• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

tünaydın kızlar.geçmişi daha okumadım birazdan okurum.nasılsınız

ben az önce uyandım daha doğrusu uyandım ara ara ama kalkmadım dinlendim

dün sabah kahvaltısına arkadaşımıza gittik ordan kayınvalidem ordan kuzenim derken akşama kadar dışardaydık.tüm gün oturmaktan yoruldum.ve sanırım biraz soğukmu almışım nedir eve geldiğimde gaz problemim vardı.(evden dışardada tuvalete gitmek gibi bir sorunum var :59: illa evde gidicem)kıvrandım durdum akşam.rezene çayı falan içtim sardım sarmaladım kendimi.ayyy ben bu kıytırık gaz sancısına dayanamadım aman aman nasıl doğurucam :37:

birde kızlar son bir kaç gündür sabah uyandığımda eğer sırt üstü yatıyorsam tam uykuyla uyanıklık arası karnımı hissedemiyorum yani düz gibi geliyor nasıl korkuyorum nasıl korukuyorum aman Allahım karnım bebeğim nereye gitti oluyorum :53: bi sıçrıyorum korkumdan iyice psikopat oldum valla :27:

sonra geçen gün rüyamda ne gördüm.sanırım oğlum ben uyurken biraz tepindi onun etkisiyle gördüm.karnımda tepikliyormuş oğlum ama nasıl tepiklemek böyle sarsıyooo çıkacak resmen karnımdan hemen hastaneye gidiyoruz falan :9: valla öyle çok rüya görüyorumkii takip edemiyorum

heee bide çağlayan seni gördüm rüyamdaaa :29: hayırdır inşallahh.sen iş yerindeymişsin öğle arasında ben gelicem buluşucaz.iş yerini bulamıyorum sen telefonda tarif ediyosun neyse buluyorum sen camdan el sallıyosun bana.ben daha var diye kaldırıma oturup kitap okuyorum saat 11 buçukta sonra bi bakıyorum saat 12 buçuk olmuş yarım saat kalmış diyorum kalkıyorum geliyorum sen sosyete pazarında dolanıyosun bissürü bebek zımbırtısı almışsın :27: sonra iş yerine gi,diyoruz böyle iki katlı dar dik bir merdiven var ayy diyorum burdan sağlam insan zor inip çıkar sen naasıl çıkyosun Allah aşkına diyorum

valla daha çoookk rüyalar var ama neyse bitmez bu mevzuuu :D

kızlar günaydın nasılsınız size bi sorum olcak bu renk koruyucu mendillerden attınızmı bebişin eşyalarının içine attıysanız hangi marka bende alcamda

tünaydın kızlar.geçmişi daha okumadım birazdan okurum.nasılsınız

ben az önce uyandım daha doğrusu uyandım ara ara ama kalkmadım dinlendim

dün sabah kahvaltısına arkadaşımıza gittik ordan kayınvalidem ordan kuzenim derken akşama kadar dışardaydık.tüm gün oturmaktan yoruldum.ve sanırım biraz soğukmu almışım nedir eve geldiğimde gaz problemim vardı.(evden dışardada tuvalete gitmek gibi bir sorunum var :59: illa evde gidicem)kıvrandım durdum akşam.rezene çayı falan içtim sardım sarmaladım kendimi.ayyy ben bu kıytırık gaz sancısına dayanamadım aman aman nasıl doğurucam :37:

birde kızlar son bir kaç gündür sabah uyandığımda eğer sırt üstü yatıyorsam tam uykuyla uyanıklık arası karnımı hissedemiyorum yani düz gibi geliyor nasıl korkuyorum nasıl korukuyorum aman Allahım karnım bebeğim nereye gitti oluyorum :53: bi sıçrıyorum korkumdan iyice psikopat oldum valla :27:

sonra geçen gün rüyamda ne gördüm.sanırım oğlum ben uyurken biraz tepindi onun etkisiyle gördüm.karnımda tepikliyormuş oğlum ama nasıl tepiklemek böyle sarsıyooo çıkacak resmen karnımdan hemen hastaneye gidiyoruz falan :9: valla öyle çok rüya görüyorumkii takip edemiyorum

heee bide çağlayan seni gördüm rüyamdaaa :29: hayırdır inşallahh.sen iş yerindeymişsin öğle arasında ben gelicem buluşucaz.iş yerini bulamıyorum sen telefonda tarif ediyosun neyse buluyorum sen camdan el sallıyosun bana.ben daha var diye kaldırıma oturup kitap okuyorum saat 11 buçukta sonra bi bakıyorum saat 12 buçuk olmuş yarım saat kalmış diyorum kalkıyorum geliyorum sen sosyete pazarında dolanıyosun bissürü bebek zımbırtısı almışsın :27: sonra iş yerine gi,diyoruz böyle iki katlı dar dik bir merdiven var ayy diyorum burdan sağlam insan zor inip çıkar sen naasıl çıkyosun Allah aşkına diyorum

valla daha çoookk rüyalar var ama neyse bitmez bu mevzuuu :D

Tünaydın canım hoşgeldin.
Yakın olsakta gidip beraber dolaşsak canım sosyete pazarını seninle :)))
Sen bizim iş yerine daha önce geldin mi sedacım aynı şeyi tarif ettinde bak görmüşsün benim iş yerimi rüyanda halimi daha iyi anlarsın artık.Bütün gün in çık in çık helak oluyorum.

Tünaydın canım hoşgeldin.
Yakın olsakta gidip beraber dolaşsak canım sosyete pazarını seninle :)))
Sen bizim iş yerine daha önce geldin mi sedacım aynı şeyi tarif ettinde bak görmüşsün benim iş yerimi rüyanda halimi daha iyi anlarsın artık.Bütün gün in çık in çık helak oluyorum.

ayy sorma şurdan birinizi yakalasam ben ne sosyete pazarı kalır ne avm :27: uzağız işte napalım.valla sen o merdivenlere dikkat et canım benim rüyalarım pek tekin diildir :37: yavaş yavaş in çık emi.Aman Allah ıma emanett

kızlar günaydın nasılsınız size bi sorum olcak bu renk koruyucu mendillerden attınızmı bebişin eşyalarının içine attıysanız hangi marka bende alcamda

Ben bebeğimin herşeyini dalin şampuanla kısa programda bazen narinde yıkadım ama koruyucu mendil kullanmadım birşeyde olmadı renk verecek kıyafettte yoktu benim kızımın pembe krem sarı eflatun herşeyi heheheh tabiki çoğu pembe

Ben bebeğimin herşeyini dalin şampuanla kısa programda bazen narinde yıkadım ama koruyucu mendil kullanmadım birşeyde olmadı renk verecek kıyafettte yoktu benim kızımın pembe krem sarı eflatun herşeyi heheheh tabiki çoğu pembe

yanlışşşş şampuan değil tabiiiii deterjannnn :18:

ayy sorma şurdan birinizi yakalasam ben ne sosyete pazarı kalır ne avm :27: uzağız işte napalım.valla sen o merdivenlere dikkat et canım benim rüyalarım pek tekin diildir :37: yavaş yavaş in çık emi.Aman Allah ıma emanett

Saol canım yaaa sabredicez 37.haftaya kadar inş.kızımda dayanırsa.
Bizde burdaki kızlarla bir bulaşabilsek çok iyi olacak ama ankaradanda çok arkadaş vardı galiba ayarlasınız aslında bir randevu ev hanımlarıyla ne güzel tanışmışta olursunuz

kızlar sizler bebişlere kaçtane tulum aldınız ben alışverişte almayı unuttumda şimdi buralardan alıcam ama çok almıyım diyorum

Saol canım yaaa sabredicez 37.haftaya kadar inş.kızımda dayanırsa.
Bizde burdaki kızlarla bir bulaşabilsek çok iyi olacak ama ankaradanda çok arkadaş vardı galiba ayarlasınız aslında bir randevu ev hanımlarıyla ne güzel tanışmışta olursunuz

çağlayancım cumatesi doktora gittinizmi o ağrıları sordunmu canım

www.nikahmalzemeleri.com
kızlar bu biberonları daha önce en ucuz 70kr bulmuştum.hatta içine şeker atınca 3 tl falan istiyolar bu sitede 10 tanesi 5 tl hatta aradım az önce 200 adet almayı düşünüyorum dedim tanesini 45 kra bıraktı bana çok uygun geldi.kendim başka bişi yapmaya kalksam zaten en ucuz 50 kr ben sonunda kararımı verdim sanırım :)
bide eşim buna da lamı cimi ediyo ben burda internetten en ucuz hangisini bulurum diye araştırıyorum o bana kızıyo :(

bende bunu beğenmiştimm.uygunda bulmuştum.eşime gösterdim bebekli bişi olsun dedi beyefendi.kaldı öyle.dünde 100 tane falan yaptırırz dedim ayyy çok nolcak 100 tane diyoo.allahtan arkaşlardaydık arkadaşın eşi 100 iyi az bile dedide az sinirlendim yoksa bi posta kavga ederdik :27:

Günaydın kızlar nasılsınız bende moral sıfır,dün eşimle sözde gidip kızımın şifonyerini alacaktık ama almadık gitmedik mi gittik ama beyenmedi kendisi,istediğim tarzda şifonyeride yaptırmadı kaldık mı öylece ortada eşime küstüm konuşmuyorum şimdi onunla,bana bunlar sorun değil hallederiz diyor ama hiç birşeyi yaptığımız yetiştirdiğimiz yok.Sonrada sen çantanı ne zaman hazırlayacaksın diyor,daha kendime hiçbirşey bile almadım ama beyimin yaptığına bakın siz.Cumartesi sadece deterjanlarını aldım kızımın pazarda elektrik kesikti yapamadım cumartesi kendi çamaşırlarımızı yıkadım çünkü.Bu hafta bir akşam gidip herşeyimi kendim alıp gelicem eşimden hayır çıkmayacak bana anlaşıldı

canımmm ahh ahh bunların türleri böyleeee.napacannnn valla benimkide böyle ağırdan ağırdan alıyor.bazen susamıyorum senin benim bilmediğim 5tane falan daha çocuğunmu var diyorum.bu benimmi ilk bebeğim yoksa diyorum.yani hiç heyecan heves bişi yok sende yaaa ben deli oluyorum heves ediyorum sen yaparız ederiz acelesi yok bakarız diyip duruyosun diye bi patlıyorummm.küsüyorum üstüne bide ağladımmı tamammm :58::47: ama napiimm öyle dokunuyokş o halleri bana.sanki zorla yaptırıyomuşsum gibi geliyo.tamam bazen ekonomik koşulları düşünüyor onu anlıyorum haklı bu ay geçsin istediğini al yap diyor zaten.ama benim derdim almak değil.gel bakalım fikir edinelim istiyorum.ben eksik birşey olunca strese giriyorum.evet gider alır gelirler en iyisinden ondan şüphem yok ama zaten bişiden anlamıyolar :37: o zaman o heyecanla stresle iyice berbat ederler.napcan he he diyip geçiştircen işte bişi kalmadı sık dişini
peki kızlar birki sorum daha var:) bu doğumda giydirirlerse giyeceğim geceliğimi diz altı aldım uzun kaçarmı sizce? bide hastaneye bebek için kaç tane hastane çıkışı götüreceksiniz?

yok bence iyi hep yatmıcaksın ya yürüyeceksinde diz altı iyi bence.ben 2 tane hastane çıkışı bir tulum götürmeyi düşünüyorum.

Herkese selam... Okumaktan yazmaya vakit bulamıyorum. Ama iyi ki varsınız :)) Dün bütün gün hatta cmt dahil hep alışveirş peşindeydik. Oğlumun odasına duvar kağıdı, lambaları, biberon, yan yatırma yastığı, penye battaniye vs. vs. Al al sonu yok gibi sanki :)) Allah sağlık versin hep alalım inşallah. Bende 30'Lu fatlara geldiğimize inanamıyorum aslında. Çok heyecanlı kızlar tüm kalbimle hepimize sağlıklı hayırlı doğumlu sağlıklı evlatlar nasip etsin allah dilerim hepimizin yüzü gülsün. Her ne kadar heyecanımı frenlemeye çalışsamda elimde değil aklım hep bebişimde onun eşyaları onun doğumu izin tarihim kilosu şu bu yani hep o ve onunla ilgili şeyler inanın başka birşeye konsantre olamıyorum. Sanırım hepimiz aynıyızdır :))

]

Evde kullanmalık ana kucağı alanınız varmı çok pahalı olmayan ama şirin kullanışlı birşey arıyorum tavsiyeniz varmıı acaba :44: :44:

bende ana dizi var ama almadım.dayımın kızında vardı.o verdi.

kızlar sizler bebişlere kaçtane tulum aldınız ben alışverişte almayı unuttumda şimdi buralardan alıcam ama çok almıyım diyorum

benim 1 tane tulumum var.bikaç tane alt üst pijama takımı var.valla çok yüklenme.arkadaş bissürü şey almıştı.bebeği bi doğdu 4 kilo maşallahhh hiçbirini giydiriemedi.bi kaç tane olsun bence zaten çabuk büyüyolar.insanın kendini tutması zor ama napacan

