- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
günaydın güzel anneler 
çağlayancım gözün aydın.izne çıkıomuşsun. 3 haftadır izinde olan biri olarak şiddetle tavsiye ediyorum sepet, şeker olayını
emin ol canın sıkılacak ve onlar da çok ii gelecek sana. bi de ben her yaptığım şeyde kızımın ileride annem bunları elleriyle yapmış bnm için diyeceğini düşünerek mutlulukla yapıyorum.daha pahalıya bile mal olsa kendim yapıyorum sırf bu yüzden 
haklısın diyodum tam ama diğer msjını da okudum hani şu belgelerle konuştuğun msjı
bence onda daha da haklısın cnm 
yaa evt öyle ama bnm için diil. öğlen 12.15te uyanmış biri olarak ben gereken tembelliği yapmışım bugünlük
aynen katılıyorum cnm :46:

Yemeğimizi yiyip geldik bizde kızımla
1 hafta süre içinde belki bende yapabilirim kızlar bu sepet ve mevlütte dağıtmak için süslerden evde olunca oyalanmak için birşeyler yapmak gerekebilir canım sıkılmasın diye.
çağlayancım gözün aydın.izne çıkıomuşsun. 3 haftadır izinde olan biri olarak şiddetle tavsiye ediyorum sepet, şeker olayını

valla kızlar bu 2010 annelerinin ikinci serzenişi.şöyle bir baktımda hakkaten haklılar gibi yaniii...birleştirilebilecek bir çok başlık var aslında birbirine benzeyen..topik açma konusunda biraz daha dikkatli olalımm![]()
haklısın diyodum tam ama diğer msjını da okudum hani şu belgelerle konuştuğun msjı

hava da tammm tembellik havası yaaaa..tam yatıp uyuma havası....:93:
yaa evt öyle ama bnm için diil. öğlen 12.15te uyanmış biri olarak ben gereken tembelliği yapmışım bugünlük

:))) ayy seda nasıl da araştırma yapmışsın.demek insanlar unutuyo kendilerini.şimdi onlar bebek baktığı için bizim nasıl zaman geçirmek için çabaladığımızı bilmiyolar daha doğrusu unutmuşlar sanırım
aynen katılıyorum cnm :46: