yasese; dillerim lal, kızlar dün gece kağan takibi vardı bende, ara ara kk ya baktım ama çoğunlukla kağanın yanında olduğum için pek okuyamadım,
Maalesef kağan 3.ye hasta kahroluyorum, dr üst üste 2 hastalık geçirdi bağışıklığı düşmüştür ondan hemen arkasından bir daha hastalanmış olabilir dedi, bide babası yılbaşı gecesi uyutunca üstünü örtmemiş, banada söylemedi ben 2-3 saat sonra kontrole gittiğimde üstünü açık buldum, kızdım eşime ama yaptı yani olmuş bitmiş napcan, dr a dedim şu an bağışıklığı çok düşük olduğu için ondan olmuş olabilir muhtemelen dedi, kanda mikrop yok, öksürük burun akıntısı geniz akıntısı var, kağan iyileşsin başkada bişi istemiyorum, zaten hastalanınca çok kızdım eşime bişi olmaz bişi olmaz diyodu bana sanki ben abartıyormuşum gibi, bak çocuk 3. Ye hasta ve 3. Muhtemelen üşümeden, o kadar dikkat ediyorum ama maalesef her şey sadece benim dikkat etmemle olmuyor,
Dünden beri 2 sefer aradı eşim çok kızgınım aramıyorum, yapma dediğim kağanın üstüne özenle titrediğim şeylere hiç dikkat etmiyor, ona göre içersi ılıksa üstünü örtmeden ince pijamasıyla öyle yatırıp bırakıyor, anlamak istemeyince maalesef anlatamıyorum işte,
Kaç gündür rüyalarımda bile kağanla uğraşıyorum o kadar ilaç kullandı yavrucum ya böbreklerine yada bağışıklığına bir zarar verirse diye korkuyorum, kaç sefer ağladığımı saymadım bile, köhür köhür öksürüyor ve 2 şişe antibiyotik bitirdi diye dr antibiyotik yazamıyor… şurup var bol bol
O her ne kadar bi kaç hafta sonra abi olacaksada benim minicik bebeğim, eşime çok kızdım gelme istemiyorum hatta arama dedim, inatla arıyor, ve arayıncada kendini savunuyor, mantıklı düşünmeye başlayınca ararsın dedim, akşam arar yine bakalım sonunda kendine toz kondurmayı başarmışmı görücez
nur_45; cnm sağlık ocağından evine gelip alırlar bilgilerini, yada telefonda, gitme bencede sen yatak istirahatlisi zaten, bide kaynanan sana bakmaya gelmedimi, e yemeği sen yapıyon her bi işi sen yapıyon, onun durmasının anlamı ne o zaman?? Anlaşılan sen söylemeden yapmıcak, en iyisi anne şunu yaparmısın anne bunu yaparmısın diye hepsini söyle teker teker o zaman anlar belki
nuryasemin; cnm kağanda 4-5 kutu antibiyotik ve sayısını hatırlamadığım kadar çok nidilat içtim, bi ara günde 8 nidilat içiyodum, ama dr un kullan diye verdiği bu ilaçların hepsinin üstündede gebelikte risk ve yarar tartılarak verilmeli gibi şeyler yazıyordu, ama bendede iltihap vardı ve mecburen kullandım, hatta r benim eşimde kullandı hamileyken hiç korkma bişey olmaz ilaç firmaları kendilerini kurtarmak için böyle notlar düşüyorlar, ben zaten bebeğine zarar verbilecek ilacı yzmam sana kesinlikle demişti
nesli81; cnm bende 20li haftaların başlarından beri kaşınıyorum, ara ara kabarıyorum, dr baktı normal dedi, kağana hamileykende olmuştu doğumla geçti, hormon seviyelrinin yüksekliği neden oluyor sanırım, bi görsün dr normal derse bebek doğana dek katlanıcan mecbur
Apsimisia; cnm sakın yazdığın gibi ağrı kesiciyi dişinin üstünde eritip kullanma, çok tehlikeli öldürebiliyor, sadece su ile yutularak alınmalı ezip suyla karıştırmak bile tehlikeli
CaglayanCicek; cnm geçmiş olsun tuzlu suyun hiçbir yan etkisi olmaz çünkü yemeklerlede tuz alıyoruz merak etme, bebekten sonra bir çene röntgeni çektirirsen çenenin içinde iltihap yada diş köklerinde bir çürük olup olmadığını görüp ona göre tedaviye başlarsın cnm, halamın çene kemiğinden iltihap almışlardı diş ağrısı gibi oluyormuş onu anımsattı bana
Kız okudukça krize girdim

DD ilahi cnm ya
Cnm ana dizi ne?? Anakucağı ise tavsiye ederim
melocum; kızçeni görmüşsün gözün aydın cnm,kalbinde nesi vardıki? Ekojenik olay yazmışsın ilk defa duydum üfürüm gibi bişi ola doğduktan sonra anlaşılabilir diye düşündüm
Ben çok kaşınınca cilt dr’u excipial lipo yazmıştı onu sürünce biraz rahatlatıyordu ama senin kullandığın losyon bu mu bilemiyorum ben bir kutu kullanmıştım
gozdeati; cnm pıhtı olayını okudum üzüldüm ya, inş hayırlısı ile bişey olmadan atlatırsınız bu dönemleri, sen kaynananı takma cnm ağzı olan konuşuyo boşver, tedavisi varmış neysekiüzülme bak kontol altında
senaysn; geçmiş olsun cnm
hazel28; cnm kızını görmüşsün gözün aydın
mimix; cnm kilo hesaplaması ortalama ve milimlik değerler çok ciddiye almamak lazım, sağlıklı olsun yeter doğunca alır kilosunu
red_cake; cnm gözün aydın bebeğini görmüşsün, ama bildiğim kesin şey normal doğumun anne ve bebek için en iyisi olduğu, dr un nasıl olupta sezaryen daha iyi dediğini anlayamadım
Nazim83; cnm hastaymışsın geçmiş olsun, hastaykn gitme bebek görmeye el kadar yavru yazık bulaşır onun bağışıklığı ne ki daha
SHARK_11; kızını görmüşsün cnm gözün aydın
CaglayanCicek; cnm kanın düşükse süt ve yoğurt gibi süt ürünleri demirin emilmesini azaltır kansızlığı artırır, gaviskon kullan bence, kana karışmadığı ve bebekte kanla beslendiği için bebeğe geçmiyor direk dışkılama ile atılıyor vücuttan posa gibi jel tabakası olarak
exex; cnm nst bebeğin kalp atışlarının düzenli olup olmadığına bakmak için, bebek sıkıntıdaysa kalp atışlarının düzeni bozuluyor, ayrıca doğum sancısı var ise nst de gözüküyor
SuRMeLi; cnm mert bebiş iyileşiyormuş gözünüz aydın
Cnm balıktan zehirlenmişsin anladığım kadarı ile, hastanede serum takıyolar bunun için kolay atlatılıyor o zaman
izmirliigulsah; cnm inş bebişin erken gelmez, güzel haberlerini bekliyorum