Gitmedim canım bir daha ağrım olmadı sanırım bebişim ters durduğu için öyle oldu kaç gündür o ağrıları çekmiyorum çok şükür tekrarlanırsa gidicem ama bu sefer

Aman olmasın canım yaa benim cuma günü bi sancım oldu cumartesi akşamıda o ağrı olunca acile gittik idrar yolu enfks olmuş sen yakınlasrda idrar tahlili yaptırdınmı belki ondanda olasbilir o ağrı

ayy nihayet zaman geldii.doktordan yarın saat 10 için randevu aldık.valla tammm 1 ayy oldu pöffff.artık 15 güne düşermiyiz acaba.çok özledim nasıl merak ediyorum nasıl oldu diye.ayy bide korku var acaba normalmi herşey bir anormallik varmıki falan diye karma karışık bişi oldum yanii

bende bunu beğenmiştimm.uygunda bulmuştum.eşime gösterdim bebekli bişi olsun dedi beyefendi.kaldı öyle.dünde 100 tane falan yaptırırz dedim ayyy çok nolcak 100 tane diyoo.allahtan arkaşlardaydık arkadaşın eşi 100 iyi az bile dedide az sinirlendim yoksa bi posta kavga ederdik :27:

canımmm ahh ahh bunların türleri böyleeee.napacannnn valla benimkide böyle ağırdan ağırdan alıyor.bazen susamıyorum senin benim bilmediğim 5tane falan daha çocuğunmu var diyorum.bu benimmi ilk bebeğim yoksa diyorum.yani hiç heyecan heves bişi yok sende yaaa ben deli oluyorum heves ediyorum sen yaparız ederiz acelesi yok bakarız diyip duruyosun diye bi patlıyorummm.küsüyorum üstüne bide ağladımmı tamammm :58::47: ama napiimm öyle dokunuyokş o halleri bana.sanki zorla yaptırıyomuşsum gibi geliyo.tamam bazen ekonomik koşulları düşünüyor onu anlıyorum haklı bu ay geçsin istediğini al yap diyor zaten.ama benim derdim almak değil.gel bakalım fikir edinelim istiyorum.ben eksik birşey olunca strese giriyorum.evet gider alır gelirler en iyisinden ondan şüphem yok ama zaten bişiden anlamıyolar :37: o zaman o heyecanla stresle iyice berbat ederler.napcan he he diyip geçiştircen işte bişi kalmadı sık dişini

yok bence iyi hep yatmıcaksın ya yürüyeceksinde diz altı iyi bence.ben 2 tane hastane çıkışı bir tulum götürmeyi düşünüyorum.

Tamam maddi olanakları bende düşünüyorum onun içinde herşeyi araştırıyorum internette daha uygun bulursam ordan alıyım ama biz dün cumartesi konuştuk gidip alıp gelicektik ama ne oldu hava aldırdı bize kızımla geri geldik.
Zamanı geldiğinde almaz mı alır hemde söylediğin gibi en iyisi alır parasına bakmaz ama neden makul fiyatı varken vede zaman varken gidip uygun olanını almıyalım ki.
Karar verdim zaten bu hafta yavaştan tüm işimi hallediyorum artık.Ona birşey demiycem

Aman olmasın canım yaa benim cuma günü bi sancım oldu cumartesi akşamıda o ağrı olunca acile gittik idrar yolu enfks olmuş sen yakınlasrda idrar tahlili yaptırdınmı belki ondanda olasbilir o ağrı

Geçen hafta cumartesi yaptırdık canım temiz çıktı idrarım ama bu sabahta sağlık ocağından aradılar idrarında şeker var yarın gel şeker yüklemesi yapalım diye nasıl ya dedim kadın gel sabah erkenden dedi.15 gün öncesiyle bu kadar oynamaz heralde tatlıyı şekeride kestim çünkü bu aralar.Hep birşey çıkıyor bakalım yarın gene ne çıkaracaklar

ayy nihayet zaman geldii.doktordan yarın saat 10 için randevu aldık.valla tammm 1 ayy oldu pöffff.artık 15 güne düşermiyiz acaba.çok özledim nasıl merak ediyorum nasıl oldu diye.ayy bide korku var acaba normalmi herşey bir anormallik varmıki falan diye karma karışık bişi oldum yanii

Gözünaydın canım büyük gün gelmiş bakalım oğluş ne kadar olmuş,dr.gitmeden önce kafanı bu kadar çok sorularla doldurma oraya gidince onu görmenin tadını alamıyorsun bak benden söylemesi rahat git dr.eminimki herşey yolundadır.

Back
X