2011 Şubat Anneleri

slm kızlar biz geldikk doktrdann off bebeişim 2350 gr olmuşş suyumuz gene azz nst ye bağladık sancı cıktı 3 gün sonraa tekrar gidicemm nst ye giricemm 2 hafta daha tutmamız lazım dedi küvez yok diyorr cevre illere gönderilliyormuss eğer doğum olursa hiç kalkmadan yat dedi doktrorumuz inşallh bekler mniğimm

geçmiş olsun canım dikkat et aman 2 hafta daha kilosuda iyi dr dedigi gibi kalkmadan yat

slm kızlar biz geldikk doktrdann off bebeişim 2350 gr olmuşş suyumuz gene azz nst ye bağladık sancı cıktı 3 gün sonraa tekrar gidicemm nst ye giricemm 2 hafta daha tutmamız lazım dedi küvez yok diyorr cevre illere gönderilliyormuss eğer doğum olursa hiç kalkmadan yat dedi doktrorumuz inşallh bekler mniğimm

canım aman dikkat et kendine geçmiş olsun da anlamdım yaaa sen nerdesin ki küvez yok :53: izmirde değilmisin? ee hani 34 bitince küveze girmesine gerek yoktu bu bebeklerin bende rahattım az kaldı kritik zamanı aşıyom die neyse canım yat bol bol da beklesin bebeğin

Kzılar hepinize iyi akşamlar geçmişi okuyayım dyorum 1-2 sayfa sonra başım ağrımaya başlıyor dünden beri pek iyi değilim çok halsiz hissediyorum kendimi.Bebeşini görenler olmuş ne güzel bende perşembe günü görücem nasipse.Karnım iyice ağırlaştı artık belimide ağrıtmaya başladı bu çocuk kaç kilo doğacak bilmiyorum daha 1 ay var doğmasına offf off... Eski kıyafetlerden bahsedilmiş sormayın bende daracık eteklerime bakıp bakıp aynı şeyleri düşünüyorum acaba tekrar giyebilcekmiyim diye... :14:

valla egepol gibi görünüyo şimdilik..ege sağlık nerde cnm? özel hastane mi?

Ege Sağlık Alsancak'ta, özel hastane, büyük bir yer. Devletle anlaşması yok. Benim drum oradan ayrıldı, özel muayenehanesi var. Ama tam karşısında. Hem druma çok yakın hem de bildiği ekip var orada, ondan tercih ediyorum. Bir de ben Yapı Kredi sigortalıyım, anlaşmaları var, o yüzden. Çınarlı falan da düşündüm ama oraya önce nakit ödeme yapıp sonra faturayla geri almak gerkiyordu.

erkenden yattım şimdide uykum kaçtı kalktım
bir duş aldım ohhh rahatladım
haftasonu kızımın doğumgününü yapacağım onu düşünmekten uyuyamıyorum
ne yapsam ne etsem nasıl yetiştircem vs vs
haftaiçi full çalışınca pasta-börek için sadece cuma öğleden sonram kalıyor
temizlik içinde cuma kadın tutayım diyorum
daha bavulumda eksiklikler var
ilkinde 7. Ayda herşeyim tamamdı
inşallah erken gelmeye kalkmaz ezgicik
25 inde dr kontrolümüz var artık son 3 haftalık iznimizede ayıracak bizi dr amcamız
internetten bebek şekeri siparişi vereceğim onu halledeceğim bakalım bğenecekmisiniz?
2 seçenek arasında kaldım

tahta motif bebek şekeri pembe&mavi mıknatıslı gittigidiyor.com'da #32195489

ve

ahşap figür bebek şekeri mıknatıslı gittigidiyor.com'da #25296815

ikisinede ücretsiz mıknatıs,lavanta ve isim kartı takıyorlar
birde kapı tülü alacağım
süsleme için eksiğim sadece lohusa takımı kaldı
oda el becerim yok silikon tabancası yok hazır alsam 50 tl
15 e buldum ama sadece bardak ve sürahi için var
bakın sizce nasıl pembeside varmış
lohusa şerbet takımı pembe - mavi gittigidiyor.com'da #30794517

neyse ben saçımı kurulaayım bide hastalık çıkmasın şimdi
uyuyamazsam gelirim sonra
:38:

Aman devlet hastanesinde ebeye yaptırmayında
zaten bakarak anlaşılmıyor 3 parmakla bakılıyor

bebek şekerleri ve lohusa takımı çok güzelllll...sade ve şık bence:) ben ahşaplıya baktımm..o kenardaki motşflerin hepsi karışık mı olacak acaba??

kızlarbirazdan bebek göremeye gitceezzz
17 aralıkta doğdu paşa bakalım büyümüşmü

kızlar 68 kğ dan 84 kğ almışımım moralim sıfır nasıl vereceğim bilmiyoru.meyveyi çok yiyorum birde hamur işleri ekmek

valla seni en iyi anlayanlardan birisiyim sanırım..kilom fırladı gittii..frenliymiyorum da:))bazı günler sırf bu yüzden suratım sürekli asık..ama bebişimi düşününce feda olsun diyorumm..doğumdan sonra sıkı bir dsiplinle gireriz yine formaaa...9 ay bebiş taşımışız karnımızda zayıflamayımı beceremiycezzz:))))

gunaydın kızlar zaman daraldıkca bızım korkularda tavan yapıyor anlasılan dun aksam kayınvaldemle konustukta ılk cocugunu dogurdugunda hıc korkmamıs cunku bılmıyormus hıcbırsey dogumhanede drlar onu gosterıp 3.4.yapanlara utanın bak kızacagızın gıkı cıkmıyor dıyorlarmıs sanırım bız okadar cok sey bılıyoruz kı buyuzdende korkularımız artıyor:41:

kesinlikle katılıyorummm..bilmemek en iyisi olurdu..ama artık çok geççç sanırımm..bilgi çağındayız ve her şey bi tık ötede...sanırım bu saatten sonra düşünmemek en iyisi olcak:)

gözdem geçmiş olsun miden kötü olmuş epey...
sedacım ablanın sonuçlarını merak ediyordum çol sevindim iyi çıkmasına canım
burcu kağan iyileşmiş gözün aydın umarım tekrarlamaz

kızlarr nur_45 ile konuştum.neti arızalıymış.giremiyormuş.iyiymiş ama hepinize selam söyledii
eşim geldi şimdi hastalanmış :43: kıyamam yaa çok üzülüyorum o hastalanınca.taaa geçen hafta bi balık yemiştik söylemesi ayıp hala afedersiniz çıkarınca onlar çıkıyo.1 hafta oldu.hazmetmemişmi midesi omu dokundu anlamadık yaaaa pöffff
hmmm..nrurun yazmadığını görünce merak etmiştim,ayyy...neti olmayınca sıkıntıdan evde patlar insan ya..
eşine de geçmiş olsun canım
bi kaç cicimizi ekledik kızlar diğer topiğe:))
haman bakıyorum canım
tamam deterjan gözüne koyuyorum aksada sorun yok ok
çok sağolun,ben 30 derecede günlük yıkama yapıcam.yıkim şunları çıksın aradan ertesi gün ütülerim bu hafta sonu hastane çantamı hazırlamış olurum,ben yemek yapıyorum şimdilik gittim bol muhabbetler size.
ne yaptın yıkadın mı missss..gibi mini mini ne kadar tatlılar di mi?
herkese selam kızlar geçmişi ancak bitirebildim, siz kaçmadan geldim aranıza.
magnezyumdan bahsetmişsiniz ben daha 10gün oldu başlayalı bügüne kadar vermemişti dr. benimkisi magnesium diasporal, günde 1 tane yeter dedi. bacak ağrılarım biraz azaldı ama tam kesmedi gene de. sorup günde 2ye çıkarmayı düşünüyorum. siz hangi marka ve günde kaç defa kullanıyorsunuz?
canım ben kullanmıyorum elevit kullanıyorum sadece
ama bana da magnorm yazdı.yalnız ben ilk hamile kaldığımdan beri(şekerşmşn yüksek olduğu dönem hariç)günde 4 hurma falan yiyorum etkisi var mı bilmem.muz hiç yemedim muz da magnezyum kaynağı deniyor ya
Kzılar hepinize iyi akşamlar geçmişi okuyayım dyorum 1-2 sayfa sonra başım ağrımaya başlıyor dünden beri pek iyi değilim çok halsiz hissediyorum kendimi.Bebeşini görenler olmuş ne güzel bende perşembe günü görücem nasipse.Karnım iyice ağırlaştı artık belimide ağrıtmaya başladı bu çocuk kaç kilo doğacak bilmiyorum daha 1 ay var doğmasına offf off... Eski kıyafetlerden bahsedilmiş sormayın bende daracık eteklerime bakıp bakıp aynı şeyleri düşünüyorum acaba tekrar giyebilcekmiyim diye... :14:
canım geçmiş olsun enerji ve moral iniş çıkışları yaşıyoruz bu dönemde..eski kıyafetlerimizi inşallah giyicez beniml-kilerin hepsi yatağın altında görmüyorum askıda sadece hamile kıyafetlerim kaldı
bebek şekerleri ve lohusa takımı çok güzelllll...sade ve şık bence:) ben ahşaplıya baktımm..o kenardaki motşflerin hepsi karışık mı olacak acaba??

deniz nasılsın canım tez yazıyorum demişsin kou demisin?

nasılsınız kızlar öğlen alel acele çıktım hastaneden aradılar tahlilim çıkmış şükür kültürde mikrop gözükmedi idrardaki iltihapta pasifmiş demek oluyor sadece sancı yapar başka zararı yokmuş çok sevindim 2 hafta sonra tekrar çağırdı yeni muayne olduğum için tekrar yapmadı oğluşumu göremedim ama nst bol bol kalbini dinledim uyuyordu sıpacık bu arada bebişleri gören arkadaşlar olmuş gözünüz aydın kocaman olmuşlar maşallah hepiciğine

sedacım]ablanın sonuçları temiz çıkmış gözünüz aydın annen yerini özlüyordur torunu doğsun bırskıp gitmek istemiyecek bu seferde

gözdem geçmiş olsun miden kötü olmuş epey...
sedacım ablanın sonuçlarını merak ediyordum çol sevindim iyi çıkmasına canım
burcu kağan iyileşmiş gözün aydın umarım tekrarlamaz

hmmm..nrurun yazmadığını görünce merak etmiştim,ayyy...neti olmayınca sıkıntıdan evde patlar insan ya..
eşine de geçmiş olsun canım

haman bakıyorum canım

ne yaptın yıkadın mı missss..gibi mini mini ne kadar tatlılar di mi?

canım ben kullanmıyorum elevit kullanıyorum sadece
ama bana da magnorm yazdı.yalnız ben ilk hamile kaldığımdan beri(şekerşmşn yüksek olduğu dönem hariç)günde 4 hurma falan yiyorum etkisi var mı bilmem.muz hiç yemedim muz da magnezyum kaynağı deniyor ya

canım geçmiş olsun enerji ve moral iniş çıkışları yaşıyoruz bu dönemde..eski kıyafetlerimizi inşallah giyicez beniml-kilerin hepsi yatağın altında görmüyorum askıda sadece hamile kıyafetlerim kaldı

deniz nasılsın canım tez yazıyorum demişsin kou demisin?

saol canım yaa valla haytımda hiç böle olmamıştım çok kötüydü yastık sayısını arttırmaya karar verdim

uzuuuun bir geçmişten sonra burdayım kızlar
bugün okulda teftişim vardı müfettiş doyamadı sanırım 40+40 iki dersime birden girdi öfff.doğuracaktım vallahi,neyseki sonuç iyiydi teşekkür etti falan.

ordan okuldakilerle gün vardı güne gittik.ohhh götürdüm börekleri varya..hak getire yani:52:

ordan sonra eve dönerken ağda işimi hallettim,yarın kontrolüm var ne olur ne olmaz diye eve geldiğimde hava kararmıştı

aklım sizdeydi hep acaba doğuran oldu mu kim ne yaptı diye
yarın ve perşembe iki farklı doktorumda randevum var ,ultrason ölçümleri arasında kıyaslama yapacağım bakalım.üst üste 2 gün olunca .

nasılsınız kızlar öğlen alel acele çıktım hastaneden aradılar tahlilim çıkmış şükür kültürde mikrop gözükmedi idrardaki iltihapta pasifmiş demek oluyor sadece sancı yapar başka zararı yokmuş çok sevindim 2 hafta sonra tekrar çağırdı yeni muayne olduğum için tekrar yapmadı oğluşumu göremedim ama nst bol bol kalbini dinledim uyuyordu sıpacık bu arada bebişleri gören arkadaşlar olmuş gözünüz aydın kocaman olmuşlar maşallah hepiciğine

sedacım]ablanın sonuçları temiz çıkmış gözünüz aydın annen yerini özlüyordur torunu doğsun bırskıp gitmek istemiyecek bu seferde

canım çok sevindim tahlil sonuçlarını merak ediyordum bugün büyük gün demiştin ya...gözün aydın hadi sen yine de bol bol su iç
saol canım yaa valla haytımda hiç böle olmamıştım çok kötüydü yastık sayısını arttırmaya karar verdim
şurup içip yatsan gözde faydası olur muki?
kızlar ben kaçtım gidip hazırlanıyım

bebişi öp bizim içinde

sağolun arkadaşşlar teşekkür ederiz.

az önce apartmanda dahiliye doktoru komşumuz var ona gittik.şöyle bir baktı büyük ihtimal zehirlenmişsin dedi :2: çok kötüysen hemen telefon edeyim serum hazırlasınlar ama biraz iyiysen sabah ben iyice bi bakayım tahlil falan yapalım ona göre hareket edelim dedi.eşimde çok kötü diil çıkarınca biraz rahatladı sabah erkenden gidicek.:50: canımm ya bana sebep yedi balığıda sırf ben balık yiyeyim diyee.bende yiyemedimm bir parça ben yedim yemicem ben dedim benim payımıda o yedi.
ya ben yeseydimm bana bişi olsaydı oda var tabii :53: neyse yarın inşallah ne gerekiyosa yapılacak

canım çok sevindim tahlil sonuçlarını merak ediyordum bugün büyük gün demiştin ya...gözün aydın hadi sen yine de bol bol su iç

şurup içip yatsan gözde faydası olur muki?

bebişi öp bizim içinde

saol canım valla eve uça uça geldim sevinçten eğer mikrop çıksaydı haftaya alıcaktım bebişi dedi iyi çıkmamış ozaman dedim azıcık daha dursun oralarda :))

sağolun arkadaşşlar teşekkür ederiz.

az önce apartmanda dahiliye doktoru komşumuz var ona gittik.şöyle bir baktı büyük ihtimal zehirlenmişsin dedi :2: çok kötüysen hemen telefon edeyim serum hazırlasınlar ama biraz iyiysen sabah ben iyice bi bakayım tahlil falan yapalım ona göre hareket edelim dedi.eşimde çok kötü diil çıkarınca biraz rahatladı sabah erkenden gidicek.:50: canımm ya bana sebep yedi balığıda sırf ben balık yiyeyim diyee.bende yiyemedimm bir parça ben yedim yemicem ben dedim benim payımıda o yedi.
ya ben yeseydimm bana bişi olsaydı oda var tabii :53: neyse yarın inşallah ne gerekiyosa yapılacak

eşine geçmiş olsun canım iyiki sen yememişsin inş yarın serum filan iyi gelir

sevimli bişi çıkmamasına sevindim hadi geçmiş olsun canım

melocum gözünaydın ii geçmiş teftişin canım ben 2 farklı dr a gidiyorum ve ultrason sonuçlarım 1 hafta farklı çıkıyo kafam karışıyo hep neyse sağlıklı ya önemli olan o

sedacım yaa ucuz atlatmışın iiki yememişin sen eşine de çok geçmiş olsun çıkardıysa zehiri atmıştır ben eskiden çok zehirlenirdim de soda ve patates haşlaması ii gelir ishali varsa ağır yemek yemesin

selam kızlar nasılsınız ?
özledim sizleri
doğum iznine ayrıldım
evde de internet bağlantımı birkaç ay evvel iptal ettirdiğim için giremiyorum
dün eşimle gidip mevlüt takımını aldık oğlumuzun
bebek şekerlerinide henüz halletmemiştim
sonunda onuda bugün hallettik

çantamı hazırlıycam ama tam olarak neler koymam gerekiyor
birde chicco nun bebek bakım çantası içindekilerle beraber 35 tl bilginiz olsun kızlar

Back
X