Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selammmm ben geldimm nasılsınızz
bugün hastaneye gittim dün söylemiştim idrar enfeksiyonu yüzünden gidecektim ama akşam sancım olunca sabashın köründe düştüm yllara idrar tahlili yaptırdık malesef benim candostum beni terk etmemiş tekrar antibiyotik verdi nst girdim sancı çıkmadı şükür ama çok güzeldi 25 dk oğlumu dinledim nst aletini hiç sevmedi ikide bir tepikleyip bozuyordu hemşirede gülme krizine girdi bu aleti bukadar düzelttiğimi hatırlamıyorum diyodu oğluşum 1900 gr 44 cm olmuş bizden bukadar havadisleer
maşallah oğluşuna sanada geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut sürekli
saol canım elimden geldiğince dikkat ediyorum![]()
serlam kızlar ben geldim
markete gittim yemeklik bişiler aldım koydum ocağa.rüyamda gazoz görmüştümya onuda aldım ama yarısını içebildimm öggg ağzımın içi hep tatlı oldu rüyamda tadı daha güzeldineyse içmedim demem
az önce ablam aradı acayipp üzüldümm.rahatsızdı zaten.doktor ankaraya sevketmiş kolposkopi yapılması lazım ünv. yada araştırma hastanesinde demiş.çıkan mikrop rahim kanserine kadar götürebilen birşeymiş.seside çok iyi gelmiyordu. malıum babamızıda kanserden kaybettik.içim bi tuhaf olduuu...moralim bozuldu
amin canım valla sadece dua edebiliyoruzz inş hiç bişey olmadan alıcaz bebiişleri kucağımızacanım bissürü şey var ama içimizi ferah tutmak ve bollll duaetmek lazım bebişlerimizde bizde allaha emanet inş sağlıkla kucağımıza alcaz meleklerimizi iyi düşünelim iyi olsunn
geçmiş olsun canım benimde daha çıkmadı bebek gelene kadarda çıkmayı düşünmezler umarımyaa kızlar benim 20 lik dişlerimin hiçbiri çıkmamıştı 3 tanesini operasyonla aldırmıştım.1 tane kalmıştı artık çok korkttuğum için de onu aldırmamıştım dr da çıkması imkansız tamamen dönük demişti ama şimdi damağımı yarmış ve çıkmaya başalmış.çok acıyo yaaa.aksi gibi sürekli o tarafta yemek falan yiyiorum ayy napcam ben
serlam kızlar ben geldim
markete gittim yemeklik bişiler aldım koydum ocağa.rüyamda gazoz görmüştümya onuda aldım ama yarısını içebildimm öggg ağzımın içi hep tatlı oldu rüyamda tadı daha güzeldineyse içmedim demem
az önce ablam aradı acayipp üzüldümm.rahatsızdı zaten.doktor ankaraya sevketmiş kolposkopi yapılması lazım ünv. yada araştırma hastanesinde demiş.çıkan mikrop rahim kanserine kadar götürebilen birşeymiş.seside çok iyi gelmiyordu. malıum babamızıda kanserden kaybettik.içim bi tuhaf olduuu...moralim bozuldu
serlam kızlar ben geldim
serlam kızlar ben geldim
kız gezmiyom yaaa vallaaa markete gittimm napim ne pişiriimm karar veremedim bide süt bitmişti onu aldım.aman anammmm ne soğukmuş zaten çıkmam otururum sıccacık evimde
inşallah arkadaşlar inşallah bişi çıkmaz ablamdada.ihmal etmeden biran önce yaptıralım diyoruz hastane araştırıyoruz şimdi.bende zaten doğumdan sonra müsait bir zamanda kontrol ettirmek istiyorum komple dedemde babamda kanserden gittiler.ihmal etmemek lazımm
kızlar size bişey sorcam bebeklere aldıgınız battaniyeleri yıkadınız degilmi bu kadife gibi olan battanİye yün battaniye falan almıştım ama kötümü olur yıkayınca aynı hali duruyormu acaba ? kafam karıştı ne yapsam ??:93:
kızlar size bişey sorcam bebeklere aldıgınız battaniyeleri yıkadınız degilmi bu kadife gibi olan battanİye yün battaniye falan almıştım ama kötümü olur yıkayınca aynı hali duruyormu acaba ? kafam karıştı ne yapsam ??:93:
serlam kızlar ben geldim