Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüm teyzoşlara teşekkür ediyoruzz....
sedacım balgat akrapol hastanesi....
çağlayancım ben doktorumdan çok memnunum o yüzden başka alternatif düşünmüyorumm...
Biz bile bazen birbirimize sitem ediyoruz canım düşüncesene ilk aylardan beri burdayız ama görmeyince insan kendini yalnız hissediyorum gibi oluyor sen bize bakma pat diye dal konuşmalara kimseyi ayırmıyoruz çünkü biz burda ama bazen kaynıyor işte.
Bende sürekli iş yerinde sıkıntı yaşıyorum anlat bize hiç olmazsa biraz rahatlarsın
cnm çok teşekkür edrim:)))![]()
:13:
![]()
![]()
nın sayasinde buluştuk iştee.
alışkınız mrk etme gülcan.öğretmen arkadaşlar akşama doğru gelirler o zaman sorunu tekrarlarsan yardımcı olurlarr.
birde burdan takip edebilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/402930-2011-subat-anneleri-dogum-izni.html
acıktık biz gideyimde bişiler yiyim bari görüşürüz sonra öptüm hepinizi![]()
bende söğütözü Bayındırda yapıcam.daha sormadım fiyatı bu sefer bende sorayım diyorum.hatta hastaneye gideyim bakayım diyorum ama ne dicem.
muayeneye medart a gidiyorum onun anlaşmalı hastanesi bayındır yani muayeneye oraya gitmiyorum.doğumda orayı kullanıcam.yani gidince ne desem ben burda doğum yapıcam imkanlarınız ne diyemi sorcambilemedimde.
şu an izmirde olan var mı acaba benden başka?????? hangi hastaneye gidiyorsunuz???
naz0635 kıs nerelerdeydin izmirli hemşerimm
gözün aydın canım artık şişlikler başlar bizde zaman daraldıkça doktorların hepsi aynı kilo durumuna çok kızıyorlar ama biz istermiyiz hiç kilo almak maalesef şuan elimizde gibi görünsede iradeler çok zayıfladığı için engel olamıyor insan kendinemrb kızlar nasılsınız?geçmiş sayfaları henüz okuyamadım umarım herşey yolundadır...
biraz önce doktordan geldik...çok kilo almışım tam 3 buçuk kilo tabi haliyle doktorum kızdı
şeker çıkmamıştı bende ama değerlerim yüksek sayılabilecek durumdaydı o yüzden bebeğin kilolu olma riski var demişti...bebeğimiz şuan 1buçuk kilo almış haftasıyla uyumlu bir problem yok dedi....ama bundan sonra ayda en fazla 1 kilo alman lazım dedi...
birde yüzümde hafif şişlik olduğu için albimi ihtimaline karşı idrar testi istedi ama bacaklarımda falan şişlik göremeyince kilodan olabilir dedi...
ama kızımızı görmek çok güzeldi minikim güzellik uykusundan yeni uyanıyordu sanırım bize esnedi
doğum ücretini sorduk +1000lira dedi....
işte böyle......
aşkolsun kızlar bi hoşgeldin deseydiniz yaa![]()
hoşgeldin canım şubat anneleri doğum izinleri topiğinden bakabilirsin soruna cevap bulabilirsin belkişzorla kendime hoşgeldin dedirttim yaaakızlar aranızda sözleşmeli öğretmen olan var mı? 32.haftada rapor almayı düşünüyorum da,ne yapılacağı ile ilgili bilgisi olan var mı?
pöfff kızlar sabah düşündümde saçlarıma fön çektirmeyeli aylaaarrrr olmuşşş:93: hatta banyo yapıcam iki gündür sallanıyorummm saçlarım saçak saçak oldu.böle bir koyvermişlik var üstümde yauuu
ama eşim arada çok güzelsin ne şirinsin çok tatlısın diyooo.bende ters ters bakıyorum dalgamı geçiyosun diyorum :26: hayır çok ciddiyim diyor.ama ben balon gibi oldum kendimi çok çirkin hissediyorum diyorum.alakası yok aksine çok tatlı oldun diyor ama artıkın beni pohpohlamak içinmi yapıyoooo yoksa gerçektenmi öyle söylüyo bilmiyorumama ben her seferinde böyle tepki verince söylemektende vazgeçecek bari sevineyim öyle söylediğinde dimi
![]()
aaa biri fönmü dedi hmmm en son ne zaman yaptırdım hatırlamaya çalışıyorum ama bayramdı galiba şöyle bir üstünden geçmiştim.pöfff kızlar sabah düşündümde saçlarıma fön çektirmeyeli aylaaarrrr olmuşşş:93: hatta banyo yapıcam iki gündür sallanıyorummm saçlarım saçak saçak oldu.böle bir koyvermişlik var üstümde yauuu
ama eşim arada çok güzelsin ne şirinsin çok tatlısın diyooo.bende ters ters bakıyorum dalgamı geçiyosun diyorum :26: hayır çok ciddiyim diyor.ama ben balon gibi oldum kendimi çok çirkin hissediyorum diyorum.alakası yok aksine çok tatlı oldun diyor ama artıkın beni pohpohlamak içinmi yapıyoooo yoksa gerçektenmi öyle söylüyo bilmiyorumama ben her seferinde böyle tepki verince söylemektende vazgeçecek bari sevineyim öyle söylediğinde dimi
![]()
teşekkür ederim canım yaa,şöyle baştan anlatayım o zaman:)) eşim subay,geçen yıl diyarbakırdan tayini izmire çıktı,ben de öğretmenim ama sözleşmeli( ama benim tayinim çıkmadı...evimizi falan taşıdık yazın izmire ama tabi ben diyarbakıra gitmek zorunda kaldım geri...2 ay kadar bi arkadaşta kaldım okula gidebilmek için bu halimle,çok zor oldu tabi eşimden ayrı..daha sonra rapor aldım izmire geldim..sözleşmeli öğretmenlerde rapor 30 günü geçerse sözleşmeyi feshediyolar,onu geçirmemek için uğraşıyorum bi yandan,bi yandan okul idaresine raporu anlatmaya çalışıorum falan falan...yani kafam çok karışık,tayinime kafayı takıyorum sürekli...şubatta eş özrü olur mu diye bekliorum,eğer olmazsa 4-5 aylık bebeğimle yine diyarbakıra gitmek zorunda kalıcam
((( böyle işte kafanızı şişirdim kusura bakmayın...