2011 Şubat Anneleri

Güzel günlerde kullan canım yazda geliyor şimdi bizim için çok kolaylık olacak :))Ben o nevresimlerden çok istedim ama hemencik bitiri vermişler yenisine yenide koymuyolar alalım.
Özelcan bebede fiyatlar 26tlden başlıyor.Burası çok güzel indirim yapmış.Kirli torbasınıda almayı düşünüyorum oda çok güzel.
Teşekkür ederiz teyzesi :16:

cibinliklerle perdelerde güzel.oda yapıyo olsaydım alırdım

6sında başka iki markanında indirimi başlıyomuş.takip etmek lazım.ben pek netten alışveriş yapmam ama burası bana bile uygun geldii

aaa kızlar olmuyor ama boyle ısteyı ılk ben haber verdım puanları sız kazanıyorsunuz cıks cıks cıkss..:63:

mrb kızlar ben geldim.
annemi yine hastaneye kaldırmışlar.
ameliyattan önce 3 gün hormon tedavisi olmuştu o sırada bacaklarına pıhtı atmış.iki bacakta tamamen tıkanmış tedavi başlamışlar.yaaa elim kolum bağlu kaldım bruda.
dr raporu olsa bile uçaklar 36. haftadan sonra almıyolarmış.çıldırmak üzereyim.ben druma sööliycem 38 dolunca sezeryana alsın beni yarı 40 çıkınca da gitmek istiyorum istanbula

canım çok geçmiş olsun sakın kalkıp gideyim deme belki gelir bu aralar kızın olmadı 38.de sezeyan yapıp kendini toparlayınca gidersin üzme canım kendini bak daha önce iidi şimdi de ii olur annen nası senidüşünüyosa sende kızını düşün tekrar çok geçmiş olsun acil şifalar...

internette tarifleri var.aktarlarda satılan lohusa şekeri diğer bir adıda kızılcık şekeri ondan alıyosun.şeker ve suyla yapılıyo sanırım.bende hiç yapmadım içmedim.ben evde üzüm suları var annem yazın bahçedeli bağda yetişen üzümlerden yapmıştı ondan veririm diye düşünüyorum.sonuçta oda vitamin

ben de kaynanama sormuştumm..oda hazır alıyoz biz dedi...kırmızı bir tozmuş fialn dedi...almam ben öyle şeyler yaaa...boya onların çoğuu..bide piyasayı çok iyi biliyorumm..güvenilmez yani..senin gibi bir yöntem bulmalıyım..anneciğimin yaptığı kızılcık marmelatı var olmadı onu sulandırır şerbetini yaparımm..bide interneti tarıyayımmm..bakalım neler çıkcakkk:1:

kızlar bizde de lohusa şerbeti yapılmaz limonata yada normal şerbet yapılr ama geçen sene bi arkadaşımın 7.ayda bebeğinin kalbi durdu ve normal doğum yaptırdılar bildiğin lohusaydı kız dr kendini toparlaman için lohusa şerbeti iç demiş yararı varmış yani annem istemiyo ama ben yaptırcam lohusa şerbeti

bu arada sarkma olmasın die sezeryan yaptırmak mantığıma kesinlikle yatmadı benim ve bebeğim için normal daha iise sarkamayı hiç düşünmem olmadı sıkıntı olursa daraltıyolar sonra sezeryandan iidir yengem sezeryan oldu 2 yaşında bebeği hala sıkıntıları ağrıları bitmedi kesinlikle normal doğur diyo
hem bişi dicem gülceksiniz :60: ama benim de işime gelir benim biraz dar da çok zorlanıyorum :26:

mavicim nerde oturduğumu sormuşsun batıkentte canım

Önümüzdeki haftada markafonide bebedor'un ürünleri indireme girecek.
Kızıma teyzeleri geçen indirimden çok güzel mont almışlar tabii seneye girecek ama indirimden yararlanmak böyle güzel oluyor

aaa kızlar olmuyor ama boyle ısteyı ılk ben haber verdım puanları sız kazanıyorsunuz cıks cıks cıkss..:63:

suç senin niye daha önce haber vermedinn.önceden hepimize yollasana sen davetiyee :37: üzülme ben sana nakitten veriimm komisyonunu lafı bile olmasss

teşekkür ederim sedaaa :16:

cibinliklerle perdelerde güzel.oda yapıyo olsaydım alırdım

6sında başka iki markanında indirimi başlıyomuş.takip etmek lazım.ben pek netten alışveriş yapmam ama burası bana bile uygun geldii

Evet benimde çok hoşuma gitti ama odam yokki,alıyım şöyle güzel güzel kullanalım oda alınca inş.
Ben dışarı çıkamadığım için güvendiğim sitelerden alıyorum böyle aklıma ve içime sinen şeyler oldukça

Aşkolsun canım :17: tamam ben bir daha göndermiyim kimseye mail falan direk sana atsın arkadaşlar özel msjden mail adreslerini :))

ayy nereymiş orası banada gönderin davet bari benim neyim eksik kambersiz dügün olurmu ??:27:

Önümüzdeki haftada markafonide bebedor'un ürünleri indireme girecek.
Kızıma teyzeleri geçen indirimden çok güzel mont almışlar tabii seneye girecek ama indirimden yararlanmak böyle güzel oluyor

bide markofoni çıkardı başımıza :37:

eee oda davetiye istiyoooo:34: nolcak şimcik:47:

ayy nereymiş orası banada gönderin davet bari benim neyim eksik kambersiz dügün olurmu ??:27:

Yeni üye olan arkadaşlarımız var canım onlar

faygen
cutie
seda
apsimisa
imp

bu arkadaşlardan birine özel msjla mail adresini gönder onlarda sana davetiye göndersin :51:

banane ben karışmam

bana markafoniden davetiye yollayınnn kimin yolladığı farketmesss :63: alışverişim geldiiii :52:

Back
X