aaa konyadakiler çoğalıyolar valla :))
kızlar varmısınız şu ankaradaki istanbuldakilerden önce buluşalım :))
bende başketene gidiyorum erzat beye
valla bebeişlerimiz doğsun buluşuruz gezeriz bile...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa konyadakiler çoğalıyolar valla :))
kızlar varmısınız şu ankaradaki istanbuldakilerden önce buluşalım :))
bende başketene gidiyorum erzat beye
günaydın kızlar !!! dün gece ağladımm....ağladımm..ağladımm... gözlerim kurbağa gibi oldu , eşimle tartıştık niye böyle oldu anlamadım uzun zamandır hiç tartışmıyorduk , ama nedense söylediği ufacık şeyler bana dağ gibi geliyor artık bağırıp çağırıyorum kendimi ordan oraya atıyorum ( mecazi olarak yani ) çok hırpaladım yine kendimi bir türlü düzelemedim hiç konuşmadan uyuduk gece sabah kalktığımda pişmandım dayanamadım öptüm barışalım dedim hiç itiraz etmedi kabul etti öpüştük barıştık ama içim hala bir tuhaf o şimdi ders vermeye gitti bende evde yanlızım ama içim bi buruk tuhaf sanki dokunsan ağlıyacağım yine kendme gelemedim tam olarak sizide pazar pazar şişirmek istemem ama buraya yazınca rahatlıyor insan bir parça
kızlar günaydıınnn.....
ilk defa açılışı ben yapıyorum:87:
güzel bir pazar diliyorum,rüyamda hammur kızartması gördüm nasıl canım istedi hemen fırından ekmek hamuruu aldırdım kayınvalidem yapacak,,ahh gözümde dönüyor resmenyabulmasıda yapmasıda kolay diye rahat söyledim....
ohh canımm afiyet olsun geçende benim canımda istedii çok kalktım hamurunu yoğurdum sabahleyinde saolsun kayınvalidem kızartıverdi
canım ya hiç canını sıkma hepimiz aynı durumdayız bazenn eşim bana hiçç bişi demeden ağlıyorum ben....gerçi şuan kayınvalidem var ya evde onun sölediklerine ağlamaktan başka bi sebebe gerek kalmıyorgünaydın kızlar !!! dün gece ağladımm....ağladımm..ağladımm... gözlerim kurbağa gibi oldu , eşimle tartıştık niye böyle oldu anlamadım uzun zamandır hiç tartışmıyorduk , ama nedense söylediği ufacık şeyler bana dağ gibi geliyor artık bağırıp çağırıyorum kendimi ordan oraya atıyorum ( mecazi olarak yani ) çok hırpaladım yine kendimi bir türlü düzelemedim hiç konuşmadan uyuduk gece sabah kalktığımda pişmandım dayanamadım öptüm barışalım dedim hiç itiraz etmedi kabul etti öpüştük barıştık ama içim hala bir tuhaf o şimdi ders vermeye gitti bende evde yanlızım ama içim bi buruk tuhaf sanki dokunsan ağlıyacağım yine kendme gelemedim tam olarak sizide pazar pazar şişirmek istemem ama buraya yazınca rahatlıyor insan bir parça
günaydın kızlarrhepinize iyi pazarlarr
violina canım hepimiz aynıyız heraldee ağlamayaa yer arıyoruz hamilelik psikolojisii doruk noktada bu sıralar...sıkma canınıı bebişini düşün rahtlaaa birazz
şu bebişler hayırlısıylaa zamanında gelsede rahatlasak.sevsek mıncıklasakkk...zaman geçmiyooo zaten...
bencede sanki zaman geçmez oldu....eşime diyorum gelsinn poposunu poposunu ısırcam ben kızımı ısırtmam diyoobakk senn tüm sıkıntıları ben çekeyim ısırıp ısırmıcama babişko karar versinn olddduuuuuuuuuuuuuuuuuu
![]()
canım hepimiz aynıyız,bizde dün gece yattık eşim biraz kay bakalım ayıcık dediben başladım ağlamayaa,şok oldu ya ne dedim ben hep diyorum pofidik ayıcık diyor ama beni susturabilene aşk olsun
ya sanırıın biraz fazla hassasız kızlar...
kızlar günaydıınnn.....
güzel bir pazar diliyorum,rüyamda hammur kızartması gördüm nasıl canım istedi hemen fırından ekmek hamuruu aldırdım kayınvalidem yapacak,,ahh gözümde dönüyor resmenyabulmasıda yapmasıda kolay diye rahat söyledim....
0
aynen öyle tüm sıkıntı bizde ahkm kesmesi onlarda,,benimkide akşam kızım hele bi doğ annei göndericem ahh uhh larından ikimizde kurtlucaz diyor...rüyand göörürsün dedim,yavrular hele bizim kokumuzu alsın onlara gideceklermi bakalımkızlar günaydıınnn.....
ohh canımm afiyet olsun geçende benim canımda istedii çok kalktım hamurunu yoğurdum sabahleyinde saolsun kayınvalidem kızartıverdi
canım ya hiç canını sıkma hepimiz aynı durumdayız bazenn eşim bana hiçç bişi demeden ağlıyorum ben....gerçi şuan kayınvalidem var ya evde onun sölediklerine ağlamaktan başka bi sebebe gerek kalmıyor
bencede sanki zaman geçmez oldu....eşime diyorum gelsinn poposunu poposunu ısırcam ben kızımı ısırtmam diyoobakk senn tüm sıkıntıları ben çekeyim ısırıp ısırmıcama babişko karar versinn olddduuuuuuuuuuuuuuuuuu
![]()
![]()
hamur kızartması dediniz benim de canım çektiiama yapmasını bilmiyorum bi tarifini de yazıverseniz süper olur
...
hamur kızartması dediniz benim de canım çektiiama yapmasını bilmiyorum bi tarifini de yazıverseniz süper olur
...
aynen öyle hergün ağlamaya bi bahane arıyorum bulmak zor olmuyo eşimden uzaktayım o yetiyo zaten. o gelemeden doğum olursa naparım diye düşünüp düşünüp bunalıma giriyorum...![]()
çok güzel anlatmışsın bravoocanım onunn hiç bişeyi yok eğer fırından ekmek hamuru alırsan onu biraz yoğurupp küçük parçalar halinde ister yuvarlak ister poça gibi kızgın yağda kızartcaksın....sonrada yanında sıcacıkk çay ve peynirle höpletciksinn
eğer yakında fırın yoksa yada dışarı çıkma imkanınn yoksa un,su,maya ve tuzla hamur yoğurcaksın....biraz kabarmasını bekliceksin senaryonun sonrası aynıı![]()
aynen öyle tüm sıkıntı bizde ahkm kesmesi onlarda,,benimkide akşam kızım hele bi doğ annei göndericem ahh uhh larından ikimizde kurtlucaz diyor...rüyand göörürsün dedim,yavrular hele bizim kokumuzu alsın onlara gideceklermi bakalım![]()
canım sanırım benim kız babacı olcak....eşimde beni kızdırıyoo kızım gelirr hadi babacım gel biraz uyuyalım annem gitsin der diyoo bende gidişim olur ama dönüşüm olmaz diyorumm![]()
çok güzel anlatmışsın bravoo![]()