2011 Şubat Anneleri

ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMMMMMMM
sevil çok uğraştıda gönderemedi bana canım benim ama internetten buldum kızlar
http://www.bilgisayarbilisim.net/e - o k u l-f121/davranis-notu-girici-t46057.html

DAVRANIŞ NOTLARI girmek için hepsine 4-5 ya da hepsine 5 ya da istediğiniz aralığı verebilirsiniz ben 5 dakikada 300 öğrenci girdim haberiniz olaaaa
haaa.kk linki bozmasın diye e- okulun arasına boşluk koydum onu silin va adres çubuğuna yapıştırın

canım bnim tam baktım çevrim içisin göndereyim yeniden diye yöneldim.mesajını gördüm.en iyisini yptın link vermekle :))

mrb kızlar nasılsınız ben malum 34+3 teyim ama dün ve buğün sertleşmelrim arttı buğün çok yoruldum gerçide normalde salı randevum napsam bilemedim bebişimin hareketleri düzenli bi eksilme yok yani ama sertleşmelerim var ya bu doğum bi belirti verse kanaman olsa suyum filan gelse kafam karıştı hiç gidesim yok dr bi ılık duş alayım bakim belki geçer biraz daah bekle kızım bak gene tplandı napıcam ben yaa moralim çok bozuldu?????sizdede oluyormu

kendini yorduğun için olmuş olabilir
biraz dinlen bakalım canım belki rahatlarsın biraz
yarın da aynı şekilde devam ederse salıyı bekleme bence git dr.una

kızlar bişey sorcam benim oğluş 2-3 gündür çok fazla hareket etmiyo arada bir kasıklarımda bi hareket hissediyorum ama günde en fazla beş altı kez önceden sağdan soldan yan taraflarda sürekli vurur ayaklarını ellerini dayardı çok net hissediyordum şimdi yanlarda hiç hareket yok acaba döndümü ondan mı hareketlerini az hissediyorum sizde durumlar nasıl?

benim dr.un söylediği şöyle; sabah 8buçuktan ertesi sabah 8buçuğa en az 10 hareket sayman lazım ve hıçkırıkları hesaba katmıyorsun. benim de her gün farklı bazen çok tepiniyor bazen daha yavaş ama 10 hareket sayıp bırakıyorum;))

boğazım hatır hatır ballı zencefilli süt içeyim bari

ay canım napıcaz bu boğazı; benim de 2gündür tuzlu suyla gargara yapmaktan midem bulandı. bak ballı zencefilli süt cazip geldi bana da;)) ama balı abartma olur mu sonra şeker fırlamasın

hazel28; canım biraz pilav makarnayı ve çay kahvedeki şekeri kısarsan yoluna girer merak etme. ben de aynı sorunla uğraşıyorum 2 aydır, şimdilik daha iyi çıkıyor, tek iyi tarafı diyet sayesinde fazla kilo almamak oldu. son 1 buçuk ayımız, sabredicez[/QUO

Canım pilavı da makarnayı da nadir yiyorumçay ve kahveyi de yıllardır şekersiz içerim tatlılara da pek düşkünlüğüm yok anlam vertemiyorum bir türlü.Neyse dediğin gibi az zamanımız kaldı sabredelim hayırlısıyla bebişlerimiz doğar inşallah...

Ay doktorların ağzından zaten diyetten başka bişey duyamadıkki dokuz ay boyunca dikkat et canım ama çokta sıkma kendini yapay şekere dikkat et sadece.evet oda ile uğraşmak çok zevkli değilmi? Bende anneme dolap içleri için kapitone yaptırıyorum bide salı gübü halısı gelicek inş ondan sonra bizde tamamız.Ayın 16 sında temizliğe bayan alıyorum.Dip köşe temizliğimi yaptırıcam beişğide kurucam ondan sonra bir oh çekerim herhalde.

Evet doğru söylüyorsun canım.Oda ile uğraşmak çok zevkli evet biz şimdilik inşaat aşamasındayız tek cephe biraz rutubet alıyordu eşim yalıtım yaptı yarın da alçı ile kapatıp boya yapacak.Biz bebek odası alamadık maddi olarak sıkışığız biraz şimdilik perde ve halısı olacak birde sepet beşiklerden aldı anneannemiz artık geri kalanını doğumdan sonra almaya çalışıcaz.temizliğimizi de önümüzdeki hafta görümcemler gelip yapacak...

Selam kizlar biz geldik..

Hastaneye gittim bebegim 2200 cikti. Karin kismi küçükmüs haftasina göre. Dün kafasi asagidaydi biraz kanala girmisti bugun geri dönmüs kafasi yukaridaydi.:5:

Nstye bagladilar sancim 30 geçmedi. Kalp filmi cektiler. Pazartesi gunu yine cekecekler.

Bakacaklar bebek dönmezse kendileri döndermeyi deniyeceklermis. Dönmezse sezeryan olcakmisim üfff..

Ya daha erken degil mi döndermek için..:44: :14:

36.Haftaya kadar dönmesi gerekiyormuş sanırım.telaşlanma canım benim kızım da dönmedi daha hala yan gelip yatıyor cadı :)

yok yok ben yemek yapsam valla aç kalcaz ayakta kalınca kasılmalarım artıyo bu karı anlamıyo sanırım
niye geldi o zaman yaa evde halıların hepsi kalkmış zaten yapılcak hiç bi iş yok banyo kaç gündür pis eşime diyodum o da yapmadan gitti kalktım cifeldim dur ben yapıyım yok zaten allahım yaaaa
Canım Allah sabır versin aldırma sen kendi işini yavaş yavaş yapmaya çalış.Boş yere sinirlerini bozma bebeğini de germe canım...

nasılsınız kızlar bugün çok sessizmiş buralar ne alemdesiniz
gözde sudenur valla allah sabır versin benim işkence doğumdan sonra başlıyacak o günleri düşündükçe çıldırasım geliyor kaynana kayınpeder kaynım evleri 2 sokak ötemde olmasına rağmen yatılı gelicekler hadi kaynanam kalsında bari kaynım ve kayınpeder eve gitsin ama yok kalıcaklar onu geçtim görümceler gelir onlarda evleri yakın oldukları halde kalmak istiyecekler ama eşime baştan söyledim bari onlar evlerine gitsin eve erzak aldırıyorum işte sen fazla al doğumda kalabalık olucaz demeye başladılar bile bakalım umarım kafaya huni takıp gezmem hem bana yazık hem aprt yaşayanlara 3 kişi kaynanalar 3 görümce herbirinin en az 3 çocuk bide okul tatiline gelicek vay halimizeee vayyyyyyyyyy:36:

Ay canım ya allah sana da sabır versin nasıl düşünmez bu insanlar ya bebek olacak o evde o kadar insanın nefewsi ile ne yapsın sen de rahat edemezsin allah yardımcın olsun vallahi...

huhuhuuuu ben geldim kızlar,ya açık kalmış benim burası pek pc kapatma gibi bi huyum yoktur da:1:ee kaynanalardan bahsetmişsiniz galiba...valla ben kaynanamla çok bir arada kalmadım bakalım biz neler yaşıycaz:18: ama allah var sessiz sakin bi kadındır,ama benim evime geldiğinde hiçbişeye girişmez..bakalım bu sefer ne yapacak..haftaya hafta sonu kayınvalidemle kayınpederim gelecek sanırım bir hafta kalıcaklar..eşim de diyoki annemi göndermeyelim artık...bizle kalsın sen ağırlaşmaya başladın...yoook dedim gerek yok,ben her işimi yapabiliorum,şimdilik kimseye ihtiyacım yok,böyle gayet rahatım dedim,onun yanında rahat edemem falan dedim ama inş. kalmaz yaa..şimdiden ne gerek var ki kalmasına dimi ama..

kızlar bişey sorcam benim oğluş 2-3 gündür çok fazla hareket etmiyo arada bir kasıklarımda bi hareket hissediyorum ama günde en fazla beş altı kez önceden sağdan soldan yan taraflarda sürekli vurur ayaklarını ellerini dayardı çok net hissediyordum şimdi yanlarda hiç hareket yok acaba döndümü ondan mı hareketlerini az hissediyorum sizde durumlar nasıl?

Canım merhaba ;moralini bozmak ya da seni telaşlandırmak istemem ama doktorunla bir görüş bence.Benim bebişimde 3 gündür çok az hareket ediyordu .2. gün doktorumu aradım nst çektiriyorum 2 gündür . Bugün tekrar doktordaydık daha iyiydi hareketleri . Ancak stres ve yorgunluk inanılmaz etkili bu durumda senin de öyle bir dönemine denk gelmiş olabilir. Dinlen ve rahatlamaya çalış olur mu, yine de doktorunla bir görüş.

ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMMMMMMM
sevil çok uğraştıda gönderemedi bana canım benim ama internetten buldum kızlar
http://www.bilgisayarbilisim.net/e - o k u l-f121/davranis-notu-girici-t46057.html

DAVRANIŞ NOTLARI girmek için hepsine 4-5 ya da hepsine 5 ya da istediğiniz aralığı verebilirsiniz ben 5 dakikada 300 öğrenci girdim haberiniz olaaaa
haaa.kk linki bozmasın diye e- okulun arasına boşluk koydum onu silin va adres çubuğuna yapıştırın
geç kaldın melocum tüm davranışlarımı girmiştim neyse artık başka zamana kısmet :14:

Kızlarr bi türlü karar veremediğimiz kızımın adında sonunda karar kıldık:)) azra olacak ksımetse...nasıl sizce?

melocum baby_s'ciğimizin uzun uğraşlarından sonra bana mail gelmişti gecen akşam. senin adreste bir sorun olabilir
canım nickimi yazıp bir de ek getirmeye uuğraşmışsın .sevil benim adım ilk zaman söylemdim çağlayan kızınakoyacak bu ismi hevesi kırılmasın diye...ben de öyle oluyordu isim düşünürken :)))

mrb kızlar nasılsınız ben malum 34+3 teyim ama dün ve buğün sertleşmelrim arttı buğün çok yoruldum gerçide normalde salı randevum napsam bilemedim bebişimin hareketleri düzenli bi eksilme yok yani ama sertleşmelerim var ya bu doğum bi belirti verse kanaman olsa suyum filan gelse kafam karıştı hiç gidesim yok dr bi ılık duş alayım bakim belki geçer biraz daah bekle kızım bak gene tplandı napıcam ben yaa moralim çok bozuldu?????sizdede oluyormu
güzelim bnm geçen hafta öyleydi .baya bir panik yaptım bununla ilgili konu bile açtım.doktragittim sancı fean çıkmadı.kızımın harekeleri de azdı.dönmeye uğraşıyormuş o haftaa kadar tersti o hafta dönmüş.ancı bile yapbilirdi dedi doktrum normal dedi.ama bir az önce açtığım konuya arkadaş yazmış kasılmaları varmış erken doğum yapmış.yani telaş yapma ama kendini ve bebek hareketlerini iyi dinle.bende şimdi geçti magnezyumda içiyorum :)))
hayır sen gönderince nereye gidip nerde geziyor acaba:9::9:

sende olmadı ya kızlara gitti . sanırım bir kaç arkadaşa daha gönderdim.senin adrsi beğenmedi :))

Son düzenleme:
Kızlarr bi türlü karar veremediğimiz kızımın adında sonunda karar kıldık:)) azra olacak ksımetse...nasıl sizce?
ben de bir ara gittim geldim bu isim üzerinde seviyorum ama biz feryal de karar kıldık.feryat gib felan diyenler oldu ama anlam felan hşumuza gitti bizim :)))

Burcucum kağanımız hastalanmış yine geçmiş olsun canım üzüntünü anlıyorum bol bol dua edicem yakışıklımız için senide çooook öpüyorum :16:
Cnm Allah razı olsun ,sağolasın
burcuuu; canım kağan gene rahatsızlanmış. çok üzüdüm inan. allah acil şifalar versin. eşinde istemezdi eminim böyle olmasını ama erkekler o kadar ince düşünemiyorlar malesef.

melocum; güzelim kaşıntılar geçmiş nihayet çok sevindim.
doğum konusunda bir aksilik olmazsa normalde diret bence, dr.lar kendine kolay geleni tavsiye edip aklımızı karıştırıyor. adı üstünde normal normal doğuralım hayırlısıyla.

manikk; canım maşallah kızına boyu da kilosu da çok güzel. o kadar pozitif şeyler yazmışsın ki okuyunca benim bile keyfim yerine geldi. çok sevindim senin için
bu arada kilo konusunda tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum şekerim;)))

fadime83; selam canım. tam iş yapmaya niyetlenmişsin yarım kalmış. neyse bak ne güzel fırsattan istifade buradasın sohbet ediyoruz;)) işler bitmez nasılsa
Evet cnm maalesef, inş bu son olur, çok sağol
kizlar uzuleyimmi sevineyimmi bilemedim..:5:

kizimi gördüm kafasi asagida dogum kanalina girmek üzereymis.. :53: 1 haftaya kadar girer dedi..

bu seferki ebe baskaydi kilosunu ölçtü 2158 gr dedi :43:

küçük oldugunu biliyordumda bu kadar tahmin etmemistim.. 2 haftada kilo almamis yavrum benim yüzümmden..

kasilmalarimi ve kramplarimi söyledim beni jinekologa hastaneye yönlendirdi..kalp filmi cekilcekmis yarin 14:30da randevumm var ayrica mektup yazdi..

abisinin bebegi hasta. hastanede yatiyor. yengesiyle beraber hastaneye falan gidiyor cok yoruluyor kontrol altinda olmasini istiyorum yazmis.

i$te kizimdan haberler boyle teyzeleri.. kucuk olsun tek saglikli dogsunda yavrum:5:
Cnm kiloyu kafana takma lütfen, doğuma kadar bir miktar daha alır hem, sağlıklı olsun yeterli
manikcim gözün aydın canım....kızçene maşallah...inş herşey böyle yolunda devam eder hayırlısıyla kızını alırsın kucağına....magnezyum sancıları engelliyormuşş sanırım hastanede yattığım gece bana bolllca magnezyum verdiler...şuandada günde 2 defa kullanıyorum erken gelmesin kızım diye....
sürmeli kızının sağlığı yerinde olsun da kilosu çok önemli değil doğuncada toparlar inş...sen içini ferah tut....
burcucum sanırım dediğin gibi olucak benim söylemem lazım herşeyi kayınvalideme dün eşim gelince anlattım eşimde söyle diyo...eşim evde olunca kıyamamm ayağıma dönüyo ama işte olmayınca zor oluyo....bu arada kağan paşa yine hastaymış...çok geçmiş olsun kıyamamm minnacık çocuk bi iyileşemedi...duaedelim annesi minik kuzuya....
melocum kaşıntılarının geçmesine çok sevindim....inş tekrarlamaz....
Sağolasın cnm
:77:

çok sağol canım

evet canım mecbur içicem ilaçları birazdan eşim gelicek dr gidicez ondan sonra içicem bakalım başka neler diycek drumuz

sabır çekiyorum zaten canım ama hasta ediyo kadın beni ya oğlunun yanında resmen bana laf soktu başkasından bahsediyomuş gibi çok konuşuyo çok bilmiş ıyy falan diyo yaka silkiyo:47::47: birde ondan önce bahsetdiği kişiyle hiç muhabbetim yok diyor 5 dk sonra bana laf sokmak için onu kullanıyor sanki bizde salağız anlamadık canım sloganada bayıldım ama bence hiç olmalarına gerek yok tamamen yok olup bizden uzak dursunlar yeter:47:

canım takmamaya çalışıyoruz gelip bir kelime edip gitmeleri bile yetiyo zehirlerini sokup gidiyorlar hepsi aynı canım bebek doğucak şimdi akıllarına geliyor bundan sonrada bizim onlara zaten ihtiyacımız yok bide bizim bebeklerimiz kendi kendilerine hayal kuruyorlar bakalım annesi seni istiyomu annesi dururken sana ne oluyo yapıcaksan zaten sen bebeğini kudaklarsın ona mı kalmış ya:47::47::47: ayyy boğasım geliyor böyle kaynanaları

canım en iyisini yapıyosun hiçte abartmıyosun artık hepimiz aynıyız elimiz kolumuz kalkmıyor kimsede bizlere son ayımızda misafirliğe gelmesin zaten düşünceli bir insanda gelmez hep hastayım de yat canım elini bişeye sürme bırakta biraz kıymetimiz olsun

canım hiçde cadı olan sen değilsin kaynanalar:47::47: bende aynı senin gibi düşünüyorum sevmesinler bu zamana kadar kimsenin umrunda değildi hasta olduk hastanelere taşındık bebeklerimize bişey olursa diye korktuk ağladık o zaman nerdeydiler kimse ortada yoktu bi zahmet bebek doğuncada otursunlar oturdukları yerde gelmesinlerde bizi sevmeyenler bebeklerimizide sevmesinler:47:

canım kullanıcam ilaçları mecbur bu arada kağan paşamız yine hastalanmış çok geçmiş olsun canım kıyamam ona ya bi iyileşemedi inşallah biran önce iyileşirde birdaha da hasta olmaz sende rahat ve sakin kafayla doğumunu yaparsın canım

canım gözün aydın kızını görmüşsün hiç üzülme en azında bebeğin sağlıklı kilosu düşük olabilir ama kilo alır sonuçta sağlığı iyi olsunda
Ah inş cnm sağolasın ,gerçekten kendi hamileliğimi unuttum kaç zamandır hep kağanın hastalığı ile uğraşıyorum, aklım hep onda
kızlar bugün öğlen forumda sizlere yazarken birden bebeğimin sabahtan beri hiç oynamadığını farkettim sadece hıçkırıklarını duymuştum sabah başkada oynamadı bi an panik oldum. sırt üstü yattım yok yan yattım yok saralle yedim süt içtim yok çok korktum doktorum 1.5 saat uzaklıkta ilde biz ilçedeyiz. Ebemi aradım söyledim hemen sağlık ocağına git ama ben yokum dedi başka bir ebenin adını verdi. Gittim kadın kalp atışlarını dinledi şükürler olsunki gayet iyiydi ama inannın yüreğim ağzıma geldi. Haftasına göre çok iyi durumda dedi maşallah kuzuma :nazar: sonra karnımın üst kısmına bastırdı elini tuttum istemeden hayırdır noluyo dedi güldü sonra karnımın alt tarafına kasıklarıma bastırdı parmaklarıyla bişeyler yaptı ama nasıl kastım kendimi anlatamam rahat bırak kendini diyo bırakamıyorum çok canım yandı. Sonra çat genişliğin çok güzel dedi nasıl anladınız dedim ona baktımya şimdi dedi :26: alttan muayeneyle bakılmıyomu dedim onu doktorlar yapıyo biz böyle anlarız dedi normal yapabilirsin dedi bana :52::52: ama ben küçük bir bastırmaya bile dayanamadım normal yapamam dedim güldü .. iyce gözüm korktu kızlar daha bu binde biri bile değil doğum evresinin sen buna dayanamıyosan işin zor dedi bana :53:
Cnm biraz korkutmuş seni bebişin, geçenlerde benimkinine hareketleri azalmıştı dönem dönem olabiliyor
kızlar dün akşamdan beri bir kaç defa başım döndü. uzanınca kendiliğinden geçiyor. önce tansiyon zannettim, ölçtüm ama normal çıkıyor. sizce neden olabilir? yoksaaaaa, hamilemiyim:9::9: ay şaka bir yana hamileliğin ilk aylarından sonra hiç olmamıştı, şimdi bu neyin nesi?????
Cnm her yemekten sonra fenalaşıyorum ben, dr a sordum çok normal dedi, ama öyle böyle değil yani baya baya fanalaşıp çoğunluklada sonucunda kusuyorum, tansiyon normal şeker normal, düzelmesi için az az sık sık yenmesi gerekiyormuş ama nerdeeee…
meraba kızlarrr
şöyle hızlı hızlı geçmişe baktımm..çok hstayım ben yaaa..3 gün olddu antibiyotik kullanıyorumm..nie geçmediki sanki..bünyem ne kadar zayıflamış yaa..ben hiç hasta olmazdımm..mayıs gibi haif bi kırıklık yaşardım..oda 1 bilemedin 2 gün de ayakta geçerdi..ilaç kullndığım halde geçmiyo yaaa...

dün gece erkenden koltukta sızmışımm...öğlen gibi eşim kahvaltı hazırlamışş uyandırdı beni..kalktım yedim masayı toplayayım derken eşim gitmiş geri yatağa girmiş..ben de yattım ohh sıcak sıcakk...3 te kalktım yaaa:))oda zorlaaa...bu kadar mı halsizlik olurrr..eşimin zoruyla dışarı çıktımm yürürdüm biraz..şimdi onu işe gönderdimm...gene yatıyorum..üfffffffffff...geçse artıkkk

kaynanalardan bahsetmişsizizz..ben napıcam bilmiyorum yaa..onlar gelince kayınpeder, kayınbirader, komple geliyolarrr..oda eve öyle bi yerleeşiyolar kii ben misafir konumuna düşüyorumm..onlar gittiten sonra evimi eski haline getirebilmek için uğraş dur sonraaa..hamilleliğimin 3.ayında eşim kötü bir kaza geçirdi..geldiler..yerleştilerrr...60 gün kaldılarrrr...ben çalışıyodumm..sabah 7 akşam 8 de eve girebiliyodum ancak..ne yemek ne bişeyyy...herşeyi benden bekledilerrr..eşimin ağr işlerini ben gördüm..yemeği ben yaptım..masrafı ben gördümm..ulann ellerini ceplerine bile atmadıarrr...etten başka bişey de yeemeezlerrrr..bide eşime hasta yatağında ağlıyolarr..neler çektimm..şimdi gene geleceklerr..acaba ne kadar kalacaklarr..bari doğumdan önce gelmesinler diyorum bendee..anam gelecekk..dayanamaz gider garibim...ay bide baca gibi sigara içiyolarr..kış kış evi zor ısıtıyom ben ya bide evimi havalandıracam..eşime söyledimm..evi zırt pırt havalandıramam die..bakalım neler olcakk:(((( dışardan baksanız melekler melekkkk..içi seni dışı beni muhabbetiii...gölge etmeyin başka ihsan istemem diyorum ama ...
Cnm inş hemencecik atlatırsın, kız ne işi var o kadar erkeğin loğusa kadının evinde, eşinle konuş cnm bence yeniden, çekineceksin sonuçta kesin rahat edemeyeceksin, sigara konusuna ise hiç tahammülüm yok inan
canım çok geçmiş olsun atlamadı kağancık canım benim arkadaşların bağışıklık güçlenmesi için çocuklarına verdikleri bi şurup var bitkisel sanırım adı umca çok memnunlar bebişleri çok sık hastalanmıyor hasta oluncada çok hafif geçiriyolar onlarada doktor önermişti bi sor istersen sana kesinlikle katılıyorum eşler anne gibi olmuyor ben eşime yatak odasında kalsın bebek diyorum kalabalığa girmesin kış hastalık var onun dışında kayınpederimde gelicek adama ikide bir çık bern beebek emziricem diyememne gerek varmışta bişey olmazmış demeye başlıyor sanki ben kimse sevmesin görmesin diyorum ki sevmesinler azcık toplanana kadar her konu açıldığınfda sinirlerimi zıplatıyor
Cnm dr bu sefer antibiyotik veremediği için onun yerine verdi umcayı bize, günde 3 sefer 10 damla veriyorum, ama ben onu bitkisel antibiyotik sanıyodum ya bağışıklıkla ilgili olduğunu söylediğinde çok sevindim, hastalık konusnda gerçekten çok çok haklısın, bu konuda hiç taviz verme, bak belki sana abartı gelecek ama ben kağan 3.ye hasta olduğu için şu an eve gelen kimsenin elini yıkatmadan içeri almıyorum, öptürmüyorum ki kağan 21.ayının içinde cnm, bi kaç ay geçsin öyle öper severler, bu çocuğunu kıskanmak olarak düşünülmemeli
Merhaba arkadaşlar. diğer sayfaya ekledim buraya da ekleyeyim.

Kapı süsümüz, sepetimiz ve şekerlerimiz :)

dscn3173t.jpg

dscn3174k.jpg

dscn3177r.jpg

dscn3179x.jpg
Güle güle kullanın cnm beğendim
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
acaip derecede ağrım var hem belimde hem kasıklarımda çok korkuyorum lütfen bana duaedinn eşimde yok bu gece nöbetçi nolurrrrr duaedinnn
Ayyy cnm durur inş bebiş biraz daha, ama doğum ağrısı değil bence çünkü doğum ağrısı azalmaz hafiflemez cnm belki alıştırma yapıyodur vücudun doğum için
selam kızlar ...

benım oğlan erken gelmeye karar verdı kızlar..p.tesıden berı bel agrısı ve kasık agrısı vede akıntım vardı..dun normal kontrole dıye gıttıgımız hastane benı 1 gece yetırdı ve butun gun serum yedım..serum takılmadan once 5 dakıkada bır sancılar gelmeye basladı..daha sonra erken dogum olmasın dıye serum verdıler ve ıcıne de bazı ılaclar yaptılar.bır yandan da bana ıgneler yapıldı erken gelırse cıgerlerı acılsın dıye.dun gece tam bır ıskenceydı..suan taburcu oldum ama eve de bırsuru ılac verdıler ..cıerlerı gelıssın dıye bakalım dr 15 gun daha durdurmaya calısıyo dogumu.hakkımızda hayırlısını dılıyorum Allahtan ama sızler de dualarınızı eksık etmeyın kızlar:((( erken gelmesın mınıgım sımdı tam 15 gun sureklı yatıcam bu arada da sureklı sancılar gırıyo ama hafıf sekılde ılaclar sayesınde daha az hıssderek durucam sanırım ...ınsallah 15 gun durur ama durmazsada saglıklı dogsun:((( cok korkuyorum

dualarını beklıyorum opüldünüz
Cnm geçmiş olsun, inş zamanında gelir kuzucuk
kızlar nolur duaedinn ağlama tuttu...namazımı kılmamıştım otruduğum yerden onu kıldım...ve ağlama tuttu şimdi korkuyorum çok...akşam üstü 5buçuk gibi olmuştu yine böyle dinlendim uzandım ama geçmedi sonra kendiliğinden hafifledi....şimdide biraz daha hafif gibi ama farklı bi ağrı kayınvalidemede taksinin numarasını verdimm bu sabaha hayırlısıyla çıkarım inş....ahh ya nneciğim olaydı yanımda şimid böyle mi olurdu başımda beklerdi....kayınvalidem uyumuş bilee
Cnm hakikaten kaynanana ne diyim bilemedim…hadi seni düşünmüyo diyelim, torununa dahi ne kadar meraksız yaa

kızlar ya ben aşırı sık acıkmaya başladım...
ilk başta psikolojik pis boğazlık die düşünüodum ama yok anam bildiin midem kazınıyo benm:59:
bi de dün farkettim ayak bileklerimde fln ödem oluşmaya başlamış fosur fosur şişilik var yaww:44:
Bende tam bir aç kurt oldum kız :D amaaaaan emince gitcek zaten bi kısmı takmamaya çalışıyorum valla hiç dayanamam canım bişey isteyince :D

selam kızlar.nasılsınız bakıyorumda burası pek bi sakinnn herkes nerelerde

bizde dün akşam 1de yattık Allah a çok şükür bi yarım saatte uyudumm.ya ne zor uyuyamamak kaç gündür psikolojim bozulmuştu resmen.tabi yatakta biraz debelendimmama olacak okadar

akşamdan eşimin kahvaltı tabağını hazırlamıştım üstüne streç film geçirdim :37: uyanıklık ettim.portakal suyunuda sıktım onuda koydum dolaba.sabaha uyanınca kalktım bi yumjurta yaptım hazır dı zaten kahvaltıı yedirdim eşimee.kaç zamandır onu kahvaltısız yolluyordum zaten hep üzülüyordum.artık böyle yapimm akşamdan kolay olıuyor.

sabah eşim giderken beni öpmeyi unuttu ben yatıyodum geri döndü öptü falan. oğlumuzun beşiğine baktı artık bir ay sonra oğlumu öper giderim dedi:16: ooo valla bizim pabuçlar çoktaaannn dama atılacak sinyaller geliyo gibiii

biraz uyumuşumm 10 buçuk gibi kalktım.oyalandım biraz uykumu açtım sonra bime gittim.

kızlar bimde çok güzel çocuk odasına duvar süsleri var 3 boyutlu bayıldım bayıldım bissürü aldım seçemedim içinden hemen yapıştırdımm

BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

çokda ucuz ama çok güzel duruyorr.tavsiye ederim şiddette öyle cicilerki

çok güzel oyuncaklar falan vardı kocaman itfaiye arabası 7 buçuk lira bebekler falan ama daha onlara zaman var diye paramı harcayasım gelmedi :37:

sizler nasılsınız bakalım herkesler nerelerde
Güzel olmuş cnm beğendim
slm kızlarr nasılsınız bakalım,biz çok iiz kızımla maşallah...bugün kızımı gördüm geldim sabahtan...herşeyi çok ii dedi dr amcamız maşallah:nazar: 2.530 gr,43 cm olmuş minik prensesim:)) sonra nstye girdik,sancı falan çıkmadı,pek hareketli dedi dr amcamız...ay yat yat skılıdım valla:1:
2 hafta sonraya tekrar geleceksiniz dedi...sanırım çatı muayenesi yapacak,önceki muayenede söylemişti çünkü...:18: korkuyorum ama napiim...normal mi sezeryan mı olacağı belli olacak artık...

ee sizler iisniz dimi? dün giremedim pek,günüm vardı,yedim çörekleri börekleri,tatlıları valla:1:kuzucuğuma yarasın napiim...geçmişi okumadım hiç...doğuran falan yok dimi...
maş kuzuna cnm
kızlarrr artık biran önce doğurmak istiyorum...depresyonamı giriyorum nee...bu şehirden ve dr lardanda bıktım...bilenler bilir geçen hafta hastanede yattım suyum az diyee...şimdi su falan herşey normal ama dr lar aklımı karıştırıyoo iyice...hastaneye yatmadan önce dr kilosuna 2.500 civarı demişti hastaneden çıkarken 2.300 dediler sonra başka dr a gittim o da 2.300 dedii kızım 2 haftada hç kilo almamış görünüyodu bi moralim bozuldu.sonra erken doğum olabilir diye ciğer geliştirici iğne vurdularr...bugün yine dayanamayıp dr gittim bugün 2.500 kilo çıktı.en son p.tesi gitmştim 2.300 dü 200 gr almış 5 günde ama dr hala küçük deyip duruyoo uyuz oldum.son adet tarihim normalde 11 mayıs ama söyleyince yanlış hatırlıyosun diyolar çünkü bebek büyük çıkıyoo 4 mayıs gibi görünüyoo anlamadım gitti...şimdi gelişimi yavaş deyince diyesim geliyoo kızım haftasına göre normal siz bişiden anlamıosunuz amaa:36:p.teside 35 haftalık çıktı bugünde...kilo alınca haftasıı falan ilerlemiyomuu
Cnm benimde sat 11 mayıs,34 hafta 3 günlüğüz bugün, ama benim kafam karıştı hem bebek zayıf hemde haftasından büyük derken neyi kast ediyolar anlamadım, ultrasonda verilen ortalama kg değerine takılma cnm değişiyor,
slm kızlar bende şubat annesiyim inş.kızım dayanabilirse tabi..dün dr gittim 33+2 günlügüm ama dr gelişme geriliği var 2 hafta geriden geliyor dedi..bi de suyum çok azalmış yakın takibe alacakmış 4-5 günde bir gel nst gir dedi duruma göre erken alacakmış...gerci korkma dedi daha erken haftalarda olsaydı korkulacak bişey var derdim dedi...şimdi doğsa bile 1 hafta 10 gün kuvezde kalır çıkar dedi...benim gibi olan anne adayları varmı...
Cnm inş her şey yoluna girer, Allah yardımcın olsun
slm kızlar dr.dan yeni geldim keşke dün gitseymişim dündü randevum bugun acaip kalabalıktı
neyse halletttim işlerimi bu saate kadar
kızm 2.400 gr olmuş boyu 46 cm :nazar: :nazar: :nazar: adet ağrısı gibi ağrım oluyo dedim önce idrarını bakarım dedi tahlil istedi bişi çıkmadı idrarımda olur ööle ağrılar dinlen geçmezse beni ara dedi sertleşmelerim oluyo dedim onada normal dedi olsun artık 35 desin dedi nst ye almadı 37de alcam dedi çatıyı sordum ben son hafta yada doğuma geldiğinde yapıyorum dedi 21 inde çağırdı tekrar şuan erken durumun yok dedi hadi bakalım rahatladım bende :66:

çok yorgunum geçmişe bakamıcam doğuran yok demi nur nası olmuş?
maş kuzuya cnm
slm kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım.bugün hep hastanedeydik benim dr şeker testi yaptıralım bir kez daha dedi açlık tokluk şekeri devlet hastanesinde dahiliye uzm gittik orada yaptım tabiki sabah 10 dan 3 e kadar sürdü ev yakın hastaneye git gel yaptık yoruldum bayağa dahiliye dr normal dedi değerlerime ama kadın doğumcum normal ama biraz daha altta olmalıydı yine de sıkı diyet yapmalısın dedi tedirgin oldum o kadar dikkat ediyorum haftalar geçse de hayırlısı ile sağlıkla doğsa artık yavrum.Babaımız da evde bugün kızımızın odasının tadilat işleri ile uğraşıyor heyecanlandık ikimizde :))) Allah isteyen bakabilecek herkese bu güzel duyguyu nasip etsin.Görüşmek üzere kızlar şimdi yemek yapmam lazım gelirim yine...
Cnm geçmiş olsun, eğer seker normalse neden diyet yapacakmışsın??
Selam kizlar biz geldik..

Hastaneye gittim bebegim 2200 cikti. Karin kismi küçükmüs haftasina göre. Dün kafasi asagidaydi biraz kanala girmisti bugun geri dönmüs kafasi yukaridaydi.:5:

Nstye bagladilar sancim 30 geçmedi. Kalp filmi cektiler. Pazartesi gunu yine cekecekler.

Bakacaklar bebek dönmezse kendileri döndermeyi deniyeceklermis. Dönmezse sezeryan olcakmisim üfff..

Ya daha erken degil mi döndermek için..:44: :14:
Aaaa kız nasıl döndürecekler bebeğin yönünüüü?? İnş kendiliğinden dönerde hiç gerek kalmaz cnm ya…
ilk gebeliklerde erken döner diyorlar ama bencede karar vermek için çooook erken.Benim 32. haftada dönmüştü ama doktor bu pozisyonu sabit kalmayabilir tekrar yukarı dönebilir demişti.Hiç endişe etme ve döner diye düşün.Birde işinin ehli ebeler gayet başarılı bir şekilde döndürebiliyolar bebişi merak etme.
Bu arada bugün ebem bana dediki son ayda yapılan ani ve hızlı hareketler kordon dolanması sebebiymiş hepimiz ağır ve ölçülü olalım kızlar özelliklede benim gibi yürüken seken tipler dikkatli olun :52:
Cnm inana o kadar ani hareket yapıyorum ki bu aralar, kağan ateşlendimi diye fırlıyorum yataktan artık hangi pozisyonda fırlarsam öyle,bu hastalık yüzünden o kadar gerilmişimki çıt çıksa sıçrıyorum, psikolojim alt üst, eşimede gelme bu haftasonu dedim o da nöbet ayarladı belki o haftaya gelene dek kağan düzelirde bende düzelirim
nasılsınız kızlar bugün çok sessizmiş buralar ne alemdesiniz
gözde sudenur valla allah sabır versin benim işkence doğumdan sonra başlıyacak o günleri düşündükçe çıldırasım geliyor kaynana kayınpeder kaynım evleri 2 sokak ötemde olmasına rağmen yatılı gelicekler hadi kaynanam kalsında bari kaynım ve kayınpeder eve gitsin ama yok kalıcaklar onu geçtim görümceler gelir onlarda evleri yakın oldukları halde kalmak istiyecekler ama eşime baştan söyledim bari onlar evlerine gitsin eve erzak aldırıyorum işte sen fazla al doğumda kalabalık olucaz demeye başladılar bile bakalım umarım kafaya huni takıp gezmem hem bana yazık hem aprt yaşayanlara 3 kişi kaynanalar 3 görümce herbirinin en az 3 çocuk bide okul tatiline gelicek vay halimizeee vayyyyyyyyyy:36:
Kız vallahi bu ne yüzsüzlük erzağını çok al doğumda cümbür cemaat sizdeyiz fln ne demek ya, hayret bişi, ya sabır cnm ya sabır, konuş eşinle ya ben uyuz olurdum

Cnm bendede oluyor sertleşme bol bol, düzenli ise doğum sancısı oluyor, benimkiler düzensiz
Cnm dönem dönem benim bebişin haeketleride azalıyor
burcucum canım nasılsın? kağan nasıl oldu var mı bir gelişme?
Cnm sağolasın, gece boğulur gibi uyanıyor 3-4 defa, balgam var boğazında onu sökemiyor, yataktan fırlayıp çıkıyor yavrucum ya yazık korkuyor, dün gce nerdeyse acile götürecektim buhar versinler boğazı açılsın biraz diye ama aynı maskeyi takıyolar herkese kesin ordanda mikrop alır diye vazgeçtim, off içim sıkılıyooooooooooooooooor…

Canım merhaba ;moralini bozmak ya da seni telaşlandırmak istemem ama doktorunla bir görüş bence.Benim bebişimde 3 gündür çok az hareket ediyordu .2. gün doktorumu aradım nst çektiriyorum 2 gündür . Bugün tekrar doktordaydık daha iyiydi hareketleri . Ancak stres ve yorgunluk inanılmaz etkili bu durumda senin de öyle bir dönemine denk gelmiş olabilir. Dinlen ve rahatlamaya çalış olur mu, yine de doktorunla bir görüş.

dün odasını yerleştirdim oğlumun yoruldum biraz belimde ağrıdı durdu ama bugün tümgün dinlendim ağrımda yoktu sadece hareket etmiyo sıpa :( nedenine ne dedi doktor niye az hareket ediyormuş? bugün arayacaktım ağrım geçince vazgeçtim ama sabah mutlaka arayacağım içim rahatlasın en azından:59:

ben de bir ara gittim geldim bu isim üzerinde seviyorum ama biz feryal de karar kıldık.feryat gib felan diyenler oldu ama anlam felan hşumuza gitti bizim :)))

amaann millet yorum yapıo sürekli zaten,gayet de güzel bi isim bence...ama duymamıltım anlamı ne acaba? ben tuana,berra ,azra, beren,ve belis arasında kalmıştım,en sonunda eşim de bunu beğendi...inş. bi daha karar deiştirmeyiz:1:

slm baby_s güzel isim bulmuşsun ben anlamını merak ettim anlamı ne acaba

gözleri ışık saçan güzel kız diye karşıma çıktı ilk onu sevdim.eski mısırda bir prensesin adı ve ayın etrafndaki ışık gibi açıklamalar çıkıyor karşımainternettev hoşuma gitti :)) birde kardeş türkülermüzik grubunun solistinin adı. feryatı çağrıştırıyor felan dediler ama bilemedim ferhan,ferhat gibi isimlere benziyormu .yoksa değişik mi??

Back
X