2011 Şubat Anneleri

kızlar 2 gündür internetimiz acayip yavaştı site açılmıyordu bi türlü
merak ettiyseniz bişeyimiz yok yani iyiyiz biz
inşallah sizlerde iyisinizdir
bebişlerini görenlere kocaman MAŞALLAH gözünüz aydın kızlar
bizim görüş günü 17 sinde daha çok var
bu hafta bitti sayılır 2 haftam kaldı izne ayrılmama
60 küsür sayfa birikmiş okuyamadım geçmişi
banyodan su damlatıyor yukarıdan bizimkide aşağıya damlatıyormuş
yarın evde inşaat işleri başlayacak çok stresliyim yaniii

aşağıdan hareketli simgelerden seçemiyorum sizdede varmı aynı sorun
şimdilik öptümmmm

selam canım hoşgeldin. ben de okul yoğunluğundan, sınavlardan falan yoksun diye düşünmüştüm. yaptın mı eylülün doğumgününü?
bende sorun yok simgeler çalışıyor hatta yolayayım sana birkaç tane:16::4::emir_bebek::49::71:

Son düzenleme:
selam canım hoşgeldin. ben de okul yoğunluğundan, sınavlardan falan yoksun diye düşünmüştüm. yaptın mı eylülün doğumgününü?
bende sorun yok simgeler çalışıyor hatta yolayayım sana birkaç tane:16::4::emir_bebek::49::71:

okulda yogun ama haftaya yazılı haftası ondan sonraki hafta soooonnnnnnnn:)
eylülümün şansı yok be teyzesi 3 kere niyetlendim üçündede bişey çıktı bu seferde evde tamirat başlayacak haftasonuna yetişmem imkansız
iyiki kendi aramızda yapmışız gününde yoksa çok üzülürdüm
bundan sonrada yapamam sanırım iyice ağırlaşırız artık
arkadaşlar bebek şekeri alan var mı internetten fikri olan varsa yardım edebilir mi

tüylü ahşap figürlü bebek şekeri mıknatıslı 50 a GittiGidiyor.com'da #34368396

TAHTA MOTİF BEBEK ŞEKERİ PEMBE&MAVİ MIKNATISLI GittiGidiyor.com'da #32195489

UCUZ AHŞAP FİGÜR BEBEK ŞEKERİ TANESİ 50 KURUŞ GittiGidiyor.com'da #30337782

buradan sipariş vereceğim ama henüz hangisi olacağına karar veremedim???

ayy bebek bunun altında dururmu ki acep hiç sanmıyorum bunalır yazık gerçi bende arada düşünüyom bböyle kadınlar açıp emziriyorlarya ortada ben utanırım ya sanki :))) ayyy ne komik bi durum kaynanamın yanında falan nasıl açıp emzircemki :1:

kızlar bebek doğunca artık memeler meme gibi gelmiyorki size el ayak gibi sadece birer organ yani
onun için heryerde ve her ortamda çıkarıp emzirebiliyorsunuz
bende ayıplardım önceleri ama kızımda erkek bulunan ortam harici heryerde emzirdim yani :)

kızlar 2 gündür internetimiz acayip yavaştı site açılmıyordu bi türlü
merak ettiyseniz bişeyimiz yok yani iyiyiz biz
inşallah sizlerde iyisinizdir
bebişlerini görenlere kocaman MAŞALLAH gözünüz aydın kızlar
bizim görüş günü 17 sinde daha çok var
bu hafta bitti sayılır 2 haftam kaldı izne ayrılmama
60 küsür sayfa birikmiş okuyamadım geçmişi
banyodan su damlatıyor yukarıdan bizimkide aşağıya damlatıyormuş
yarın evde inşaat işleri başlayacak çok stresliyim yaniii

aşağıdan hareketli simgelerden seçemiyorum sizdede varmı aynı sorun
şimdilik öptümmmm

fatmacım az kaldı neyseki,canını sıkma ne yapalım sağlık olsun o da hallolur .kolay gelsin

fatmacım az kaldı neyseki,canını sıkma ne yapalım sağlık olsun o da hallolur .kolay gelsin

sağol canım vallahi doğumdan sonra inşaat olmasındansa şimdi olsun bitsin dedik napalım
sende bebişi görmüşsün maşallahhh
ayy darısı bana çok özledim ben ama bu dr umki siyah beyaz karıncalı gösteriyor pek nostaljik görüntüler bişey anlamıyorumki
ilk dr um her gittiğimde 4 byutluydu ama oda heyet raporu veremem demişti benim için bebeğimle 1 ay daha önemli şimdi karıncalı görsemde olur demi yani
nasılsa 39 gün sonra hep göreceğim inşallah :)

slm kızlar..ben artık okula gitmek istemiyorum.evde ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum :((sizler nasılsınız.ne var ne yok :)))

mrb kızlar,nasılsınız? ben çok kötüydüm bugün,bütün gün ağladım,şimdi şimdi biraz açılmaya başladım...moralim çok bozuk,gözyaşlarım bitmek bilmedi yaa:((( biraz geçmişi okuyayım bari,ne olmuş ne bitmiş bi bakayım,hiç okuyasım da yok ama olsun bi bakayım..

