gülşahcım hem idrarda hemde kanda iltihap var
acaba başka bi dr daha mı gitsem diye düşünüyorum canım ilk böyle giderse 36. haftada alınması gerekir demişlerdi ama şuan dr tam bişey demiyor hep ilacı kullan 3 gün sonra gel diyor gidiyorum test yapıyoruz iltihap aynı duruyor başka ilaç yazıyo kullan gel sonra konuşalım diyo benimde kafamı iyice karıştırdı ne yapmayı düşünüyo bilmiyorum
çok sağol canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine işte ben druma güvenemiyorum sanırım ya diyorum bu ilaç bebeğime zarar verirse çünkü iğnede bişey olmaz kullan dedi karnım bi kabardı sağlık ocağında iğnemi yapan dr ben sorumluluk alıp yapmam dedi karnımı görünce hemen drunu ara dedi bende aradım hemen gel dedi gittim karnımı görünce hemen iğneyi bırakıyoruz dedi şimdi ya bu ilaçtada bişey olursa diye çok korktum
sevimcim şimdi sen nasıl oldun ilaçlar iyi geldimi senin bebeğide 36. haftada alıcaklar mı? sanırım mecbur kullanıcam ama bugün bi dr daha ilaçları gösteriyim oda kullan derse kullanıyım diyorum canım
canım çok şükür benim kültür temiz çıktı pasif iltihapmış benimki bebişi etkilemiyormuş yani o yüzden 38. haftada sezeryan olucak için rahat edecekse eczane yada bi doktora sorabilirsin