2011 Şubat Anneleri

günaydın güzel anneler :71:

Yemeğimizi yiyip geldik bizde kızımla

1 hafta süre içinde belki bende yapabilirim kızlar bu sepet ve mevlütte dağıtmak için süslerden evde olunca oyalanmak için birşeyler yapmak gerekebilir canım sıkılmasın diye.

çağlayancım gözün aydın.izne çıkıomuşsun. 3 haftadır izinde olan biri olarak şiddetle tavsiye ediyorum sepet, şeker olayını :6: emin ol canın sıkılacak ve onlar da çok ii gelecek sana. bi de ben her yaptığım şeyde kızımın ileride annem bunları elleriyle yapmış bnm için diyeceğini düşünerek mutlulukla yapıyorum.daha pahalıya bile mal olsa kendim yapıyorum sırf bu yüzden :49:

valla kızlar bu 2010 annelerinin ikinci serzenişi.şöyle bir baktımda hakkaten haklılar gibi yaniii...birleştirilebilecek bir çok başlık var aslında birbirine benzeyen..topik açma konusunda biraz daha dikkatli olalımm :34:

haklısın diyodum tam ama diğer msjını da okudum hani şu belgelerle konuştuğun msjı :9: bence onda daha da haklısın cnm :46:

hava da tammm tembellik havası yaaaa..tam yatıp uyuma havası....:93:

yaa evt öyle ama bnm için diil. öğlen 12.15te uyanmış biri olarak ben gereken tembelliği yapmışım bugünlük :1:

:))) ayy seda nasıl da araştırma yapmışsın.demek insanlar unutuyo kendilerini.şimdi onlar bebek baktığı için bizim nasıl zaman geçirmek için çabaladığımızı bilmiyolar daha doğrusu unutmuşlar sanırım

aynen katılıyorum cnm :46:

valla ne yalan söyliyeyim bende şoktayım :53: .. eski kaşardan beklenmeyecek bir performans... bi çakallık düşünüyor olabilir diye kendini sağlama al ki haklarından mahrum kalma..

evet canım.. bakalım inşallah bir daha ki ay artık yanımızda olsun.. çok zor oluyor.. ağırlaşınca bide hormonlar tavan yapınca.. kızımı sev benim için.. öpüyorum senide..:54:

Evet sözünüzün dinleyip raporumu alıyorum pazartesi günü ne olur ne olmaz diye
Bende seni ve kızçemi kocaman öpücekler yolluyorum canım :16::16:

günaydın güzel anneler :71:

çağlayancım gözün aydın.izne çıkıomuşsun. 3 haftadır izinde olan biri olarak şiddetle tavsiye ediyorum sepet, şeker olayını :6: emin ol canın sıkılacak ve onlar da çok ii gelecek sana. bi de ben her yaptığım şeyde kızımın ileride annem bunları elleriyle yapmış bnm için diyeceğini düşünerek mutlulukla yapıyorum.daha pahalıya bile mal olsa kendim yapıyorum sırf bu yüzden :49:

haklısın diyodum tam ama diğer msjını da okudum hani şu belgelerle konuştuğun msjı :9: bence onda daha da haklısın cnm :46:

yaa evt öyle ama bnm için diil. öğlen 12.15te uyanmış biri olarak ben gereken tembelliği yapmışım bugünlük :1:

aynen katılıyorum cnm :46:

Saol canım.sizler böyle güzel şeyler yapıp gösterdikçe içim gidiyor bende kesin sıkılacağım için hafta sonu gidip bakınıyım diyorum aklıma yatarsa alıp evde zaman geçiriyim yoksa 1 hafta bitmez.Helede net'i bağlatamassam çok sıkılırım.

slm kızlar:) ya oğlumun şampuanlarını kremlerini almamıştım ben daha,bugün çıktım biraz baktım da mustela alan varmı aranızda ya da bi yakını kullanan fln,kısacası üründen memnunmu millet merak ediorum,azcık fiyatlı sanırım ama tamamen doğal fln diolar,bilemedim napsamm.. bide chicco nun bakım setini buldum 200ml şamp,200 ml bebe yağı,bi de 100ml di sanırım pişik önleyici krem var 30 tl fiyat uygun sanırım dimi? ne dersiniz?

