2011 Şubat Anneleri

bende bu yıkama konusunu nette araştırdım kimisi hijyen açısından yıkamalı diyor kimisi enfeksiyon açısından zararlı.annem ve kayın validem en doğrusu neyse onu yaparlar sanırım sonuçta biri 2 çocuk biride 3 çocuk büyütmüş,onların ikiside 2. günü falan yıkama taraftrı bakalım napçaz

Kizlaaar pasamizin durumu iyiye gidiyor çokkkk sükürrr :16:
Idrarini almislar pasamin sehir disinda özel hastaneye yollamislar arastirsinlar diye
Bi kaç güne kadar sonucu cikarmis
Ayy bugun sabah gittigimizde uyanikti bize gulucukler atti ayy yerim ben onu yaa insanin yigeninin olmasi bile cok guzelken annelik duygusu nasil birsey acaba:16:
Mertim iyi oldukça bende iyi oluyorum
Bugun erken yatmayi dusunuyorum eger uyuyabilirsem pasamin yanina yorgun gitmek istemiyorum:16:

Bu arada kizlar kassigima arada bicak saplantisi gibi kramp giriyor.. Asiri idrara çikiyorum yaa sonta falan takcam bu gidisle sinir oluyorum kizim az hareket etsin hemen wc gidiyorum:27:

maşallah mert bebeğimizee.çok çabuk toparlar kendini inşallahh

yaa bendede aynı şey var.oğlum içerde debelendikçe benim tuvaletim geliyo.nasıl bir bağ çözemedimama öyle valla

size ii nöbetler kızlar ben kaçar :79:
yaa eşim bu sınav zamanı koltukta uyumaya ii alıştı kıyamıyom yaa ama çalışamıyoda zaten işten geç gelio :50: neyse yarın görüşürüzz :3:

ya kızlar benimde oturduğum yerde göğüs kafesimin kemikleri batıyor sizede oluyormu,ayrıca idrar bendede çok sıkıntı yaratıyor

benm oğlan sanırım geceleri hiç uyumayan bir bebeiş olacak saat 11 oldumu kıpraşmaya başlıyor gün içinde ayaktayken pek hareketlerini hissetmiyorum ama o yatağa yattığım anda acayip tekmelemeye başlıyor bütün gece dön sağa dön sola yapıyoruz birde idrara çok gittiğimden sık uyanmak zorunda kalıyorum hiç alışamadımda zaten yan yatmalara önceden yüzükoyun yatardım artık yüzü koyun yatmak istiyorum,tabi bebişim doğunca o nasıl olcak bilmiyorum paşamız izin verirde uyuyabilirsek inş.:emir_bebek:

Son düzenleme:
ya kızlar benimde oturduğum yerde göğüs kafesimin kemikleri batıyor sizede oluyormu,ayrıca idrar bendede çok sıkıntı yaratıyor

benim de oluyor, bebek itiyor oradaki organları. gögüs kafesinin altındaki kaslar sıkışıyor, hafif esneme harekeleri yap kollarını sırtını esnet biraz rahatlarsın

buyrunnnnnnnn....sizi şöyle ön saflara alalımm:9:
geldim geldim anam 2 saat debelendim yatakta enson isyan bayrağını çektimde geldim :))
sevim ya daha önce de yazmıştım ama görmedin galiba
facedeki resmin popçu bengüye çookkk benziyor

görmedim canım ilk defa BİRİ BENİ benzetti du bi bakim benziyommu :23:

bende hızlı ve sesli nefes almaya başladım.sanki bazen nefes alamayacakta boğuluverecekmişim gibi hissediyorum böyle sanki heyecanlanıyorum durup dururken.hatta eşim niye öyle nefes alıyosun bişimi oldu falan diye soruyoo.

bende hızlı ve sesli nefes almaya başladım.sanki bazen nefes alamayacakta boğuluverecekmişim gibi hissediyorum böyle sanki heyecanlanıyorum durup dururken.hatta eşim niye öyle nefes alıyosun bişimi oldu falan diye soruyoo.

bugün hastanede bi bayan vardı kadın senin tesettürlü halin resimlerinden yüzüne bi aşinalık olmuş düğün resimlerini görmüştüm ordan kalmış aklımda saf saf kadına baktım durdum ikizin lsa okadar benzer herhalde

bugün hastanede bi bayan vardı kadın senin tesettürlü halin resimlerinden yüzüne bi aşinalık olmuş düğün resimlerini görmüştüm ordan kalmış aklımda saf saf kadına baktım durdum ikizin lsa okadar benzer herhalde

aaa halbuki benim eşim benzerim yoktur:63::37::37:

insanlar çift yaratılırmış derler.doğru valla bazen çıkıyo insanın karşısına

aaa halbuki benim eşim benzerim yoktur:63::37::37:

insanlar çift yaratılırmış derler.doğru valla bazen çıkıyo insanın karşısına

:1::1::1: valla öyle eşim benim resmen ikizimi görmüş bide seslenmmiş utanmadan hatun görmedinmi beni diye kız ne diyon ulen demiş bizimki yerlerde utancından kıpkırmnızı kıza eşime benzettimde diyememişş :16:

:1::1::1: valla öyle eşim benim resmen ikizimi görmüş bide seslenmmiş utanmadan hatun görmedinmi beni diye kız ne diyon ulen demiş bizimki yerlerde utancından kıpkırmnızı kıza eşime benzettimde diyememişş :16:

ayyy çok fena olmuş:37:

neyseki sen sanıp başka şeyler yapmamış :60:

bende hızlı ve sesli nefes almaya başladım.sanki bazen nefes alamayacakta boğuluverecekmişim gibi hissediyorum böyle sanki heyecanlanıyorum durup dururken.hatta eşim niye öyle nefes alıyosun bişimi oldu falan diye soruyoo.[/QUOTE
ayısı bende ik başlarda oluyordu uzun amndır yok gibiyi ama şimdi şu son zamanlrda tekrarlamaya başladı

yazık adamcağıza kızamadımda 9 aydır kardeş muamelesi görmekten herkesi ben sanıyo :60:

ahahaha ayy çok yaşa emii...adamın gözünün önünden gitmiyosun zaaarr napsıın yazııkkk

üzülme kardeş hepimiz aynı durumdayızzz.napalım bişi kalmadı az daha sabır

Back
X