slm kızlar..ben artık okula gitmek istemiyorum.evde ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum :((sizler nasılsınız.ne var ne yok :)))

offf offff aynen bende hergün ayaklarım geri geri gidiyor artık ders anlatmak ölüm gibi:(

yaa kızlar ben bu halimle evde zor duruyorum,oturamıyorum sürekli,ayakta duramıyorum,dersi hiç anlatamazdım heralde...allah yardımcınız olsun valla,az kalmıştrı inş. izinlerinize...ben doğum öncesini şimdi kullanıyorum,sonra siz rahat edeceksiniz...bakalım o zaman ben napıcam:59:

slm fıstıklar nasılsınız?
sabahtan beri giremedim nette yine problem vardı bende bari sepetimizi süsleyim dedim onunla uğraştım....taa akşam ezanında sonra falandı herhalde net düzeldi...geçmişi okuyamadım size içimi dökmem lazım...
bugün eşim işte ve biz kaynanamla evdeyiz sabahtan beri.....
sabahleyin mutfak dolaplarını dışından sildi saolsun....sonra geldi oturma odasına oturdu ve tv de ne kadar belgesel programı varsaaaaaaa hepsini izledi...öğlen oldu kızım acıktın mı bişi yicen mi falan yok...
neyse nerdeyse hava karardı ama evde yemek yok eşim işten gelcek ne yicek ben düşünüyom yattığım yerden ama onun bişi dediği yok...mübarek hadi beni düşünmüyon el kızıyım torununuda düşünmüyonn oğlunuda mı düşünmüyonn adam sabahın 6sında gitti 9buçukta geliyoo el insaf yanı....
neyse kalktım ben gittim çorba falan koydum yemeklik ayarladım..çorbayı yaptım geldim biraz dinlendim daha yemek duruyo....ama karnım acaip kötü oldu resmenn kaskatıı çok korktumm...
sonra kalktımm yemeği hazırlayım diye gelmiş yardım edeyim mi diyor ben yapayım falan yok moralim çok bozuldu...eşimm çok üzüldüü ama napsın adamcağız yapma yemek ben gelince çay içerim diyo ben kıyamam ki ona...çok gerildim herhalde kızımda pek oynamıyo bugünn inş iyidir...

yaa kızlar ben bu halimle evde zor duruyorum,oturamıyorum sürekli,ayakta duramıyorum,dersi hiç anlatamazdım heralde...allah yardımcınız olsun valla,az kalmıştrı inş. izinlerinize...ben doğum öncesini şimdi kullanıyorum,sonra siz rahat edeceksiniz...bakalım o zaman ben napıcam:59:
ya ben o kadar yorulmuyorum .programım . okadar yoğun değil.bir de sona doğru ne olur ne olmaz diy ebaya bir ilerlemiştim.şimdi aheste aheste ders anlatıyorum ama sıkıldım hem de çoookk.ayaklarım geri geri gidiyor.sen niye üzdün ki kendini bu kadar ? ya bebişini düşün ağlama bir daha
sabahtan beri giremedim nette yine problem vardı bende bari sepetimizi süsleyim dedim onunla uğraştım....taa akşam ezanında sonra falandı herhalde net düzeldi...geçmişi okuyamadım size içimi dökmem lazım...
sabahleyin mutfak dolaplarını dışından sildi saolsun....sonra geldi oturma odasına oturdu ve tv de ne kadar belgesel programı varsaaaaaaa hepsini izledi...öğlen oldu kızım acıktın mı bişi yicen mi falan yok...
neyse nerdeyse hava karardı ama evde yemek yok eşim işten gelcek ne yicek ben düşünüyom yattığım yerden ama onun bişi dediği yok...mübarek hadi beni düşünmüyon el kızıyım torununuda düşünmüyonn oğlunuda mı düşünmüyonn adam sabahın 6sında gitti 9buçukta geliyoo el insaf yanı....
neyse kalktım ben gittim çorba falan koydum yemeklik ayarladım..çorbayı yaptım geldim biraz dinlendim daha yemek duruyo....ama karnım acaip kötü oldu resmenn kaskatıı çok korktumm...
sonra kalktımm yemeği hazırlayım diye gelmiş yardım edeyim mi diyor ben yapayım falan yok moralim çok bozuldu...eşimm çok üzüldüü ama napsın adamcağız yapma yemek ben gelince çay içerim diyo ben kıyamam ki ona...çok gerildim herhalde kızımda pek oynamıyo bugünn inş iyidir...
bak olaya iyi tarafından bakalım nurcum en azından belgesel izliyor.başka birşey izlese daha katlanılmaz olurdu:)) ya kusura bakma kafa yapıyorum diye ama bu karı milletine diyecek lafım yok artık.hepimiz kaynanamızdan şikayetçiyiz.çok az iyi olanı demekki diyorum tüm kadınlar kızlarına gelince başka gelinlerine gelince başka :(((

ben de bende:((( ama bitmek bilmiyor okul işleri yok sınavdı, yok performans ödevleriydi, davranış notuydu derken fenalıklar geliyor bu günlerde

okunan kitapları ,gözlem formu, proje notu ve çizelgeleri unutmuşsun canım.imdat diyesim geliyor artık ....