slm kızlar:) ya oğlumun şampuanlarını kremlerini almamıştım ben daha,bugün çıktım biraz baktım da mustela alan varmı aranızda ya da bi yakını kullanan fln,kısacası üründen memnunmu millet merak ediorum,azcık fiyatlı sanırım ama tamamen doğal fln diolar,bilemedim napsamm.. bide chicco nun bakım setini buldum 200ml şamp,200 ml bebe yağı,bi de 100ml di sanırım pişik önleyici krem var 30 tl fiyat uygun sanırım dimi? ne dersiniz?

canım ben henüz almadım ama mustella almayı düşünüyorum bende.arkadaşlarım hep onu tavsiye ettiler ondan dolayı

canım ben henüz almadım ama mustella almayı düşünüyorum bende.arkadaşlarım hep onu tavsiye ettiler ondan dolayı

benım yıgenıme gunes kremı olarak kullanıyorlardı bu markayı cok memnundular bende aynı markanın urunlerını almayı dusunuyorum eczaneden bakıcam :94:

diyeti boşlayınca hemen şeker çıkıyo benim şimdi öğlen 1.saate baktım 135 çıktı :5: dün akşamda 1.saat 155 .çıkmıştı :47: :47: ben bu şekeri döverimm. :57: :41: :57: :41:

doktor dicek ki boşlamışsınn :43: ve karar verdim sezeryan olacağım doktorumla konuşup 38.hafta dolduğunda.

selammmm ben geldimm nasılsınızz

bugün hastaneye gittim dün söylemiştim idrar enfeksiyonu yüzünden gidecektim ama akşam sancım olunca sabashın köründe düştüm yllara idrar tahlili yaptırdık malesef benim candostum beni terk etmemiş tekrar antibiyotik verdi nst girdim sancı çıkmadı şükür ama çok güzeldi 25 dk oğlumu dinledim nst aletini hiç sevmedi ikide bir tepikleyip bozuyordu hemşirede gülme krizine girdi bu aleti bukadar düzelttiğimi hatırlamıyorum diyodu oğluşum 1900 gr 44 cm olmuş bizden bukadar havadisleer

çağlayancımmmmüdüren şok etmiş sen dahil hepimizi çok sevindim iyice dinlenirsinn bu fırsattan istifadse
burcuuukağancık iyileşmiş sonunda çok sevindim umarım birdaha hastalanmaz yakışıklı kuzu

kızlar geceden beri sanırım sağ kaburgamın altında ayak var ve sıkıştırıyor beni ne yatabiliyor ne uyuyabiliyorum.çok kötüyüm:26::50:
ne yapsam bilemedim ama ayak olduğuna eminim.çünkü tam çapraz tarafında kafası var:5:

Herkese selam kızlar.Çağlayan seni yakalamışken hemen söyleyeyim bugün 32. hafta raporumu almaya gittim hasta yatış bölümünede uğrayıp doğum fiyatlarını sordum.Normal 400,sezeryan 450 dediler.Bu fiyatlara normal dğumda 1 gün, sezeryanda 2 gün oda kalış parasıda dahilmiş.Eğer refakatçi kalacaksa yemesi içmesi dahil 30 tl imiş günlüğü.Odalar tek kişilikmiş. Birde normal doğumu epiduralli istersen artı 300 tl de epidural parası veriyormuşsun.Diğerleri tamamda şu epidurali abartmışlar bence sigorta karşılamıyormuş sözde.

diyeti boşlayınca hemen şeker çıkıyo benim şimdi öğlen 1.saate baktım 135 çıktı :5: dün akşamda 1.saat 155 .çıkmıştı :47: :47: ben bu şekeri döverimm. :57: :41: :57: :41:

doktor dicek ki boşlamışsınn :43: ve karar verdim sezeryan olacağım doktorumla konuşup 38.hafta dolduğunda.

yaa ben hiç ölçmüyorum çok da dikkat de etmiyorum diyetisyenimde izne ayrılmış ocak başında gelcekmiş ee ondan bi kaç hafta sonra da doğururum ben :) inş yükselmiyodur

evet sanırım ben de öyle yapıcam ztn 500ml lik ambalajlarda satılıyo dier setlerin tüm ürünlerini toplasan ancak 500 ml ediyo en azından katkısız fln olur hem de daha uzun süre gider. bi de ben bebe yağı almak istemiyorum pek,onun yerine vücut sütü nemlendirici krem gibi bişiy alıyım diorum hangisi daha mantıklı dersiniz?

