- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
tünaydın kızlar.geçmişi daha okumadım birazdan okurum.nasılsınız
ben az önce uyandım daha doğrusu uyandım ara ara ama kalkmadım dinlendim
dün sabah kahvaltısına arkadaşımıza gittik ordan kayınvalidem ordan kuzenim derken akşama kadar dışardaydık.tüm gün oturmaktan yoruldum.ve sanırım biraz soğukmu almışım nedir eve geldiğimde gaz problemim vardı.(evden dışardada tuvalete gitmek gibi bir sorunum var
illa evde gidicem)kıvrandım durdum akşam.rezene çayı falan içtim sardım sarmaladım kendimi.ayyy ben bu kıytırık gaz sancısına dayanamadım aman aman nasıl doğurucam 
birde kızlar son bir kaç gündür sabah uyandığımda eğer sırt üstü yatıyorsam tam uykuyla uyanıklık arası karnımı hissedemiyorum yani düz gibi geliyor nasıl korkuyorum nasıl korukuyorum aman Allahım karnım bebeğim nereye gitti oluyorum
bi sıçrıyorum korkumdan iyice psikopat oldum valla 
sonra geçen gün rüyamda ne gördüm.sanırım oğlum ben uyurken biraz tepindi onun etkisiyle gördüm.karnımda tepikliyormuş oğlum ama nasıl tepiklemek böyle sarsıyooo çıkacak resmen karnımdan hemen hastaneye gidiyoruz falan
valla öyle çok rüya görüyorumkii takip edemiyorum
heee bide çağlayan seni gördüm rüyamdaaa
hayırdır inşallahh.sen iş yerindeymişsin öğle arasında ben gelicem buluşucaz.iş yerini bulamıyorum sen telefonda tarif ediyosun neyse buluyorum sen camdan el sallıyosun bana.ben daha var diye kaldırıma oturup kitap okuyorum saat 11 buçukta sonra bi bakıyorum saat 12 buçuk olmuş yarım saat kalmış diyorum kalkıyorum geliyorum sen sosyete pazarında dolanıyosun bissürü bebek zımbırtısı almışsın
sonra iş yerine gi,diyoruz böyle iki katlı dar dik bir merdiven var ayy diyorum burdan sağlam insan zor inip çıkar sen naasıl çıkyosun Allah aşkına diyorum
valla daha çoookk rüyalar var ama neyse bitmez bu mevzuuu
ben az önce uyandım daha doğrusu uyandım ara ara ama kalkmadım dinlendim
dün sabah kahvaltısına arkadaşımıza gittik ordan kayınvalidem ordan kuzenim derken akşama kadar dışardaydık.tüm gün oturmaktan yoruldum.ve sanırım biraz soğukmu almışım nedir eve geldiğimde gaz problemim vardı.(evden dışardada tuvalete gitmek gibi bir sorunum var

birde kızlar son bir kaç gündür sabah uyandığımda eğer sırt üstü yatıyorsam tam uykuyla uyanıklık arası karnımı hissedemiyorum yani düz gibi geliyor nasıl korkuyorum nasıl korukuyorum aman Allahım karnım bebeğim nereye gitti oluyorum

sonra geçen gün rüyamda ne gördüm.sanırım oğlum ben uyurken biraz tepindi onun etkisiyle gördüm.karnımda tepikliyormuş oğlum ama nasıl tepiklemek böyle sarsıyooo çıkacak resmen karnımdan hemen hastaneye gidiyoruz falan

heee bide çağlayan seni gördüm rüyamdaaa

valla daha çoookk rüyalar var ama neyse bitmez bu mevzuuu