2011 Şubat Anneleri

merhaba bayanlar.ben ıstanbulda dogum yapıcam ozel meltem hastanesınde ınsallah.doktorum nese hayırlıoglu.ablamın dogumunuda o bayan yaptırmıstı.benım ılk bebegımınde kurtajını bu doktor yaptı(kalbı atmadıgı ıcın 9 haftalıkken alınmıstı) haznedarda bu hastane.normal dogum ssk lıya 220 sezeryan 390 tl cok uygun bır hastane.ablam vatan caddesındekı ozel 29 mayıs hastanesınde dogum yapmıstı bu bayan onceden ordaydı.3 sene once zorunlu sezeryan olmustu ve 1700 tl odemıstı.sonucta doktor aynı doktor tum para hastaneye kalıyor.eger doktorunuza guvenıyorsanız hastanenın bı onemı yok anlıycagınız.fıkır vermek ıstedım soran arkadaslara.

evet ama hangi özel hastane ne kadarmış? bende sana katılıyorum devlet hastaneleri çok ilgisiz

benimki balat özel or-ahayım yeri eyüp-balatta. normal de olsa sezeryan da olsa farketmiyor 1500 tl, normalde 1 gece, sezeryanda 2 gece yatış ve bebeğin ilk bakımı dahil. ayrıca acil durum için bebek yoğun bakımı da var, bu benim için bir artı. inşallah ihtiyaç olmaz ama olursa da başka yerlere sevk etmeleri gerekmez

SELAM KIZLARRRRRR....

nihayet kaşıntım bitti Allahıma bin şükür kardeşimin eşinin akrabası cilt doktoru vardı sema hastanesinde uzman sağolsun o da aynı durumu yaşamış çoğu kişide olurmuş karaciğerle ilgiliyse ya da dayanılmaz olursa hemen sezeryan yapılırmış değilse ilaçlarla idare edilebilrmiş:20:

ben 1 hap ve 2 kremle şimdilik kurtardım gibi çok artarsa bebeği alırız dediler 2 doktorum da...
kızımın 2.doktoruna gittik bugün.normal doğuma elverişli fiziğin var istersen sonuna kadar bekleyelim istersen 14 şubatta alalım dedi ne yapsam bilemiyorum sizlerin fikirleri önemli benim içinbu arada iki ultrason arası fark 100 gr çıkıyor dün 2200 çıkmıştı bugün 2300 yani çok anlamlı fark yok:26:

yataklardan bahsetmişsiniz,ben o ayrıntıyı hiç düşünmemiştim eşimin akrabaları burda arkadaşlarım ve komşılarımdan da gelen olur geceliklerime uygun bir yatak takımı çıkarayım hemen bir sürü vardı iğne oyası falan:32:

melocum kaşıntının geçmesine sevindim gözün aydın :) 14 şubatta kaç haftalık oluyoki bebeğin eğer 38 haftayı geçiyosa güzel olur valla sevgililer gününde hemde o gece miraç kandili güzel bi gün yani bence

melocumcanımkaşntıların geçmesine çok sevindim inş tekrarlamaz birdaha

manikmaşallah miniğine tabi artık minik değiller kocaman oluyorla doğum yaklaştı iyice doktorlar artık doğumdan bahsediyor çok heyecanlı allah kucağımıza aldığımız günleride göstersin

sürmelicanım üzme kendini ama dinlen çok yordun kendini az kaldı bu zamanı dinlenerek geçir doğunca sen güzelce beslersin dila hanımı

merterdeyim ben bakırköy bahçelievler tarafına yakın.. medicalparka gidiyyorum ama geçen ay doktorum değişti bu durum beni biraz üzdü yeni doktorumada bi türlü ısınamadım bi de doğum için 3bin tl ye yakın fiyat verdiler ssklı olarak bende düşündüm nasılsa doktorda da değişti daha uygun ve ii biyer bulursam tavsiyelerinizle oraya gidicem zor bi durum yani artık 35. hafta çünkü..

