2011 Şubat Anneleri

Kızlarr günaydınn.çok uykumm varrr vede çok işim varrr arada girip okuyorum ama yazacak halim yokk.kendinize iyi bakınnn ben yine gelicemmmm

Günaydın Kızlar..

Ya Uykusuzluktan Ya da Artık Hamilelik Oturdu Üstüme Şuan Ağzım Gözüm Burnum Şiş Durumda,İyice Hamile Oldum :}

Burnum Tıkandı Çok Gezdim Galiba Bu Sıralar Dikkat Etmem Lazım..

Herkese Hayırlı Cumalar ;}

aynen benimde öyle.geçen bi komşumu gördüm hamilelik yakışmış amaaa burnun biraz şeyapmış gibi... falan dedi biraz bozuldum yani :63: ama burnum biraz büyüdü gibi gerçekten. :25:

slm cicişler yine ben
nur dikkat et canım kendine stres yapma daha çok kasma kendini sakin olmaya çalış
kumralperi sanada geçmiş olsun canım ama artık 36 dolmuş senin bundan sonra doğan bebekleri premature kabul etmiyolar dr niya bu kadar telaş yaptırdıki sana haa tabi ne kadar kalırsa o kadar iyi ama ciğerleri gelişmiştir korkma kaç kg olmuş şimdi minişin

canım senin için çok üzüldüm.. bu gece kesinlikle hayırlısı için dua edicem.. çok geçmiş olsun ama hayırlısı böyle olacaksa da doğsun gelsin yakında bebeğin...

geçmiş olsun inşallah geçer sancıların dinlenmene bak güzelce uyu eğer ara sancılarsa dinlenmekle geçermiş ....

Hayırlı geceler

ya kızlar bakmayın,Nur_45 ile gözdeati bir takım sorunlar yaşıyorlar ama ahanda görürsünüz bunlar zamanında doğuracak:)) düşe kalka zamanlarını dolduracaklar :27: dikkat ettimde asıl hiç bir sorunu olmayanlar erkenden doğuruyor:) tabi işin şakası herkesin bebeği zamanında gelsin ya

slm kızlar yatmadan bi bakiim dedim ama sancılar var heralde :49:

nur ve kumralperi geçmiş olsun kızlar hakkımızda hayırlısı artık büyüdü bebişlerimiz bence sakin olun nurcum panik yapma uyu dinlen canım sabh da gidersin dra dinlenince geçer

ben de yarın kontrole gitcem ben de söliim kasılmalarım olduğunu hiç sormuyo da hanfendi 35e girdim oysaki :20:
neyse herkese ii geceler :79: gece gece doğurmayın sakın :45: :27:
günaydın kızlar....dün geceyi çok zorda olsa atlattık çok şükür....dualarınızla sanırım....bütün gece konuştum kızımla nolur biraz daha dur diye....şimdi biraz daha iyiyim ama sanırım benim kız gelmeye baya niyetli....ya çok afedersiniz ama vajinamın ordaki kemikler bile acıyor....

günaydın kızlar....dün geceyi çok zorda olsa atlattık çok şükür....dualarınızla sanırım....bütün gece konuştum kızımla nolur biraz daha dur diye....şimdi biraz daha iyiyim ama sanırım benim kız gelmeye baya niyetli....ya çok afedersiniz ama vajinamın ordaki kemikler bile acıyor....

günaydın kızlar herkese....allah hepimize kolaylıklar versin...sizin haftalarınız benden ilerde ondan daha başlamadı bizde sancılar...ama sinyaller geliyo yavaş yavaş...her sabah dayak yemiş gibi kalkıyom yataktan... işe nasıl zor geliyorum...devlet biliyoda 32.haftada izne çıkarıyo milleti...ama sonrasını düşünmekte lazım..2aylık çocuğu nasıl bırakıp işe gelecezki??? bakalım ne kadar dayanacağım..inşallah allah kolaylığını verir cümlemize:71:

kızlar bu arada ağrım tam geçmesede hafifledi....ama uyumaya kokrkuyorum ya uykumda şiddetli bi ağrı gelirse diye....

