- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
- 398
aaaa benim ondan haberim yok mert kim bi evde iki bebiş mi olcak ayyy ne güzeeellll
evet canim kizimin kuzeni(dayisinin oglu) 28 aralikta dogdu ama hastanede yatiyor hasta.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa benim ondan haberim yok mert kim bi evde iki bebiş mi olcak ayyy ne güzeeellll
evet canim kizimin kuzeni(dayisinin oglu) 28 aralikta dogdu ama hastanede yatiyor hasta.
Çok Geçmiş Olsun, Allah Bağışlasın Size,Analı Babalı Büyüsün İnşallah.. Güzel Hablerilerini Alırız İnşallah
kızlar havadan mı ne canım hiç bişi istemiyo yaa :85:kahvaltı sofrasını bile toplamadım canım bişi istiyo ama ne bilemiyorum :26: :97:
havalardan yaa ben de 1 haftadır hiçbişey yapmıyordum bugün artık bi silkelendim çamaşır yıkıyorum sonra da evi süpürcem evin her an temiz olması lazım artık :}
Bugün buralar çok sessiz kimse konuşmuyor![]()
günaydın kızlarrr işlerim çok yoğun foruma hiç bakamıyorum umarım herkes iyidir
günaydın hanımlar nasılsınız dün heyecanlı bi akşamdı eşimin yeğenine kız istedik ne çene varmış insanlarda yaw kızları evlensin huzurlu olsun bunları istiyeceklerine biz bişey yapmayız kızın bi bardağı bile yok herşeyi siz yaıcaksınız şukadar altın şukadar annesine baygınlık geçircektim ben beleşe gitmişim ailem 1 lira bile laf etmedi etmediler diye düğünde bile bi bilezik takmadılar bana dünde orda hava atıyolart biz gelinimize yarım kilo altın yaptık :))))) duyanda inanıcak eşimin gözleri pörtledi o lafı duyuncaNeyse herbişeye tamam dendi bu seferde yangından mal kaçırır gibi bugün söz yaın dediler altınlarıda sözde takın okadar altın 6 saat içinde nasıl alınacaksa neyse ondan vaz geçirdiler 2 hafta içinde söz olucak tekrar söylüyom ahhhhhh anne ahhhh biz beleşe gittik :)))))))))))))
günaydın hanımlar nasılsınız dün heyecanlı bi akşamdı eşimin yeğenine kız istedik ne çene varmış insanlarda yaw kızları evlensin huzurlu olsun bunları istiyeceklerine biz bişey yapmayız kızın bi bardağı bile yok herşeyi siz yaıcaksınız şukadar altın şukadar annesine baygınlık geçircektim ben beleşe gitmişim ailem 1 lira bile laf etmedi etmediler diye düğünde bile bi bilezik takmadılar bana dünde orda hava atıyolart biz gelinimize yarım kilo altın yaptık :))))) duyanda inanıcak eşimin gözleri pörtledi o lafı duyuncaneyse herbişeye tamam dendi bu seferde yangından mal kaçırır gibi bugün söz yaın dediler altınlarıda sözde takın okadar altın 6 saat içinde nasıl alınacaksa neyse ondan vaz geçirdiler 2 hafta içinde söz olucak tekrar söylüyom ahhhhhh anne ahhhh biz beleşe gittik :)))))))))))))
evet yaa gittim o kadar iş yaptım geldim kimse bişi yazmamış herkes geçmişte mi yoksa keyifsiz mi ben de yemeğe verdim kendimi sıkıntıdan habire bişi atıyom ağzıma
Günaydın kızlarrr işlerim çok yoğun foruma hiç bakamıyorum umarım herkes iyidir
bende öyle diyorum anneme kaynıma sözde akraba istediler resmen analarını ağlattı gelin tarafı
Çalışanlar için sene sonu hazırlığı var ama ev hanımlarıda uyuyor galiba canım daha kimse senin gibi erkenci olamamış bak bu sabah :))