okulda yogun ama haftaya yazılı haftası ondan sonraki hafta soooonnnnnnnn:)
eylülümün şansı yok be teyzesi 3 kere niyetlendim üçündede bişey çıktı bu seferde evde tamirat başlayacak haftasonuna yetişmem imkansız
iyiki kendi aramızda yapmışız gününde yoksa çok üzülürdüm
bundan sonrada yapamam sanırım iyice ağırlaşırız artık

fatmacım benimde aynı bu hafta bitti sayılır haftaya yazılıları yapıyorum sonrada sooooonnn:) yupppi ya inş bebeklerimiz bizim iznimizi beklerler.Hem oğlak burcu olmasınlar kova olsunlar demi:)

Son düzenleme:
sağol canım vallahi doğumdan sonra inşaat olmasındansa şimdi olsun bitsin dedik napalım
sende bebişi görmüşsün maşallahhh
ayy darısı bana çok özledim ben ama bu dr umki siyah beyaz karıncalı gösteriyor pek nostaljik görüntüler bişey anlamıyorumki
ilk dr um her gittiğimde 4 byutluydu ama oda heyet raporu veremem demişti benim için bebeğimle 1 ay daha önemli şimdi karıncalı görsemde olur demi yani
nasılsa 39 gün sonra hep göreceğim inşallah :)
aman boşver canlı canlı sağlıklı gör de keşke benim de rapor şansım olsa ben de razıyım hep siyah görmeye
ben de canım bende ama..şöyle düşünerek gidiyorum gittiğim her haftayı bebeğimle kazanılmıl zaman sayıyorum 1 gün daha kazandım bugün diyorum kendi kendime
mrb kızlar,nasılsınız? ben çok kötüydüm bugün,bütün gün ağladım,şimdi şimdi biraz açılmaya başladım...moralim çok bozuk,gözyaşlarım bitmek bilmedi yaa:((( biraz geçmişi okuyayım bari,ne olmuş ne bitmiş bi bakayım,hiç okuyasım da yok ama olsun bi bakayım..
canım kıyamam ne oldu sana yaaa....
Allah sabır versin ya...vallahi çok sinir bozucu ben kayınvalidemi beğenmezdim öpüpde tepeme koyayım vallahi ya,insan karnı burnunda nasıl kıyar ya konu komşu bile bir sürü yemek yapıp getirirken
ben de bende:((( ama bitmek bilmiyor okul işleri yok sınavdı, yok performans ödevleriydi, davranış notuydu derken fenalıklar geliyor bu günlerde

ben bir de teftiş oldum üstüne..neyseki 2 yıl rahatım.bugün sınav sorularını da verdim zümreme.şu kaşıntı olmasa okula gitmek zor gelmeyecek de...:14:

okunan kitapları ,gözlem formu, proje notu ve çizelgeleri unutmuşsun canım.imdat diyesim geliyor artık ....

fatmacım benimde aynı bu hafta bitti sayılır haftaya yazılıları yapıyorum sonrada sooooonnn:) yupppi ya inş bebeklerimiz bizim iznimizi beklerler.Hem oğlak burcu olmasınlar kova olsunlar demi:)

kitap girme programı var bende 400 kitabı otomatik girdim süper bişiii

davranışları unutmayın kızlar..:50:

kitap girme programı var bende 400 kitabı otomatik girdim süper bişiii

davranışları unutmayın kızlar..:50:
ay evet canım bende de var .olmayan arkadaşlara haber verelim bir de onunla uğraşmasınlar.davranışnotları içinde program var .isteyene gönderelim canım :))

benim kocam kova ve tek kelimeyle m ü k e m m e l oyüzden kızımın da kova olmasını istiyorum:32:

ya sabah kalktım 7.30 da eşimi uğurladım, ama sonra kızım uyumadı kıpır kıpır maşallah...sonra ben de erkenden kk ya girdim,doğum hikayelerini okurken başladım ağlamaya,çok fena oldum yaa...sonra diğer aylardaki annelerin topiklerine göz atarken,odalarına falan gözüm ilişti,onlara bakarken içim bi tuhaf oldu,kızıma oda yapmadığımız için kendimi kötü hissettim,çok hevesliydim çünkü,ama hevesim içimde kaldı:((( sonra millet annesinin yada kayınvalidesinin aldıklarından yaptıklarından bahsetmiş,daha da bi kötü oldum,çünkü ikisi de birer hastane çıkışı aldılar o kadar...ne bi yardım ettikleri var,ne bişey alıverdikleri var sinir oldum iice...iki taraf da şu an biraz sıkışık ama napiim onlar da bişeyler yapsın istiyorum:(( bi ara annemle konuştum daha da sinirlendim,eksik bişey var mı alıvereyim diyo,soracağına alır gelirsin dimi ama...amaaannn böyle işte.allahtan kocacımla herşeyimizi aldık,allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin:((((

Back
X