa.selam güzel anneler ben geldiiimmm
doktora gittik geldiikkk
normal ultrasona girdik.ayrıntılı için 1 hafta sonra randevu verdi.haftamız tam uygun çıktı 23 haftalık gözüküyordu.kiloları bebeğe almışsın gayet güzel dedi.normal dedi kilon.herşey gayet normal çıktı bebeğimiz gayet hareketli ve sağlıklı Allah a şükür.
veeeee veeeee veeeee cinsiyetimiz belli olduuu
oğluşumuz olacak inşallahhhhhhhh........
doktor pipisini falan gösterdi ama inanamadık hala daha emin değiliz cinsiyetin belli olmaması drurumuna fazlamı alıştık nedir.
babamız biraz durgunlaştı gibi sanki o hep kız diye seviyodu kız istiyodu kızların babalarına düşkünlüğü malum ya ona heves ediyordu.kendileride 3 erkek kardeş o yüzden kızlara biraz düşkünn
belli etmiyor ama durgun halide beni etkiledi.valla ben gayet memnunum yaşadığımız okadar stresten sonra sağlıklı olması benim için ennn önemliii unsur gerisi hiiç önemli diill.
ben de mamamı yedim topiklere yetişmeye çalışıyorumMamamızı yedik geldik teyzoşlarr siz napıonuz
afiyet olsun yarasın bebişeeeHuhu teyzoşlar gene çok sessiz olmuş burası yemeğe mi gittiniz hepiniz biz yedikde geldik bile yemeğimizi :)))
beeeeeeeennnn +13 kilodayım 24 kilo verip hemen hamiş kaldığım için vücut hızlı kilo aldııben suan 23. haftada +8kgdeyım varmı benden daha sısko(
ayyyyy çok yaşa emi ne güldüm yaaaa,acaba ödem mi hormon etkisi mibide enterasan bi durum var kilo alınca benim burnum büyüdü her gören senin niye burnun kilo almış diyo :roflol: gerçektende çok ilginç yaa doguma kadar kulaklarıma gelmez inşallah :roflol: hani ergenliğe giren gençler olur yaa her yeri orantısız büyümeye başlar öyle gibiyim :roflol:
sağol canımMelocum hoşgeldin canım hediyeleriniz çok güzelmiş güzel günlerde kullansın kzın canım
Demekki yiyormuşuz kız bizi kandırıyorsun bak yemiyorum diye kaydirigubbakcemile3
slm kızlarrr bizimki ya çok uykucu yada annesini çok üzecek şimdiden belli olduu.
yaaa pek bi sessizz çok çok az vuruyo 2 gündür. :çok üzgünüm:
klava:
klava:
klava: kahvaltı nerde kahvaltı en önemli öğün o zaten birde kızma diyorsun bana hiç canın birşey istemiyorsa peynir ekmek yap işe getir çayla iç olmaz ki ama böyle çok sinirlendim bak şimdi kötükedihüso
Öğlen yiyorsun kalorili şeyler olmasa bile direk yağa dönüşür sonra aralarda yok tabi bunlar sana kg yapmış olabilir canım biraz daha dikkat etsen olur iştahında düzelir hem
ama kahvaltıyı mutlaka yap
Slm canım uyuyordur kesin bebişin ondan tekmelemiyordur annesi merak etme,tatlı birşeyler ye istersen belki o zaman daha çok tepikler seni.
slm kızlarrr bizimki ya çok uykucu yada annesini çok üzecek şimdiden belli olduu.
yaaa pek bi sessizz çok çok az vuruyo 2 gündür. :çok üzgünüm:
selam güzel anneler ben geldiiimmm
doktora gittik geldiikkk
normal ultrasona girdik.ayrıntılı için 1 hafta sonra randevu verdi.haftamız tam uygun çıktı 23 haftalık gözüküyordu.kiloları bebeğe almışsın gayet güzel dedi.normal dedi kilon.herşey gayet normal çıktı bebeğimiz gayet hareketli ve sağlıklı Allah a şükür.
veeeee veeeee veeeee cinsiyetimiz belli olduuu
oğluşumuz olacak inşallahhhhhhhh........
doktor pipisini falan gösterdi ama inanamadık hala daha emin değiliz cinsiyetin belli olmaması drurumuna fazlamı alıştık nedir.
babamız biraz durgunlaştı gibi sanki o hep kız diye seviyodu kız istiyodu kızların babalarına düşkünlüğü malum ya ona heves ediyordu.kendileride 3 erkek kardeş o yüzden kızlara biraz düşkünn
belli etmiyor ama durgun halide beni etkiledi.valla ben gayet memnunum yaşadığımız okadar stresten sonra sağlıklı olması benim için ennn önemliii unsur gerisi hiiç önemli diill.
Slm canım uyuyordur kesin bebişin ondan tekmelemiyordur annesi merak etme,tatlı birşeyler ye istersen belki o zaman daha çok tepikler seni.
canım sık uyuyordur bu dönemde ciddi uyku uyanıklık dönemlerinden geçerlermiş
iyiyim esra ben çift doktora gidiyorum bugn diğer doktorumla kontrolüm var oraya gidiyorum şimdihoşgeldim melocuum nasıl kızçemis bugün
yasese takma kafaya benim iki gün hemen hemen hiç vurmadı ama dün bi başladı maşallahı var arada uyku dönemine geçiolarmış merak etme
iyi günler kızlar nasılsınız biz şeker yüklememizi yaptık biraz yüksek çıktı 159 cuma günü 100mg da bakılıcak ona göre karar vericekmişiz bakalım hayırlısı gerçi temiz çıksada bugün itibariyle beyazları karbonhidratlı herşeyi çıkarıyorum hayatımdan azıcık dayanırız neyapayım:gitme: