2011 Şubat Anneleri

mapuci sezeryanmı olucan sen? bende sezeyan olursam 16 subat dedidoktor bana.

melocum kız bebekleri erken alabiliolarmış sezeryanda daha kilolu oluyormuş kız bebekler erkek bebeklerden.

bu arada sanırım çogumuzun bebeği kova burcu olucak dimi araştıran oldumu hiç burcun özelliklerini

show tv agu bugu programında nuray sayarlı anlatmıştı kova burcu çocukları çok zeki olurmuş, çok uslu olurmuş ama çok ilgi isterlermiş onunla hep konuşulsun itermiş, biraz kötü özelliği var o da hep kendi istediği olsun istermiş :}

benimki de kova olur inşallah balık olsun istemiyorum ama şubatın ikinci yarısına gelicek galiba :S

Manikk gözün aydın,hem minik büyümüş hemde normal doğum istiyodun Allah inşallah gönlüne göre verecek,magnezyumun sancıları önlediğini bilmiyodum,pzt gibi randevum var bende bir sorayım bakim bırak dicekmi

okuyunca çok sevindim bana söylenmiş gibi sevinmiş... MAŞALLAH :nazar:Gözün aydın canım... Hep Böyle Sorunsuz Geçer İnşallah..

Kaşıntının bittiğine sevindim cnm gözün aydın, çatı muayenesimi yaptı?

Gözün aydın cnm herşeyin ylunda gitmesine sevindim

Sağolun kızlar inş benimde temennim bu yönde herşey iyi giderdi normal bir doğum yaparım.Bu arada doktor kilomuda ölçtü bu ay 2 kilo almışım yalnızca zaten bebek bu ay 900 gr almış ben 1 kilo almış sayılırım bunada çok sevindim.Tabi doktordan çıkınca bebişimle bunun kutlamasını yapıp koca bi pizzayı mideye indirdik ama olsun :69:

saolsunlar benimkiler hala farkında değiller hamile olduğumun...oğullarına soruyolarmış mışmışşş sözde..:47: bilemiycem bilmekte istemiyorum...gelmelerinide, bebeğimi sevmelerinide , lohusa lohusa beni strese sokmalarınıda istemiyorum...ama gelecekler...kocama 40gün stressiz geçirmem lazım olabildiğince geç gelip az kalsınlar dedim resmen:47: bide onların afrası tafrasıyla uğraşamıycam...sevmiyorum, onlarda beni sevmiyo, bebeğimide sevmesin...istemiyorum onları...sonra gelip vıcık vıcık bebeğimi sevecekler benimde sinirlerimi bozacaklar:47: ayyy ne cadıymışım bende:47:

valla cadılıkla ilgisi yok canım.benim kayınvalidem de aynen öyle.sırf oğullarının gözüne girmek için yapıyorlar.şimdiye kadar bizi istemeyenler birden sevmeye başlayacak değiller ya.ne gelsinler ne de sahte sevgi gösterileri yapsınlar

manikcim maşallah bebeğine yaa kocaman olmuşşş :nazar:

melocum kaşıntının geçmesine sevindim

benim kontrolde yarın bakalım benim tombik prensesim ne kadar olmuş :97: bakanlığın sütüne ihtiyacım yok şükür alırım kendim valla :9:

ben de kocişe hiç naz yapmadım aşermem de olmadı ammmmaaaaa şu tepedeki macaronlardan mı istesem işten gelirken alsın :27: :56: ayyy sizin canınız çekmiyo mu yaa yada görmiyomusunuz?

show tv agu bugu programında nuray sayarlı anlatmıştı kova burcu çocukları çok zeki olurmuş, çok uslu olurmuş ama çok ilgi isterlermiş onunla hep konuşulsun itermiş, biraz kötü özelliği var o da hep kendi istediği olsun istermiş :}

benimki de kova olur inşallah balık olsun istemiyorum ama şubatın ikinci yarısına gelicek galiba :S

benim eşim balık..ben kova olsun istiyorum oğlum..dışa dönük zeka burcuymuş netle çok ilgililermiş geç evlenirlermiş hehe geç evlensinde anneciğini hemen bırakmasın:90:

valla cadılıkla ilgisi yok canım.benim kayınvalidem de aynen öyle.sırf oğullarının gözüne girmek için yapıyorlar.şimdiye kadar bizi istemeyenler birden sevmeye başlayacak değiller ya.ne gelsinler ne de sahte sevgi gösterileri yapsınlar

ahaha benimki hiç sormuyor bile tlf bile etmiyor görümcemde öle sanki bebek kendi çocuklarından değil anlamıyorum beni kabartmamak içinmi ilgisizler bişi almadılar bebegıme zaten alsalarda giydirmem onların aldıklarını bi miktar para vermişler eşime beşik alsın die o kadar işte valla bebek oldumu nası tepki vericekler bilmiyorum hamileliğimde yapmadıkları kalmadı zaten 6 aylık hamileydim kendileri bayramda baska bi ülkeye gidiolardı sende gel dediler eşime yani bırak onu kalsın tek basına daha fazla yazmıyım sinirleniom

ahaha benimki hiç sormuyor bile tlf bile etmiyor görümcemde öle sanki bebek kendi çocuklarından değil anlamıyorum beni kabartmamak içinmi ilgisizler bişi almadılar bebegıme zaten alsalarda giydirmem onların aldıklarını bi miktar para vermişler eşime beşik alsın die o kadar işte valla bebek oldumu nası tepki vericekler bilmiyorum hamileliğimde yapmadıkları kalmadı zaten 6 aylık hamileydim kendileri bayramda baska bi ülkeye gidiolardı sende gel dediler eşime yani bırak onu kalsın tek basına daha fazla yazmıyım sinirleniom

boşver sen en azından beşik parası almışsın bizimkiler de o da yok aramada yok

Kızlar herkese merhaba geçmişe bakmadan önce bebişimin haberlerini vereyim dedim.Bugün kontrolümüz vardı bebişim 2588 gr olmuş boyuda yaklaşık 47-48 cm civarında. Doktorumuz bu haftayıda geçir sonra ne zaman isterse doğabilir bebişimiz dedi.Çatı muayenesini sordum yapılacakmı diye ben genel kontrollerde çatı muayenesi yapmıyorum çünkü sezeryan riskini artırıyor kanama yada suyun gelmesi ile karşılaşabiliyoruz muayene sonrası dedi.O yüzden doğum sancıların başladığında yapıyorum dedi.Onu da zaten çoğunlukla bebeği iri annelerde yapıyoruz bunu haricinde normal doğum için hiçbir engel yoktur zaten dedi çoooooook sevindim.Haftaya nts ye gireceğim ama bunun haricinde belirgin bi azalma görürsen bebk hareketlerinde hemen gel dedi. Çok heycanlandım böyle doğum yaklaştı artık tarzında filan konuşulunca:) Magnezyumuda 1 hafta sonra bırak artık dedi doğum sancılarını önleyebiliyormuş o yüzden almana gerek yok artık dedi.Bir hafta sonra magnezyumu kesiyoruz.Kabızlık içinde şurup verdi bu dönemde kabız olman çok ağrı yapar olmanı istemeyiz dedi.Herşey çok güzeldi.

gözünaydın manikk bebeginin kilosu da boyuda iyi maşallah dogum dada sorun yok çok güzel herşey istedigin gibi olur inşallah günlerimiz aynı bak şimdi okuyunca bende bi panikledim sanki:53:

Mkt tepedeki macaronlarda ne ola ki?

canım cevap yazarken renkli renkli hamburger gibi bişiler çıkıyo ya onlar canım bi tür tatlı :56: bi reklam yani ama şuan çıkmadı

benim abim ve eltim kova çok zor ve inatçı oluyolar Allah kolaylık versin bizlere :27:

Nuryasemin canım tekrar geçmiş olsun, acil şifalar...

Çağlayancım sana da geçmiş olsun,diş ağrısı çok fena:((

Memorial Doğuma Hazırlık Kursları ile anne adayları, kaygılardan uzak mutlu bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum dönemi geçirecek.
Ücretsiz olarak düzenlenecek olan Doğuma Hazırlık Kursu, anne adayları için 15 Ocak’ta tekrar açılıyor.
Etkinlik Detayları
Başlangıç Tarihi: 15 Ocak 2011, Cumartesi.
Saat: 13:30 - 15:30 arası
Lokasyon: Memorial Şişli Hastanesi Konferans Salonu
Tekrarlanma Bilgisi: Cumartesi günleri (6 hafta boyunca)
Katılım Ücreti: Katılım Ücretsizdir
Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt: 444 7 888

biz eşimle bir önceki kursa gittik, çok da güzeldi. tavsiye ederim

Bebek bezine karar verdinizmi kızlar ben hep primanın son çıkan bezini alıcam diyodum ama kendi sitesinde bile yorumların %80 i olumsuz çok değişti eskisi gibi değil çok kötü flan diye yazmışlar. Çok araştırdım en son molfix de karar kıldım ama bide sizin fikrinizi alayım dedim

sadece 1 paket prima premiumcare aldım, her bebek farklı deneyip görmek lazım. beğenmezsem sonra değiştiririm.

selamm kızlarr nasılsınızzz biz oğlumla evdeyizz
kayınvalidem geldi camları siliyo bende oturuyorum kendimi cok kötüü hissediyorum işe yaramaz biri gibiyim yaa :44:

hiç öyle hissetme, hazır yapan var tadını çıkar. sonra istesek de yok zaten;)) gene iş başa düşecek

ben aldım valla dediğin gibi pahalı oldu biraz 400 verdim fransız dantelli nevresim takımı ama değer ben yıllardır lohusa yataklarına özenirdim hamiş kalıncada ilk aldığım şey oldu kızımın bambu sepetiyle aynı olacak yatağımız inşlhhh

benim de annem evlenirken beni delirtmişti. dünyanın parasını verdi gelin yatağı diye, evlenince, doğum yapınca, oğlun sünnet olunca kullanıcaksın dedi. e şimdi de kız geliyor. ikinci de kız olursa az kullanılmış olacak zarar ziyan valla :)
ya çok kullanışsız oluyo, boşverin, benimki satendi, bir gün sonra kaldırdım, kayıyorsun üstünde. Gerçi şimdi de gitmiş bana ipek-saten süslü bir nevresim diktirmiş. ne gerek var sen almıştın ya diyorum, ama o kaygan oluyor, her gün kullanılmaz diyor :)

slm kızlar nabıyonuz bakkiimmmm
biz oturuyoz bol bol kaynancığımla henüz bi vukaat yok:) aşayiş berkemal :)))

benim de annem evlenirken beni delirtmişti. dünyanın parasını verdi gelin yatağı diye, evlenince, doğum yapınca, oğlun sünnet olunca kullanıcaksın dedi. e şimdi de kız geliyor. ikinci de kız olursa az kullanılmış olacak zarar ziyan valla :)
ya çok kullanışsız oluyo, boşverin, benimki satendi, bir gün sonra kaldırdım, kayıyorsun üstünde. Gerçi şimdi de gitmiş bana ipek-saten süslü bir nevresim diktirmiş. ne gerek var sen almıştın ya diyorum, ama o kaygan oluyor, her gün kullanılmaz diyor :)

aynen bendede var gerdek gecesi için annem özel olarak aldı saten kırık beyaz hehe daha ilk geceden üstümüzden kaydı gitti yorgan hiç kullanışlı değil saten almasın kimse bence ben baktım pamuklu keten gibi dantelli takımlar var onlar güzel

Ben çalıştığım için mecbur haftasonu yıkayacağım çamaşırlarımı. Bakalım Dalinlerle güzel kokucakmı?
Kızlar size bir soru hastane çıkışı için portbebe aldınızmı? Yoksa kucaktamı çıkartmak istiyorsunuz? Yoksa ana kucağımı? Yoksa yoksa ???...

bebek arabalarının port bebesi oluyor zaten. tabi ayrı alınıyor ama, onu almazsan ilk aylar bebek arabasını kullanamazsın dediler bana.

burcuuu; canım kağan gene rahatsızlanmış. çok üzüdüm inan. allah acil şifalar versin. eşinde istemezdi eminim böyle olmasını ama erkekler o kadar ince düşünemiyorlar malesef.

melocum; güzelim kaşıntılar geçmiş nihayet çok sevindim.
doğum konusunda bir aksilik olmazsa normalde diret bence, dr.lar kendine kolay geleni tavsiye edip aklımızı karıştırıyor. adı üstünde normal normal doğuralım hayırlısıyla.

manikk; canım maşallah kızına boyu da kilosu da çok güzel. o kadar pozitif şeyler yazmışsın ki okuyunca benim bile keyfim yerine geldi. çok sevindim senin için
bu arada kilo konusunda tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum şekerim;)))

fadime83; selam canım. tam iş yapmaya niyetlenmişsin yarım kalmış. neyse bak ne güzel fırsattan istifade buradasın sohbet ediyoruz;)) işler bitmez nasılsa

benim çeyizimde de annem bordo saten nevresim koymuştu ilk gece onu serdik yorgan yastık kayıp duruyodu eşim sinir olmuştu :60: :52: annem soruyo kullanıyomusunuz die hee diyom ama eşim o gece kaldırdı bi da serme bunu die :27:

manikk; canım maşallah kızına boyu da kilosu da çok güzel. o kadar pozitif şeyler yazmışsın ki okuyunca benim bile keyfim yerine geldi. çok sevindim senin için
bu arada kilo konusunda tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum şekerim;)))
sağol şenaycım ben özellikle mutlu olduğum zmanlar yazmaya çalışıyorum topiğe mutsuz olduğum zmanlar hiç yazasım gelmiyor birde ben burda kötü şeyleri okuyunca çok etkileniyorum.O yüzden güzel şeyler olunca hemen yazıyorum ki sizinde moraliniz yerine gelsin.İnş herkesin bebeği sağ salim hiçbir aksilik olmadan kucağına gelsin.

manikcim maşallah bebeğine yaa kocaman olmuşşş :nazar:

QUOTE]
teşekkür ederiz teyzesii

gözünaydın manikk bebeginin kilosu da boyuda iyi maşallah dogum dada sorun yok çok güzel herşey istedigin gibi olur inşallah günlerimiz aynı bak şimdi okuyunca bende bi panikledim sanki:53:
evet aynı gündeyiz doktor bu haftadan sonra her an bekle artık deyince bende çok heyecan yaptım.Artık bebişin odasındaki son hazırlıklarıda tamamlıycam bu hafta.Sonrasına beklemek kalsın:)

kizlar uzuleyimmi sevineyimmi bilemedim..:5:

kizimi gördüm kafasi asagida dogum kanalina girmek üzereymis.. :53: 1 haftaya kadar girer dedi..

bu seferki ebe baskaydi kilosunu ölçtü 2158 gr dedi :43:

küçük oldugunu biliyordumda bu kadar tahmin etmemistim.. 2 haftada kilo almamis yavrum benim yüzümmden..

kasilmalarimi ve kramplarimi söyledim beni jinekologa hastaneye yönlendirdi..kalp filmi cekilcekmis yarin 14:30da randevumm var ayrica mektup yazdi..

abisinin bebegi hasta. hastanede yatiyor. yengesiyle beraber hastaneye falan gidiyor cok yoruluyor kontrol altinda olmasini istiyorum yazmis.

i$te kizimdan haberler boyle teyzeleri.. kucuk olsun tek saglikli dogsunda yavrum:5:

slm kızlar öyle araya girmiş olucam biraz ama acil yardıma ihtiyacım var 35.haftadayım hala doğum yapıcağım hastaneye karar veremedim ssklıyım siz nerelerde yapıcaksınız bilgilendirirseniz çok sevinicem

Back
X