amanınnn kaynanan mı geldi? ayyya allah yardımcın olsun cnm...evde yalnızım ve rahatım ii şükür...evde biri olunca sürekli üstümde bi yük varmış gibi oluyorum,rahat rahat yatıp kalkamam da onun yanında...neyse sabır cnm artık bebişin gelene kadar...bende ööle biliyorum yaaa 36 dan sonra yapılıyo diye.
ayy benim bi dahaki kontrol 36+4 te o zaman yaparmıki acaba yapsında kurtulayım bari.hem baksın bakalım müsait diilsem sezeryan tarihi versin bana artık bir an evvel kavuşmak istiyorum kızçeme.
hem ne kadar çabuk gelirse kaynanamla yanlız vakitler okadar çabuk biter:)))
slm kızlar nasılsınız?
eşlerin ailelerinden konuşmuşsunuz:)
ben de dün sinir oldum eşime... şubat başı gelceklermiş de marta kadar kalcaklarmışşşş,oldu dedim başka derdinnnn!!!
o kadar yoldan gelceklermiş de hemen dönsünlermiymişşşş... tadımı kaçırmasınlar benm dedim,sıkılırım ben çekemem ona göre düşün taşın dedm.
sinirlenince ağzıma ne geldiyse de söylerim bilio yani.. bi ay bide onlarımı beslicem ben sanki bana bi faydaları dokunmuş gbi...
eh gelsinler o zaman bilirim ben yapcamı..
hayret ya lohusalı lohusalı ne işi var elalemin adamının benm evimde,çok sinir oldum.
ama ayırcam bacaklarımı yatcam salonumda azcık utanması varsa duramazlar zaten..annemide çağırcam bizde kal die o da bakar icaplarına
çok uyuz oluyorum yaa..

aaa valla benim bu kampanya tutcak sanırım:)))
hamilelik 35 hafta olsun indirime gidilsin :))))
he yaaaa bence de:))))