2011 Şubat Anneleri

benim ayaklarım degilde ellerim ve yüzüm şişiyor ama sadece sabahları oluyor uykuda ellerim ve bileklerim uyuşup ağrıyor :69:

benim de şişme yok ama uyuşuyo elim ve bileklerim sabah kalkınca

ya bende de adet ağrısı var hele dün akşam sofra hazırlarken karnımdan kasıklarımdan başladı belime vurdu adetten daha şiddetli bi ağrı gözümden yaş gelmiş doğum sancısı bööle bişi heralde bi kez oldu ama adet olcakmış gibi bi ağrı günde 3 kez falan oluyo druma söylicem bakalım perşembe

kızlar hepinize iyi akşamlar,bugün pek giremedim inşallah doğuran yoktur:)

ben size birşey sorucam,kızımın giyisilerini falan yıkicam,30 derecede,dalin sıvı deterjanla,fakat deterjanı hangi göze koyacağımı kestiremedim,sıvı olduğu için deterjan gözüne koyarsam içeriye akacak,yumuşatıcı gözünemi koymam gerekiyor,yumuşatıcı gözüne koyunca bir müddet sadece suyla yıkıyorda sona doğrumu alıyor deterjanı,aklım karıştı siz nasıl yaptınız?

ben magnezyum falan kullanmıyorum...benim de eskiye nazaran elim ayağım biraz daha şiş..alyansım artık parmağımdan düşmüyo hatta birazcık sıkıyo...spor ayakkabı dışında ayakabı da giyemiyorum,hafif topuklu ayakkabımı giyeyim dedim geçen gezmeye giderken ama sıktı...

Bir denk getirebilsek şu randevu günlerini aynı güne ne güzel olurdu canım.
Benim izne çıkmama bir hafta kaldı olmazsa ben izne çıktıktan sonra görüşelim bir gün olmaz mı.Doğumdan önce bende tanışmak istiyorum sizinle seslerimizi duyduk ama birde oturup yüzyüze muhabbet etsek çok iyi olur

olur tabiki artık öyle yapalımda görelim birbirimizi :)

ben size birşey sorucam,kızımın giyisilerini falan yıkicam,30 derecede,dalin sıvı deterjanla,fakat deterjanı hangi göze koyacağımı kestiremedim,sıvı olduğu için deterjan gözüne koyarsam içeriye akacak,yumuşatıcı gözünemi koymam gerekiyor,yumuşatıcı gözüne koyunca bir müddet sadece suyla yıkıyorda sona doğrumu alıyor deterjanı,aklım karıştı siz nasıl yaptınız?

Canım deterjan gözüne koy aksın o birşey olmaz 30 drcdede yıka yumuşatıcı gözüne yumuşatıcını koy.

ya bende de adet ağrısı var hele dün akşam sofra hazırlarken karnımdan kasıklarımdan başladı belime vurdu adetten daha şiddetli bi ağrı gözümden yaş gelmiş doğum sancısı bööle bişi heralde bi kez oldu ama adet olcakmış gibi bi ağrı günde 3 kez falan oluyo druma söylicem bakalım perşembe

yalancı sancı olabilir canım yinede sor tabiki ben de bayadır cekiyorum o sancıları ya dr olur dedi artık benim karnımın içi ve belim çok agrıyor 4 gündür falan

valla cnm ben de dalinin sıvı deterjanını kullandım ama deterjan bölümüne koydum,yumuşatıcı bölümüne de yumuşatıcıyı koydum...

slm kızlar biz geldikk doktrdann off bebeişim 2350 gr olmuşş suyumuz gene azz nst ye bağladık sancı cıktı 3 gün sonraa tekrar gidicemm nst ye giricemm 2 hafta daha tutmamız lazım dedi küvez yok diyorr cevre illere gönderilliyormuss eğer doğum olursa hiç kalkmadan yat dedi doktrorumuz inşallh bekler mniğimm

ben şimdi yıkadım bi sürü şey 30 derecede 600 sıkmada yıkıom

deterjan gözüne sıvı dalin deterjanı koy (aynı kendi çamasırlarını yıkar gibi)

orta gözede yani yumuşatıcı bölümüne dalin yumuşatıcıyı koyuyorsun mis gibim çıkıyor.

ben 15 dak. kısa programda yıkadım herseyi sonrada hiç deterjan koymadan bir kez daha yıkadım ek durulama gerekiyormuş.

mavi magnezyumu 2 ay oldu kullanalı sen nezamandır kullanıyorsun?

Ben dede oluyor şişmeler.o sancılar kasılmalar normalmiş ben kitapta okumuştum doğuma hazırlıkmış doğum sancısı gibi ara ara gelirmiş korkulacak birşey yok sanırım tabiki sen yinede dr una sor.

hoşgeldin canim

normal deterjan gözüne koycaksın sen yıkanır 30 derece yeterli yumusatıcı gözüne koyma canım yumusatıcıyı yıkadıktan sonra aldıgı için deterjan kıyafetlerde kalır

slm kızlarrr nasılsınız ben burayı bayağı özlemişim yaaa geçmişide hiç okumadım umarım kötü olan hiç bişey yoktur.... dün doktor teyzemizdeydik oğlum 2.275 gr olmuş bu ayın sonunda bekliyoruz doğumu dedi...artık haftalık kontrole düştük ayy kızlar çok heyecanlandım yahu...

kocaman olmuş oğlun maşallah, şubat gelmeden gelecek demek.

selam kızlar ben geldimm

ablamın sonuçları temiz çıktı çok şükürr.çok rahatladımmm ferahladımm

ya bir saattir ıspanak yıkıyorum kaç su yıkadım bilmiyorum tezgahın önünde canım çıktı resmennn...ayhh fenalık bastı vallaa

ya bende anneme sinir olmaya başladım :37: gitme diyoz kal burda yok oğlum yok torunum yok evim diyo gidiyo.son ay gelecekmiş doğuma.abimde 40 yaşında haaaa.şimdi annemle kalıyo tayin işi hallolmadı yengem ankarada abim annemin yanında.yeğenimde 11 yaşında koca kız.okuldan çıkınca eniştemin yanına gidiyo ders yapmaya.yani annemin yanınada gitmiyo.
eşim bi yandanben biyandan gitme diyoz ama durmuyo.gerçi, ben ısrar etmiyorum :63: hadi komşularıydı eviydi orda daha rahat burda sıkılır diye hemen çağırmıyorum ama hafiftende sinir oluyorum yaniii.dur işte nolcakkk.

gözünaydın canım ablanın sonuçları iyiymiş, anneni bırak gitsin zaten bir kaç güne merak edip kendi kalkıp gelir;))) hepsi aynı bir gelmeye bir de gitmeye meraklılar, kendi evlerini düzenlerini özlüyorlar sonra da bizi kıyamayıp gene geri geliyorlar

Evet kızlar bende kayınvalidesinden memnun olanlardanım resmen. O hiç müdaheleci değildir yıllardır kendi kaynanası ile oturduğu için sanırım bu tecrübe onu böyle yapmış.
Öte yandan ah sormayın ben yarın 35.haftama giriş yapıyorum :)) artık beklemekte daha bir sabırsızlaştı resmen. Daha çantam hazır değil. Oğlumun kıyafetlerini yıkamadım. Evim kir içinde :(( Çanta ve bebişimin kıyafetleri zevkli ama evi temizlemek çalıştığım ve eve 7'de gittiğim için hiç zevkli gelmiyor. Bu akşam yemek yapıcak olmak bile beni düşündürüyor vallahi.
BU arada son olarak bebişe hangi deterjan ve yumuşatıcı tavsiye edersiniz?
Hastane çıkışı için portbebe alınması gerekiyor sanırım ana kucağı pek uygun değil çıkış için? Alan varmı, herhangi tavsiyeniz varmı kızlar?

ben dalinin sıvı deterjanını kullandım, çok memnunum gerçi temiz eşyaları yıkadım bir problem çıkmadı ama mis gibi de kokuyor tavsiye ederim

Kızlar size birşey sorucam bu hamilelikte oluşan gastrit için bir çözüm yolunuz varmı yada sizede oluyormu böyle boğazıma birşey batıyor benim kuru kuru oluyor ve yanma yapıyor mideme doğru.
Süt içince geçiyor ama tek çözüm süt olmamalı diye düşünüyorum dün dr.sorucaktım ama unuttum

RENNİE... hem duo olan şurubu hem de çiğneme tableti canım, ben 2 şişe şurup ve 1 kutu hap bitirdim. hap her an çantamda hazır acil durumlar için.

Slm kızlar geçmişi okuyamadım önce yazayım dedim.Yarın dr a gidicez çok heyecanlıyım 1 aydır göremedik kızımızı. çok özledim.Kıpır kıpr bugün artık iyice büyüdü canımı acıtıyor cadı :))) Ben geçen hafta yıkadım kızımın herşeyini ütüledim hastane çantalarımızı da hazırladım erken doğum yapan arkadaşları görünce telaş yaptım:))) bu hafta babası odasını da yapacak boya filan ufak tefek tadilat.Ama şimdilik çocuk odası takımı alamıycaz belşik var onunla idare edicez odasını yapınca resimlerini koyarım inşallah hepinizi çok öpüyoruz....

selam canım işlerin çoğu bitmiş ne güzel, yarına güzel haberlerini bekliyorum

yawwffff kızlar bi oturma odasını süpürdüm belim kasıklarım ağrımayan yerim kalmadı :37: ben nolmuşum böyleee eskiden bi girerdim evin altını üstünü 5 dak.da hallederdim yok artık haftasonu eşim bi süpürsün ben ellemem garii :93:

biz artık öyle yapıyoruz canım, eşim süpürüyor ben toz alıp lavabo tuvalet temizliyorum bitiyor çabucak. eskiden yaptığı işi beğenmez herşeyi kendm yapmaya çalışırdım ama artık işin yapıldığına bakıyorum iyi kötü hiiiç farketmez;)))

ben şimdi yıkadım bi sürü şey 30 derecede 600 sıkmada yıkıom

deterjan gözüne sıvı dalin deterjanı koy (aynı kendi çamasırlarını yıkar gibi)

orta gözede yani yumuşatıcı bölümüne dalin yumuşatıcıyı koyuyorsun mis gibim çıkıyor.

ben 15 dak. kısa programda yıkadım herseyi sonrada hiç deterjan koymadan bir kez daha yıkadım ek durulama gerekiyormuş.

mavi magnezyumu 2 ay oldu kullanalı sen nezamandır kullanıyorsun?

bana magnezyumu 6. aya girdigimde yazmıştı canım doguma kadar kullan demisti

tamam deterjan gözüne koyuyorum aksada sorun yok ok
çok sağolun,ben 30 derecede günlük yıkama yapıcam.yıkim şunları çıksın aradan ertesi gün ütülerim bu hafta sonu hastane çantamı hazırlamış olurum,ben yemek yapıyorum şimdilik gittim bol muhabbetler size.

slm kızlar biz geldikk doktrdann off bebeişim 2350 gr olmuşş suyumuz gene azz nst ye bağladık sancı cıktı 3 gün sonraa tekrar gidicemm nst ye giricemm 2 hafta daha tutmamız lazım dedi küvez yok diyorr cevre illere gönderilliyormuss eğer doğum olursa hiç kalkmadan yat dedi doktrorumuz inşallh bekler mniğimm

Maşallah büyümüş aman dikkat et dinlen bol bol yeterli değilse imkanlar çok zorluk çekersin azıcık daha dayan birşeye el sürme sol tarafına yat bol bol dinlen canım.

herkese selam kızlar geçmişi ancak bitirebildim, siz kaçmadan geldim aranıza.
magnezyumdan bahsetmişsiniz ben daha 10gün oldu başlayalı bügüne kadar vermemişti dr. benimkisi magnesium diasporal, günde 1 tane yeter dedi. bacak ağrılarım biraz azaldı ama tam kesmedi gene de. sorup günde 2ye çıkarmayı düşünüyorum. siz hangi marka ve günde kaç defa kullanıyorsunuz?

Hepinize bol tepikli ve iyi akşamlar kızlar öporuz kızımla sizleri görüşmek üzere....

Nasıl yani? Sen İzmirde yaşamıyor musun? Burada küvez yok da başka küçük illere mi gönderiliyor? Anlamadım ben!!!

herkese selam kızlar geçmişi ancak bitirebildim, siz kaçmadan geldim aranıza.
magnezyumdan bahsetmişsiniz ben daha 10gün oldu başlayalı bügüne kadar vermemişti dr. benimkisi magnesium diasporal, günde 1 tane yeter dedi. bacak ağrılarım biraz azaldı ama tam kesmedi gene de. sorup günde 2ye çıkarmayı düşünüyorum. siz hangi marka ve günde kaç defa kullanıyorsunuz?

ben magnezyumu osteocare kullanıyorum gün içinde 1 tane yemekten sonra

Back
X