2011 Şubat Anneleri

caglayancım alındınmı kızzz askolsun ben saka yapmıstım maksat alısverısler karlı olsun yoksa uyelık puan hıkayeeee:46:

sen davet etmezsen bende üye olmam :63::63:
hehe yok yok atmam ben artık kimseye davetiye falan
:9::9:
banane ben karışmam

bana markafoniden davetiye yollayınnn kimin yolladığı farketmesss :63: alışverişim geldiiii :52:

Mailine bak bakalım birşey gelmiş mi :9:

caglayancım alındınmı kızzz askolsun ben saka yapmıstım maksat alısverısler karlı olsun yoksa uyelık puan hıkayeeee:46:

Yok canım neden alınıcam ki şimdi üye olanlar birbirlerine gönderirler olur biter.:16::16: Bende zaten davetiyle üye olmuştum kim göndermişti sanırım görümcem yapmıştı benide.
Bu işlerin tadı böyle çıkıyor zaten her üye davetiyle arkadaşlarını üye yapıyor alışveriş karlı oluyor

hahahaha:)))ay onada ben davet gönderebilirimmm:1:

olur adresimi yollim ben sana

kız çağlayannn aşkolsunnn.lafımı olur öyle şeylerin.burda hepimiz birbirimizi biliyoruz.sakınnn alınma:34: espri yapıyoruz aramızda.ben artık hepinizi öyle benisedimki konuşuyorum rahat rahat.

bu unnadodan alısverıs guzelde urunlerı beklemesı cok kotu gecendede lımango dıye bır sıteden canta almıstım kampnay bıtımınden sonrakı hafta sevkıyat yaptıkları ıcın baya bır beklıyorsun dogurmadan gelır ıns kundakımız:23:

olur adresimi yollim ben sana

kız çağlayannn aşkolsunnn.lafımı olur öyle şeylerin.burda hepimiz birbirimizi biliyoruz.sakınnn alınma:34: espri yapıyoruz aramızda.ben artık hepinizi öyle benisedimki konuşuyorum rahat rahat.

Ben sizi kendi ailemden biri olarak görüyorum canım artık.Bunca ayy birbirimizin derdini sıkıntısını paylaştık,güzel şeylerimizin herşeye ortak olup tanıklık ettik.
Ben bu saatten sonra sizin söylediğiniz hiç birşeye alınmam hiç kusura bakmayın içli dışlı olduk bile çoktan o alınma devreleri bitti.:37: :9::9:
Ayy çok yüzsüz gördüm böylede kendimi :17::9:

selam kızlar, ben geldim.
hamiş hamiş yollara dökülüp alışveriş yapamıyoruz diye sanal alemi talan etmeye karar verdiniz sanırım;)) ne alıyorsunuz??

Ben sizi kendi ailemden biri olarak görüyorum canım artık.Bunca ayy birbirimizin derdini sıkıntısını paylaştık,güzel şeylerimizin herşeye ortak olup tanıklık ettik.
Ben bu saatten sonra sizin söylediğiniz hiç birşeye alınmam hiç kusura bakmayın içli dışlı olduk bile çoktan o alınma devreleri bitti.:37: :9::9:
Ayy çok yüzsüz gördüm böylede kendimi :17::9:

ayyhhh bizde az diiliz heee

ayda indirim var deseler valla davetiye mavetiye merdiven falan ayarlar orayada gideriz valla :37:

kadın milleti işte napacann

ama bana arada hakkaten geliyolar.bazen çokda ucuz olsa cimriliğim tutuyo almıyorum

ama bazen batıyo bana para :1: illa harcayacam:37:

hamiş hamiş yollara dökülüp alışveriş yapamıyoruz diye sanal alemi talan etmeye karar verdiniz sanırım;)) ne alıyorsunuz??

evet canım aynen oyle ben bebısıme kundak aldım dıger kızlarda emzırme onlugu
buarada senınle aynı tarıhteyız doktor dogum taırıhı olarak sana ne verdı?

bu unnadodan alısverıs guzelde urunlerı beklemesı cok kotu gecendede lımango dıye bır sıteden canta almıstım kampnay bıtımınden sonrakı hafta sevkıyat yaptıkları ıcın baya bır beklıyorsun dogurmadan gelır ıns kundakımız:23:

doğru:))ben de markofoniden alışveriş yapmıştımm..kampanya bitcekte gelcekk..kampanya bitiş gününü yanlış hesaplamışımmm..aradım bunları nerde ürününm diyeee..kandırdınız mı looo beni dedimm.:1:..her şeyin ilki öğretici oluyo tabi:)))onun için kampanya süresi sonlanmaya yakın olanlara bakıyom benn..sabredemiyorum öbür türlü:)))

hoşgeldin canımm evet doğru söylüyosun oturduğumuz yerden alıyoruz işte

indirimli sitelerden bakınıyoruz.şuan gündemde kundak ve emzirme önlüğü var. ondan bahsettik.

kızlar cehaletimi bağışlayıınnn

hazır kundağıda burda duydum ben yaaa..:17:vay anasını neler de çıkmışşş..bakalım bu bebişş daha neler öğrettcek bizeeee

ayda indirim var deseler valla davetiye mavetiye merdiven falan ayarlar orayada gideriz valla :37:

ama bana arada hakkaten geliyolar.bazen çokda ucuz olsa cimriliğim tutuyo almıyorum

ev temizleyemioon :1: hamile hamile merdivenle aya çıkcan nasıl olcak

Gel canım gel nerde indirim var şubat anneleri olarak orayı talan etmeye başladık bugün
unnado'da bugün güzel indirim var yarın markofonide başlıycak bebedor'un

Aynen valla bu bende kendimi düzelttim ya nereye harcıyacağımı şaşırdım parayı.
Nerde ne kadar indirim var herşeyi takip ediyorum

$ST12333BR.webp

İşte emzirme önlüğü kızlar

evet canım aynen oyle ben bebısıme kundak aldım dıger kızlarda emzırme onlugu
buarada senınle aynı tarıhteyız doktor dogum taırıhı olarak sana ne verdı?

güle güle kullanın canım, benim sata göre 25 şubatta 40 hafta doluyor ama dr. kesin birşey demiyor şimdilik. normal doğum gözüküyor, bekliycez paşanın keyfini;)) bebek hep 1 hafta ilerde, ben 10 şubattan sonra heran gelebilir gibi hazırlıyorum kendimi. sana tarih verdi mi?

hoşgeldin canımm evet doğru söylüyosun oturduğumuz yerden alıyoruz işte
indirimli sitelerden bakınıyoruz.şuan gündemde kundak ve emzirme önlüğü var. ondan bahsettik.

ben yanlış mı hatırlıyorum senin kayınpederin sana yastık falan dikiyordu galiba dimi canım? o emzirmek önlükleri 20 lira civarıydı e-bebekte, kayınvalidem kumaş alıp ben sana renkrenk dikerim kolay bişey dedi;)) zaten kumaşla terziye bile diktirsek 5 liradan fazlaya mal olmaz

Gel canım gel nerde indirim var şubat anneleri olarak orayı talan etmeye başladık bugün
unnado'da bugün güzel indirim var yarın markofonide başlıycak bebedor'un

Aynen valla bu bende kendimi düzelttim ya nereye harcıyacağımı şaşırdım parayı.
Nerde ne kadar indirim var herşeyi takip ediyorum

bebedor diil kız bebettoymuş oooo..ayy bebettoonun ürünleri iyi oluyo.ben hastane çıkışlarını falan almıştım bakalım yarın

Back
X