• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

hiç takma kafana boşuna bi şekilde çıkacak girdiği gibi kalmıyo malesef kaçış yok maviiii çatır çatır doğuracan:)

bu arada bende hiç süt içmiyorum hatta hamilelik boyunca hiç içmedim çünkü nefret ediyorum onun yerine yoğurt ve peynir tüketmeye çalışıyorum

öyle mapuci öyle böyle doğurcam nereye kaçıyım :50: evde böyle kös kös oturunca insanın aklına geliyor işte kafa dağıtcak biyerlere gitmek lazım kimsem yok ne edeyim :27::27:

kızlar ben geldim kaç gündür giremedim işlerden dolayı şimdide yerime izindeyken çalışması için arkadaş geldi ona öğretmeye çalışıyorum o yüzden sık sık giremiyorum birde sistemlerimiz değişiyo yoğun buralar biz kızımla daha iyiyiz bugün çalışabilir raporumuzu da aldık 37. haftaya kadar die hayırlısı hakkımızda

evet halen devam ediyo hıçkırmaya:) ayaklarınıda göğsümün dibine sokmuş eğilemiyorum batıyo,daha ne kadar diplere girecekse,annem diyoki ayağını ağzından çıkaracak yakında

benimkinin kafası orda oturunca batıyor benikide tersten çıkıyor herkesin aşşağı gider benimki yukarı tırmanıyorrr ya bugün benim sıpa oğlum tvde kolbastı çıktı şarkı bitene kadar içierde koptu çoşmaktan şarkı bitti benimkide uyudu

merhaba kızlar
yine geçmiş birikmiş birsürü anca bitti
cevapları yazdım şimdi dışarı çıkıyoruz baza alacagız bizim yatak kırıldıda:1:
yanlış anlamayın canım
arkasını süpürmek için çekerken tahta kısmı ayrılıverdi
zaten artık değiştirme zamanı gelmişti
11 yıllık yatağımız yani
mondide süper indirim varmış önce oraya bakacağız
şimdilik öptümmmm

ihi ihiiii demek yatağı kırdınız vay bee:77: :))))

merhaba kızlar
yanlış anlamayın canım
11 yıllık yatağımız yani
şimdilik öptümmmm

açıklamamı yapayımda yanlış anlaşılma olmasın diyorsun fatmacım yani :9: güle güle kullanın canım güle güle :9: :9: :60:

benimkinin kafası orda oturunca batıyor benikide tersten çıkıyor herkesin aşşağı gider benimki yukarı tırmanıyorrr ya bugün benim sıpa oğlum tvde kolbastı çıktı şarkı bitene kadar içierde koptu çoşmaktan şarkı bitti benimkide uyudu

kolbastımııı aboooooww daha şimdiden aktif bi çocuk olacağı belli,yandın bittin sen sevim benim kızım daha çok halay türü müziklere karşı hassass:64:

kolbastımııı aboooooww daha şimdiden aktif bi çocuk olacağı belli,yandın bittin sen sevim benim kızım daha çok halay türü müziklere karşı hassass:64:

valla ben sevmem o tarz müzikleri tam kanalı değiştirecektimki içerdee bişeyler oluyor ilk baş müziğe yaptığını düşünmedim ama müzik bitince oda durdu benim jetonda düşmüş oldu ama geç oldu biraz ama o ann karnım şekilden şekile girdi eşimi aradım dedim oğlun böyle böyle yaptı adam da şaşırdı ne anası bilir ne babası kolbastıyı bu velet çıkmadan kolbastı yapıyor doğunca neler yapar allah bilir:emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar ben kocabeyoğlu pasajına gittim geldim.... 3 tane gecelik aldım toplam 39 tl'ye... 2 tanesi ince penye ve uzun kollu 1 tanesi içi pamuklu kalınca ve uzun kollu... Sanırım fazla fazla yeter.. Evde zaten 2 tane lizöz'üm var. Biri annemden kalan biri de babaannem çeyizime örüp koymuştu.Onlar da yeter sanırım... Emzirme sütyenini sordum 14tl dedi onu da aldım... Bari 1 tane olsun yanımda belki lazım olur diye.
Sonra bebişim için ter havlusu,ağız bezi,penye omuz bezi,mama önlüğü falan aldım...
Ankaradaki hanımlar gecelik konusunda çok lüks'e kaçmayın derim... Sonuçta defile yapmayacağız hastanede... 12-15 TL ye önü düğmeli emzirmeye müsait güzel gecelikler var.İsterseniz telefonlaşırız ben zaten kızılaydayım birlikte gideriz...
Bu arada gecelikleri bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine mümkün olduğunca büyük aldım.Hem sonda ile rahat etmek hemde sezeryan olursa önümde neredeyse şimdiki karnım kadar bir pansuman olacağından rahat edeyim diye.

