tünaydın kızlar,
nasılsınız bugün bebişler nasıl?
biz oğlumla çokta iyi değiliz biliyorsunuz kaç gündür iğne yiyorduk dünde biranda karnımda kabarcıklar oluştu diken gibi batıyodu çok şiddetli kaşınma vardı hemen dr gitti iğneler bende alerji yapmış hemen kestiler iğneyi hapa döndük yalnız hapın içersindede gebelikte kullanımında aynen şöyle yazıyor "eğer hekim ilacın gebelikte kadına sağlayacağı yararın fetüs üzerindeki potansiyel riskini haklı göstereceğine inanıyorsa kullanılmalıdı." buda benim kafamı karıştırdı kullanmıyorum şimdi karnım içinde jel vermişti ondada 3 aydan sonra hamileler gergin karna sürmemelidir diyor onuda kullanmıyorum napıcam bilemedim siz bu durumda bu ilaçları kullanırmıydınız?bu arada dün tekrar tahlil yapıldı iltihap aynen duruyor azalmamış dedi dr o kadar iğne yemiştim gerçi onun içindede çok zor durumda kalmadıkça hamileler kullanmamalıdır diyordu kullandım ve çok kötü oldum
canım bence ihmal etme iç ilaçarı hem bak sen ilk başta dra gitmeyi de ertelmiştin sonra daha kötü olmaımdı. ilaçlara onları yazmak zorundalar.
muhteşem yüzyıl ....
kıyafetler ve mekan güzeldi ama osmanlıyı yanlış tanıtan padişahı kadın kız düşkünü gibi gösteren yanlış bir diziydi ecdadımıza yakışmamış bence bunu yabancılar bile yapmıyor bizee
bence az bile anlatılmış zaten osmanlının başına ne geldiyse yabancı analrdan ve kadın düşkünlüğünden gelmiş.haa bide devşirmelerden
ay kızlar şimdi sağlık ocağından aradılar....ben hiç gitmemiştim nerdeyse doğuracam yeni arıyorlar...yapılan tahlil sonuçlarımı istediler....ya bunun zorunluluğu var mı?ben gitmek istemiyorum....bu konuda bilgisi olan var mı?
canım sağlık ocağında takibin yapılması iyi olur.çünkü sonra bebişin aşıları orda yapılcak ya