2011 Şubat Anneleri

öncelikle geçmiş olsun...canım ben zaten 33+4 de falan tam hatırlamıyorum hafif lekelenmeyle hastaneye gitiim acilen nstde düzensli sancı çıktı ve ben hiçç anlamamıştım sancı olduğunu hiçç ağrım sızım yoktu sadece karnımda sertleşme oluyordu bi gece hastanede yattım 7 tane falan serum 1 tanede iğne yedim doktorumuz en az 2 hafta daha dursa iyi olur dedi ilaç verdi ve 2 hafta sonra kontrole bekliyorum dedi....pazartesi günü 2 haftamız doluyorr....
ama bugün ağrılarım arttı hem bel hem kasık ağrısı....sabaha sağ salim çıkabilirsek sabah gidicez tekrar ama....

canım senin için çok üzüldüm.. bu gece kesinlikle hayırlısı için dua edicem.. çok geçmiş olsun ama hayırlısı böyle olacaksa da doğsun gelsin yakında bebeğin...

kumralperi
sana da çok geçmiş olsun. inşallah hakkınızda hayırlısı olsunn. artık 36 haftanın içindesin bence doğsa da sağlıklı doğacaktır çok strese girme bencee :)

Hayırlı geceler

ya kızlar bakmayın,Nur_45 ile gözdeati bir takım sorunlar yaşıyorlar ama ahanda görürsünüz bunlar zamanında doğuracak:)) düşe kalka zamanlarını dolduracaklar :27: dikkat ettimde asıl hiç bir sorunu olmayanlar erkenden doğuruyor:) tabi işin şakası herkesin bebeği zamanında gelsin ya

Kızlar dün markafonideki indirimlerden bahsediliyoduya nerdeyse tüm ürünler tükenmiş :1:
ve daha bugün başladı fiyatlarda uygunmuş ama kalmamış çok fazla bişe

kızlar geçmişte şöyle bir yazı okudum ve hemen uyarmak istedim. 27 aralık günü markafoniden alışveriş yaptım. 7 iş günü içinde teslim edilir yazmasına rağmen hala hazırlanıyor diye yazıyor açıklamalarında. şu an itibariyle düşünün kaç iş günü oldu 7 ocak oldu artıkkkk!! yarın artık telefon açıcam. bir daha kesinlikle alışveriş yapmam oradan bilginiz olsunnnn...

Selam kizlar ay ben iyide iyiye sabirsizlanmaya basladim ilk bebegim ondanmi ki :34: saglikla dogsunlarda Allah benim gibi arkadaslarada sabir versin:27:

Hayırlı geceler

ya kızlar bakmayın,Nur_45 ile gözdeati bir takım sorunlar yaşıyorlar ama ahanda görürsünüz bunlar zamanında doğuracak:)) düşe kalka zamanlarını dolduracaklar :27: dikkat ettimde asıl hiç bir sorunu olmayanlar erkenden doğuruyor:) tabi işin şakası herkesin bebeği zamanında gelsin ya

bencede mapuci sana katılıyorum :))
ilk kanama olduğumda (18 eylül) 3 ile başlayan haftaları görürmüyüm diyodum ama şimdi maşallah bomba gibiyim.aman kıçımı kaşıyımda kocişde yok mazallah:))
bu arada ben 2 ile başlayan rakamları saymaya başladım :64:

kızlar geçmişte şöyle bir yazı okudum ve hemen uyarmak istedim. 27 aralık günü markafoniden alışveriş yaptım. 7 iş günü içinde teslim edilir yazmasına rağmen hala hazırlanıyor diye yazıyor açıklamalarında. şu an itibariyle düşünün kaç iş günü oldu 7 ocak oldu artıkkkk!! yarın artık telefon açıcam. bir daha kesinlikle alışveriş yapmam oradan bilginiz olsunnnn...

canım aynı sıkıntıyı bende yaşadım..şüpheye de düştüm..hatta burdada yazmıştım..aradım farklı numaralara yönlendirldim filannn...aklımdan ne senaryolar geçmişti..ödemede yapmışımm..kampanya bitmesinin ardından iş günün sayıyolar..yani önce verdikleri kampanya sürei bitcek ondan sonra o yedi günlük süre başlıyo...ben twigy den pufidik terlik aldım..kampanyanın bitmesine 1 gün bikaç saat kalmıştı..8 gün sonra gelebildi terlikler...sıkıntılı yani birazz...ben sabreemiyom vallaa..alıcam hemen gelcekk:))))o yüzden çok büyük bi indirim yoksa tercih etmiyorum pek..zaten kargo ücretiyle indirim mindirim kalmıyo ortada..

slm kızlar yatmadan bi bakiim dedim ama sancılar var heralde :49:

nur ve kumralperi geçmiş olsun kızlar hakkımızda hayırlısı artık büyüdü bebişlerimiz bence sakin olun nurcum panik yapma uyu dinlen canım sabh da gidersin dra dinlenince geçer

ben de yarın kontrole gitcem ben de söliim kasılmalarım olduğunu hiç sormuyo da hanfendi 35e girdim oysaki :20:
neyse herkese ii geceler :79: gece gece doğurmayın sakın :45: :27:

bencede mapuci sana katılıyorum :))
ilk kanama olduğumda (18 eylül) 3 ile başlayan haftaları görürmüyüm diyodum ama şimdi maşallah bomba gibiyim.aman kıçımı kaşıyımda kocişde yok mazallah:))
bu arada ben 2 ile başlayan rakamları saymaya başladım :64:

Bende 20 li sayilardayim yuppi :64: nur_45 in durumu ne oldu acaba bikac hafta daha kalir bebisi ins

canım aynı sıkıntıyı bende yaşadım..şüpheye de düştüm..hatta burdada yazmıştım..aradım farklı numaralara yönlendirldim filannn...aklımdan ne senaryolar geçmişti..ödemede yapmışımm..kampanya bitmesinin ardından iş günün sayıyolar..yani önce verdikleri kampanya sürei bitcek ondan sonra o yedi günlük süre başlıyo...ben twigy den pufidik terlik aldım..kampanyanın bitmesine 1 gün bikaç saat kalmıştı..8 gün sonra gelebildi terlikler...sıkıntılı yani birazz...ben sabreemiyom vallaa..alıcam hemen gelcekk:))))o yüzden çok büyük bi indirim yoksa tercih etmiyorum pek..zaten kargo ücretiyle indirim mindirim kalmıyo ortada..

kampanya süresi bittikten sonra evet 7 iş günü diyor. ve diyor ki en fazla 2 gün sürüyor kampanyalar.. benimki 27 diil 28 diil 29unda verilsin hadi yine de 30-31 aralık var. 1-2 ocağı saymayalım ki ct günü iş günü diil mi bilmiyorumm. 3-4-5-6-7 ocak yine de 7 günb oluyor. ayrıca açıklama kısmında kargoya verildi diye bir şey de yazmıyor. hazırlanıyor diyor. yarın ne yapim ben aramayım mı o kadar çok yönlendirip sonuçsuz bırakıyorlarsa..

kızlar bende kaçıyorum hadi iyi geceler
çok şükür kazasız belasız atlattık kocişsiz ilk günü :))

kızlar bende kaçıyorum hadi iyi geceler
çok şükür kazasız belasız atlattık kocişsiz ilk günü :))

oysa ki civilimden ürünler almıştım ertesi günü saat 11de kapıma geldi nasıl da mutlu olmuştum. sandım ki en çok 2-3 günde gelir. sözleşmeyi okumamam çok büyük hata. aklıma gelmedi hiç kampanya bitecek ardından 7 iş günü geçecek ve yine de göndermeyecekler :) bir daha MARKAFONİ ASLAAAAAAA

ayy ben dün normal doğum videosu izledim yapmamalıydım :)))

ben önceden izlemiştimm..o bile ağır gelmişti..yurtta kızlarla izlemiştik..ayılanlar bayılanlrrrr...bu durum karşısında şoktan çıkmam kolay olmuştu..gülme krizie girmiştim... bu hormonarla izleyemem yaaa..piskopata bağlarımm yoksaa:1:

kızlar ya ben aşırı sık acıkmaya başladım...
ilk başta psikolojik pis boğazlık die düşünüodum ama yok anam bildiin midem kazınıyo benm:59:
bi de dün farkettim ayak bileklerimde fln ödem oluşmaya başlamış fosur fosur şişilik var yaww:44:

aynen canım aynıları bendede var.durmadan bişi yemek istiyorum.benimde bileklerden hafif bir şişkinlik oldu sanki.bide el parmaklarım biraz hissizleşti ve biraz şişti gibime geliyor

evet kampanya bitiminden sonra gönderimler başlıyormuş ben markafoniden bişi almadım ama unnadodan aldım.bakalım kampanya 12sinde bitiyo ohoo daha çookk var.bende çok sabırsızlanırım böyle şeylerde.

ayy ben dün normal doğum videosu izledim yapmamalıydım :)))

seyretmeyin arkadaşım şöle şeyler.ayy ben hiç bakamıyorum demin discoveryde hamile olduğunu bilmeyen kadınlar vardı onda biile canlandırma doğum sahnesi vardıda bi fena oldum ayyy

kampanya süresi bittikten sonra evet 7 iş günü diyor. ve diyor ki en fazla 2 gün sürüyor kampanyalar.. benimki 27 diil 28 diil 29unda verilsin hadi yine de 30-31 aralık var. 1-2 ocağı saymayalım ki ct günü iş günü diil mi bilmiyorumm. 3-4-5-6-7 ocak yine de 7 günb oluyor. ayrıca açıklama kısmında kargoya verildi diye bir şey de yazmıyor. hazırlanıyor diyor. yarın ne yapim ben aramayım mı o kadar çok yönlendirip sonuçsuz bırakıyorlarsa..

ben aradım adam açıklamaasını yaptı ertesi gün geldiürün. pazartesiye kadar gelir demişti..onlara göre iş günü ozaman bitiyodu.ürün c.t si geldi..ama nette yazan numarayı aradım.no yanlışmış.hazır mesaj dinledim..başka bi no verdiler..orayı aradım..onlarda siparişler için başka bi no verdiler..aradım..5.ci sıradasınız lütfen bekleyiniz diye baya bekledimm...yaniiisinirlerimi oynattım o günn...ya bide ilk kez o siteden ürün alıyorum..kandırıldım diye düşündümm..işte artık tövbee..gene bakıyorum neler var diye ama..yazan telefon parası, sinirlerimi oynatmam, yaklaşık 10 günlük bekleme, kargo parası filan...gözüm dönecek ki bi ürün karşısındaaa ancak öyleee...arama yanii..ürün geliyo..prosedürleri böyle bunların...bunun gibi çook site varmış ben de yeni yeni keşfediyorummm...

Back
X