off ne saçma yaa bu sene çok fazla öğretmen atancakmış eşim tutturdu bu temmuzda sınava gir belki atanırsın diye (biyoloji ankaraya atanmıyoda) ee bebek nolcak diyom bakarız bi çaresine dio ben özeldeydim ısrarla bıraktırdı kızıma bak sen dedi şimdi de ne dio
gülcancım evet yaa maşallah herşeyimiz aynı senle ankaraya gelirsen beklerim bi tanışalım yaa hatta ben seni sarışın die düşünmüştüm sen de benim gibi esmermişsin beraber 38. haftada doğururuz inş buarada evet yengem idari mah.ye dava açtı abim hakim de ama enaz 3 ayda sonuçlanırmış sen açtın mı?
valla ben oraya gelirmiyim bilmiorum da siz izmire gelirseniz başımın üstünde yerin var cnm,mutlaka tanışmak isterim ben de...yuh yaa avatarıındaki fotoda sarışın bi bayan var ya ben de seni öyle düşünmüştüm,böyle incecik çıtı pıtı biri olarak hayal ettim nedense:)) valla ne zaman isterse o zaman gelsin diyorum artık...ben de bi sendikaya üye oldum,ve dava ile ilgili bütün belgelerimi hazırladım, ama bu aralar 2000 kontenjan daha açılabilir diyolar,onu bekliorum,olmazsa eğer önümüzdeki hafat açıcam artık davayı...davayı da arkadaş açacak diyarbakırdan,nasıl açılacak,neler yapılacak bişey de bilmiyoruz,arkadaş yapacak artık bişiler...