2011 Şubat Anneleri

Melocum hoşgeldin canım hediyeleriniz çok güzelmiş güzel günlerde kullansın kzın canım

Demekki yiyormuşuz kız bizi kandırıyorsun bak yemiyorum diye kaydirigubbakcemile3

kızma bana ama sabah bişi yemiom öğlen yiyom akşam bide gece meyve yada çayın yanında bişiler çokmu

evet senin kilo çok iyi hala iştahsızmısın hamilelikten öncede mi iştahsızdın yoksa hamilelik mi öyle yaptı

aslında birgün iyi yersem 2 gün az yiyorum dengesizim bide faranjitim hiç gitmedi hep boğazım dolu gibi bi his var oda iştah kapatıo

kızma bana ama sabah bişi yemiom öğlen yiyom akşam bide gece meyve yada çayın yanında bişiler çokmu

:oklava::oklava::oklava: kahvaltı nerde kahvaltı en önemli öğün o zaten birde kızma diyorsun bana hiç canın birşey istemiyorsa peynir ekmek yap işe getir çayla iç olmaz ki ama böyle çok sinirlendim bak şimdi kötükedihüso
Öğlen yiyorsun kalorili şeyler olmasa bile direk yağa dönüşür sonra aralarda yok tabi bunlar sana kg yapmış olabilir canım biraz daha dikkat etsen olur iştahında düzelir hem
ama kahvaltıyı mutlaka yap

bende bebegimi besleyemem korkusu vardi acik konusmak gerekirse hala var ama diyetisyenim korkma o gereken herseyi aliyo dedi bakalim

ciksss hicbiseyi halletmedim daha üst bas bile almadim ayhh utandim sincik :kedi:
canım diyetisyenin önerdiği listede neler var bende dikkat ediyorum yediklerime diyetisyenimin verdiği eski listeyle kıyaslayacağım
Herkese selam biz geldik
selam şeker
selam güzel anneler ben geldiiimmm

doktora gittik geldiikkk

normal ultrasona girdik.ayrıntılı için 1 hafta sonra randevu verdi.haftamız tam uygun çıktı 23 haftalık gözüküyordu.kiloları bebeğe almışsın gayet güzel dedi.normal dedi kilon.herşey gayet normal çıktı bebeğimiz gayet hareketli ve sağlıklı Allah a şükür.

veeeee veeeee veeeee cinsiyetimiz belli olduuu

oğluşumuz olacak inşallahhhhhhhh........

doktor pipisini falan gösterdi ama inanamadık hala daha emin değiliz cinsiyetin belli olmaması drurumuna fazlamı alıştık nedir.

babamız biraz durgunlaştı gibi sanki o hep kız diye seviyodu kız istiyodu kızların babalarına düşkünlüğü malum ya ona heves ediyordu.kendileride 3 erkek kardeş o yüzden kızlara biraz düşkünn

belli etmiyor ama durgun halide beni etkiledi.valla ben gayet memnunum yaşadığımız okadar stresten sonra sağlıklı olması benim için ennn önemliii unsur gerisi hiiç önemli diill.
nihayet yaaa....hadi maşallah oğluşa.
Mamamızı yedik geldik teyzoşlarr siz napıonuz
ben de mamamı yedim topiklere yetişmeye çalışıyorum
Huhu teyzoşlar gene çok sessiz olmuş burası yemeğe mi gittiniz hepiniz biz yedikde geldik bile yemeğimizi :)))
afiyet olsun yarasın bebişeee
ben suan 23. haftada +8kgdeyım varmı benden daha sısko:((
beeeeeeeennnn +13 kilodayım 24 kilo verip hemen hamiş kaldığım için vücut hızlı kilo aldıı
bide enterasan bi durum var kilo alınca benim burnum büyüdü her gören senin niye burnun kilo almış diyo :roflol: gerçektende çok ilginç yaa doguma kadar kulaklarıma gelmez inşallah :roflol: hani ergenliğe giren gençler olur yaa her yeri orantısız büyümeye başlar öyle gibiyim :roflol:
ayyyyy çok yaşa emi ne güldüm yaaaa,acaba ödem mi hormon etkisi mi
Melocum hoşgeldin canım hediyeleriniz çok güzelmiş güzel günlerde kullansın kzın canım

Demekki yiyormuşuz kız bizi kandırıyorsun bak yemiyorum diye kaydirigubbakcemile3
sağol canım

slm kızlarrr bizimki ya çok uykucu yada annesini çok üzecek şimdiden belli olduu.
yaaa pek bi sessizz çok çok az vuruyo 2 gündür. :çok üzgünüm:

