selam kızlar ben geld,mm
acık geçmişi okiim didim ama ooo uçmuşsunuz yine okuyana kadar herkeş gider dedim
sağlık ocağına gittim tetanoz aşımın ikinci dozunu oldum pamul elli hemşiremden hiç acıtmıyo ya çok güler yüzlü bi bayan.bebeğimin kalp atışlarını dinledik.gayet iyi dedi.kilo konusunu sordum bu aletle anlaşılırmı diye sordum yok dedi ama
bebeğin kilosu konusuna çok takılma dedi.çok garanti ve sağlıklı ölçümler yapılamıyor dedi.her hafta farklı çıkabilir onu kafana takıpta kendini üzme dedi.
tartıldım 56 daha doğrusu 55.9 kilo çıktım..bayramdan önce 54 düm ayı 2 kiloyla kapatmışım.normal dedi doktor.şekeri söyledim perhizimi anlattım yediklerimi söyledimm oooo sen gayet bilinçlisin herşeyi yapıyosun zaten dedi.eeee dedim içimden KK daki arkadaşlarım sağolsun onların sayesinde öğrendimmm..
ordan kayınvalidem aradı akşama bizi yemeğe çağırdı balık yapacakmış oohh dedim akşama yemek derdide yok ben gezeyim ozaman anteres AVM ye gittim dolandım dolandımm ve bebeğimin günlüğü ilkler kitabı aldım bunu
İlklerim; BebeÄŸimin Günlüğü - Abdülkadir Süphandağı - %25 İskonto - Nesil Yayınları | kidap.com.tr • Sanal Dünyadaki Kitapçınız
Bende kızım için almıştım
Abc / BebeÄin Güncesi - E-Bebek.com BebeÄiniz ve Sizin için HerÅey!
bunun aynısı 4 yaşın geli bazı şeyleri hala yazıyorum
18. yaş gününde ise hediye olarak vereceğim:)
canım valla ben 1 çay bardağı beyaz tutkala göz kararı un ve bi tutam tuz koymuştum.aynı poğaça falan yoğurur gibi.bööle normal bildiğimiz kulak memesi kıvamı olcak hamur sonra merdaneyel yada elle bile olur yuvarlak açıp kızının elini ayağaını bastırıveriyosun :) sonra istersen boyayda bilirsin ama hamuru yapıp bastıdıktan sonra arkasına tel falan gibi bişi takarsan kurumadan rahat olur veya delik açarsan sonra kurdeleyle falan asarsın.
.
cevap için çok teşekürler canım:)
Son düzenleme: