- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim sırtım ağrıdı gidiimm yatayım biraz.ıuykum yok ama belki uyurum şanslıysam.uyuyamazsam gelirim nasılsa
iyi geceler herkeseee:89:[/QU
İYİ geceler hayatım![]()
Güle güle kullansın kuzucuk cnmkızlarrrrrçok mutluyummmm...kızımın ihtiyaçlarını epeyce tamamladık bu resimdekilerin hepsini 100tl ye aldıkçok uyguna geldiğini düş
ünüyorum dün bübsten den bahsetmiştiniz ben de gidip aldım hemen,külot şeklinde hasta bezi aldım hastane için
göğüs kremi lansinoh aldım
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-anneleri-bebislerimize-neler-aldik-31.html
Cnm gördüm bayıldım, ben seramik hamurunun hazırını alıp bastırmıştım çok sertti olmadı, bunun sertliği ayarlanabiliyor harika, kağanada yapıcam♫♪ Tiryaki Hobi ♪♫: El izi / Handprint (Seramik hamurundan)
hatta bak burda yapmış kadının biri koymuş seramik hamurundan bebekler yapmıştım bide çok şirin oldular evde oturunca bu sene bol bol bişlere sardım :)
Güle güle kullansın kuzucukgünaydın kızlar nasılsınız nasıl geçti hafta sonunuz? biz çok gezdik ctesi günü işe geldim 10 gibi patronumla doğum iznimi konustum daha hiç konusu bile geçmemişti allhtan bi pürüz cıkarmadılar cok iyi davrandılar bnde cok mutlu oldum tabii iş çıkışı babamız geldi kızımızın eksiklerimizi aldık burun pompası biberon chiconun kauçuk olanından tırnak makası birde emzirme sütyenimide aldım ordan deniz kenarı sahil yaptık oturduk çiğdemimizi çıtlattık evimize gittik ama akşamada yatılı misafiriğe gittik pazar sabahı eşimn iş arkadaşına kahvaltıdaydık kapanışıda akşam babannemizde yemekle son buldu :) şimdide buradayız....
Cnm sen bişi yapamazsın, bebek isterse dönercanlarım cuma günü doktor kontrolümüz oldu 28+4 teyiz 1500 kg olmuş sahra bebek ama doktor bebek ters duruyor dedi sezaryan olacak muhtemelen dedi ki benim doktorum kesinlikle sezeryana karşı napabilirim sizce düzelmesi için birde çok kilo aldım kendini firenlemelisin dedi mümkünmü doymuyorum bile(((
kızlar bişii sorcamm
bebek odası için yada yanımızda yatacak ya yatak odası için bebişlerinize gece lambası aldınızmı?
bu konuda ne yapacaksınız odanın lambasınımı değiştireceksiniz yoksa başucuna gece lambasımı alacaksınız.
ben yatak odasına küçük bir abajur koyayım diyorum ama bilemedim ne önerirsiniz
canım geçmiş olsun malesef devlet hastanelerine korkarak gidiyoruz benim 6 haftalıkken çok yoğun bi kanamam olmuştu sabaha karşı ve pazar olkunca burtda çok bilindik bi kadın doğum hastanesine gittik o kanamasyla yarım saat doktor bekledim o çatal denen lanet şeyde etraf kan gölü oldu diye fırça yedim bider doktor gözlerini ovuştura ovuştura geldi bebek düşmüş kürtaj yapıcaz dedi eşimden evrak istei o sıra kendi doktorumu arattım eşime o kaçın ordan dedi kürtaj yapacakları bebeğim doğmaya hazırlanıyor
sağolasın cnm eline sağlıkadım geçmiş kadının biri olarak
hepinize hayırlı doğumlar dilerim![]()
Cnm yan yatırma yastığına yatırıyorum ilk bir kaç ay, normal yasatığı 1 yaşından sonra kullandım, kullandığım battaniyeler 1- polar 2-penye 3-örgütüm anne adayları kocaman günaydınn,dün Allahın izniyle kızımızın park yatağını aldık,geldik eve ben dayanamadım kurmak istedim,sağolsun eşim daha 2 ay olmasına rağmen beni kırmadı,kuruverdi,yatak odamızıda düzenledi kızımıza yer açtık,kurduk çok tatlı oldu,çarşamba günüde giyim olarak eksiklerini alıcam,hastane çıkışı battaniyesi çantası vs.çünkü artık çok ağırlaşmaya başladım,aradan çıksın istiyorum,yalnız bişey sorucam,yeni doğmuş bebeğe yastık gerekiyormu? düzmü yatırmak lazım,yastıklamı? siz ne dersiniz,birde ben yorgan kullanmayı şimdilik düşünmüyorum,çok güzel tulumlar var battaniyeler var sıcak tutar diye düşünüyorum,zaten doğalgazlı ev,yorganı bir kaç ay sonra yaptırıcam,çünkü yeni doğmuş bebeğe yorgan önerilmiyor,boğulma tehlikesi olabilirmiş
Güle güle kullanın cnm aldıklarınızıselam kızlarrr herkes iyidir inşallah
biz dün anneannemizle babamızla ve teyzemizle alışverişe çıktık beşiğmizi aldık bide 5 çekmecelişifonyer aldık ana kucagı ve port bebe takımımızı aldık çok mutlu olduk
eskisi kadar giremeyecegim artık siteye çünkü eleman aldık benim yerime bende masamı ona verdim arada bir sizlere bakmaya geliyorum.
arrtık cok az vaktmiz kaldı kızlar zaman yaklaştıkça daha çok heyecanlanıyorum ve korkularımda coğalmaya başladı ya bebeğime bişey olursa diye heleki dogumdan sonrası için çok korkuyorum ya bakamazsam en iyi şekilde diye endişelerim cok var yersiz ama kendime engel olamıyorum. sizlerde öylesinizdir eminim .
kendinize ve bebişlere iyi bakın hepinizi öpüyoruzz :))![]()
maş kuzuya, az değil bence, inş enfeksiyon bir an önce geçer cnmgünaydın kızlarr... red_cake beşiğiniz çok güzel ii günlerde yatsın bebişin....bende bugün kontrole gittim 1.5 kilo olmuş kızım boyuda 38 cm sanki kilosu az boyuda kısa gibi geldi bana ama dr normal dedii...bi de enfeksiyon vardı idrarda geçmemiş iğne verdi dr 6tane sabah akşam vurulcakmışım....en son 27. haftada gitmiştim 1 kiloydu 500 gr almışş:26:
Cnm kuru dut ye yiyebilirsen o da kan yapıyor tadını seviyorume
sra hoşgeldin
şu pekmezi nasıl yiyosunuz ya,hiç sevmiyorum mecburiyetten yemeye çalışıyorum ama olmuyor,dün eşim pekmez tahin kaymak kuru kan üzümü ne bulduysa aldı,kan yapsın diye,şimdide enerjim zırt diye boşalıverdi fena oluyorum,bu halsizlikle ben normal doğum falanda yapamam,mecalim yok
oyyy maşallah, videoyuda izledim tütü nazar değmesinSelam kızlar nasılsınız biz geldik kızımla hiç geçmişe daha bakamadım cumartesi dr.gittik kızım 1.350 gr olmuş dr.gayet iyi dedi boyumuzda 40cm oldu.Ama uyuyordu uyandıramadık bir türlü kızçemi 4 boyutluyada girdim kızımı gördüm canlı kanlı ayy çok güzeldi o anlar size bir tanede video ekliycem boş kaldığım zaman
inş bebek ve senin için en iyi olan şekil olur cnmSaol'un teyzeleri videoyu izleyebildiniz mi.
Dr.bana bundan sonra çalışma sürekli dinlen dedi ağrılarımdan bahsettim ona çalıştığımı söyleyincede mümkün olduğu her sürede dinlen dedi.Kızımda ters pozisyondaydı bu aralar böyle olur dedi.Magnezyum ve kan hapına bırakmadan devam edicez dedi.32 hafta da gidicem raporu 37.haftaya çekmek için ama çalışmama taraftarıyım dedi açıkçası dr.bana
Kg alma bundan sonra dedi. :))
Doğumu da konuştum normal doğum 350 sezeryan 450 dedi.Ama senin ve bebeğin sağlığı için hangisi iyi olacaksa onu yapıcaz 37 haftada belli olucak bu dedi çatına ve bebeğin kg falan bakıcaz dedi eğer herşey yolundaysada normal doğumu bekliycez ona göre dedi tamam dedim bende :))
Ay çok güldüm cnm :) Allah iyiliğini versin emibende hep normal istiyodum inş son anda bizim plesanta bi incelik yapıp bebişime yol verir:)
benim ortanca kardeşim erkek arkadaşına karşı çok düşünceledir hatta ben bazen çok fazla bulurum geyşalık yapma falan derim.eşimde bunu biliyo geçen bana dediki kızımız teyzesine çekmiş sanırım önceliği eşine veriyo buyur eşim sen demiş diyobide yaslamış ya kafayı eşine allahım ne güldük drla berbaer
![]()
Elini koyarsa hissedilebiliyor ama karşıdan bakınca belli olmuyor cnmkızlar yakşalık 30 dkdır falan kızım karnımın üst kısmına başaşağı döndüğü için ayaklarıyla sanırım çok sık tekmeler atıyo.yani aslında aralıklar o kadar sıkki hıçkırık gibi ama hıçkırıkta hiç dışardan belli olmuyodu bu dışardan belli oluyo ya çok kuvvetli hıçkırıyo ki ciğerleri gelişyoyada benimle oyun oynuyo:)
sizin hıçkırıklar dışardan belli oluyomu?
oy oy süper cnm, çok çok iyi şu an değerlerinselam kızlarrr....
okuldan geldik kızım babası ve ben...sağlıklı bir yemek yedik.hep birlikte.
bu sabah şekerimi ölçtüm 67 tokluk ise 98 çıktı çok mutlu olduuumm
çağlayan sevilin videosuna baktım çok tatlı maşallahhh..bizim çarşamba tekrar randevumuz var,sonra haftaya tekrar![]()
Hafif olması çok iyi olmuş cnm, güle güle kullanınbebek arabasını baby2go baston puset sipariş verdik önceden bakıp beğenmiştik.çift yönlü 4e tek elle katlanabiliyor ve sadece 5 kilo,fabrikanında elinde bile kalmamış 1ay sonra gelecek kırmızısiyah aldık kraftın ana kucağını aldık kırmızı siyah o da
Cnm mide bulantısı son aylarda normalmerhaba kızlar girdim ancak yeni yazıyorum şöyle bir geçmişe bakayım dedim fazlada bakamadım herkes iyidir umarım
ben ve oğlum iyiyiz ama tabiki belirli şikayetlerim var benimde bu sıralarda birde hafiften mide blantısı gibi oluyor ama her zaman değil oğluşum hareketleri dahada belirgin geceleri uyumuyor benimki sabahtanda kalkıyor valla doğuncada böyle devam ederse işimiz zor
gözün aydın maşallah kızına görmüşsün sonunda videosunu izleyemedim ama resmi çok güzel allah nazarlardan saklasın
güzel bir hafta sonu olmuş sizin için
Aşıyıda aradan çıkarmışsın iyi olmuş cnm, balık yemeye gitmişsiniz bende yarın layım ya bayadır yemedimselam kızlar ben geld,mm
acık geçmişi okiim didim ama ooo uçmuşsunuz yine okuyana kadar herkeş gider dedim
sağlık ocağına gittim tetanoz aşımın ikinci dozunu oldum pamul elli hemşiremden hiç acıtmıyo ya çok güler yüzlü bi bayan.bebeğimin kalp atışlarını dinledik.gayet iyi dedi.kilo konusunu sordum bu aletle anlaşılırmı diye sordum yok dedi ama
bebeğin kilosu konusuna çok takılma dedi.çok garanti ve sağlıklı ölçümler yapılamıyor dedi.her hafta farklı çıkabilir onu kafana takıpta kendini üzme dedi.
tartıldım 56 daha doğrusu 55.9 kilo çıktım..bayramdan önce 54 düm ayı 2 kiloyla kapatmışım.normal dedi doktor.şekeri söyledim perhizimi anlattım yediklerimi söyledimm oooo sen gayet bilinçlisin herşeyi yapıyosun zaten dedi.eeee dedim içimden KK daki arkadaşlarım sağolsun onların sayesinde öğrendimmm..
ordan kayınvalidem aradı akşama bizi yemeğe çağırdı balık yapacakmış oohh dedim akşama yemek derdide yok ben gezeyim ozaman anteres AVM ye gittim dolandım dolandımm ve bebeğimin günlüğü ilkler kitabı aldım bunu
İlklerim; BebeÄimin GünlüÄü - Abdülkadir SüphandaÄı - %25 İskonto - Nesil Yayınları | kidap.com.tr • Sanal Dünyadaki Kitapçınız
Cnm türkiye içinde sorunsuz geldi şimdiye kadar, ben markafoni epsi burada ve ahibinden.com dan yapıyorum geneldeselam kizlar nasilsiniz.. gecen h&mden tunik siparis ettim bugun gelecekti daha gelmedi bu postada var birseyler ya hayirlisi.. yataklarda daha gelmedi nasil oluyorsa postaya ulasmamis tekrar yolluyacaklar bir hafta daha bekliyecegiz.. sinir oldum valla netten bidaha alisveris yapmiyacagim diyorum mecbur kaliyorum yapiyorumneyse kizlar burda kar yagiyor insallah erimezde az oynariz
![]()
Oyyy cnm sakin ol, çikolata diye bişi yok :))Bu akşammm canımmmm çikolata istiyooooooooooooo
daha başka neler istiyoooooooooo(((((((((((((((((((
bu sabah tokluk şekerim 1.saat 111 2.saat 85 çıktı.Hazır düşmüşken fırlatırmıyım diye korkuyomm
((( amaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Güle güle kullansın kuzucukhttp://www.kadinlarkulubu.com/subat...erinin-odalariampsepetleriampbesikleri-5.html
bunlarda benim kızımınnnn
Güle güle kullansın kuzucukhttp://www.kadinlarkulubu.com/subat...ampsepetleriampbesikleri-19.html#post16393954
özendim sizden ben de ekledim kızlar
ofss ben eski halimi özledim yaa :84:
makyajsiz disari adim atmazdim.. makyaj topigime surekli gunluk makyajlarimi, o gun ki giydigimi falan eklerdim pfff simdi hicbirsey canim istemiyor
kizlar sizlerde eski hallerinizi özlüyormusunuz ?
kizlar haydin bi topik acalim bakimli suslu anneler diye
o topik sayesinde belki toparlaniriz hani belki bi ihtimallll![]()
burcuuu+ cicekcicek+ nuryasemin senaysn kızlarrr nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor
benim yine bugün göğsümden bişiler aktıı...kaç gündür ped koymuştum göğsüme bişi yoktu artık çıkarmıştım akmıyo diye bugün epey aktıı.
ama göğüsler küçücük maşallahhiç bir büyüme yok
pööfff son 2 aydan ümitliyimmmm:78:
Ah canım büyümüş güzel kızın....Bende cuma günü gittim benimkide 1.121gr olmuş bizede dr umuz herşey iyi dedi.Selam kızlar nasılsınız biz geldik kızımla hiç geçmişe daha bakamadım cumartesi dr.gittik kızım 1.350 gr olmuş dr.gayet iyi dedi boyumuzda 40cm oldu.Ama uyuyordu uyandıramadık bir türlü kızçemi 4 boyutluyada girdim kızımı gördüm canlı kanlı ayy çok güzeldi o anlar size bir tanede video ekliycem boş kaldığım zaman
Saol'un kızlar şimdi size sevil hümanın annesine son dklarda yaptığı gösteriyi izletiyim inş.izleyebilirsiniz.
Sevil Hüma | Videonuyukle.com
Eki Görüntüle 110711
burcuuu+ cicekcicek+ nuryasemin senaysn kızlarrr nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor
benim yine bugün göğsümden bişiler aktıı...kaç gündür ped koymuştum göğsüme bişi yoktu artık çıkarmıştım akmıyo diye bugün epey aktıı.
ama göğüsler küçücük maşallahhiç bir büyüme yok
pööfff son 2 aydan ümitliyimmmm:78:
selam kızlar en sonunda taşındım yerleştim ve bugün netimi bağlattım sizleri çok özledik oğluşumla nasılsınız bebişleriniz nasıl
sedacım uzun süre siteden ayrı kalınca geçmişi oku oku bitiremedim vallahi şimdi gelebildim nasılsın canım oğluşun neler yapıyor aynen benim göğüslerdede büyüme yok(
slm kızlar nasılsınız.
ben bebişimin son posta ütüsünüde yaptım ama canım sıkıldı bazı kıyafetleri boyamış o hain elbise nasıl üzüldüm anlatamam.
acaba leke çıkarıcılardan biriyle bi daha yıkasam çıkarmı ki ceseret de edemedim ya o elbise diilde başkası boyadıysa diye şu lekeleri karıştırmayan mendilden bulursam ondan alıyım bari ayy.
bu arada çantamızıda hazırladım.tabi eksikleri var daha ama kaba taslak hazırladım.
bi kalın battaniye koydum fermuarlılardan eve gelriken sarılsın miniğim diye
bi ince penye batanniye koydum(seda teyzemiizin aldığını koydum uğur getirsin diye)
2 tane iç zıbın
2 tane 2 li zıbın
1 tulum
2 çorap
kendim için
1 gecelik
1 pjima
1 lizöz
1 patik (bizim oralarda çetik de derler:)
2 kalın çorap koydum
haaa bide bebişime bi kaç tane bez koydum.bu alış verişte kendime ped falanda alayım bari uzun zaman oldu :) bitmiş nerdeyse ayyy heycan yaptım sanki yarın gitcem doğuma gibi
çantayı hazırlarken de aklıma şey geldi 1 kişi gidiyorum 2 kişi gelcem ayyy geçsin zaman.38i hesaplarsam son 7 hafta :)
selam kızlar ben geld,mm
acık geçmişi okiim didim ama ooo uçmuşsunuz yine okuyana kadar herkeş gider dedim
sağlık ocağına gittim tetanoz aşımın ikinci dozunu oldum pamul elli hemşiremden hiç acıtmıyo ya çok güler yüzlü bi bayan.bebeğimin kalp atışlarını dinledik.gayet iyi dedi.kilo konusunu sordum bu aletle anlaşılırmı diye sordum yok dedi ama
bebeğin kilosu konusuna çok takılma dedi.çok garanti ve sağlıklı ölçümler yapılamıyor dedi.her hafta farklı çıkabilir onu kafana takıpta kendini üzme dedi.
tartıldım 56 daha doğrusu 55.9 kilo çıktım..bayramdan önce 54 düm ayı 2 kiloyla kapatmışım.normal dedi doktor.şekeri söyledim perhizimi anlattım yediklerimi söyledimm oooo sen gayet bilinçlisin herşeyi yapıyosun zaten dedi.eeee dedim içimden KK daki arkadaşlarım sağolsun onların sayesinde öğrendimmm..
ordan kayınvalidem aradı akşama bizi yemeğe çağırdı balık yapacakmış oohh dedim akşama yemek derdide yok ben gezeyim ozaman anteres AVM ye gittim dolandım dolandımm ve bebeğimin günlüğü ilkler kitabı aldım bunu
İlklerim; BebeÄ�imin GünlüÄ�ü - Abdülkadir SüphandaÄ�ı - %25 İskonto - Nesil Yayınları | kidap.com.tr • Sanal Dünyadaki Kitapçınız
canım maşallah prensesine videosunuda izledim çok şekeeeeeeeer
selam kizlar nasilsiniz.. gecen h&mden tunik siparis ettim bugun gelecekti daha gelmedi bu postada var birseyler ya hayirlisi.. yataklarda daha gelmedi nasil oluyorsa postaya ulasmamis tekrar yolluyacaklar bir hafta daha bekliyecegiz.. sinir oldum valla netten bidaha alisveris yapmiyacagim diyorum mecbur kaliyorum yapiyorumneyse kizlar burda kar yagiyor insallah erimezde az oynariz
![]()
Bu akşammm canımmmm çikolata istiyooooooooooooo
daha başka neler istiyoooooooooo(((((((((((((((((((
bu sabah tokluk şekerim 1.saat 111 2.saat 85 çıktı.Hazır düşmüşken fırlatırmıyım diye korkuyomm
((( amaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım valla ben 1 çay bardağı beyaz tutkala göz kararı un ve bi tutam tuz koymuştum.aynı poğaça falan yoğurur gibi.bööle normal bildiğimiz kulak memesi kıvamı olcak hamur sonra merdaneyel yada elle bile olur yuvarlak açıp kızının elini ayağaını bastırıveriyosun :) sonra istersen boyayda bilirsin ama hamuru yapıp bastıdıktan sonra arkasına tel falan gibi bişi takarsan kurumadan rahat olur veya delik açarsan sonra kurdeleyle falan asarsın.
oohh valla ne şanslı gelinsin sen yahuu.
bende sağlık ocağına gittim geldim kalp atışlarını dinledik güm güm atıyo valla :)
şeker içinde bigün önce meyveyi fazla kaçırdıysan bile bu kadar yüksek çıkmış oşabilir dedi ebe dr da onayladı.bende biraz saldım zaten sizin değerleri okuyunca aman yemeyince kızım oynamıyo.
çağlayancım sevil hüma bebişe maşallah![]()
ya ben neden sevil hümanın videosunu izleyemiyorumk![]()
![]()
Çağlayancım gözün aydın ne güzel bebişini görmüşsün.Kocaman olmuş maşallah.4 boyutluya doktormu yönlendirdi yoksa sen mi girmek istedin.Fiyatı çok uçuk söylemişlerdi extra ücret ödediniz mi? Doğum fiyatları iyiymiş ama bende sormayı düşünüyordum bu gidişimde.
çaglayancigim cok tatli kizin masallahh![]()
Çağlayancımmm maşallah canımmm
koccaman olmuş kızın :) çok güsel bir kızçe geliyooooo ailenize sağlıkla sıhhatle inşallah :)
bize de en son gittiğimizde vesikalık fotosunu vermişti dr. ilk fotomuzx olaralk onu saklıyoruz bizde :)
çok heyecanlı dimi canım 4 boyutluda bebişi görmek :) insan bi bambaşka oluyooooo :)
oğluşumla çok öpüyoruz hepinizi teyzeleriiiii![]()
kızlar sonunda yatağımızı aldık.sevdim bende kurduk hemen gidip gelip bakıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ampsepetleriampbesikleri-18.html#post16392424
çağlayan & tuğba gözünüz aydın kızlar miniklerinizi görmüşsünüz.
Kızlaaaaaaaaar iyi geceler
Güle güle kullansın kuzucuk cnm
Cnm gördüm bayıldım, ben seramik hamurunun hazırını alıp bastırmıştım çok sertti olmadı, bunun sertliği ayarlanabiliyor harika, kağanada yapıcam
Güle güle kullansın kuzucuk
Cnm sen bişi yapamazsın, bebek isterse döner
Cnm çevirmeli yani ışığın aydınlığı ayarlanabilir olursa çok işini görür, ama emzirmeye gelince takarsın, uyurken kapat mutlaka beyin gelişimi için karanlık önemli
Canım büyük hayretler içinde kaldım, bu hastane angi hastane isim verirmisin
sağolasın cnm eline sağlık
Cnm yan yatırma yastığına yatırıyorum ilk bir kaç ay, normal yasatığı 1 yaşından sonra kullandım, kullandığım battaniyeler 1- polar 2-penye 3-örgü
yeterli, yorgana hiç gerek yok
Güle güle kullanın cnm aldıklarınızı
maş kuzuya, az değil bence, inş enfeksiyon bir an önce geçer cnm
Cnm kuru dut ye yiyebilirsen o da kan yapıyor tadını seviyorum
oyyy maşallah, videoyuda izledim tütü nazar değmesin
inş bebek ve senin için en iyi olan şekil olur cnm
Ay çok güldüm cnm :) Allah iyiliğini versin emi
Elini koyarsa hissedilebiliyor ama karşıdan bakınca belli olmuyor cnm
oy oy süper cnm, çok çok iyi şu an değerlerin
Hafif olması çok iyi olmuş cnm, güle güle kullanın
Cnm mide bulantısı son aylarda normal
Aşıyıda aradan çıkarmışsın iyi olmuş cnm, balık yemeye gitmişsiniz bende yarın layım ya bayadır yemedim
Cnm türkiye içinde sorunsuz geldi şimdiye kadar, ben markafoni epsi burada ve ahibinden.com dan yapıyorum genelde
Oyyy cnm sakin ol, çikolata diye bişi yok :))
Cnm sahi niye yapmıyon?? ben bu aralar sardım yine makyaja azcık bişi sürmezsem aklım kalıyo, ama yapınca daha iyi hissediyorum psikolojik olarak, dün manikürde yaptım üşenmeyip iyi oldu, ama kaşları bozduğum için uzatıyorum kuaföre aldırıcam...