çağlayancım sezeryan olmak bişey değil de Allah korusun çocuk ölüp kalıyomuş anne karnında aşırı şeker geçişinden,en büyük korkum o.bunu yaşayanlar var çevremde 8aylık Allahım korusun
az önce ölçtüm 2.saat 117 çıktı benimde

yaa ben hiç ölçmüyorum çok da dikkat de etmiyorum diyetisyenimde izne ayrılmış ocak başında gelcekmiş ee ondan bi kaç hafta sonra da doğururum ben :) inş yükselmiyodur

ya valla öğlen yediğim biraz peynir 2 dilim çavdar 4-5 zeytin :43: sonuç 135 :47:
ve 1. bu şeker yüzünden 2. normal doğumda gece olursa nöbetçi doktor girmesi 3. 2.5tan sonra çocuk doktorunun gitmesi. 4. bebeğime bişi olacak korkusu

2010 anneleri bazı topiklere yazmışlar haklı olabilirler ama tabirleri çok yanlış nedemek hapşırsanız konu açıyorsunuz az geçmişe göz gezdirmeyi denesinler onlarda hamileliklerin aynı şekildelermiş bizim içinde tek topik daha iyi sürekli gezip durmayız topikleri ama burda 10 kişi yok herkese bunu izah edemessin sanane demezlermi adama ki çağlayan uyardığını söylüyor bu konuda 2010 şubat anneleri bizden anlayış bekliyorlar ama aynı anlayışı lütfen bizede göstersinler sonuçta burası açık bi forum konular sınuırlı olsaydı yöneticiler belli topikler açıp konu aç linki eklemezdi:71:

sevimli maşallahı var ya...demekki sevmeyecek böyle aletleri at gitsin anne dicek:1:

çağlayan bu arada sanırım izin almışsın çok sevindim ama yinede işini sağlama al derim ben

benım yıgenıme gunes kremı olarak kullanıyorlardı bu markayı cok memnundular bende aynı markanın urunlerını almayı dusunuyorum eczaneden bakıcam :94:

bana da eczacım gebelik testi almaya gittiğim zamandan beri şiddetle öneriyo,deli kız:1:

Merhaba kızlar

ben bugun hiç iyi değilim yaa gece çok sancım oldu uykudan uyandım kasıklarımda belimde

bir ağrıki sormayın dogurcam sandım çok korktum oo geçti uykuya daldım ama tekrar

bir sancı uyandımm...

şuan iyiyim ama korka korka olursa bidaha dr gitcem sancının ne oldugunu bilmemek te kötü :((

sevimli maşallahı var ya...demekki sevmeyecek böyle aletleri at gitsin anne dicek:1:

çağlayan bu arada sanırım izin almışsın çok sevindim ama yinede işini sağlama al derim ben

saol canımm :38:sevmedi paşam rahatına pek düşkünmüş sağa sola dönmemi istedi hemşire ama ikisindede rahat etmedi tekrar sırt üstü dndüm

Merhaba kızlar

ben bugun hiç iyi değilim yaa gece çok sancım oldu uykudan uyandım kasıklarımda belimde

bir ağrıki sormayın dogurcam sandım çok korktum oo geçti uykuya daldım ama tekrar

bir sancı uyandımm...

şuan iyiyim ama korka korka olursa bidaha dr gitcem sancının ne oldugunu bilmemek te kötü :((

canım geçmiş olsun bende öyleyim kaburgamın altındaki sıkıntı beni delirtecek

Back
X