2011 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim kızlar cevaplar için soğuk süt içiyorum bende geçsin diye geçici bir çözüm gerçi evde rennıe vardı akşam onu deniyim olmazsa.Oda geçirmezse gaviskon aldırıyım eşime onu kullanıyım.

Cutie cim aynı konumdayız seninle canım ben çamaşırları yıkadım ütüledim ama daha çantam hazır değil odasını düzenlemedik.Temizlik desen evdeyken çok güzeldi ama çalışırken çok zor oluyor hafta sonları ancak yavaş yavaş yapabiliyorum.
Dalin aldım ben hem deterjan hemde yumuşatıcı olarak.

Sedacım çevresini özlüyordur annen nasılsa dayanamaz hasretine 1 ay sonra gene gelir.
Sen annenden ayrılmak istemiyorsun tabii annenin yanında olması sana destek olması çok güzel birşey

canım zencefil de çok iyi gelio mideye. benm de midem oldum olası sorunludur,hamilelik de iyice cozutur diodum ama allaha şükür çok rahatsız edici bişi yaşamadım sıkıntı çektiğimde bir iki gün ılık süte toz zencefil bi kaşık da bal karıştırıp içiyorum baya bi yatıştırıyo yanma ve reflü sorunlarını

cutiecim maşallah de canım kayınvalidene
bence temizlik için kadın tut hiç uğraşma bebişinin kıyafetlerini de bu akşam at makineye akşamları yavaş yavaş ütülersin
ankucağı 6 aydan sonra kullanımı iimiş ben sonra otokoltuğu olarak alcam portbebe de almadım bi hastaneden çıkarmak için gerek yok dediler battaniyeye sarcam

çağlayancım bende de oluyo drum gaviscon,talcid yada reniee alabilirsin dedi zararı yokmuş

gülcancım bende habire yiyorum son ayda 4 kilo aldım yaa sonunda toplam 12etti

ohh yemeğimi yedim geldim,kızım acıkmış napimm ama:) valla ben de 12 kilo aldım tam...seninle herşey aynı gidiyo,doğumuzda aynı gün olurmuş,15 i geçmese bari diyorum aldığımız kilolar...ya cnm bişey sorcam,yengenin de çıkmamıştı dimi tayini,dava açtılar mı?

canım zencefil de çok iyi gelio mideye. benm de midem oldum olası sorunludur,hamilelik de iyice cozutur diodum ama allaha şükür çok rahatsız edici bişi yaşamadım sıkıntı çektiğimde bir iki gün ılık süte toz zencefil bi kaşık da bal karıştırıp içiyorum baya bi yatıştırıyo yanma ve reflü sorunlarını

Toz zencifili ne kadar atıyorsun canım içine.Ben pek ilaç içmeme taraftarıyımda onun için zorda kalmadıkça kullanmak istiyorum.

yine ben kızlar
sedacım ablanın sonuçları temiz çıkmış çok şükür hadi gözünüz aydın.
burcucum çok saol canım yıkandı hepsi ütü bekliyo:)
kağncığımada yine geçmiş olsun.
çağlayan o reflü dün beni öldürüyodu sabaha karşı ağzıma acı su geldi uykumdan uyandım valla boğuluyodum nasıl olduysa uyandım

Toz zencifili ne kadar atıyorsun canım içine.Ben pek ilaç içmeme taraftarıyımda onun için zorda kalmadıkça kullanmak istiyorum.

bi su bardağı süte bi tatlı kaşığından biraz az koysan yetr cnm.bi tatlı kaşığı da bal. ben de hiç ilaç kullanmadım mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıorum.

kızlar geçenlerde arkadaşım doğum yaptı demiştim ya kızcağız 8 senedir atanmayı bekliyodu bebeiş doğduktan sonra sözleşmeli atması çıkmış ama 31 ocakta iş başı yapıcakmış urfaya gitcekmiş. daha bebişi 17 aralıkta doğdu
kız sevinsemmi üzülsemmi bilemedim diyo bende aynı onun gibi oldum öncee aaa hayırlı olsun dedim sonra aa bebek nolcak dedim aman ne zor zor bi ülkede yaşıyoruz yaa

ocak anneleri doğum hikayelerini paylaşmış ayy çok dokunaklı geldi bana:(bizde paylaşıcaz inşallah

Slm kızlar geçmişi okuyamadım önce yazayım dedim.Yarın dr a gidicez çok heyecanlıyım 1 aydır göremedik kızımızı. çok özledim.Kıpır kıpr bugün artık iyice büyüdü canımı acıtıyor cadı :))) Ben geçen hafta yıkadım kızımın herşeyini ütüledim hastane çantalarımızı da hazırladım erken doğum yapan arkadaşları görünce telaş yaptım:))) bu hafta babası odasını da yapacak boya filan ufak tefek tadilat.Ama şimdilik çocuk odası takımı alamıycaz belşik var onunla idare edicez odasını yapınca resimlerini koyarım inşallah hepinizi çok öpüyoruz....

kızlarr nur_45 ile konuştum.neti arızalıymış.giremiyormuş.iyiymiş ama hepinize selam söyledii

eşim geldi şimdi hastalanmış :43: kıyamam yaa çok üzülüyorum o hastalanınca.taaa geçen hafta bi balık yemiştik söylemesi ayıp hala afedersiniz çıkarınca onlar çıkıyo.1 hafta oldu.hazmetmemişmi midesi omu dokundu anlamadık yaaaa pöffff

kızlar geçenlerde arkadaşım doğum yaptı demiştim ya kızcağız 8 senedir atanmayı bekliyodu bebeiş doğduktan sonra sözleşmeli atması çıkmış ama 31 ocakta iş başı yapıcakmış urfaya gitcekmiş. daha bebişi 17 aralıkta doğdu
kız sevinsemmi üzülsemmi bilemedim diyo bende aynı onun gibi oldum öncee aaa hayırlı olsun dedim sonra aa bebek nolcak dedim aman ne zor zor bi ülkede yaşıyoruz yaa

off ne saçma yaa bu sene çok fazla öğretmen atancakmış eşim tutturdu bu temmuzda sınava gir belki atanırsın diye (biyoloji ankaraya atanmıyoda) ee bebek nolcak diyom bakarız bi çaresine dio ben özeldeydim ısrarla bıraktırdı kızıma bak sen dedi şimdi de ne dio :37:

gülcancım evet yaa maşallah herşeyimiz aynı senle ankaraya gelirsen beklerim bi tanışalım yaa hatta ben seni sarışın die düşünmüştüm sen de benim gibi esmermişsin beraber 38. haftada doğururuz inş buarada evet yengem idari mah.ye dava açtı abim hakim de ama enaz 3 ayda sonuçlanırmış sen açtın mı?

ocak anneleri doğum hikayelerini paylaşmış ayy çok dokunaklı geldi bana:(bizde paylaşıcaz inşallah

asuper hemen okumalıyım ben cok sevıyorum dogum hıkayelerını okurken ılk zamanlar kasıyordum kendımı farkında olmadan ama okudukca alısmya basladım
ıns bızde yazarız hayırlısyla

evet cnm çok zor bi ülkede yaşıyoruz malesef:((( ben de hamile olduğumu öğrendiğim gün tayinimin çıkmadığını öğrenmiştim...ne sevinebilmiştim ne de üzülebilmiştim...şimi de doğum iznim bitince ben de tekrar diyarbakıra nasıl gidicem die düşünüyorum:(((:26:

Kızar pek giremediğimiz için unutulmuşuz sanırım:( Çağlayancım dr a gittinmi ben yarın oradayım saat 13:00 da randevumuz. Birde bana hediye gönderen arkadaş kimdi hala merak ediyorum rumuz yazmamıştı adı deniz çınar.

Benim açık ama ben pek yazıp okuyamıyorum işlere daldım kızlar.

Elacım ben dün drdaydım canım haftada bir'e düştü ya bizim kontroller önümüzdeki haftada pazartesi gidicem ultrason için bir hafta nst 15te birde ultrason olacakmış bundan sonra.
Sudenur80 adlı arkadaşımız sana hediye göndermiş canım.Ama pek girmiyor sanırım bu aralar siteye rahatsızdı biraz sabah bir uğrayıp çıkmış istersen özelden msj at

herkes de kaybolmuş biranda yemek telaşı sardı heralde benim eşim geç gelcek yemeğim de var zaten :8: bir anda başıma ağrı girdi yaa çok tatlı yedim heralde :26:

kızlarr nur_45 ile konuştum.neti arızalıymış.giremiyormuş.iyiymiş ama hepinize selam söyledii

eşim geldi şimdi hastalanmış :43: kıyamam yaa çok üzülüyorum o hastalanınca.taaa geçen hafta bi balık yemiştik söylemesi ayıp hala afedersiniz çıkarınca onlar çıkıyo.1 hafta oldu.hazmetmemişmi midesi omu dokundu anlamadık yaaaa pöffff

Sedacım geçmiş olsun canım.Midesinide mi üşüttü acaba istifra ettiğine göre bir nanelimon yapsan midesini rahatlatır.
Eşim hasta olunca bende çok üzülüyorum gerçi bizimkide daha gribini atamadı üstünden ama hiç dikkat etmiyor kendine bu bir gerçek

herkes de kaybolmuş biranda yemek telaşı sardı heralde benim eşim geç gelcek yemeğim de var zaten :8: bir anda başıma ağrı girdi yaa çok tatlı yedim heralde :26:

evet bu saatlerde yemek derdi başlıyo bende koydum yemeğimi.amaann eşim öyle hasta hasta gelince bende fena oldum.açık pc ama arada bakıyorum öyle.annemlerde dışardaydı aradım şimdi geliolarmış

bende tatlının dibine vurmuş durumdayımm.rejim mejim kalmadı valla.yemedimmi içim rahat etmiyooo hakkımızda hayırlısı artık :37
:

Sedacım geçmiş olsun canım.Midesinide mi üşüttü acaba istifra ettiğine göre bir nanelimon yapsan midesini rahatlatır.
Eşim hasta olunca bende çok üzülüyorum gerçi bizimkide daha gribini atamadı üstünden ama hiç dikkat etmiyor kendine bu bir gerçek

sorma hiiç dikkat etmiyolar hemde..bu soğukta polarla çıkıyo dışarı önüde açık.üşüttün diyorum ayy bide kabulde etmiyooooo.deli ediyo beni

sanırım midesini üşüttü evet.nane limon mu iyi gelir.hani sıcak su az bal bide limon yapılıyodu o ne içindi? ne iyi gelirki onu yapayımm

Back
X