2011 Şubat Anneleri

mrb kızlar bende doğumdan korkuyorum doğum videolarını izledim yarısına kadar izleyebildim ancak ikisindende korktum aslında normal daha iyi ama ya bebeğim çıkmazsa vakumla fvilan çekmek zorunda kalırlarsa diye korkuyorum genel anesteziyle olmak istiyorum çünkü doğum anında küçük bi terslik bile olsa ben kendime hakim olamam daha önce almıştım genel anestezi bişeycik olmadı rabbim hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin işallah sağlıklı doğum nasip etsin

valla bende açtım ama korktum izleyemedim 6aylık hamileyim 5yıl istedik çok zor oldu rabbim verdi şimdide korkuyorum bende vakum kullanılmasından korkuyorum allah yardımcımız olsun

Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Burası da günlük güneşlik :)

Kayınvalidem bize geldi. Ay benden habersiz Asya Naz'a neler almış neler. Görünce şok oldum.

Bir sürü hırka,yelek, uyku tulumu, küveti filesi, tulumlar, çıtçıtlı badiler, iç çamaşırı, battaniye, uyku seti, alt açma seti, cici cici elbiseler, hastaneden çıkınca benim yatagıma örtmeye pembe pike takımı ( oglumda da mavi yaptırmıştı), hastanede üşümeyeyim diye şal ördürmüş, daha neler nelerrrrrr :)

Sagolsun oglumda da en ince ayrıntıya kadar yapmıştı kadıncagız. 3 erkek torunundan sonra (2'si görümcemin) kız olunca daha bir özenmiş ya :) Çokkk mutlu oldum :)

Allah razı olsun ondan. Ve her zaman derim, Allah herkese benim kayınvalidem gibi bir kayınvalide nasip etsin inşallah :)

Maşallah diyelim de nazar degmesin :)

Çok şanslısın canım imrendim valla benimki çok yaşlı olduğu için bu tür şeylerden pek anlamıyor istesem alır ama bu seferde zevklerimiz uyuşmaz diye ben istemiyorum sen tadını çıkar:)

slm kızlarrrr a.s.

doktor amcamıza gittik bugün.. kızım 1 haftalık açığını 2 haftada yakalamış.. herşey yolunda dedi doktorum.. banada afferim verdi.. hamileliğin başından beri 3 kilo 100 g almışım.. kontrolde gidiyorsun dedi bana kaydirigubbakcemile3 haftaya pazartesi yani ayın 8 inde şeker yüklemesi için gidicem..

ha bu arada beyaz akıntımın olduğunu ve kokulu olduğunu söyledim.. alttan muayene etti aylar sonra ilk kezzz....:1no2: fenaydı fenaaa :1no2: fitil verdi.. bide bir kerelik kullanılan suda eriyen antibiyotik verdi.. önemli beyaz ve kokulu olması hemen önleyelim dedi..
bebişin için çok sevindim canım bu arada hamileliği biraz geriden giden arkadaşlarımızda endişelenecek bişey olmadığını görmüş olurlar.Bebekler telafi ediyolar bi şekilde aradaki farkı.Alttan kontrol geçekten fena ama napalım artık bunun bide doğum öncesi var :30:

slm kızlar 3 gündür girmiyordum siteye sayfalar çooook ilerlemiş hepsini okuyamadım.. çarşamba oğlumla görüştük:))teyzeleri çok şükür iiymiş 874 gr olmuşuz bize yüzünü göstermedi ama arkasını döndü şeker yükleme sonucuda normal çıktı şükür...
gözün aydın canım bende perşembe gidicem nasipse benimkide büyümüştür inş:)

bugünn benimmm doğum günümmmm hihoyyyt hihoyyyt

çok grurluyummm, çok onurluyumm böyle bir günde doğduğum içinn :lepi: :lepi:

kızımlada ilk doğum günüm :teytey: :teytey:

bugün şımarabilirmiyim kızlar izninizle delikafadulden sırnaşık şey
canım yeni görüyorum yazını haftasonu yoktum burada doğum gününü geçte olsa kutlarım çok güzel bir günde doğmuşsun senin için her tarafta şenlik var:)

herkese selam bursadan yeni döndük gerçekten çok güzel şeyler vardı ve ben gönlümce hepsinden aldım içimde kalmasın diye inş onlarında fotolarını koyabilirim amaaaa en önemlisi mobilyamızı aldık 1 ay sonra getirecekler oda topiğine ekliyorum ben çok beğenerek aldım sadece düz bişey alıcaktım ama bu takımı görünce dayanamadım:) Alışveriş listemin bebekle ilgili olan çoğu şeyi bitti kendime alacaklarım,park yatak ve sterilizatör,küvet vb. büyük şeyler kaldı bir tek.Onlarıda bayramda alıcaz inş:)

Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Burası da günlük güneşlik :)

Kayınvalidem bize geldi. Ay benden habersiz Asya Naz'a neler almış neler. Görünce şok oldum.

Bir sürü hırka,yelek, uyku tulumu, küveti filesi, tulumlar, çıtçıtlı badiler, iç çamaşırı, battaniye, uyku seti, alt açma seti, cici cici elbiseler, hastaneden çıkınca benim yatagıma örtmeye pembe pike takımı ( oglumda da mavi yaptırmıştı), hastanede üşümeyeyim diye şal ördürmüş, daha neler nelerrrrrr :)

Sagolsun oglumda da en ince ayrıntıya kadar yapmıştı kadıncagız. 3 erkek torunundan sonra (2'si görümcemin) kız olunca daha bir özenmiş ya :) Çokkk mutlu oldum :)

Allah razı olsun ondan. Ve her zaman derim, Allah herkese benim kayınvalidem gibi bir kayınvalide nasip etsin inşallah :)

Maşallah diyelim de nazar degmesin :)

maşallah:nazar: canım nazar değmesin allah hiç bozmasın bizimki yanıbaşımızda ama işe yaradığı yok iğne bile almadı daha bide diyoki bizde ilk toruna kız tarafı alır yok sen herşeyini almışsındır diye ben bişey almıyorum aman bahane çok işte almak istemedikten sonra valla kayınvalidene bayıldım canım

selam herkeseee

bugün yine yorgunluk tavan yaptı

temizlik yaptık daha doğrusu annemle eşim yaptı bende ortalarda dolandım işte bez getirdim götürdüm mutfaktaki dolapları sildim falan.

sağolsun eşim ve annecimm köşe bucak dip budak cam kapı hertarafı sildiler perdelerimi yakadık camları sildikkk 3 koldan evinde küçük olmasının sayesindee temizliği bitirdikk...salı günü günümüde atlatırsammm ohhh full yatıcamm

sizler nasılsınız bakimm geçmişi okuyamadımm umarım herkes iyidir

herkese selam bursadan yeni döndük gerçekten çok güzel şeyler vardı ve ben gönlümce hepsinden aldım içimde kalmasın diye inş onlarında fotolarını koyabilirim amaaaa en önemlisi mobilyamızı aldık 1 ay sonra getirecekler oda topiğine ekliyorum ben çok beğenerek aldım sadece düz bişey alıcaktım ama bu takımı görünce dayanamadım:) Alışveriş listemin bebekle ilgili olan çoğu şeyi bitti kendime alacaklarım,park yatak ve sterilizatör,küvet vb. büyük şeyler kaldı bir tek.Onlarıda bayramda alıcaz inş:)

canıııımmm güle güle kulllaaannn..

aynı şeyleri yapmışız aynıları kalmış,ama ben odam hazır olduğundan oda almadım

bende bugün bebeğin kıyafet işini bitirdim-6 aya kadar-.daha doğrusu babası seçti,baktı herşeye o karar verdi ben hiç karışşmadım o kadar mutluyduki alırken .onu öyle görmek bile bana yetti,herşeyi pembe ve lila aldık.

yatağı ve arabayı falan da kararlaştırdık ama almadık.
benim ihtiyaçlarım,biberon gibi şeyler kaldı

ben kıyafet almıyorum daha doğrusu almamaya çalışıyorum teyzeleri 0*3 ayı bitirmişlerde 3-6 aya geçmişlerr alma alma diye tembihliyolar.

bizde banyo malzemelerini beşiğini pusetini falan alıcaz.gerisi hazır gibi nerdeyse bayramda memlekete gidince hepsini alıp getirecem eksiklere bakıcam.ama görüncede dayanamıyoki insan

selam herkeseee

bugün yine yorgunluk tavan yaptı

temizlik yaptık daha doğrusu annemle eşim yaptı bende ortalarda dolandım işte bez getirdim götürdüm mutfaktaki dolapları sildim falan.

sağolsun eşim ve annecimm köşe bucak dip budak cam kapı hertarafı sildiler perdelerimi yakadık camları sildikkk 3 koldan evinde küçük olmasının sayesindee temizliği bitirdikk...salı günü günümüde atlatırsammm ohhh full yatıcamm

sizler nasılsınız bakimm geçmişi okuyamadımm umarım herkes iyidir

selam canım bende dün tek başıma temizlik yaptım çok yoruldum artık misafir bile bize zor geliyor fazlada yorma kendini bende bugün dünün acısını çıkartıyorum

manikcim oda takımına bayıldım iyi günlerde kullansın prensesin diğer cicilerinide eklede onlara bakalım maşallah siz bitirdiniz nerdeyse alışverişi

bende bugün bebeğin kıyafet işini bitirdim-6 aya kadar-.daha doğrusu babası seçti,baktı herşeye o karar verdi ben hiç karışşmadım o kadar mutluyduki alırken .onu öyle görmek bile bana yetti,herşeyi pembe ve lila aldık.

yatağı ve arabayı falan da kararlaştırdık ama almadık.
benim ihtiyaçlarım,biberon gibi şeyler kaldı

aslında herşeyi almaya babalarla gitmek lazım bu mutluluğu onlarla yaşamalı bizde geçen hafta babamızla gittik daha bir heyecanlanıyorlar onları mutlu görmek bizi dahada mutlu ediyor bizde yarın babamızla bebek karyolası bakmaya gidicez inşallah istediğim gibi bişey bulabilirim

evet kızlar ya öyle tatlı şeyler yapmışlarki almayınca içi gidiyor insanın eşim bile her tuttuğum şeye al dedi durdu tabi alimdeki listeye bağlı kalarak yaptım alışverişimi ama bazı kurallara uyamadım mesela önlük arkası muşambalılardan al yazmıştım listeme küçük küçük kumaş önlükleri görünce dayanamadım onlardan aldım mesela penye battaniye almıştım kalınını buldum dayanamadım onuda aldım vb.Bol bol alt ve üst body aldım ayyyy odaya gidip gidip torbalara bakıyorum herhalde odasını yerleştirdiğimde hiç çıkmam odadan.Kızım bile alışveriş boyunca kıpır kıpırdı hissettimi nedir :52:

hoşgeldin canım... tşk ederim canım.. evet bende onurlu ve çok grurluydum.. tüm türkiye ile birlikte kutladık... evet canım kızım arayı kapatmış çok şükür..

aldıklarınızı güle güle sağlıklı mutlu günlerde kullanın canım.. maşallahh :nazar:

Çok şanslısın canım imrendim valla benimki çok yaşlı olduğu için bu tür şeylerden pek anlamıyor istesem alır ama bu seferde zevklerimiz uyuşmaz diye ben istemiyorum sen tadını çıkar:)

bebişin için çok sevindim canım bu arada hamileliği biraz geriden giden arkadaşlarımızda endişelenecek bişey olmadığını görmüş olurlar.Bebekler telafi ediyolar bi şekilde aradaki farkı.Alttan kontrol geçekten fena ama napalım artık bunun bide doğum öncesi var :30:

gözün aydın canım bende perşembe gidicem nasipse benimkide büyümüştür inş:)

canım yeni görüyorum yazını haftasonu yoktum burada doğum gününü geçte olsa kutlarım çok güzel bir günde doğmuşsun senin için her tarafta şenlik var:)

kızlar dün bir rüya gördüm hayırdır inşallah gündüz niyetine

ultrasona girmişimm doktorumda bayanmışş bebeğimi görüyorum böyle herşeyiyle gözünde bişi varrr gözüne ne olmuş diyorumm oda yara olmuş galiba elini sokmuş olabilir dedi.damla yaparız düzelir dedi (nasıl olacaksa karnımdayken) bende yan yatıyorum kafasının olduğu tarafa ondan olabilirmi diyorum oda olabilir diyo :1:

valla hep tedirgin uyuyorıum yok sırt üstü yatıyorum bişi olurmu yok sola döndüm burda kafası vardı bişi olurmu falan diye sonrada rüyalarıma giiriyo :5:

iyi akşamlar kızlar..iki gündür nete giremedik.. dün dr a gittik..ervamızı gördük..bizimki biraz geriden geliyormuş..nedenide benim çok yememem sanırım..ben yemek konusunda sınırımı aştım sanıyordum ama yetmemiş demekki.porsiyonları artıracağız artık..
port bebe , çanta, gecelik, eşofman takımı, hastane çıkışı falan aldık.beşik işinide hallettik..
doğuma hazırız çok şükür..kıyafetlerin yıkanması ütülenip çantaya yerleşmesi kaldı..onuda doğuma yakın yaparız artık:)))
bende durumlar böyle..
sizler nasılsınız..neler yaptınız görüşmeyeli..
bu arada hediyemiz ulaşmış:)))çok sevindim:)))

kızlar şu siteden bir kaç sene önce 3 tane kitap yaptırmıştım.üç yeğenimede hediye olarak yaptırmıştım çok beğenmişlerdi.dolaşırken karşıma çıktı sizinle de paylaşmak istedim.

Pipa-Pipa Kişisel Çocuk Kitapları

yaptırdığım zamanlar pek fazla yapan site yoktu ama şimdi arattımda böyle epey firma çıkmış.oğlumada yaptırmayı düşünürüm azıcık büyüsünde

al benden de o kadar canım

bende dün öyleydimmm bir telaş bi rkorku bir hüzün sardı beni

doğumu düşündüm bebeğe bakabilecekmiyim acaba iyi anne olabilecekmiyim altından kalkabilecek miyim diye bir endişe sardı....

ama bunların normal olduğunu biliyorum karnımız epey büyüdü hamile olduğumuzu artık net bir şekilde hissediyoruz bir çok şeyi artık yapamıyoruz ağırlaştık yavaşlaştık yatmak uyumak yürümek çalışmak bile zor gelmeye başladı.böyle şeyler hissetmemiz normal

ben acaba hamilelik depresyonunamı giriyorum diye bile düşündüm.ama bebeğimin tepiklerini hissettikçe içim başka kıpırdanıyor.hoş bu seferde bişi olurmuki diyeendişelenmeye başlıyorumm

bunların sonu gelmezzz :) ee annelik zor ennn başından en sonuna kadar bak benim anneme taa nerden geldii kaç gündür didinip duruyo kızı kazık kadar oldu anne oluyor ama hala onun yardımına ihtiyacı var.

alışacağız bunlara

Son düzenleme:
Back
X