Kızlar şimdi kapı çaldı ve hediyemiz geldi.Ayyy çok mutlu olduk çok duygulandık.Gözlerim doldu vallahi.Çok güzel bir hediye almış şenay teyzesi kızıma.Şenaysn çookkkk tşkr ederiz sana kocaman öptük.Birazdan resmini çekip hediye topiğine koyacağım ....

slm kızlarrr bizimki ya çok uykucu yada annesini çok üzecek şimdiden belli olduu.
yaaa pek bi sessizz çok çok az vuruyo 2 gündür. :çok üzgünüm:

Slm canım uyuyordur kesin bebişin ondan tekmelemiyordur annesi merak etme,tatlı birşeyler ye istersen belki o zaman daha çok tepikler seni.

:oklava::oklava::oklava: kahvaltı nerde kahvaltı en önemli öğün o zaten birde kızma diyorsun bana hiç canın birşey istemiyorsa peynir ekmek yap işe getir çayla iç olmaz ki ama böyle çok sinirlendim bak şimdi kötükedihüso
Öğlen yiyorsun kalorili şeyler olmasa bile direk yağa dönüşür sonra aralarda yok tabi bunlar sana kg yapmış olabilir canım biraz daha dikkat etsen olur iştahında düzelir hem
ama kahvaltıyı mutlaka yap

biliodum kızacağını :1: hiç bişi yapmazsam süt içiom sabahleyin o kadar ama dediğin gibi ekmek arası yapmam lazım :))))

hoşgeldim melocuum nasıl kızçemis bugün
yasese takma kafaya benim iki gün hemen hemen hiç vurmadı ama dün bi başladı maşallahı var arada uyku dönemine geçiolarmış merak etme

selam güzel anneler ben geldiiimmm

doktora gittik geldiikkk

normal ultrasona girdik.ayrıntılı için 1 hafta sonra randevu verdi.haftamız tam uygun çıktı 23 haftalık gözüküyordu.kiloları bebeğe almışsın gayet güzel dedi.normal dedi kilon.herşey gayet normal çıktı bebeğimiz gayet hareketli ve sağlıklı Allah a şükür.

veeeee veeeee veeeee cinsiyetimiz belli olduuu

oğluşumuz olacak inşallahhhhhhhh........

doktor pipisini falan gösterdi ama inanamadık hala daha emin değiliz cinsiyetin belli olmaması drurumuna fazlamı alıştık nedir.

babamız biraz durgunlaştı gibi sanki o hep kız diye seviyodu kız istiyodu kızların babalarına düşkünlüğü malum ya ona heves ediyordu.kendileride 3 erkek kardeş o yüzden kızlara biraz düşkünn

belli etmiyor ama durgun halide beni etkiledi.valla ben gayet memnunum yaşadığımız okadar stresten sonra sağlıklı olması benim için ennn önemliii unsur gerisi hiiç önemli diill.

gözün aydın canımmm çok nazlı bi paşa çok bekletti annesini babasını sağlıkla gelsin inş:nazar:

iyi günler kızlar nasılsınız biz şeker yüklememizi yaptık biraz yüksek çıktı 159 cuma günü 100mg da bakılıcak ona göre karar vericekmişiz bakalım hayırlısı gerçi temiz çıksada bugün itibariyle beyazları karbonhidratlı herşeyi çıkarıyorum hayatımdan azıcık dayanırız neyapayım:gitme:

hoşgeldim melocuum nasıl kızçemis bugün
yasese takma kafaya benim iki gün hemen hemen hiç vurmadı ama dün bi başladı maşallahı var arada uyku dönemine geçiolarmış merak etme
iyiyim esra ben çift doktora gidiyorum bugn diğer doktorumla kontrolüm var oraya gidiyorum şimdi

kızlar şeker sonuçlarımı aldım :( oradaki doktor biraz yüksek çıkmış doktorunuz size bilgi verir dedi.

açlık kan şekeri (glukoz AKŞ) 96 çıkmış
50gr yüklemeden sonra 60.dk 155 çıkmış
moralim bozuldu

iyi günler kızlar nasılsınız biz şeker yüklememizi yaptık biraz yüksek çıktı 159 cuma günü 100mg da bakılıcak ona göre karar vericekmişiz bakalım hayırlısı gerçi temiz çıksada bugün itibariyle beyazları karbonhidratlı herşeyi çıkarıyorum hayatımdan azıcık dayanırız neyapayım:gitme:

hayırlısı olsun canım ya inşallah fazla değildir dikkat et yemene içmene

Back
X