2011 Şubat Anneleri

sağolun arkadaşşlar teşekkür ederiz.

az önce apartmanda dahiliye doktoru komşumuz var ona gittik.şöyle bir baktı büyük ihtimal zehirlenmişsin dedi :2: çok kötüysen hemen telefon edeyim serum hazırlasınlar ama biraz iyiysen sabah ben iyice bi bakayım tahlil falan yapalım ona göre hareket edelim dedi.eşimde çok kötü diil çıkarınca biraz rahatladı sabah erkenden gidicek.:50: canımm ya bana sebep yedi balığıda sırf ben balık yiyeyim diyee.bende yiyemedimm bir parça ben yedim yemicem ben dedim benim payımıda o yedi.
ya ben yeseydimm bana bişi olsaydı oda var tabii :53: neyse yarın inşallah ne gerekiyosa yapılacak

Çok geçmiş olsun Seda bugün senin yazdıklarını okuyunca balıktanmı zehirlendi acaba diye düşünmüştüm bende .. Çok çok geçmiş olsun tekrar

herkese iakşamlar kızlar nasılsınız?
seda cım ablana çok sevindim...gözünüz aydın,eşinede çok geçmiş olsun...

uzuuuun bir geçmişten sonra burdayım kızlar
bugün okulda teftişim vardı müfettiş doyamadı sanırım 40+40 iki dersime birden girdi öfff.doğuracaktım vallahi,neyseki sonuç iyiydi teşekkür etti falan.

ordan okuldakilerle gün vardı güne gittik.ohhh götürdüm börekleri varya..hak getire yani:52:

ordan sonra eve dönerken ağda işimi hallettim,yarın kontrolüm var ne olur ne olmaz diye eve geldiğimde hava kararmıştı

aklım sizdeydi hep acaba doğuran oldu mu kim ne yaptı diye
yarın ve perşembe iki farklı doktorumda randevum var ,ultrason ölçümleri arasında kıyaslama yapacağım bakalım.üst üste 2 gün olunca .

ohh geçmiş olsun valla cnm,o stresi attın üstünden...yarın güzel haberlerle gelirsin inş...

nasılsınız kızlar öğlen alel acele çıktım hastaneden aradılar tahlilim çıkmış şükür kültürde mikrop gözükmedi idrardaki iltihapta pasifmiş demek oluyor sadece sancı yapar başka zararı yokmuş çok sevindim 2 hafta sonra tekrar çağırdı yeni muayne olduğum için tekrar yapmadı oğluşumu göremedim ama nst bol bol kalbini dinledim uyuyordu sıpacık bu arada bebişleri gören arkadaşlar olmuş gözünüz aydın kocaman olmuşlar maşallah hepiciğine

sedacım]ablanın sonuçları temiz çıkmış gözünüz aydın annen yerini özlüyordur torunu doğsun bırskıp gitmek istemiyecek bu seferde

tahlil sonuçlarının ii olmasına sevindim cnm,geçmiş olsun tekrardan...

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.uyuyo eşim içerde bende gidip gidip kontrol ediyorum :50: annemlerde gittii.bu gün öyle bir geçer zamanki de yokk. sıkıldım bende

habire bişi yiyesim geliyo.full time yiyim istiyorum.hemde tatlı bişiler.ayyy demin zaten yedimm zor durdurdum kendimi birazdan sanırım bida yicem şeytan tepemde uydum uyucamm

sıkıldım zatennnn pöffff

siz nasılsınız bakalım.kimler var kimler yok yine sessiz buralar

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.uyuyo eşim içerde bende gidip gidip kontrol ediyorum :50: annemlerde gittii.bu gün öyle bir geçer zamanki de yokk. sıkıldım bende

habire bişi yiyesim geliyo.full time yiyim istiyorum.hemde tatlı bişiler.ayyy demin zaten yedimm zor durdurdum kendimi birazdan sanırım bida yicem şeytan tepemde uydum uyucamm

sıkıldım zatennnn pöffff

tekrar geçmiş olsun güzelim.biz direniyoruz beyler hastalanıyor.benim eşimde bir tuhaf iki gündür hasiz.Ben notlarla uğraşıyorum canım.öyle bir geçrkiyi bekledim ama tekrarı var demekki :((

gecmiş olsun kızlar hakkatten ya nie yok dizi izlerken hüzünleniom ama yyinede güzel gidiyordu

ohh geçmiş olsun valla cnm,o stresi attın üstünden...yarın güzel haberlerle gelirsin inş...
sağol canım

sıkıldım zatennnn pöffff

ben burdayım canım banyo yaptık kızımla,yatıyoruz
tekrar geçmiş olsun güzelim.biz direniyoruz beyler hastalanıyor.benim eşimde bir tuhaf iki gündür hasiz.Ben notlarla uğraşıyorum canım.öyle bir geçrkiyi bekledim ama tekrarı var demekki :((

ben de aşk ve cezayı izliyorum

ayyy dünyanın tatlısını yedimm.hani şu otobüs molalarında satılan yolculuk yapanların genelde getirdikleri tatlı bişi varya :17: ondan valla 6 tane falan yedim bitti Allahtan

inşallahh bende bitmem :37:

ayyy dünyanın tatlısını yedimm.hani şu otobüs molalarında satılan yolculuk yapanların genelde getirdikleri tatlı bişi varya :17: ondan valla 6 tane falan yedim bitti Allahtan

inşallahh bende bitmem :37:

bende dün markette görünce niyeti bozdum başına gittim gittim geldim ama almadım,ne güzel seviniyodum ohh almadım yemedim diye , eve gelir gelmez irmik tatlısının başına geçtim,eşim ifade almaya gitti,tek baş tek baş kaldım şimdide aşk ve ceza izleyip pudingleri yutuyorum resmen ya :56::17: biri bize dur desiiiinnn :47:

ay kızlar surun valla. dün bugün dikkat edicem artık diye söz verdim kendime böyle puding irmik derseniz ben niyeti bozcam walla. pişmaniyenin sıkısı saray helvası mı? bayılırım hele de çikolatalıysa..

ay kızlar surun valla. dün bugün dikkat edicem artık diye söz verdim kendime böyle puding irmik derseniz ben niyeti bozcam walla. pişmaniyenin sıkısı saray helvası mı? bayılırım hele de çikolatalıysa..

canım bende çok iradeliyimdir nerdeyse 1.5 aydır ekmek yemiyordum ama 4-5 gündür bana bişeyler oldu gözüm döndü resmen , evet haklısın söylemeyelim kusura bakma canım ya ,birbirimize destek olalımda azıcık kaldı şu son zamanlarda balon gibi olmayalım bari zaten 100 gr. alsam bunalıma giriyorum :18::18:

bende dün markette görünce niyeti bozdum başına gittim gittim geldim ama almadım,ne güzel seviniyodum ohh almadım yemedim diye , eve gelir gelmez irmik tatlısının başına geçtim,eşim ifade almaya gitti,tek baş tek baş kaldım şimdide aşk ve ceza izleyip pudingleri yutuyorum resmen ya :56::17: biri bize dur desiiiinnn :47:

ayhh bugünlerde hepimizde bi kudurukluk var deseneee

ahada bildi vallaaa.aayyy amaaann offff yedimde nolduu dişim başım kıçım ayy heryerim ağrımaya başladııı.bi boğazımıza sahip çıkamıyoruz yaaaa ağzımın içi bildiğinn şekerrr.ama yemesemde olmazdı yanii uyuyamazdımm valla

ne yaw bu bilmece gibim lokummu hehe :))bende portakal yedim ondan öncede keşkül

valla içim rahatladı suç ortaklarım benimmm.tencere dibin kara seninki benden kara hahahaaayyyttt:33:

canım bende çok iradeliyimdir nerdeyse 1.5 aydır ekmek yemiyordum ama 4-5 gündür bana bişeyler oldu gözüm döndü resmen , evet haklısın söylemeyelim kusura bakma canım ya ,birbirimize destek olalımda azıcık kaldı şu son zamanlarda balon gibi olmayalım bari zaten 100 gr. alsam bunalıma giriyorum :18::18:

ayy işte canım iradeli değilim ben ondan yani.. yoksa bahsedilsin canım ben şaka takılıyorum. 15 kilo alınca başlarda yiyip yiyip şimdi son ay dikkat etmeye çalışıyorum işte..

Back
X