2011 Şubat Anneleri

ben aslında son 3 haftaya kadar çalışıp izni 3+13 şeklinde kullanmayı düşünüyordum. ama malesef 32. haftadan sonra 4 hafta çalışıyoruz ve okullar kapanıyor. 5. haftada tatil olduğu için fiilen çalışmadığımız süreyi doğum sonrasına aktaramıyorsun diyor, istanbuldayım ben şişli ilçe milli eğitimde özlük haklarıyla da görüştüm onlar da aynısını söylediler. 4 haftanı sonraya aktarırsın 1 haftanı tatilde olduğu için aktaramazsın diyorlar.

inanamıyorum şansa bak bi hafta sonra adet olsak olmuyodu yani mayısta sinir oldum

gerçi şuda var 28 ocak tatil başlıyo biz sadece bir kaç gün izinde çalışmıyo oluyoruz tam bi hafta olmuyo

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim
gittik bebişi gördük maşallah 3 kilo doğmuştu 3800 olmuş 20 günde üstelik kızacağızın ilk 3 gün sütü gelmemişti
8. gün göbeği düşmüş paşanın
bu arada kızlar ben manda kaymağından yapılma bi şeker yedim söölemesi ayıp onra aklıma geldi mandalar geç doğuruyomuş falan diye bi muhabbet olmuştu dimi burda ayyyy nolcak şimdi:))

bu arada seda şiirine bayıldım:)) eşine de geçmiş olsun
şenay kız senin izne çıktığının ertesi günü benim 40 hafta doluyooo

maşallah bebişe canım:nazar::nazar:
bak ya o kadar da konuştuk burda manda sütü yoğurdu yemeyin diye;)) nereden buldun da yedin memlekette manda mı kalmış. gözdecim korkma benim kayınvalidem hiç öyle birşey yememiş ama eşim 41+lardan sonra doğmuş, eski zaman tam gününü bilmiyor ama bayağı gecikmiş. merak etme bişeycik olmaz.
senin kız 40ı beklerse bravo valla bakalım, bu kadar heyecan yaptırdı sana. ben de o zamana kadar sınıfta doğurmazsam iyidir:62:

uyuyamadıkk bizz belim midem çok kötü....bende aldım laptopu yatağın içinde geldim muhabbete...koçişim uyudu yarın nöbeti var yazık kıyamıyorum ya ben yan gel osman yatıyorum o da habire çalışıyo canım benimm:69:

geçmiş olsun insan uyuyamayıncada heryeri iyice ağrıyoo

bizimde internette limitimiz dolmuş keseden yiyom :37: 1 gün kaldı ayın bitmesine ama aklım burda girmeden duramıyorumkiii

kızlar bebişin bir saçı var maşllah hem gür hem kapkara hem uzun faulleri bile var:))
39 haftalık doğdu dedim 1 hafta daha kalsa sakallı doğcakmış :)))

:60: :60: ayyy çok güldüm gözde yaa çok yaşa sen :52:

burcu ben de organik boya kullancam canım bişi olmaz heralde
göbek sarmayla ilgili bi topic vardı ama bakmadım ben kayınvalidem diyodu göbek kuşagı dikiyom die benim yegenlerin hep 6-7 gunde düştü inş benimki de fazla bekletmez de mis gibi yıkarım kızımı :21:

slm kızlar ben geldim
gittik bebişi gördük maşallah 3 kilo doğmuştu 3800 olmuş 20 günde üstelik kızacağızın ilk 3 gün sütü gelmemişti
8. gün göbeği düşmüş paşanın
bu arada kızlar ben manda kaymağından yapılma bi şeker yedim söölemesi ayıp onra aklıma geldi mandalar geç doğuruyomuş falan diye bi muhabbet olmuştu dimi burda ayyyy nolcak şimdi:))

ahaha bende afyona gidip gelmekten deli gbi manda kaymağı yedim haaa martı bulucaz desenize o zaman:1:

uyuyamadıkk bizz belim midem çok kötü....bende aldım laptopu yatağın içinde geldim muhabbete...koçişim uyudu yarın nöbeti var yazık kıyamıyorum ya ben yan gel osman yatıyorum o da habire çalışıyo canım benimm:69:

doğumdan sonra nöbeti biz devralıcaz nasılsa canım; fırsat varken uyu sonra arasan da yok!!!!1

:60: :60: ayyy çok güldüm gözde yaa çok yaşa sen :52:

burcu ben de organik boya kullancam canım bişi olmaz heralde
göbek sarmayla ilgili bi topic vardı ama bakmadım ben kayınvalidem diyodu göbek kuşagı dikiyom die benim yegenlerin hep 6-7 gunde düştü inş benimki de fazla bekletmez de mis gibi yıkarım kızımı :21:

akşamdan beriuykulu bir hali var okl yoruyor artık beni o yüzden sadece ouyorum sizi.göbek bağı düşmeden yıkamıyomuyuz bebişleri.

:60::60:
ahaha geyiğe bak yaaa:60: he walla manda sütünden yapılıyo kaymağı da kaymak şekeri de,ve ben hastasıyımdır yani....:1:
anammm zaten haftam da küçüktü benm kaldıkmı marta:1:

geçmiş olsun insan uyuyamayıncada heryeri iyice ağrıyoo

bizimde internette limitimiz dolmuş keseden yiyom :37: 1 gün kaldı ayın bitmesine ama aklım burda girmeden duramıyorumkiii
evet ya...bi de sanırım kendi kendime nazar değirdim sanada demiştim ya geçende artık çok güzel uyuyorum diye dün gecede uykumun hayrı yoktu..gündüzde uyumadım...akşam tvnin karşısında bi yarım saat kestirmişim...bakalım bu gece kaçları bulcaz...
ay evet şu iki günde anladım ki buraya girmeden olmuyo...yazık kayınvalidem bile üzüldü halime o kadar mutsuzdum ki:26:
doğumdan sonra nöbeti biz devralıcaz nasılsa canım; fırsat varken uyu sonra arasan da yok!!!!1
öylede canım şimdide uyuyamıyom ki....nolcak halimizz sanırım alıştırma yapıyor vücut...

:60::60:
ahaha geyiğe bak yaaa:60: he walla manda sütünden yapılıyo kaymağı da kaymak şekeri de,ve ben hastasıyımdır yani....:1:
anammm zaten haftam da küçüktü benm kaldıkmı marta:1:

amaann duruyolar işte ne güzel içerde :49: hem alıştımda ben zatenn :37:

ya bende onu sorcaktım göbik düşmeden yıkamıyozmu biz bu bebikleri:emir_bebek:

akşamdan beriuykulu bir hali var okl yoruyor artık beni o yüzden sadece ouyorum sizi.göbek bağı düşmeden yıkamıyomuyuz bebişleri.

kuzenim göbek bağı düşmeden yıkamış da enfeksiyon kapmıştı bebiş,sonra geç düşmüş göbeği vs.. pek önermiyolar.
nette akan suyun altına tutularak yıkanabilir fln yazıyo ama ben de garanti olsun diye düşünüyorum,beklesek daha iyi olcak sanki

Kizlaaar pasamizin durumu iyiye gidiyor çokkkk sükürrr :16:
Idrarini almislar pasamin sehir disinda özel hastaneye yollamislar arastirsinlar diye
Bi kaç güne kadar sonucu cikarmis
Ayy bugun sabah gittigimizde uyanikti bize gulucukler atti ayy yerim ben onu yaa insanin yigeninin olmasi bile cok guzelken annelik duygusu nasil birsey acaba:16:
Mertim iyi oldukça bende iyi oluyorum
Bugun erken yatmayi dusunuyorum eger uyuyabilirsem pasamin yanina yorgun gitmek istemiyorum:16:

Bu arada kizlar kassigima arada bicak saplantisi gibi kramp giriyor.. Asiri idrara çikiyorum yaa sonta falan takcam bu gidisle sinir oluyorum kizim az hareket etsin hemen wc gidiyorum:27:

amaann duruyolar işte ne güzel içerde :49: hem alıştımda ben zatenn :37:

ya bende onu sorcaktım göbik düşmeden yıkamıyozmu biz bu bebikleri:emir_bebek:

hayır canım sabunlu bezle koltuk altını gıdısını falan silersin yeter
kursta hoca böyle anlamıştı ben de baya biliyor gibi yazdım ama;)))
zaten genelde 1 hafta 10güne düşermiş

Kizlaaar pasamizin durumu iyiye gidiyor çokkkk sükürrr :16:
Idrarini almislar pasamin sehir disinda özel hastaneye yollamislar arastirsinlar diye
Bi kaç güne kadar sonucu cikarmis
Ayy bugun sabah gittigimizde uyanikti bize gulucukler atti ayy yerim ben onu yaa insanin yigeninin olmasi bile cok guzelken annelik duygusu nasil birsey acaba:16:
Mertim iyi oldukça bende iyi oluyorum
Bugun erken yatmayi dusunuyorum eger uyuyabilirsem pasamin yanina yorgun gitmek istemiyorum:16:

Bu arada kizlar kassigima arada bicak saplantisi gibi kramp giriyor.. Asiri idrara çikiyorum yaa sonta falan takcam bu gidisle sinir oluyorum kizim az hareket etsin hemen wc gidiyorum:27:

maşallah iyiye gidiyormuş çok sevindim :nazar::nazar:

evet kızlar yıkanmıyo bebek göbek düşmeden ama hergün silersiniz göbeği düşünceye kadar temiz kıyafet giydirirsiniz yeğenlerimde ööle yaptık kitaplarda da ööle okudum göbeği düşünce ilk banyosunu yapar

Back
X