Geçmişe bakıyodum cnm,süt göğüs büyüklüğü ile değil içindeki süt bezlerinin miktarı ile alakalı, benim sağda daha çok süt bezi var mesela sağdığım zaman hep diğerinden fazla gelir
Ah canım büyümüş güzel kızın....Bende cuma günü gittim benimkide 1.121gr olmuş bizede dr umuz herşey iyi dedi.
Çağlayancım ya çok güzel ne güzel 4 boyutludada görmüşsün kızını çok sevindim senin adına yerim ben onu... Bende 2 boyutlu ultrason resmini koymuştum siteye kızımın.Allahım hayırlısı ile doğsunlar
slm kızlar nasılsınız.
ben bebişimin son posta ütüsünüde yaptım ama canım sıkıldı bazı kıyafetleri boyamış o hain elbise nasıl üzüldüm anlatamam.
acaba leke çıkarıcılardan biriyle bi daha yıkasam çıkarmı ki ceseret de edemedim ya o elbise diilde başkası boyadıysa diye şu lekeleri karıştırmayan mendilden bulursam ondan alıyım bari ayy.
bu arada çantamızıda hazırladım.tabi eksikleri var daha ama kaba taslak hazırladım.
bi kalın battaniye koydum fermuarlılardan eve gelriken sarılsın miniğim diye
bi ince penye batanniye koydum(seda teyzemiizin aldığını koydum uğur getirsin diye)
2 tane iç zıbın
2 tane 2 li zıbın
1 tulum
2 çorap
kendim için
1 gecelik
1 pjima
1 lizöz
1 patik (bizim oralarda çetik de derler:)
2 kalın çorap koydum
haaa bide bebişime bi kaç tane bez koydum.bu alış verişte kendime ped falanda alayım bari uzun zaman oldu :) bitmiş nerdeyse ayyy heycan yaptım sanki yarın gitcem doğuma gibi
çantayı hazırlarken de aklıma şey geldi 1 kişi gidiyorum 2 kişi gelcem ayyy geçsin zaman.38i hesaplarsam son 7 hafta :)
ii geceler kızlar...
Yarın edirne tıp fakültesine gidicez. Prof. dr muayene olucam... Bu gece uyku tutmuyor, çok heyecanlıyım. Eşimde nöbette![]()
inş ii haberlerle geri dönerim.
Sizleri bir konuda bilgilendirmek istiyorum. Benim bilgim yoktu durumumla ilgili olarak ben de öğrenmiş oldum.
Şekeri olan kişilerde (gebelik şekeri) bebeklerin iri doğacağı we çok kilo aldığı söylenir we bu genelde böyledir. Fakat bu durumun tam akside olabiliyormuş. Şeker dengesizliği bebeğin kilo alımını engelliyormuş we gelişimini yawaşlatıyormuş. Erken doğum riskide artıyormuş. Dr bende bu durumdan şüphelenip her ihtimale karşı birde edirne tıpta muayene olmamı söyledi. Bebek anne karnında çok ii beslenemiyorsa doğuma karar weriliyormuş. Cuma günü dr a gittiğimde bebeğim 1.500 kiloydu.
Benim için dua edin kızlarr inş herşey yolunda çıkar, içim kaç gündür bir tuhaf hiç bişiden tat almıyorum aklım hep takılıyarın inş tüm soru işaretlerim cewabını bulur.
Çiçekcim günaydın ben de bu hafta zorlanmaya başladım![]()
günaydın güzel annişler nasılsınız bakalım ??
gunaydiin biz bugun de erkenciyizz:80: