• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar bişii sorcamm:28:

bebek odası için yada yanımızda yatacak ya yatak odası için bebişlerinize gece lambası aldınızmı?

bu konuda ne yapacaksınız odanın lambasınımı değiştireceksiniz yoksa başucuna gece lambasımı alacaksınız.

ben yatak odasına küçük bir abajur koyayım diyorum ama bilemedim ne önerirsiniz

kızlar bişii sorcamm:28:

bebek odası için yada yanımızda yatacak ya yatak odası için bebişlerinize gece lambası aldınızmı?

bu konuda ne yapacaksınız odanın lambasınımı değiştireceksiniz yoksa başucuna gece lambasımı alacaksınız.

ben yatak odasına küçük bir abajur koyayım diyorum ama bilemedim ne önerirsiniz
cnm benm park yatakta ışıklı titreşimli özellikleri öle yazıyodu büyük ihtimal kendi ışığı var oyüzden başka almayı düşünmüyorum bide şey okumuştum bebeğe gece ve gündüzü öğretmek lazımmış yani akşam olunca gece yatarken karanlık olmalıymış gündüzde aydınlık yerde sürekli tutmalıymışız ki aradaki farkı öğrensin ama tabi gece lambasına illa ihtiyaç olur eğer yatağın özelliğinde yoksa alabilirsin cnm

canlarım cuma günü doktor kontrolümüz oldu 28+4 teyiz 1500 kg olmuş sahra bebek ama doktor bebek ters duruyor dedi sezaryan olacak muhtemelen dedi ki benim doktorum kesinlikle sezeryana karşı napabilirim sizce düzelmesi için birde çok kilo aldım kendini firenlemelisin dedi mümkünmü doymuyorum bile:((((
maşallah cnm bebişinee nasılda büyümüş yaa darısı benm oğlana:) bnm doktorda normal taraftarı ama ben cesaret edebilceğimi pek sanmıyorum kesin bişide demiyorum daha erken inş sağlıkla gelsinlerde hayırlıs neyse o olsun diyorum

günaydın kızlar
iyi haftlar hepinize
ben dün karnımda az biraz ağrı sebebiyle hastaneye gittim
pazar olması sebebiyle özel bi hastaneye gidip yüklice ödeme yapmıyım diye
burda çok bilindik bir devlet hastanesine gittim ve nalet olsun gitmez olaydım
sancı varmı diye nst ye aldılar beni.
aldıkları yerde 6 tane sancı ceken kadın ve kadınları azarlayan hastabakıcılar :47:
o kadar moralim bozulduki.:43:
manzara okadar kötüydüki :20:

sedacım ikeada çocuk bölümünde aydınlatma kısmında görmüştüm istersen bak bi

ankarada maalesef ikea yok.çok sinir oluyorum koca ankarada niye yok diye

cnm benm park yatakta ışıklı titreşimli özellikleri öle yazıyodu büyük ihtimal kendi ışığı var oyüzden başka almayı düşünmüyorum bide şey okumuştum bebeğe gece ve gündüzü öğretmek lazımmış yani akşam olunca gece yatarken karanlık olmalıymış gündüzde aydınlık yerde sürekli tutmalıymışız ki aradaki farkı öğrensin ama tabi gece lambasına illa ihtiyaç olur eğer yatağın özelliğinde yoksa alabilirsin cnm

maşallah cnm bebişinee nasılda büyümüş yaa darısı benm oğlana:) bnm doktorda normal taraftarı ama ben cesaret edebilceğimi pek sanmıyorum kesin bişide demiyorum daha erken inş sağlıkla gelsinlerde hayırlıs neyse o olsun diyorum

doğru söylüyorsun ama gece okadar karanlık oluyorki emzirmeye uyanınca bebeğimi bile bulamayabilirim :1: ben zaten yatarken holün ışığını açık bırakıyorum yoksa tuvalete falan kalktığımda kesin biyerlere çarpıyorum.çok loş direkt ona gelmeyecek şekilde kalktığımda oramı buramı oraya buraya çarpmadan bebeğime ulaşabileceğim bir ışık istiyorum ben

günaydın şubatın güzel anne adayları ve en tatlı bebişlerii

günaydın canım hoşgeldin

günaydın kızlar
iyi haftlar hepinize
aldıkları yerde 6 tane sancı ceken kadın ve kadınları azarlayan hastabakıcılar :47:

canım evet bende çok çekiniyorum devlet hastanelerinden.insandan insana değişir ama öyle lanet bir hemşireye falan denk gelince insanı iyice hasta ediyolar.geçmiş olsun bu arada şimdi nasılsın

bizde kahvaltımızı yaptıııkkk.öğle yemeğimi koydum ocağa rahat rahat oturuyorum.öğlene yeşil fasüye pişiriyorum minnacık tencerede iki lokma bişi :1: artık yemeklerimi hakiki zeytin yağıyla yapıyorum uzun zamandır.ilk başlarda alışamamıştım ama artık alıştım.margarini kesmeye çalışıyorum

sağlık olarak iyiyim ama moral olarak kötüyüm bugun :43:
karşı komşum sizlerden iyi olmasın çok iyi biriydi
eşide benim eşim gibi gece çalışıyordu
baya yakın arkadaş olmustuk kızkardeş gibi
işi gereği bafraya taşınıyorlar
bu sabah nakliye firması eşyaları yüklüyordu
ağlaya ağlaya vedalaştık :43::43::43:

sen nasılsın canımm
beyefendinin ismi belli olmuş metehan oluyor sanırım
hayırlı olsun, çok güzel bir isim

sağlık olarak iyiyim ama moral olarak kötüyüm bugun :43:
karşı komşum sizlerden iyi olmasın çok iyi biriydi
eşide benim eşim gibi gece çalışıyordu
baya yakın arkadaş olmustuk kızkardeş gibi
işi gereği bafraya taşınıyorlar
bu sabah nakliye firması eşyaları yüklüyordu
ağlaya ağlaya vedalaştık :43::43::43:

sen nasılsın canımm
beyefendinin ismi belli olmuş metehan oluyor sanırım
hayırlı olsun, çok güzel bir isim

insanın alıştığı birinden ayrılması zor tabi.alışman zor olur :44:

bende iyiyimşükür.evet metehana karar verdik.önce mete dedik babası hanı da ekledi kendi adı hakan ya metehan yaparak ismine uydurdu galiba :1: artık değiştirmeyiz.teşekkkür ederiz

bende öğleden sonra sağlık ocağına gidicem perşembe tetanoz aşımın ikinci dozunu vurdurmam lazımdı gidemedim öğleden sonra gidiyim barii

canım benim inşallah güzel haverler alırsın bebek nasıl döncek bir fikrin varmı

dönmesi için bişi yapılamaz belki ama zaten sürekli pozisyon değiştiriyor bence sezeryan demek için erken kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama
ben geçen kontrole gittiğimde sırtı dönükmüş kalbini iyi dinleyememiş doktor eko istedi telaşlandım bende ertesi gün özele gittik pozisyon değiştirmişti (kalbi normalmiş bebeşimin boşuna strese soktu beni) yani sürekli değiştiriyo için rahat olsun kanala gürme pozisyonu önemli benim bildiğim

günaydın kızlar
iyi haftlar hepinize

canım geçmiş olsun malesef devlet hastanelerine korkarak gidiyoruz benim 6 haftalıkken çok yoğun bi kanamam olmuştu sabaha karşı ve pazar olkunca burtda çok bilindik bi kadın doğum hastanesine gittik o kanamasyla yarım saat doktor bekledim o çatal denen lanet şeyde etraf kan gölü oldu diye fırça yedim bider doktor gözlerini ovuştura ovuştura geldi bebek düşmüş kürtaj yapıcaz dedi eşimden evrak istei o sıra kendi doktorumu arattım eşime o kaçın ordan dedi kürtaj yapacakları bebeğim doğmaya hazırlanıyor

buarada ankarada ikea nın olmamasını ben de protesto ediyorum :kkk:
izmire annemlere gittiğimde mutlaka ikeaya bakmadan dönmüyorum açsınlar artık ankaraya da bi tane yaa

canım geçmiş olsun malesef devlet hastanelerine korkarak gidiyoruz benim 6 haftalıkken çok yoğun bi kanamam olmuştu sabaha karşı ve pazar olkunca burtda çok bilindik bi kadın doğum hastanesine gittik o kanamasyla yarım saat doktor bekledim o çatal denen lanet şeyde etraf kan gölü oldu diye fırça yedim bider doktor gözlerini ovuştura ovuştura geldi bebek düşmüş kürtaj yapıcaz dedi eşimden evrak istei o sıra kendi doktorumu arattım eşime o kaçın ordan dedi kürtaj yapacakları bebeğim doğmaya hazırlanıyor

ayyy inanamıyorumm:30: az daha bebeğini alıyorlarmış Allah ım nasıl bişi buu.canım benim iyiki kendi doktorunu aramışsın.

buarada ankarada ikea nın olmamasını ben de protesto ediyorum :kkk:
izmire annemlere gittiğimde mutlaka ikeaya bakmadan dönmüyorum açsınlar artık ankaraya da bi tane yaa

internette bakınırken gördüm ankarada mamakta açacaklarmış.hatta eleman için ilan bile vermişler.biran önce açsınlar bence :27:

ayyyy inanamıyorum kürtaj mı ve şimdi de sağlıkla bekliyosun oğluşunu dava etmek lazım bunları

ayyyy inanamıyorum kürtaj mı ve şimdi de sağlıkla bekliyosun oğluşunu dava etmek lazım bunları

canım daha öncede tüp bebek için uğraştığım evraklarımı kaybettiklerinde şikayet etmiştim ama bişey çıkmadı herkes kendi kurumu koruyor sağlık bakanlığına şikayet ettim sonra bi düzelme oldu ama başıma bu olayda gelince lanet olsun allah düşürmesin dedim ve daha ayak basmadım oraya ama bu kürtaj olayında ayağa kalkabilecek durumum olsaydı elimden kurtulamazdı ama o sıra bebeğin derdine düştümm

Back
X