canım ben esenlerde avicenna hastanesine burcu hanıma gidiyorum çok memnunum hastanenin en yoğun doktoru ssklıya normal 500 sezeryan 750 lira bebeğin ilk bakımları dahil nnormalde 1 gece sezeryanda 2 gece kalıyorsun ama doktor nekadar iyi olursa olsun senin elektiriğin tutmassa tedirgin olursun ben çok rahatım çok hastaneden sonra burcu hanımda karar kıldım

kızlar nasılsınız....
1 saat önce falan kasıklarıma adet olacakmışım gibi bi ağrı girdi bel ağrısıyla birlikte çok kötüydü...ağladım resmen çok korktum...ama şimdi iyiyim çok şükür....
kızımın odasının çekyatı da geldi bir tek halımız kaldı onuda cumartesi falan hallederiz sanırım...çokkk canım sıkkın eğer doğumum erken olursa annem yanımda olamıcakkkk:25:
canım olumlu düşün erken olucak filan diye düşünme sık sık dinlen yorma kendini olurmu çok geçmiş olsun

merhaba bayanlar.ben ıstanbulda dogum yapıcam ozel meltem hastanesınde ınsallah.doktorum nese hayırlıoglu.ablamın dogumunuda o bayan yaptırmıstı.benım ılk bebegımınde kurtajını bu doktor yaptı(kalbı atmadıgı ıcın 9 haftalıkken alınmıstı) haznedarda bu hastane.normal dogum ssk lıya 220 sezeryan 390 tl cok uygun bır hastane.ablam vatan caddesındekı ozel 29 mayıs hastanesınde dogum yapmıstı bu bayan onceden ordaydı.3 sene once zorunlu sezeryan olmustu ve 1700 tl odemıstı.sonucta doktor aynı doktor tum para hastaneye kalıyor.eger doktorunuza guvenıyorsanız hastanenın bı onemı yok anlıycagınız.fıkır vermek ıstedım soran arkadaslara.

peki epidural uygulaması falan yapılabiliyo mu bu hastanede ve bu doktorla

evet epudural normal dogum var.ama epudural sezeryan hakkında bılgım yok. 0212 6442200.ara ıstersen.

kizlar uzuleyimmi sevineyimmi bilemedim..:5:

kizimi gördüm kafasi asagida dogum kanalina girmek üzereymis.. :53: 1 haftaya kadar girer dedi..

bu seferki ebe baskaydi kilosunu ölçtü 2158 gr dedi :43:

küçük oldugunu biliyordumda bu kadar tahmin etmemistim.. 2 haftada kilo almamis yavrum benim yüzümmden..

kasilmalarimi ve kramplarimi söyledim beni jinekologa hastaneye yönlendirdi..kalp filmi cekilcekmis yarin 14:30da randevumm var ayrica mektup yazdi..

abisinin bebegi hasta. hastanede yatiyor. yengesiyle beraber hastaneye falan gidiyor cok yoruluyor kontrol altinda olmasini istiyorum yazmis.

i$te kizimdan haberler boyle teyzeleri.. kucuk olsun tek saglikli dogsunda yavrum:5:

canım üzme kendini üzüntü daha kötü biliyosun. Mert de önemli tamam yiğenin ama bebeğinde önemli güzelim çokda yorma kendini sonuçta herkes senin durumunu biliyo kimse gücnmez sana dinlen biraz dikkat et kendine

kızlar bugün öğlen forumda sizlere yazarken birden bebeğimin sabahtan beri hiç oynamadığını farkettim sadece hıçkırıklarını duymuştum sabah başkada oynamadı bi an panik oldum. sırt üstü yattım yok yan yattım yok saralle yedim süt içtim yok çok korktum doktorum 1.5 saat uzaklıkta ilde biz ilçedeyiz. Ebemi aradım söyledim hemen sağlık ocağına git ama ben yokum dedi başka bir ebenin adını verdi. Gittim kadın kalp atışlarını dinledi şükürler olsunki gayet iyiydi ama inannın yüreğim ağzıma geldi. Haftasına göre çok iyi durumda dedi maşallah kuzuma :nazar: sonra karnımın üst kısmına bastırdı elini tuttum istemeden hayırdır noluyo dedi güldü sonra karnımın alt tarafına kasıklarıma bastırdı parmaklarıyla bişeyler yaptı ama nasıl kastım kendimi anlatamam rahat bırak kendini diyo bırakamıyorum çok canım yandı. Sonra çat genişliğin çok güzel dedi nasıl anladınız dedim ona baktımya şimdi dedi :26: alttan muayeneyle bakılmıyomu dedim onu doktorlar yapıyo biz böyle anlarız dedi normal yapabilirsin dedi bana :52::52: ama ben küçük bir bastırmaya bile dayanamadım normal yapamam dedim güldü .. iyce gözüm korktu kızlar daha bu binde biri bile değil doğum evresinin sen buna dayanamıyosan işin zor dedi bana :53:

kızlar bugün öğlen forumda sizlere yazarken birden bebeğimin sabahtan beri hiç oynamadığını farkettim sadece hıçkırıklarını duymuştum sabah başkada oynamadı bi an panik oldum. sırt üstü yattım yok yan yattım yok saralle yedim süt içtim yok çok korktum doktorum 1.5 saat uzaklıkta ilde biz ilçedeyiz. Ebemi aradım söyledim hemen sağlık ocağına git ama ben yokum dedi başka bir ebenin adını verdi. Gittim kadın kalp atışlarını dinledi şükürler olsunki gayet iyiydi ama inannın yüreğim ağzıma geldi. Haftasına göre çok iyi durumda dedi maşallah kuzuma :nazar: sonra karnımın üst kısmına bastırdı elini tuttum istemeden hayırdır noluyo dedi güldü sonra karnımın alt tarafına kasıklarıma bastırdı parmaklarıyla bişeyler yaptı ama nasıl kastım kendimi anlatamam rahat bırak kendini diyo bırakamıyorum çok canım yandı. Sonra çat genişliğin çok güzel dedi nasıl anladınız dedim ona baktımya şimdi dedi :26: alttan muayeneyle bakılmıyomu dedim onu doktorlar yapıyo biz böyle anlarız dedi normal yapabilirsin dedi bana :52::52: ama ben küçük bir bastırmaya bile dayanamadım normal yapamam dedim güldü .. iyce gözüm korktu kızlar daha bu binde biri bile değil doğum evresinin sen buna dayanamıyosan işin zor dedi bana :53:

bak şu yaramazın yaptığına korkutmuş seni. dr.um bebekler bazen hiç hareket etmeden 2 gün bile uyur ama sen gene de hareketlerde azalma olursa sakın ihmal etme hemen gel demişti, gitmekle en iyisini yapmışsın.
şu dıştan çatı muayenesini ilk senden duydum, ebe baya tecrübeli demekki.
benim gittiğim sağlık ocağındaki de güleryüzlü, samimi ama sorularıma ezberden yanıt veriyor sanki. detay sorunca henüz doğurmadım, doğurtmadım bu kadar biliyorum diyor;))

arkadaşlar erken doğum ihtimali olan var mı aranızda ben rutin kontrol için 33+3 te doktora gittim sağ kasığımda hafif ağrı olduğunu söyledim.nst ye bağladı ağrım çıktı hastaneye yatırdılar.2 gün yattım bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar birer gün arayla bir de erken doğumu önleyici iğne yaptılar.sorunsuzdu hamileleiğim iğneler tedirgin etti.bir de rahim uzunluğu için vajinal ulturasona baktılar tüm bunların zararı olur mu sizce.bilgisi olan varsa yazsın lütfen

kızlar dün akşamdan beri bir kaç defa başım döndü. uzanınca kendiliğinden geçiyor. önce tansiyon zannettim, ölçtüm ama normal çıkıyor. sizce neden olabilir? yoksaaaaa, hamilemiyim:9::9: ay şaka bir yana hamileliğin ilk aylarından sonra hiç olmamıştı, şimdi bu neyin nesi?????

bak şu yaramazın yaptığına korkutmuş seni. dr.um bebekler bazen hiç hareket etmeden 2 gün bile uyur ama sen gene de hareketlerde azalma olursa sakın ihmal etme hemen gel demişti, gitmekle en iyisini yapmışsın.
şu dıştan çatı muayenesini ilk senden duydum, ebe baya tecrübeli demekki.
benim gittiğim sağlık ocağındaki de güleryüzlü, samimi ama sorularıma ezberden yanıt veriyor sanki. detay sorunca henüz doğurmadım, doğurtmadım bu kadar biliyorum diyor;))

evet bende ilk defa bugün öğrendim böyle çatı muayenesini :44: bebeğin kanala girmeye başladığını falan söyledi mesela :1: benimi kandırdı tecrübelimiydi bilmiyorum valla :1: hareketlerde yavaşlama olacağını bende biliyorum ama insan korkuyo yinede elde değil tedbirli olmak lazım Alah korusun. Benim kendi ebemde çok tatlı bugünki biraz uyuzdu başlarda sonra oda iyi davrandı ama yaşı biraz vardı tecrübeli galiba

kızlar dün akşamdan beri bir kaç defa başım döndü. uzanınca kendiliğinden geçiyor. önce tansiyon zannettim, ölçtüm ama normal çıkıyor. sizce neden olabilir? yoksaaaaa, hamilemiyim:9::9: ay şaka bir yana hamileliğin ilk aylarından sonra hiç olmamıştı, şimdi bu neyin nesi?????

şenaycım benim şekerim aniden düşünce oluyor o anda şekerine bi bak ben oyüzden yemek sıkılığını 1.5saate indidim hatta 1 saate

merterdeyim ben bakırköy bahçelievler tarafına yakın.. medicalparka gidiyyorum ama geçen ay doktorum değişti bu durum beni biraz üzdü yeni doktorumada bi türlü ısınamadım bi de doğum için 3bin tl ye yakın fiyat verdiler ssklı olarak bende düşündüm nasılsa doktorda da değişti daha uygun ve ii biyer bulursam tavsiyelerinizle oraya gidicem zor bi durum yani artık 35. hafta çünkü..

Merhaba;
Ben İstanbul Kadıköydeyim ve Medipol Hastanesine gidiyorum doğum da burada olacak ama B.evlerde çok arkadaşım var.. Bir tanesi yeni doğum yaptı o son dakika hamileliği ile ilgili yaşanan talihsizlikler yüzünden Memorial da yaptı ama aslında İncirli Etica da yapacaktı... Fiyatlarının çok uygun olduğunu söyledi.. HAstanenin de özellikle yeni doğan katı yenilenmiş... İşinize yarar bir bilgi olmuştur umarım...

şenaycım yorgunsan yapabilir baş dönemesi bugün benimde oldu mesela ama yürüyüş yapmıştım biraz hızlıca ondan sanırsam.Baş dönmesinden çok baş ağrısının tehlikeli olduğunu biliyorum.Biraz dinlen bakalım ama ratarsada mutlaka doktorunu ara bence

inşallah hayırlısı olur,bende ya pzt yada salı günü gidicem doktora,nur ben neyi merak ediyorum biliyomusun,kaynanan daha ne kadar sende kalacak? malum doğumla bitmiyor lohusalık halinde var,iyileşme sürecin falan,bu süre içerisinde sana destek olmaya devammı edecek:)
canım sorduğun soruu çokk büyük bir muamma:9:15 tatil başlar başlamaz annemler gelicek o zaman kayınvalidem evine dönücek...sonrada teyzem gelsin istiyorum...eltimde çok hevesli gelmek için ama ben çok taraftar değilim....işte kızımın ne zaman gelceğine bağlı...eğer erken olursa annemler geldiğinde 10 günlük falan olcak bi 10gün onlarla kalıncada 20 kırkı çıkmış olcak sonrada bi hafta 10günde teyzem kalsa zaten kırk uçmuşş olcak....yanı işte bunlar senaryolar umarımm daha fazlaa birlikte kalmak zorunda kalmayızz herşeyin hayırlısı Haktan yinede...
canım olumlu düşün erken olucak filan diye düşünme sık sık dinlen yorma kendini olurmu çok geçmiş olsun
ay canım yatıyorum işte sürekli ama insanın aklından çıkmıyoo umarım sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza miniklerimizi:9:
benimde bugün hiç hareket etmedi çokk korktumm bende bide ağrım olunca akşam vakti başladım ağlamaya sonra eşimm bi tomar çikolata yedirdi bana kızımla konuştu biraazz sonra hemen başladı minik cadı tepinmeye:90:
arkadaşlar erken doğum ihtimali olan var mı aranızda ben rutin kontrol için 33+3 te doktora gittim sağ kasığımda hafif ağrı olduğunu söyledim.nst ye bağladı ağrım çıktı hastaneye yatırdılar.2 gün yattım bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar birer gün arayla bir de erken doğumu önleyici iğne yaptılar.sorunsuzdu hamileleiğim iğneler tedirgin etti.bir de rahim uzunluğu için vajinal ulturasona baktılar tüm bunların zararı olur mu sizce.bilgisi olan varsa yazsın lütfen
canım hemen hemen aynı haftalarda bende hafif lekelenme şikayetiyle apar topar hastaneye gittim...üstten ultrasonda rahimağzım kapalı,suyum falan iyi çıktı sadece eşi biraz yaşlanmaya başlamaış ama normal dedi...sonra nstye bağladı düzenli sancı çıktı...hemen hastaneye yatırdı...bi gece kaldım 7 tane falan serum verdiler 1 tanede iğne yaptılar....vajinal ultrasyonu ben istemedimm birazcıkk korkum varda:26:zararı olcağını sanmıyorum eğer öyle bişi olsaydı doktor riske atmazdı....sen ilaç kullanıyor musun?ben magnezyum kullanıyorum 2 hafta sonra kontrole gel demişti pazartesi günü zamanımız doluyo bakalım ne dicek:59:

nur bence ona ayıp olur buna mahçup olurum diye düşünme onlar yatıp yemek yatmazken hiç ayıp düşünüyorlar mı
kimi yanımda istersem onu çağıracağım ben.sen de öyle yap,,sinirden sütün falan kesilse daha mı iyi

Back
X