kafaı dağıt cnm ben bikaçgün öle dalıp dalıp gittim eşim soruyodu ne düşünüyosun die aklımda sürekli bi erken doğum senaryosu ya küvez olmazsa ya bişi olursa saçmalamıştım ama geçti çok şükür Rabbim hepsini korusun zamanında sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize inş değişik bişiler yap dediğin gibi
Bu akşam eşimle bir yerlere gitsek olacak galiba.Sona yaklaştıkça bir tuhaf oluyorum zaten herkesten böyle kaçıyorum doğumla ilgili konuşurken anlatılırken bir tek sizinle bu kadar açık konuşuyorum çünkü bazıları acayip derecede korkutuyor en iyisi hiç kimseyi dinlemeyip kendi geleceğimizi beklemek.
kızlar dun emzık aldım ogluma nuk kaucuk uclu nuby sılıkon uclu artık hangısını alırsa dedım
bırtanede bıberon almak ıstedım ama okadar cok cesıt varkı secemedım anne gogsune en yakın olan uclulardan almak lazımmıs bırde dıkkatımı bısey cektı bıberonlar hep plastıktı cam hıc yoktu sızce cam olmayan bıberonlar saglıklmıdır?![]()
Bpa olayına dikkat et canım.Bende cam almak istemiyordum ama sanırım cam alıcam biberonları gerçi ablam daha alma erken hastanede lazım olursa biz alırız dedi şimdi sadece nuk'un damaklı emziğini almayı düşünüyorum.