Anammm bende beleşe gitmişim görüyormusun sen ne kız anaları varmış.Ben eşimin durumu yok herşeyi kendisi ve ben yapıcam diye annemlerden altın falan hiç birşey istetmemiştim ama istemek lazımmış demekki.
Yazdıklarını okuyunca çok ucuza gittiğimi anladım
Çalışanlar için sene sonu hazırlığı var ama ev hanımlarıda uyuyor galiba canım daha kimse senin gibi erkenci olamamış bak bu sabah :))
Günaydın canım ben bitirdim işlerimi çok şükür kolay gelsin
ahhhhh ben annemi babamı nerelere atsam acaba yaw bari bitanecik çeyrek istelerdi ona bile razıyım yani biz herşeyi eşimle yaptım benim çeyişzim vardı hemde çok acele evlendiğim halde hala kullanmadığım onca eşyam kolilerde onlar oğullarını eski püsü kıyafetleriyle gönderdi kıyafetlerini bile vermedi doğru dürüst bide o kış gününde bi yorgan bi battaniye onlarda eşimin evde kullandığıydı düğündede alt komsusundan 3 tane bilezik almış hepsinede ip b ağlamış getirdi göstere göstere takıyor çok lazımmış gibi ama yok hava atmasalar olurmu ama iyikide yapmamışlar onlara minnet edecektim bozdurduğum zaman ama lazım oldu gittim eşime verdim kimseyede sormadım şimdi o bana geri alıyor annesinin haberi yok çünkü hakları yok