2011 Şubat Anneleri

kızlar yarın son günüm aranızda izine çıkıyorum evdede netim olmadığı için aranızda olamayacağım ama hepinizi çok özleyeceğim arada eşimin iş yerinden girer bakarım size tlf lada haberleşiriz inş. hayırlısıyla hepimizin sağlıklı sihatli doğumları olur :43::43:

kendine ve bebişine iyi bak iyice dinlen arada bizi haberdar etmeyide unutma inş zamanında sağlıla alırız minişleri kucağımıza:71:

kızlar hepinize merhabalar
ben 1 haftadır çok yoğundum işte bu yüzden hiç giremedim
umarım hepiniz iyisinizdir
doğuran falan var mı içimizde?

selam kızlar.nasılsınız bakıyorumda burası pek bi sakinnn herkes nerelerde

bizde dün akşam 1de yattık Allah a çok şükür bi yarım saatte uyudumm.ya ne zor uyuyamamak kaç gündür psikolojim bozulmuştu resmen.tabi yatakta biraz debelendimmama olacak okadar

akşamdan eşimin kahvaltı tabağını hazırlamıştım üstüne streç film geçirdim :37: uyanıklık ettim.portakal suyunuda sıktım onuda koydum dolaba.sabaha uyanınca kalktım bi yumjurta yaptım hazır dı zaten kahvaltıı yedirdim eşimee.kaç zamandır onu kahvaltısız yolluyordum zaten hep üzülüyordum.artık böyle yapimm akşamdan kolay olıuyor.

sabah eşim giderken beni öpmeyi unuttu ben yatıyodum geri döndü öptü falan. oğlumuzun beşiğine baktı artık bir ay sonra oğlumu öper giderim dedi:16: ooo valla bizim pabuçlar çoktaaannn dama atılacak sinyaller geliyo gibiii

biraz uyumuşumm 10 buçuk gibi kalktım.oyalandım biraz uykumu açtım sonra bime gittim.

kızlar bimde çok güzel çocuk odasına duvar süsleri var 3 boyutlu bayıldım bayıldım bissürü aldım seçemedim içinden hemen yapıştırdımm

BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

çokda ucuz ama çok güzel duruyorr.tavsiye ederim şiddette öyle cicilerki

çok güzel oyuncaklar falan vardı kocaman itfaiye arabası 7 buçuk lira bebekler falan ama daha onlara zaman var diye paramı harcayasım gelmedi :37:

sizler nasılsınız bakalım herkesler nerelerde

Eklentiler

• $sus.webp
    $sus.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $sus1.webp
    $sus1.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 29
biraz gezdim çilek mobilyaya baktım uyku setleri için sanırım kararımı verdim safari uyku seti çok tatlı yaa..

baya bi yürümüşüm iyi geldi ama sosyete pazarımız daha açılmamış tek tük tezgah vardı ama yine de pazar pazardır :}

yaa aklıma ne geldi..

ilerde çocuklarımız belki aynı okulda, aynı üniverstede okuyacak, aynı yerde çalışcaklar, belki aralarından birbirlerini sevip evlenenler olcak..

biz ne durumda olcaz acaba o zaman :}

heyy gidi çok uzaklara gittim bee hala karnımda tepik atıyor :}

kızlar aklıma gelmişken sorayım

özellikle ankaradaki arkadaşlar, bebekleriniz doğduktan sonra kontrolleri için düşündüğünüz bir çocuk doktoru varmı? nereye gideceksiniz.artık bunuda karar vermek lazım

selam kızlar.nasılsınız bakıyorumda burası pek bi sakinnn herkes nerelerde

bizde dün akşam 1de yattık Allah a çok şükür bi yarım saatte uyudumm.ya ne zor uyuyamamak kaç gündür psikolojim bozulmuştu resmen.tabi yatakta biraz debelendimmama olacak okadar

akşamdan eşimin kahvaltı tabağını hazırlamıştım üstüne streç film geçirdim :37: uyanıklık ettim.portakal suyunuda sıktım onuda koydum dolaba.sabaha uyanınca kalktım bi yumjurta yaptım hazır dı zaten kahvaltıı yedirdim eşimee.kaç zamandır onu kahvaltısız yolluyordum zaten hep üzülüyordum.artık böyle yapimm akşamdan kolay olıuyor.

sabah eşim giderken beni öpmeyi unuttu ben yatıyodum geri döndü öptü falan. oğlumuzun beşiğine baktı artık bir ay sonra oğlumu öper giderim dedi:16: ooo valla bizim pabuçlar çoktaaannn dama atılacak sinyaller geliyo gibiii

biraz uyumuşumm 10 buçuk gibi kalktım.oyalandım biraz uykumu açtım sonra bime gittim.

kızlar bimde çok güzel çocuk odasına duvar süsleri var 3 boyutlu bayıldım bayıldım bissürü aldım seçemedim içinden hemen yapıştırdımm

BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

çokda ucuz ama çok güzel duruyorr.tavsiye ederim şiddette öyle cicilerki

çok güzel oyuncaklar falan vardı kocaman itfaiye arabası 7 buçuk lira bebekler falan ama daha onlara zaman var diye paramı harcayasım gelmedi :37:

sizler nasılsınız bakalım herkesler nerelerde

günaydın sabah bende bime gittim su sebili almak istiyodum ne zamandır bekliyodum ama kalmamış burda 4 tane şubesi var saat 10 da gittim hiçbirnde kalmamış kızkardeşim bimde çalışıyo başka bi şehirde onu aradım onlardada kalmamış üzüldüm. O bebek süslerinden bende birsürü aldım :) çok güzeller gerçekten

günaydın sabah bende bime gittim su sebili almak istiyodum ne zamandır bekliyodum ama kalmamış burda 4 tane şubesi var saat 10 da gittim hiçbirnde kalmamış kızkardeşim bimde çalışıyo başka bi şehirde onu aradım onlardada kalmamış üzüldüm. O bebek süslerinden bende birsürü aldım :) çok güzeller gerçekten

burda vardı bikaç tanee.birtek katı meyve sıkacağı bitmiş sanırım diğerlerinden vardı.ben normal duvar dövmelerindende alıyım diyodum ama onda pek güzel desenler kalmamış.vazgeçtim.ama bu süsleri hakkaten sevdim.hatta acaba bidaha çıkıp biraz dahamı alayım dedim ama zaten 5 tane felan aldım nereye yapıştırcam :37:

slm kızlar:)
daha yeni uyanabildim ben, sağolsun oğlum gece parti verdi içerde,eller havaya fln bööle:1:
sıpa yaa zıpladı resmen içerde.. kocişi de uyutmadı çnkü kocamın eli kolu poposu fln bi değmeye görsün karnıma nasıl vuruyo ittiriyo allahım,baya bi uyku pozisyonu aradık gece.. neyse ki saat bilmem kaçtan sonra sızdı sonunda paşa da ben de uyuyabildim.

kociş de kütahyaya gtti bgn ya kaldım yanlız:(
akşama dönücek gerçi de..

bu arada herkes iidir inşallah,bi sıkıntı yokmuş sanırım kimse doğurmadan atlatmışız bi geceyi daha:1:

ben gidip bi karnımı doyuriiim,kargom varmış onu alayım,bahaneyle yürümüş de olurum..
byeee

unnadoya üye olan arkadaşlar bakın çok güzel bebek çantaları var kampanyadaymış biraz pahalı gibi ama :1: çok güzeller

slm kızlarr nasılsınız bakalım,biz çok iiz kızımla maşallah...bugün kızımı gördüm geldim sabahtan...herşeyi çok ii dedi dr amcamız maşallah:nazar: 2.530 gr,43 cm olmuş minik prensesim:)) sonra nstye girdik,sancı falan çıkmadı,pek hareketli dedi dr amcamız...ay yat yat skılıdım valla:1:
2 hafta sonraya tekrar geleceksiniz dedi...sanırım çatı muayenesi yapacak,önceki muayenede söylemişti çünkü...:18: korkuyorum ama napiim...normal mi sezeryan mı olacağı belli olacak artık...

ee sizler iisniz dimi? dün giremedim pek,günüm vardı,yedim çörekleri börekleri,tatlıları valla:1:kuzucuğuma yarasın napiim...geçmişi okumadım hiç...doğuran falan yok dimi...

slm kızlarr nasılsınız bakalım,biz çok iiz kızımla maşallah...bugün kızımı gördüm geldim sabahtan...herşeyi çok ii dedi dr amcamız maşallah:nazar: 2.530 gr,43 cm olmuş minik prensesim:)) sonra nstye girdik,sancı falan çıkmadı,pek hareketli dedi dr amcamız...ay yat yat skılıdım valla:1:
2 hafta sonraya tekrar geleceksiniz dedi...sanırım çatı muayenesi yapacak,önceki muayenede söylemişti çünkü...:18: korkuyorum ama napiim...normal mi sezeryan mı olacağı belli olacak artık...

ee sizler iisniz dimi? dün giremedim pek,günüm vardı,yedim çörekleri börekleri,tatlıları valla:1:kuzucuğuma yarasın napiim...geçmişi okumadım hiç...doğuran falan yok dimi...

canım gözün aydın ne güzel büyümüş bebişin maşallah kuzuya :nazar::nazar: benimde yarın muayenem var çok merak ediyorum ne kadar oldu miniğim :) seninle aramızda 1 gün falan var demi ayy ne güzel

canım gözün aydın ne güzel büyümüş bebişin maşallah kuzuya :nazar::nazar: benimde yarın muayenem var çok merak ediyorum ne kadar oldu miniğim :) seninle aramızda 1 gün falan var demi ayy ne güzel

evet cnm 1 gün var aramızda,bakalım senin bebişin ne kadar olmuş,sen de yarın hayırlı haberlerle dönersin inş..nst ye girdin mi hiç,gircen mi yoksa? 18 şubat yada 11 şubat arası bekliycez dedi dr bana...senin de o günlerde olacak o zaman dimi?

kızlarrr artık biran önce doğurmak istiyorum...depresyonamı giriyorum nee...bu şehirden ve dr lardanda bıktım...bilenler bilir geçen hafta hastanede yattım suyum az diyee...şimdi su falan herşey normal ama dr lar aklımı karıştırıyoo iyice...hastaneye yatmadan önce dr kilosuna 2.500 civarı demişti hastaneden çıkarken 2.300 dediler sonra başka dr a gittim o da 2.300 dedii kızım 2 haftada hç kilo almamış görünüyodu bi moralim bozuldu.sonra erken doğum olabilir diye ciğer geliştirici iğne vurdularr...bugün yine dayanamayıp dr gittim bugün 2.500 kilo çıktı.en son p.tesi gitmştim 2.300 dü 200 gr almış 5 günde ama dr hala küçük deyip duruyoo uyuz oldum.son adet tarihim normalde 11 mayıs ama söyleyince yanlış hatırlıyosun diyolar çünkü bebek büyük çıkıyoo 4 mayıs gibi görünüyoo anlamadım gitti...şimdi gelişimi yavaş deyince diyesim geliyoo kızım haftasına göre normal siz bişiden anlamıosunuz amaa:36:p.teside 35 haftalık çıktı bugünde...kilo alınca haftasıı falan ilerlemiyomuu

kızlar geçmişi okumaya çalıştım ama Yasin Suresi ni kim için ve ne için okudunuzu anlayamadım bende okuyabilirim....:17: biraz geç gördüm sanırım ama...

kızlarrr artık biran önce doğurmak istiyorum...depresyonamı giriyorum nee...bu şehirden ve dr lardanda bıktım...bilenler bilir geçen hafta hastanede yattım suyum az diyee...şimdi su falan herşey normal ama dr lar aklımı karıştırıyoo iyice...hastaneye yatmadan önce dr kilosuna 2.500 civarı demişti hastaneden çıkarken 2.300 dediler sonra başka dr a gittim o da 2.300 dedii kızım 2 haftada hç kilo almamış görünüyodu bi moralim bozuldu.sonra erken doğum olabilir diye ciğer geliştirici iğne vurdularr...bugün yine dayanamayıp dr gittim bugün 2.500 kilo çıktı.en son p.tesi gitmştim 2.300 dü 200 gr almış 5 günde ama dr hala küçük deyip duruyoo uyuz oldum.son adet tarihim normalde 11 mayıs ama söyleyince yanlış hatırlıyosun diyolar çünkü bebek büyük çıkıyoo 4 mayıs gibi görünüyoo anlamadım gitti...şimdi gelişimi yavaş deyince diyesim geliyoo kızım haftasına göre normal siz bişiden anlamıosunuz amaa:36:p.teside 35 haftalık çıktı bugünde...kilo alınca haftasıı falan ilerlemiyomuu

bebeklerde anneden etkilenir canımbenim kilo alır verir... haftasıyla alakalı değil... kendini yıpratırsan bebekde kilo verir... sıkıntı yapma...

Canım Sıkma Canını Ultrasonda Zaten Yanılma Payı Olabilir Sen Sakin Ol Ve Sinirlenme Kendini Ve Bebeğini Düşün..

Zamanı Gelince Gelicek Bebeğimiz Merak Etme O Zamanını Biliyordur Doktordan Daha İyi Biliyordur ;}

mrb güzel şubat annişleri
çok şükür bu geceyi kazasız belasız atlattık.bi şimdi bugece var yarın öğleden sonra babamız geliyo :)))
nur canım valla korkmuştum senden bu gece için ama çok şükür iyiymişsin.
tuğbacım canını sıkma bu ölçümler çok ince ayrıntılar hata payları var kimi dr en yüksekten söölüyo kimi en düşükten sen yinede en dşüğü baz al bence sonra yüksek doğunca daha mutlu oluruz.benim kızıma da bi dr 12 gün geri dedi biri 6 gün valla ben artık takmıyorum inanmıyorumda her zaman normal giden çocuk 12 gün geri kalınca bi müdahalede bulunmadı dr demek çok önemli bişi diil yada ölçüm hatası
bu arada kızlar çağlayan yok 2 gündür bişi yoktur inş.yeni gelen arkadaş işten çıktı diye yoğunmu ki

canııım sıkma canını,takma o kadar kafana,bak senle aramızda 3 gün var ikisinin de aynı kilosu,ben daha az önce geldim dr dan 2.530 çıktı,ve dr haftasıyla uyumlu dedi...benimde sat 14 mayıs...hem o kadar oynayabilirmiş 200 300 gr..bebişinden başka bişey düşünmeee emi:)

Back
X