nur_45 akşamki halini şimdi okudum umarım iyisindir bi sorun çıkmamıştır. senin bu kayınvalideni alıp... ölmüşmü uykusuzluktan ne yatıyo hemen vitrin süsü diyemi geldi senin yanına :47::47: aman dikkat et kendine canım

günaydın kızlar,

nurcum çok geçmiş olsun canım inşallah bebeşin biraz daha sabreder ve zamanında gelir

kumralperi sanada çok geçmiş olsun canım

bende senin gibi düşünüyorum bi cahil cesaretiyle ya Allah diyim gidip doğurayım artık nasıl olacaksa

aslında benim normal doğumdan bi korkum yok tek korkum bebeğe olabilecek şeyler ne bilim Allah korusun oksijensiz kalır kafasını çekelerler boynu bişi olur bu tür korkularım yoksa her durumda azbiraz acımız ağrımız olacak ondan yana bi endişem yok

valla sedacım ben de aynen senin gibi diyodum hep ama dün o ebenin yaptığı muayene sırasında asla normal doğuramam ben dedim :18::18::18: işin ciddiyetini ozaman anladım şimdiye kadar okuyup izleyip geçiyomuşum ama korktum yanii

günaydın kızlar uykusuz ve ağrılı bir gecenin daha sabahını etmiş bulunmaktayım

nur_45 akşamki halini şimdi okudum umarım iyisindir bi sorun çıkmamıştır. senin bu kayınvalideni alıp... ölmüşmü uykusuzluktan ne yatıyo hemen vitrin süsü diyemi geldi senin yanına :47::47: aman dikkat et kendine canım

günaydın kızlar,

nurcum çok geçmiş olsun canım inşallah bebeşin biraz daha sabreder ve zamanında gelir

kumralperi sanada çok geçmiş olsun canım

teşekkürler kızlar...akşama göre şimdi baya iyiyim...ben artık düşünmek istemiyorum kızıma yazık...çok şükür sabah oldu eşim geldi bana prensesler gibi bakıyorinş sağ salim kızımızıda alırız kucağımıza Allah kimseye muhtaç etmesin gerçekten....diyorum ki eşime beni bi sen bi annem babam kardeşlerim düşünüyo geresii boşşşşşş

teşekkürler kızlar...akşama göre şimdi baya iyiyim...ben artık düşünmek istemiyorum kızıma yazık...çok şükür sabah oldu eşim geldi bana prensesler gibi bakıyorinş sağ salim kızımızıda alırız kucağımıza Allah kimseye muhtaç etmesin gerçekten....diyorum ki eşime beni bi sen bi annem babam kardeşlerim düşünüyo geresii boşşşşşş

aynen öyle canım bir eşin birde kendi ailen seni düşünür gerisi boş başka herkes kendini düşünür canım

:nazar:kızlar topiğimize nazarmı değmiş ne:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
herkez sızlanarak geçirmiş geceyi....az daha dayanın.... geçmişler olsun geceyi kötü geçiren herkeslere:71::71::71:

arkadaşlar netten bebek şekeri ve sepeti siparişi veren var mı .şık ve uygun bir şey arıyorum.bulan varsa bana adresi verebilir mi.tabi netten almakta sorun çıkarmayan bir yer olursa iyi olur

günaydın canım aynı durumdayız 4 geceden brei toplasan 4-5 saat uyumamışımdır artık deliricem sinirlerim zıplıyo küçük bişeye

dua ediyorum şu iki haftada geçsin die kasıklarım artık taşıyamıyor bebeği ya uyuyamıyorum tamam ama uyuyuncada ilginç rüyalarla uyanıyorum çok yorucu oluyor

| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
heartjn.gif
| Nurberra | 5 | okundu
heartjn.gif
| too_be | 2 | okundu
heartjn.gif
| imp | 1 | okundu
heartjn.gif
| moonsun82 | 1 |
heartjn.gif
| dillerim lal | 1 | okundu
heartjn.gif
| SuRMeLi | 1 | okundu
heartjn.gif
| miss_teacher | 1 |
heartjn.gif
| nesli81 | 2 | okundu
heartjn.gif
| buket111 | 5 | okundu
heartjn.gif
| dilekcengiz | 3 | okundu
heartjn.gif
| nur_45 | 4 | okundu
heartjn.gif
| manikk | 2 | okundu
heartjn.gif
| sorgunlu66 | 12 | okundu
heartjn.gif
| burcuuu | 1 | okundu
| Toplam : | 41 |
heartjn.gif
| Kalan : | 0 | |

:nazar:

kızlar yarın son günüm aranızda izine çıkıyorum evdede netim olmadığı için aranızda olamayacağım ama hepinizi çok özleyeceğim arada eşimin iş yerinden girer bakarım size tlf lada haberleşiriz inş. hayırlısıyla hepimizin sağlıklı sihatli doğumları olur :43::43:

kızlar yarın son günüm aranızda izine çıkıyorum evdede netim olmadığı için aranızda olamayacağım ama hepinizi çok özleyeceğim arada eşimin iş yerinden girer bakarım size tlf lada haberleşiriz inş. hayırlısıyla hepimizin sağlıklı sihatli doğumları olur :43::43:

canıım bebişine ve kendine ii bak evde vakit geçmiyor keşke geçse bende kaçarım eve amiin herkese

Back
X