merhaba kızlar
yanlış anlamayın canım
11 yıllık yatağımız yani
şimdilik öptümmmm

harika olmuş çoooook beğendim
bence seri üretime geçip satış yapmalısın hemen alırız:1:

bencede kesinlikle gecelik olmalı ilk gece bende kilot bile giyemedim sadece hasta bezi ve yatk koruyucu vardı 2. günde wc ye falan çıkma pijamayla çok zor olur onun için 2 gecelik yeter
emzirme sütyenide bence 1 tane yeterli zaten evde sıyırıp emzirebilirsin sütyeni misafri gelince veya sen gidince kullanırsın okadar fazla masrafa gerek yok bence

öncelikle yatağınıza geçmiş olsun cnm. yenisine sağlık :9:
tşkler cnm beğenmene sevindim :) valla cnm sıkılıyodu evde.iyi oyalıyo beni bunlar. buarada okulda zorlanıyomusun sen de? bana 2 hafta önce doktorum heyet raporu verdi.doğuma kadar çalışmıycam yani.ama son hafta merdivenleri çıkarken ağlayacaktım zaten.Allah sabır versin valla bu halde öğrencilerle uğraşmak zor gerçekten :37:
sutyen olayına gelince.emzirme sutyeni almayı ben de düşünmüyorum hiç zaten.söylemiştim önden kopçalılardan kullanıcam nasipse

Kızlar ben kocabeyoğlu pasajına gittim geldim.... 3 tane gecelik aldım toplam 39 tl'ye... 2 tanesi ince penye ve uzun kollu 1 tanesi içi pamuklu kalınca ve uzun kollu... Sanırım fazla fazla yeter.. Evde zaten 2 tane lizöz'üm var. Biri annemden kalan biri de babaannem çeyizime örüp koymuştu.Onlar da yeter sanırım... Emzirme sütyenini sordum 14tl dedi onu da aldım... Bari 1 tane olsun yanımda belki lazım olur diye.
Sonra bebişim için ter havlusu,ağız bezi,penye omuz bezi,mama önlüğü falan aldım...
Ankaradaki hanımlar gecelik konusunda çok lüks'e kaçmayın derim... Sonuçta defile yapmayacağız hastanede... 12-15 TL ye önü düğmeli emzirmeye müsait güzel gecelikler var.İsterseniz telefonlaşırız ben zaten kızılaydayım birlikte gideriz...
Bu arada gecelikleri bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine mümkün olduğunca büyük aldım.Hem sonda ile rahat etmek hemde sezeryan olursa önümde neredeyse şimdiki karnım kadar bir pansuman olacağından rahat edeyim diye.

güle güle kullan cnm aldıklarını.çok uyguna almışsın.ben de aldım gecelik pijama takımı falan.1 geceliğim var şimdilik ama çok güzel bişi.kısmetse normal doğum istiyorum.sancı çekerken doğum esnasında falan kullanamam onu.ucuz basit bişi alıcam doğumda giymeye.odaya gelince giyicem o geceliğimi.evt podyuma çıkmıcaz yani çok şık olmasa da olur doğumdaki gecelik.zaten ağrıdan acıdan gözümüz görmez.ama sonra giyeceğimiz şık olsun be foto neyim çekincez sonuçta.ömür boyu kalacak o fotolar.azıcık kokoş olalım ama dimi :12:

baya uygun almışsın canım geçen hafta bende gittim kocabeyoğlu na tadilat varmış giremedim bidaha gitcem bu aralar bende alırım artık 2 tane :34:

süt demeyin kızlar maalesef ben hiç içemiyorum dr hergün bol bol iç dedi ama yok içemiyorum pööffff üzülüyorum da bu duruma :58::58:
canım hiç üzülme kendinide bebişiniide strese sokma bende hiç içemiyorum doktorum süt ve ayran aynı dedi bende bol bol ayran içiyorum,peynir yoğurt yiyorum....
öfff şu doğum nasıl birşey se kafama çok takılıyor ya böyle korka korka napcaksam Allah yardımcımız olsun:53::53:
bende çok korkuyrum bol bol duaediyorum hiç bişi bizim elimizde değil allah kolalığını veriri inş...
kızlar ben geldim kaç gündür giremedim işlerden dolayı şimdide yerime izindeyken çalışması için arkadaş geldi ona öğretmeye çalışıyorum o yüzden sık sık giremiyorum birde sistemlerimiz değişiyo yoğun buralar biz kızımla daha iyiyiz bugün çalışabilir raporumuzu da aldık 37. haftaya kadar die hayırlısı hakkımızda
iyi çalışmalar cnm kendine ve bebişine dikkat et

hayırlı olsun canım güzel günlerde giymek nasip olsun inş...bende karar verdim kızılaya gelip bir tane daha gecelik alıcamm uygun bişi bulursam bir tane daha sabahlık alayım diyorum odadan çıkmam gerekirse pardesü gibi üzerime alırım...bir de bişi sorucam lizöz gibi bişiler varmıydı gözüne çarptı mı benimde annnemden kalan bi lizözüm var ama değişik bişide olura gözüm kalabilir:9:

ahhhh sizini alanlarınız var en azından biz senelerdir bu bebişi bekliyoruz ama kimsede tık yok torun mu geliyor annem haftanın yedi günü çalışıyor kaynanam anca lafta görümceler bollar maşallah ama tık yok geçen söylendim herkes herşeyi çok biliyor ama kimsede icraat yok dünde laf olsun diye eline ip almış patik örüyor çok lazımdı sanki

hadi yaaa canım benım kıyamam Allah onlara merhamet insanlık duygusu versin ne diimm

nur_45 orada çok çeşit var aklına ne gelirse yani iç çamaşır çorap gecelik pijama çok çeşit var kesin bulursun

Ben birazdan çıkıcam herkese ii bi akşam diliyorummm...
Yarın sağlıkla sıhhatle mutlulukla bir araya gelene kadar hoşçakalın

nur_45 canım sagolasın bende dua ediyorum bol bol korkuyoruz ama bi şekilde kurtulcaz inşallah

hayırlı olsun canım güzel günlerde giymek nasip olsun inş...bende karar verdim kızılaya gelip bir tane daha gecelik alıcamm uygun bişi bulursam bir tane daha sabahlık alayım diyorum odadan çıkmam gerekirse pardesü gibi üzerime alırım...bir de bişi sorucam lizöz gibi bişiler varmıydı gözüne çarptı mı benimde annnemden kalan bi lizözüm var ama değişik bişide olura gözüm kalabilir:9:

sağol canım... lizöz tarzı bişey görmedim ama tek sabahlıklar vardı... hem penye hemde polar tarzı... güzellerdi.

baya uygun almışsın canım geçen hafta bende gittim kocabeyoğlu na tadilat varmış giremedim bidaha gitcem bu aralar bende alırım artık 2 tane :34:

Evet canım uygun oldu baya... Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.

güle güle kullan cnm aldıklarını.çok uyguna almışsın.ben de aldım gecelik pijama takımı falan.1 geceliğim var şimdilik ama çok güzel bişi.kısmetse normal doğum istiyorum.sancı çekerken doğum esnasında falan kullanamam onu.ucuz basit bişi alıcam doğumda giymeye.odaya gelince giyicem o geceliğimi.evt podyuma çıkmıcaz yani çok şık olmasa da olur doğumdaki gecelik.zaten ağrıdan acıdan gözümüz görmez.ama sonra giyeceğimiz şık olsun be foto neyim çekincez sonuçta.ömür boyu kalacak o fotolar.azıcık kokoş olalım ama dimi :12:

sağol canım daha yisi senin olsun... kalın olan geceliği odada giyicem onun yakası falan biyeli... diğerlerine göre daha şık. :)

Back
X