2011 Şubat Anneleri

Kızlar benim hediyem geldi biliyormusunuz yarım saat önceydi sanırım.Çok güzel bir hediye almış esra arkadaşım bana kızıma ömür boyu esra teyzesinden hatıra kalacak
iyi ki böyle güzel bir etkinlik yapmışız.Teşekkür ederim hepinize katıldığınız için opuyorumnanaktan

Çok sevindim canım sen ve bebişin güzel ve sağlıklı günlerde kullanın...

slm kızlar 23+5 haftalık gebeyim bende ve bir kızım olucak allahın izniyle gebeliğin başınden beri siteyı takıp ediyorum sanırım kendime göre sayfayı buldum bende şubat annesi olucam :) sorun çıkmassa doğum günümde kızımı kucagıma alıcam artık hergun burdayım yenı arkadaşlarla tanışmayı çok isterim
fikir alışverişi için görüşmek üzere

Aramıza hoşgeldimn :))

Evet vallahi çağlayan teyze.Annem çok fena oldu Babama iş yaptırıyo hep.Ben doğana kadar yaptırsın bakalım sonra ne olacak Annemin hali:))))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Hepimiz öyleyiz canım babaları kullanıyoruz kullanabildiğimiz yere kadar doğumdan sonra kesin ellerini çekecekler üzerimizden kaydirigubbakcemile3

slm kızlar 23+5 haftalık gebeyim bende ve bir kızım olucak allahın izniyle gebeliğin başınden beri siteyı takıp ediyorum sanırım kendime göre sayfayı buldum bende şubat annesi olucam :) sorun çıkmassa doğum günümde kızımı kucagıma alıcam artık hergun burdayım yenı arkadaşlarla tanışmayı çok isterim
fikir alışverişi için görüşmek üzere

canım hosgeldın.. saglıcakla kuzucugunu kucagına aslırsın ınsallah.

kızlarr nasılsınız kimse yokk mu

ben geldım sekerım.. herkes dnlenmeye cekıldı heralde..

yasemıncım dogum gnun kutlu olsun canım.. bebısın esın ve tum sevdıklerınle daha nıce senelere

kızlaar nasılsınızz ben 100lük şeker yüklemesini yaptım gebelik şekeride şekerde çıkmadı ama glukoz bozukluğu diye bişey vrmış dr diyet önerdi çok şükür bişey çıkmadı

Gözün aydın cnm, bizede 50 gr yükleme yaptılar. Çok şükür şeker çıkmadı :) iyiyiz biz de
dietsiz kilo almaya devammm :PPP

canım görüşürüz yine çıkmam lazım kociş çağırıyor, öpüyorum seni...

en daha iyim şükür kanamam kesildi,inşallah hiç olmaz....seninde kanaman olmuştu dimi Allahım ne zor kimseye yaşatmasın...

evet canım yaa çok zor bişi benim çok şükür 25 gündür hiç olmadı ama insan hep endişe içinde oluyo.çok sık dışarı çıkmıyorum bugün biraz çıktık eşimle çok sıkılmıştım artık ama eve gelince tuvalete girdiğimde yine kanamam olmuşmudur diye de aklımdan geçirmeden edemiyorum.allahın izniyle tamamlasak şu son günlerimizi de bizim gibi sıkıntılı geçen hamilelikler daha da zor geçiyo çok şükür ben 7. aya girdim de biraz dah içim rahatladı

evet canım yaa çok zor bişi benim çok şükür 25 gündür hiç olmadı ama insan hep endişe içinde oluyo.çok sık dışarı çıkmıyorum bugün biraz çıktık eşimle çok sıkılmıştım artık ama eve gelince tuvalete girdiğimde yine kanamam olmuşmudur diye de aklımdan geçirmeden edemiyorum.allahın izniyle tamamlasak şu son günlerimizi de bizim gibi sıkıntılı geçen hamilelikler daha da zor geçiyo çok şükür ben 7. aya girdim de biraz dah içim rahatladı

senin neden olmuştu canım,sebebi neydi?

senin neden olmuştu canım,sebebi neydi?

plesanta previa yani plesanta rahim ağzını tamamen kapatıyor.ondan olduğunu sööledi dr.bakalım çrş günü kontrolümüz var eğer çrş ya kadar yukarı çıkmazsa bi daha çıkmazmış 26.haftaya kadar çıktı çıktı demişti dr.eğer çıkmazsa kanama,erken doğum riski devam edicek.ve normal doğum söz konusu bile olmıycak malesef.hatta en son kontrolde bebğim 1 hafta geri demişti dr ağırlık olarak bu bile ona bağlıymış.plesantadan besleniyo ya bebişler kanama olunca beslenmede sorun oluyomuş.benim hamilelik boyunca 3 kere kanamam oldu toplam 9 gün sürdü.3 gece de hastanede yattım.
senin neden oluyomuş canım

Günaydın kızlar bugün ben işyerindeyim

Hepimizin 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlu olsun :)))

günaydın çağlayancım bende burdayımm

seninde bayramın kutlu olsun ve bütün arkadaşlarımızın
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
bugünn benimmm doğum günümmmm hihoyyyt hihoyyyt

çok grurluyummm, çok onurluyumm böyle bir günde doğduğum içinn :lepi: :lepi:

kızımlada ilk doğum günüm :teytey: :teytey:

bugün şımarabilirmiyim kızlar izninizle delikafadulden sırnaşık şey
şımar tabi yaaaaa.....iyiki doğdun yasminnnnnnn,iyiki doğdun yasmiiiiiiinnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar bayramınız kutlu olsunnnnhihoyyyt

yasemincim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara canıma.s.

senacımmmm nerelerdesin heryerde seni arıyorumkaydirigubbakcemile3
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

plesanta previa yani plesanta rahim ağzını tamamen kapatıyor.ondan olduğunu sööledi dr.bakalım çrş günü kontrolümüz var eğer çrş ya kadar yukarı çıkmazsa bi daha çıkmazmış 26.haftaya kadar çıktı çıktı demişti dr.eğer çıkmazsa kanama,erken doğum riski devam edicek.ve normal doğum söz konusu bile olmıycak malesef.hatta en son kontrolde bebğim 1 hafta geri demişti dr ağırlık olarak bu bile ona bağlıymış.plesantadan besleniyo ya bebişler kanama olunca beslenmede sorun oluyomuş.benim hamilelik boyunca 3 kere kanamam oldu toplam 9 gün sürdü.3 gece de hastanede yattım.
senin neden oluyomuş canım

geçmiş olsun canım,inşallah çıkmıştır yukarıda bidaha hiç kanaman olmaz,benimkinin sebebi yokmuş canım herhangi bi problem görünmüyor,ama kanama risk erken doğumbelirtisi belki bizim göremediğimiz bişey var yatacaksın dedi,bende yatıyorum 2 haftadır, geçti bikaçgündür yok inşallah bidaha olmaz seninde benimde...kızçeler bi doğsun acısını sorarız arkadaşım,popişlerinden ısıralımopuyorumnanaktan

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin... beni düşünen, bu özel ve güzel günümde varolduklarını gösteren bütün arkadaşlarıma çoookk ama çookk teşekkür ediyorum... iyiki sizlerde varsınız... iyiki bir şekilde hayatımdasınız...kızımla birlikte opuyorumnanaktan

Nice yıllaraaaaaaaa canımmmmmmm
kızınla eşinle sevdiklerinle sevenlerinle nice mutlu günler hep seninle olsunnnn :)

Doğum günün kutlu olsun canım kızınla beraber inş.daha çok böyle güzel doğum günleri kutlarsınız inş. opuyorumnanaktan:1hug:

doğum günün kutlu olsun canımmmmm kızınla istediğiniz kadar şımarın bence bugün sizin gününz :)alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:sm_cool:

cnmm inşallah istediğin şeyleri bulursun bursa güzel şehir bence bulucaksın inşallah hadi size ii alışverişler buarada hemen resmine bakıyorum:)

doğum günün kutlu olsun canım,rabbim kuzucuğunla nice yaşları nasip etsin...

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN BEBİŞİNLE NİCE GÜZEL SENELERE İNŞ..a.s.

Yasmincim nice senelere bebişinle kocişinle birlikte inşallah doğum günün kutlu olsun

sllmm kıızlar nasılsınız ben geri döndüm :)) dün akşam bağlanabildi internetim .
yasmincim doğum günü kutlu olsun canım ne kadar güzel bi günde doğmuşsun ööle nice mutlu senelere bebişinle

yasmincimm doğum günün kutlu olsun a.s.

Yasmin doğum günün kutlu olsun cnm.

kızlar bayramınız kutlu olsunnnnhihoyyyt

yasemincim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara canıma.s.

senacımmmm nerelerdesin heryerde seni arıyorumkaydirigubbakcemile3

doğumgünün kutlu olsun yasemincim kızınla eşinle ve ailenle sağlıklı huzurlu yıllara.s.

Canım doğum günün kutlu olsun.İstediğin kadar şımar tabiki önümüzdeki sene kızın kucağında kutlarsın inşallah ....Nice güzel yaşlara...

canım hosgeldın.. saglıcakla kuzucugunu kucagına aslırsın ınsallah.

ben geldım sekerım.. herkes dnlenmeye cekıldı heralde..

yasemıncım dogum gnun kutlu olsun canım.. bebısın esın ve tum sevdıklerınle daha nıce senelere

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

şımar tabi yaaaaa.....iyiki doğdun yasminnnnnnn,iyiki doğdun yasmiiiiiiinnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Back
X